eat.clitoristwood 15.04.12, 17:35 Co to za autobus? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skrytapiromanka Re: To sopocistów 15.04.12, 17:38 do oddawania krwi. co wygrałam? Odpowiedz Link Zgłoś
male_pytanie Re: To sopocistów 15.04.12, 17:45 eat.clitoristwood zawsze cie czytam jako clint eastwood :P pszepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: To sopocistów 15.04.12, 17:51 male_pytanie napisała: > pszepraszam Wybaczam. Tym bardziej, że gra słów zamierzona. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: To sopocistów 15.04.12, 17:46 rozrywka.trojmiasto.pl/Nagrania-w-mobilnym-autobusie-w-ramach-akcji-Do-Hymnu-imp281587.html Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: To sopocistów 15.04.12, 17:53 six_a napisała: > rel="nofollow">rozrywka.trojmiasto.pl/Nagrania-w-mobilnym-autobusie-w-ramach-akcji-Do-Hymnu-imp281587.html> Dzięki. Widziałem, jak przed południem się rozkładali ale kamerka nie pokazuje kto i dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais motyw pyfka łączy się z motywem husarii? 15.04.12, 19:14 Hmmmmm... "Każdy Polak po dwóch piwach przypina sobie husarskie skrzydła". Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: motyw pyfka łączy się z motywem husarii? 15.04.12, 19:19 maitresse.d.un.francais napisała: > Hmmmmm... "Każdy Polak po dwóch piwach przypina sobie husarskie skrzydła". Nie każdy, niektórzy pegazowe. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: motyw pyfka łączy się z motywem husarii? 15.04.12, 19:22 eat.clitoristwood napisał: > maitresse.d.un.francais napisała: > > Hmmmmm... "Każdy Polak po dwóch piwach przypina sobie husarskie skrzydła" > . > > Nie każdy, niektórzy pegazowe. ;) Producent i organizator wybrał husarskie, żeby trafić do ludu. :-) Nie o to jednak chodzi, tylko kto napisał/wypowiedział zacytowane zdanie. Hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: motyw pyfka łączy się z motywem husarii? 15.04.12, 19:22 > Hmmmmm... "Każdy Polak po dwóch piwach przypina sobie husarskie skrzydła". No t osie potwierdza, ze Polakiem nie jestem, mi do tego celu potrzeba znacznie więcej, wynik musi być dwucyfrowy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: motyw pyfka łączy się z motywem husarii? 15.04.12, 19:23 > No t osie potwierdza, ze Polakiem nie jestem, mi do tego celu potrzeba znacznie > więcej, wynik musi być dwucyfrowy. :) Ale przypinasz? Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: To sopocistów 15.04.12, 17:48 naruszenie praw autorskich i praw do własności intelektualnej! Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowy.mail Re: To sopocistów 15.04.12, 17:52 Byłam. Widziałam. Autobus Warki można sobie wejśc i hymn zaśpiewać. Eat, z jakiego miasta jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: To sopocistów 15.04.12, 17:54 gazetowy.mail napisała: > Eat, z jakiego miasta jestes? Pochodzę z Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowy.mail Re: To sopocistów 15.04.12, 18:24 Hihihihi.... z Zaspy, Wrzeszcza, Przymorza czy innych Morenów lub Oruniów ? A myślałam, że zrobię dziś dobry uczynek i powiem Ci kiedy w Twoim mieście będzie busik i kiedy będziesz mogł sobie pośpiewać ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: To sopocistów 15.04.12, 18:30 gazetowy.mail napisała: > Hihihihi.... z Zaspy, Wrzeszcza, Przymorza czy innych Morenów lub Oruniów ? Urodzony na Klinicznej, wychowany na Osiedlu Młodych. Kurde, dopiero teraz zauważyłem literówkę w tytule. Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowy.mail Re: To sopocistów 15.04.12, 18:45 Wtedy wszyscy rodziliśmy się na Klinicznej. Pozdrawiam sąsiada :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: To sopocistów 15.04.12, 20:10 gazetowy.mail napisała: > Pozdrawiam sąsiada :-) Dziękuję. Sąsiada? Nie mów. Może nas zamieniono? Odpowiedz Link Zgłoś
siostra.bronte Literówki 15.04.12, 18:49 Te literówki w tytułach są denerwujące. Ludzie kochani, sprawdzajcie tekst przed wysłaniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
siostra.bronte Re: a nie sopocian? 15.04.12, 19:41 Faktycznie, brzmi dziwnie. Skupiłam się na pierwszym słowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: a nie sopocian? 15.04.12, 20:08 maitresse.d.un.francais napisała: > i sopocianek? Licentia eatoclitoristica. Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowy.mail Re: To sopocistów 15.04.12, 19:50 I po problemie :-) Autobus pojechał sobie do "koszalinistów" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: To sopocistów 21.04.12, 14:09 Czyżby na molo zainstalowano dworzec PKS-u? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: To sopocistów 21.04.12, 14:12 img838.imageshack.us/img838/9196/molob.jpghttp://img838.imageshack.us/img838/9196/molob.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: To sopocistów 21.04.12, 14:13 img838.imageshack.us/img838/9196/molob.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood A tak z socjologicznej beczki... 01.05.12, 10:21 Jakąż to magnetyczną moc posiada kładka, z jakiegokolwiek materiału, wypuszczona w morze, przyciągając setki ludzi kłębiących się jak mrówki na końcu patyka, którym uciekają przed podnoszącą się wodą w kałuży. Jak się przyjrzeć, w pobliżu mola gęstość zamrówczenia jest niższa. I kwestia perspektywy w niewielkim jedynie stopniu łudzi optycznie. Bo rozlana w większych ilościach woda, czy to jezioro czy rzeka, morze, zawsze przyciągała, z najróżniejszych powodów. Ale dlaczego tak osobliwie molo? Odpowiedz Link Zgłoś