Dodaj do ulubionych

Świeże mięsko

13.02.12, 21:24
Miłe panie, czy na prawdę sądzicie, że dorosły facet, który pojawia się na randkowym portalu, pisze otwarym tekstem, że tylko szuka przyjaciół i ma zdecydowanie negatywny stosunek do małżeństwa w rzeczywistości ze 100% pewnością szuka (cytuję) "darmowej dziwki". A może są też faceci, którzy nie wychodzą na łów w poszukiwaniu świeżego mięska a po prostu szukają kogoś, kto nie rezygnując z niewątpliwych uroków samotności chce od czasu do czasu być z drugą osobą, zjeść razem nie tylko kolację ale także śniadanie?
Obserwuj wątek
    • khadroma Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:26
      A Tobie co?
      • alpepe Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:32
        zdemaskowano go, więc się użala nad sobą tutaj.
        • karczmarz_ym Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:35
          alpepe napisała:

> zdemaskowano go, więc się użala nad sobą tutaj.
          Czyli jeżeli nie chcę związku z zobowiązaniami, to znaczy, że nie mam kasy na panienki, albo jestem sknera?
          • khadroma Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:39
            > Czyli jeżeli nie chcę związku z zobowiązaniami, to znaczy, że nie mam kasy na p
            > anienki, albo jestem sknera?

Ale Ty przeciez nie masz kasy. Pochwaliłes sie tu kiedys. :)
            Wiec o co chodzi?
            • karczmarz_ym Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:47
              khadroma napisała:

> > Czyli jeżeli nie chcę związku z zobowiązaniami, to znaczy, że nie mam kas
              > y na p
              > > anienki, albo jestem sknera?
              >
              > Ale Ty przeciez nie masz kasy. Pochwaliłes sie tu kiedys. :)
              > Wiec o co chodzi?
              No nie do tego stopnia. Bez przesady, z zasiłku nie żyję.
              • khadroma Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:50
                karczmarz_ym napisał:
                > No nie do tego stopnia. Bez przesady, z zasiłku nie żyję.

Ale nie miałbys nic przeciwko, by kobiety Cie sponsorowały? :)
                • karczmarz_ym Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:58
                  khadroma napisała:

> karczmarz_ym napisał:
                  > > No nie do tego stopnia. Bez przesady, z zasiłku nie żyję.
                  >
                  > Ale nie miałbys nic przeciwko, by kobiety Cie sponsorowały? :)

Parę razy w życiu byłem na utrzymaniu kobiet. Potem role się odwracały. Nic złego w tym nie widzę. Jak również nic złego nie widzę w męsko-damskich relacjach bez aspektów finansowych.
      • karczmarz_ym Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:33
        khadroma napisała:

> A Tobie co?
        A co ma być? Piszę bo muszę, takie parcie mam wewnętrzne.
        • khadroma Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:35
          > A co ma być? Piszę bo muszę, takie parcie mam wewnętrzne.

Parcie na prącie czy na tarcie? ;)
          • karczmarz_ym Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:38
            khadroma napisała:

> > A co ma być? Piszę bo muszę, takie parcie mam wewnętrzne.
            >
            > Parcie na prącie czy na tarcie? ;)
            Pytanie głeboko dociekliwe, acz nie do końca zrozumiałe.
    • wersja_robocza Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:33
      Usprawiedliwiasz się?;)
      • karczmarz_ym Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:38
        wersja_robocza napisała:

> Usprawiedliwiasz się?;)
        A jak sądzisz?
        • wersja_robocza Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:39
          Ważniejsza jest Twoja odpowiedź, nie moje przypuszczenia, podejrzenia, interpretacje.;)
          • karczmarz_ym Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:46
            wersja_robocza napisała:

> Ważniejsza jest Twoja odpowiedź, nie moje przypuszczenia, podejrzenia, interpre
            > tacje.;)
            A ja myślę, że wręcz odwrotnie. Mój wątek, ja zadaję pytania i oczekuję odpowiedzi.
          • maly.jasio "Świeże mięsko" - to wprawdzie nie moj jezyk 13.02.12, 21:46
            wersja_robocza napisała:
            > Ważniejsza jest Twoja odpowiedź, nie moje przypuszczenia, podejrzenia, interpre
            > tacje.;)

Ale walcie smialo, Robocza, ze potrzebujecie conajmniej miesieczny abonament.
            No no to w porywach moge pojsc.
            • wersja_robocza Re: "Świeże mięsko" - to wprawdzie nie moj jezyk 13.02.12, 21:48
              Jaki miesięczny abonament ja potrzebuję?
            • maly.jasio no bez jaj. Robocza... 13.02.12, 22:57
              przecie to byla alternatywa 2012
    • maly.jasio Dieta wskazana... 13.02.12, 21:38
      Ty wez to wytlumacz niewolnicom "zwiazkow"

one wszystkie od Panny Marii...

bo mnie to sie juz znudzilo.

jako i nasz slawny Wielki Elektryk jade na Ryby.

nawet z przereblem daje sobie rade.
    • samuela_vimes Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:38
      a od kiedy to negatywny stosunek do małżeństwa jest równoznaczny z szukaniem darmowej dziwki?????????????????????????????
      • karczmarz_ym Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:49
        samuela_vimes napisała:

> a od kiedy to negatywny stosunek do małżeństwa jest równoznaczny z szukaniem da
        > rmowej dziwki?????????????????????????????
        Okazuje się, że są tacy dla których jest. Czemu, skąd taka opinia?
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:42
      Ależ tu chodzi tylko o odmienne priorytety i oczekiwania.
      Po prostu kobiety na portalach nie szukają mężczyzn którzy szukają dziewczyn na od "czasu do czasu". Stąd być negatywna ocena. I tyle.
      • karczmarz_ym Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:59
        g.r.a.f.z.e.r.o napisał:

> Ależ tu chodzi tylko o odmienne priorytety i oczekiwania.
        > Po prostu kobiety na portalach nie szukają mężczyzn którzy szukają dziewczyn na
        > od "czasu do czasu". Stąd być negatywna ocena. I tyle.

A czego w takim razie szukają? E-miłości po grób?
        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Świeże mięsko 13.02.12, 22:08
          > A czego w takim razie szukają? E-miłości po grób?

Statystycznie zapewne znacznie częściej.
        • akle2 Re: Świeże mięsko 13.02.12, 22:51
          E-miłości, która przeniesie się do realu. Net to kanał dystrybucji taki sam, jak każdy inny.
          • karczmarz_ym Re: Świeże mięsko 13.02.12, 22:53
            akle2 napisała:

> E-miłości, która przeniesie się do realu. Net to kanał dystrybucji taki sam, ja
            > k każdy inny.
            Ale jakiś taki instant, skrótowy strasznie. Nie za szybko żyjemy, nie za wiele chcemy od razu?
            • akle2 Re: Świeże mięsko 13.02.12, 23:05
              Właśnie dlatego szkoda jest czasu na takie "niewiadomo co". Mam na myśli takie znajomości "od czasu do czasu". Tzn albo coś na poważnie, albo wcale. Szkoda życia na półśrodki.
              • karczmarz_ym Re: Świeże mięsko 13.02.12, 23:13
                akle2 napisała:

> Właśnie dlatego szkoda jest czasu na takie "niewiadomo co". Mam na myśli takie
                > znajomości "od czasu do czasu". Tzn albo coś na poważnie, albo wcale. Szkoda ż
                > ycia na półśrodki.
                I trzeba to koniecznie dekretować zapisami w profilu: "do grobowej deski", "seks tylko po ślubie", "pierwsza randka w obecności rodziców". A może lepiej w praniu sprawdzić? Zacząć od małego i pielęgnować by rosło. Nie sądzisz?
                • akle2 Re: Świeże mięsko 14.02.12, 08:19
                  No to nie wiem, co Ci poradzić. Może zasponsoruj jakąś 19-letnią studentkę. Albo ryczącą, niedopieszczoną czterdziestkę. Przynajmniej "wymiana" będzie uczciwa.
                  • karczmarz_ym Re: Świeże mięsko 14.02.12, 19:48
                    akle2 napisała:

> No to nie wiem, co Ci poradzić. Może zasponsoruj jakąś 19-letnią studentkę. Alb
                    > o ryczącą, niedopieszczoną czterdziestkę. Przynajmniej "wymiana" będzie uczciwa
                    > .
                    A czy ja proszę o radę? Ja pytam o przyczynę pewnych postaw, stereotypów.
    • czadroman Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:43
      wiesz, ja robię takie rzeczy, że chcą mi płacić, ale swój honor mam
      • khadroma Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:46
        A jakie rzeczy Ty robisz, Romku? :)
        • samuela_vimes Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:47
          włąśnie?
        • six_a Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:51
          czad, mówię Ci, czaaaaaaad:)
          • khadroma Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:55
            A czym ten czad czyni? :/
            • six_a Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:57
              nie wiem, czy można tak przy ludziach.
              • khadroma Re: Świeże mięsko 13.02.12, 22:01
                Śmiało Sixo, sie bedziesz obcyndalać! ;)

obcyndalać się pot. «mieć opory lub skrupuły przed zrobieniem czegoś»
                • six_a Re: Świeże mięsko 13.02.12, 22:05
                  znam takie słowa, spoko:)
                  • karczmarz_ym Re: Świeże mięsko 13.02.12, 22:07
                    six_a napisała:

> znam takie słowa, spoko:)
                    >
                    >
                    Nie przyznawaj się lepiej. To słowo z dawno minionej epoki.
                    • khadroma Re: Świeże mięsko 13.02.12, 22:09
                      A karczma to słowo sprzed wielu epok, pragne zauwazyc. :)
                      • karczmarz_ym Re: Świeże mięsko 13.02.12, 22:21
                        khadroma napisała:

> A karczma to słowo sprzed wielu epok, pragne zauwazyc. :)

Ja mam już ponad pół wieku, więc się łapię.
                  • khadroma Re: Świeże mięsko 13.02.12, 22:07
                    Ty znasz, ale mamy tu też różnych Jasiów, Kombajnów, Przepotworskich... ;)
    • lacido Re: Świeże mięsko 13.02.12, 21:53
      karczmarz_ym napisał:

> Miłe panie, czy na prawdę sądzicie, że dorosły facet, który pojawia się na rand
      > kowym portalu, pisze otwarym tekstem, że tylko szuka przyjaciół i ma zdecydowan
      > ie negatywny stosunek do małżeństwa w rzeczywistości ze 100% pewnością szuka (c
      > ytuję) "darmowej dziwki". A może (...) chce od czasu do czasu być z drugą osobą, zjeść ra
      > zem nie tylko kolację ale także śniadanie?

no jakoś tak jedno drugiemu nie przeszkadza ;)
    • georgia241 Re: Świeże mięsko 13.02.12, 22:00
      JA TAM UWAŻAM TAKIE ZACHOWANIA Z DEGRENGOLADĘ! Miłość, albo idźże do burdelu.
      • karczmarz_ym Re: Świeże mięsko 13.02.12, 22:05
        georgia241 napisała:

> JA TAM UWAŻAM TAKIE ZACHOWANIA Z DEGRENGOLADĘ! Miłość, albo idźże do burdelu.

Czy dotyczy to również kobiet?
    • 2szarozielone Re: Świeże mięsko 13.02.12, 22:33
      Jak się będziesz na portalu randkowym przejmował wszystkim, co Ci ludzie napiszą, to nerwicy dostaniesz ;) Poczekaj spokojnie i poszukaj kobiety, która również nie ma ochoty na stały związek, natomiast potrzebuje czasem seksu czy cielesnej bliskości. Takie też są. Może Cię polubi i zechce czas spędzać właśnie z Tobą.
      Te od "darmowych dziwek" to kobiety, które uważają, że w czasie seksu coś "dają", a nie "dostają", więc czują się wykorzystane, że dają ci seks, którego ty chcesz, a ty nie dasz im dóbr, których one chcą, czyli perspektywy małżeństwa, dzieci, rodziny. Seks sam w sobie jest dla nich niezrozumiały i uwłaczający, dlatego oburzają się nawet wtedy, gdy nie są oszukiwane, a ktoś im przedstawia swoje podejście do tematu uczciwie i wprost.
      • karczmarz_ym Re: Świeże mięsko 13.02.12, 22:49
        2szarozielone napisała:

> Jak się będziesz na portalu randkowym przejmował wszystkim, co Ci ludzie napisz
        > ą, to nerwicy dostaniesz ;) Poczekaj spokojnie i poszukaj kobiety, która równie
        > ż nie ma ochoty na stały związek, natomiast potrzebuje czasem seksu czy cielesn
        > ej bliskości. Takie też są. Może Cię polubi i zechce czas spędzać właśnie z Tob
        > ą.
        > Te od "darmowych dziwek" to kobiety, które uważają, że w czasie seksu coś "dają
        > ", a nie "dostają", więc czują się wykorzystane, że dają ci seks, którego ty ch
        > cesz, a ty nie dasz im dóbr, których one chcą, czyli perspektywy małżeństwa, dz
        > ieci, rodziny. Seks sam w sobie jest dla nich niezrozumiały i uwłaczający, dlat
        > ego oburzają się nawet wtedy, gdy nie są oszukiwane, a ktoś im przedstawia swoj
        > e podejście do tematu uczciwie i wprost.

Dla ścisłości to ja się o seksie nawet nie zająknąłem. Ani nawet najmniejszej aluzji. Ja rzeczywiście szukam przyjaciół, kogoś, z kim można przyjemnie spędzić sobotnie popołudnia. I tu nagle taki strzał pomiędzy oczy!
        • 2szarozielone Re: Świeże mięsko 13.02.12, 23:02
          Bo już szukanie przyjaciół na portalu randkowym to największa zbrodnia i marnowanie cudzego cennego czasu i energii... ;) Ja miałam takie podejście... Tzn. zakładałam w ogóle że nastawianie się na znalezienie partnera jest bez sensu, bo zanim w ogóle ewentualnie się zdecyduję na związek i tak musze najpierw kogoś dobrze poznać i się zaprzyjaźnić... A ile razy musiałam na pierwszym spotkaniu radzić sobie z pytaniami "jakiego faceta szukasz?", "ile chcesz mieć dzieci?", "ale jak to - nie szukasz związku?".

To nie jest tylko przypadłość kobiet, faceci też trochę sobie nie radzą z tym, że można na takim portalu szukać randek, spotkań, znajomości, jak dobrze pójdzie to i seksu, a niekoniecznie od razu partnera. I że nie oznacza to puszczania się na prawo i lewo, tylko normalne szukanie kontaktu z drugim człowiekiem. Jak do kogoś zagadujesz w knajpce czy na przystanku to też nie musisz mu od razu wywalać pytań o wizję małżeństwa i planowaną liczbę dzieci, prawda?
          • karczmarz_ym Re: Świeże mięsko 13.02.12, 23:23
            2szarozielone napisała:

> Bo już szukanie przyjaciół na portalu randkowym to największa zbrodnia i marnow
            > anie cudzego cennego czasu i energii... ;) Ja miałam takie podejście... Tzn. za
            > kładałam w ogóle że nastawianie się na znalezienie partnera jest bez sensu, bo
            > zanim w ogóle ewentualnie się zdecyduję na związek i tak musze najpierw kogoś d
            > obrze poznać i się zaprzyjaźnić... A ile razy musiałam na pierwszym spotkaniu r
            > adzić sobie z pytaniami "jakiego faceta szukasz?", "ile chcesz mieć dzieci?", "
            > ale jak to - nie szukasz związku?".
            >
            > To nie jest tylko przypadłość kobiet, faceci też trochę sobie nie radzą z tym,
            > że można na takim portalu szukać randek, spotkań, znajomości, jak dobrze pójdzi
            > e to i seksu, a niekoniecznie od razu partnera. I że nie oznacza to puszczania
            > się na prawo i lewo, tylko normalne szukanie kontaktu z drugim człowiekiem. Jak
            > do kogoś zagadujesz w knajpce czy na przystanku to też nie musisz mu od razu w
            > ywalać pytań o wizję małżeństwa i planowaną liczbę dzieci, prawda?

Sam lepiej bym tego nie ujął. Ludzie chcą mieć teraz wszystko wyłożone na tacy. I rozczarowuje ich gdy ktoś pisze o sobie w profilu ospowiedzialny a okazuje się lekkoduchem. A przecież żeby się poznać trzeba zjeść ze sobą beczkę soli. A na to potrzebny jest czas i odrobina cierpliwości.
            Swoją drogą, gdyby nie to, że sam siebie podejrzewałbym o pedofilię, z chęcią zaprosiłbym ciebie na randkę z jakimś fajnym scenariuszem.
            • zielonooka38 Re: Świeże mięsko 16.02.12, 14:47
              karczmarz_ym napisał:
              > Swoją drogą, gdyby nie to, że sam siebie podejrzewałbym o pedofilię, z chęcią z
              > aprosiłbym ciebie na randkę z jakimś fajnym scenariuszem.

zapomniałeś dodać tylko Słoneczko, że ogłosiłeś nawet konkurs na scenariusz randkowy na innym forum ;)
              • kseniainc Re: Świeże mięsko 16.02.12, 14:50
                zielonooka-Ty jesteś Rutkowska;-) Taki leń z karczmarz_ym-a?
                • zielonooka38 Re: Świeże mięsko 16.02.12, 15:12
                  ano nie
                  ale brałam udział w konkursie na pisanie scenariusza
                  i jakoś mi to w oko wpadło ;)
                  • kseniainc Re: Świeże mięsko 16.02.12, 15:22
                    Za jakie fanty się "produkowałaś"?Ciekawi mnie nagroda.
                    • zielonooka38 Re: Świeże mięsko 16.02.12, 15:27
                      eee ja to mało twórcza jestem ;)
      • maly.jasio czysty Barok. 13.02.12, 22:59
        poplakalem sie.
        • rudenko Re: czysty Barok. 14.02.12, 11:17
          i jaka głębia wykładu chyba też się popłaczę http://s4.rimg.info/3d04251d932939017eeb2b0f56549cc2.gif
    • lidka449 Re: Świeże mięsko 13.02.12, 23:07
      karczmarz_ym napisał:

> Miłe panie, czy na prawdę sądzicie, że dorosły facet, który pojawia się na rand
      > kowym portalu, pisze otwarym tekstem, że tylko szuka przyjaciół i ma zdecydowan
      > ie negatywny stosunek do małżeństwa w rzeczywistości ze 100% pewnością szuka (c
      > ytuję) "darmowej dziwki". A może są też faceci, którzy nie wychodzą na łów w p
      > oszukiwaniu świeżego mięska a po prostu szukają kogoś, kto nie rezygnując z nie
      > wątpliwych uroków samotności chce od czasu do czasu być z drugą osobą, zjeść ra

moze jest niesmialy w realu a tak gdy go nikt niewidzi odgrwa Don Juana ;)
    • kseniainc Re: Świeże mięsko 14.02.12, 01:15
      Gdy tylko zobaczyłam Twój nick przy temacie od razu wiedziałam, ze nie będzie o kuchni. Cholernie monotematyczny jesteś. Szukasz na siłę?Parcie masz okropne, ludzie to wyczuwają i uciekają gdzie pieprz rośnie.
      • amanda-lear Re: Świeże mięsko 14.02.12, 03:25
        to tu bywaja watki o kuchni? jakos nie zauwazylam. slepne na starosc;)
        • kseniainc Re: Świeże mięsko 14.02.12, 19:53
          amanda-starość nie radość, młodość nie wieczność;-p
          Bywa, że można trafić na wątek kulinarny-zecia czasem zaszaleje też;-)
    • charles_chaplin Re: Świeże mięsko 14.02.12, 09:29
      Nieźle chciałbyś się ustawić. Seks bez zobowiązań od czasu do czasu, same przyjemności, żadnych obowiązków. Uczciwiej będzie wysupłać tych kilka groszy i pójść do domu publicznego.
    • rudenko Re: Świeże mięsko 14.02.12, 11:13
      karczma Rzym
      aż nie mogę uwierzyć, że tak Ci ciężko kogoś znaleźć "na tą kolację ze śniadaniem"* przeciez takich chętnych jest pełno nawet tutaj wystarczy sie tylko schylic i RWAĆ chłopie, RWAĆ

* a kto ma tą kolację i śniadanie przygotować
      • karczmarz_ym Re: Świeże mięsko 14.02.12, 19:52
        rudenko napisała:

> karczma Rzym
        > aż nie mogę uwierzyć, że tak Ci ciężko kogoś znaleźć "na tą kolację ze śniadani
        > em"* przeciez takich chętnych jest pełno nawet tutaj wystarczy sie tylko schyli
        > c i RWAĆ chłopie, RWAĆ
        >
        > * a kto ma tą kolację i śniadanie przygotować
        >
        Ja sobie radzę. Pytanie czemu taka postawa, przywiązanie do swojej niezależności i uszanowanie niezależności cudzej wywołuje w ludziach agresję? I czemu się większość zapętla na seksie? Nie widzicie innych aspektów?
    • moonogamistka Re: Świeże mięsko 14.02.12, 19:52
      To i tak delikatne;)
      Zawsze mozna dorzucic cennik:-)
    • fajnajozia Re: Świeże mięsko 16.02.12, 02:49
      A może są też faceci, którzy nie wychodzą na łów w p
      > oszukiwaniu świeżego mięska a po prostu szukają kogoś, kto nie rezygnując z nie
      > wątpliwych uroków samotności chce od czasu do czasu być z drugą osobą, zjeść ra

No ale takie rzeczy robi się tylko z czarującym, błyskotliwym, pociągającym, z wielkim gestem, panem. Z nudnym sknerą się nie da, bo po co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka