Dodaj do ulubionych

o modlitwie?

IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.01.12, 15:48
Dla wszystkich, którzy oczyścili swoje serce i otworzyli je na działanie modlitwy. Dla tych, którzy mają odwagę powiedzieć, że słowa szczerej modlitwy maja moc cudu.
COŚ W TYM JEST.

Wiecej: www.eioba.pl/a/3l4h/czy-modlitwa-moze-pomoc#ixzz1klSkqfUB
Obserwuj wątek
    • Gość: henio Re: o modlitwie? IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.12, 13:45
      Ja wiem!że Tak Jest!
    • Gość: barbarka Re: o modlitwie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 17:13
      Zawsze gdy wysprzątasz chałupę, mieszkasz milej;)
      Gdy zdefiniujesz i zrzucisz z siebie ciężary, jest po prostu lżej :)
    • Gość: Anna Re: o modlitwie? IP: *.nyc.res.rr.com 01.03.12, 23:49
      Ja nie umiem sie modlic, nigdy nie umialam. Kiedys mialam chociaz zaciecie, a teraz nie mam cierpliwosci. Nie wierze, ze powtarzanie jakis formul moze mi pomoc psychicznie. Liczy sie dzialanie.
      • Gość: j:) Re: o modlitwie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 19:13
        ....Poprostu jaśniej, poprostu prościej, niech Tak oznacza Tak a Nie znaczy NIe...jeżeli prawda oznacza wolność niech dziś wybawi mnie, Ciebie i mnie.
        Prawda daje wolność. Modlitwa do Boga uszlachetnia nasze serca. Jezus powiedział że wszyscy którzy przyjdą do Niego i Jemu zufają otoczy swoją opieką. Błogosławię wszystkim.
        • ajaksiowa Re: o modlitwie? 01.04.12, 09:03
          Skoro modlitwa to rozmowa z Panem Bogiem,więc można /chyba /rozmawiać swoimi słowami.Ja akurat modlę się ,,formułkami,,bo są przepiękne i własnymi słowami nie oddałabym tego co w Nich jest.Jest ważna rzecz:skupienie.Złapałam się na tym że w trakcie modlitwy zaczynam myśleć o czymś innym-i wtedy naprawdę klepię ,,formułkę,,-ale pracuję nad tym.Tak naprawdę,,oprócz wiary nie ma nic,,Wyzewnętrzniłam się trochę -ale taką miałam potrzebę.Pozdrawiam wszystkich wierzących i Tych którzy dopiero szukają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka