• six_a Re: dekolt 17.04.12, 11:00
      dodo, daj żyć!

to mi przypomniało, że muszę do fryzjera iść, dzięęęki!
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: dekolt 17.04.12, 11:00
      Uważam że ten dekolt jest nieelegancki. I zdecydowanie nietelewizyjny.
      Moim zdaniem patrząc na pierś jak na półkulę, dolna część półkuli powinna być schowana, aby można było to nazwać dekoltem. Inna sprawa że zwykła pierś bardzo rzadko ma formę półkuli :D
      • six_a Re: dekolt 17.04.12, 11:09
        to jest fake, kiedyś podobnie rozebrali pohanke na tubie.

a kształt to się robi stanikiem.
        czemu ja takie rzeczy wogle muszę mówić?
        ;)
        • wez_sie Re: dekolt 17.04.12, 11:11
          jaki fejk? nawet pod koniec sobie spoglada na dol zadowolona.
          na miljart procent to nie fejk
          • six_a Re: dekolt 17.04.12, 11:26
            szuka inspiracji może?
            albo peszki szuka.
      • ultimate.strike Re: dekolt 17.04.12, 11:09
        W tym przypadku mamy do czynienia z półkulą lewą i prawą. :)
    • wez_sie Re: dekolt 17.04.12, 11:08
      no dobra, to sie przyznam.
      boje sie bab z duzym bufetem :/
      • six_a Re: dekolt 17.04.12, 11:23
        piwo se postawisz na bufecie i styknie.
      • anna_sla Re: dekolt 17.04.12, 12:35
        > no dobra, to sie przyznam.
        > boje sie bab z duzym bufetem :/

dlaczego? Czytałam gdzieś, że kobiety z dużym biustem są bardziej pewne siebie
    • anna_sla Re: dekolt 17.04.12, 11:15
      mam dość podobny. Mogę co najwyżej zazdrościć całej reszty sylwetki :)
      • wez_sie Re: dekolt 17.04.12, 11:23
        no ta pani raczej sylwetke ma kiepska...
        tak z 10kg to moglaby zrzucic na luzie.
        https://static.wirtualnemedia.pl/media/photoreportages/899x601/akpa20120221_polsat_wiosna_mb_9481jpg_1329906200.jpg
        • anna_sla Re: dekolt 17.04.12, 11:30
          mogłaby, ale chciałabym mieć jej problem. Ten zajefajny brzuszek i wspaniałe biodra. Proporcje są fajne choć duże.
          • wez_sie Re: dekolt 17.04.12, 11:32
            a co zajefajnego jest w tlustym bebechu?
            • anna_sla Re: dekolt 17.04.12, 11:41
              Ty nic nie rozumiesz i chyba nie widziałeś na własne oczy tłustego bebecha. Ja mam bardzo oszpecony brzuch po ciążach i cesarkach. Po cesarce brzuch wygląda i ściąga się inaczej niż po porodzie nat. (wpisz sobie w google, to może będziesz wiedział na co patrzeć). Trudniej się go pozbyć i wymodelować. Mając sylwetkę tej pani osiągnęłabym swój cel zdecydowanie szybciej :)
              • wez_sie Re: dekolt 17.04.12, 11:45
                pewnie za duzo przytylas podczas ciazy
                • anna_sla Re: dekolt 17.04.12, 11:52
                  nie kotku :). W pierwszej ciąży w normie (norma to 12kg, ja 11kg), a w drugiej za mało (ciąża bliźniacza i tylko 7kg). Moim problemem było to, że ciąże obie były zagrożone, nie wolno mi było nawet chodzić na spacery (pierworodną prawie przez to poroniłam). Weź sobie tak poleż pół roku przez większość doby w łóżku i jedz normalnie jak jadłeś do tej pory z niewielkimi skokami apetytu i zobacz co stanie się z Twoją sylwetką. A potem wyobraź sobie rozciągający się dodatkowo brzuch ciążowy w tym bliźniaki. A potem bach i za godzinę już nie ma dzieci, brzuch został, jakby ktoś spuścił z niego powietrze bez skurczów porodowych i tylko oksytocyna na skurczenie macicy... w drugiej ciąży przytyłam mało, bo nie tyłam tylko chudłam, to dzieci rosły te 7kg. Dzień po porodzie ważyłam o 17kg mniej. Miałam nadczynność tarczycy, która po porodzie przechodzi w niedoczynność.
                  • wez_sie Re: dekolt 17.04.12, 12:05
                    wez mi nie opowiadaj takich rzeczy, bo zaraz bede mial wizualizacje :/
                    • anna_sla Re: dekolt 17.04.12, 12:10
                      haha... i do tego brzuch sam Ci się rusza jak tak leżysz i co ciekawe tylko wtedy jak leżysz/siedzisz, nigdy jak chodzisz :D.. a najlepsze wrażenie jak widzisz, że brzuch ciągnie się w przeciwne kierunku i nagle ten ból jakby chciał się rozerwać.. a to po prostu bliźniaki kopiące się i odpychające od siebie :D fajne :P.. masz już jakąś wizualizację? :D
                      • wez_sie Re: dekolt 17.04.12, 12:12
                        ide na podworko
                        • anna_sla Re: dekolt 17.04.12, 12:16
                          ta, przewietrz się :)
        • zetka50 Re: dekolt 17.04.12, 11:36
          a czy wszystkie kobiety mają miec figurę modelki ?
          niektórym facetom się takie kobiety podobają , O !
          • wez_sie Re: dekolt 17.04.12, 11:43
            w moim swiecie tak
            • anna_sla Re: dekolt 17.04.12, 11:56
              a rozumiem, że dobierasz sobie znajomych też takich by nie podobały im się większe kobiety? :D Musisz jakieś osiedle stworzyć, gdzie wstęp mają tylko szczupli/szczupłe i nie lubiące większych kobiet co by się nie narażać na ich widok :D:D:D
              • wez_sie Re: dekolt 17.04.12, 12:01
                wyluzuj, serio
                • anna_sla Re: dekolt 17.04.12, 12:06
                  nawet nie wiesz jak bardzo jestem teraz luźna :D:D:D mam ubaw po pachy :P.. może postraszyć Cię moich tłustym bebechem? Będę miała radochę do końca tygodnia :D:D:D może nawet koszmary będziesz miał :P
                  • wez_sie Re: dekolt 17.04.12, 12:11
                    :-(
                  • raduch Re: dekolt 17.04.12, 12:32
                    anna_sla napisała:

> nawet nie wiesz jak bardzo jestem teraz luźna :D:D:D mam ubaw po pachy :P.. moż
                    > e postraszyć Cię moich tłustym bebechem? Będę miała radochę do końca tygodnia :
                    > D:D:D może nawet koszmary będziesz miał :P

Piękne! Popłakałem się ze śmiechu. :D
        • maitresse.d.un.francais ta pani jest źle ubrana 18.04.12, 17:10
          taką tuszę można w ten sposób ubrać, że każdy facet padnie na pysk z wrażenia

a pani ma strój, którego używają chude i szczupłe panie dla podkreślenia szczupłości
    • wez_sie pytanie 17.04.12, 11:29
      dlaczego panie z duzym biustem (takim, jak ta prezenterka) uwazaja, ze to jest super sexy, gdy wywali te wymiona na wierzch?
      czy w ten sposob otyle kobiety chca poprawic swoja samoocene?
      wg mnie to wyglada groteskowo. chociaz w sumie lepiej ze pokazuje tlusty cyc niz tlusty brzuch.
      • anna_sla Re: pytanie 17.04.12, 11:35
        to nie tak. Duży biust odwraca uwagę od dużej sylwetki. Dla Ciebie może i wygląda groteskowo, ale w większości jednak ten trend sie sprawdza. Styliści właśnie tak zalecają się ubierać kobietom otyłym.

Poza tym tak, trochę w ten sposób chcą poprawić swoją samoocenę.
        • wez_sie Re: pytanie 17.04.12, 11:41
          tylko, ze w ten sposob jeszcze bardziej narazaja sie na gapienie (nie majace nic wspolnego z pozadaniem, jak sie wydaje wielu paniom) przechodniow lub nawet glupie, czy chamskie przytyki.

wielki biust u grubej kobiety nie jest sexy, tak samo jak wielki tylek, czy 3 podbrodki.
          • anna_sla Re: pytanie 17.04.12, 11:46
            na osoby otyłe i tak się wszyscy gapią. Często z niesmakiem (chociaż musze przyznać, że zauważam już dużą poprawę w społeczeństwie), a tak niektórzy popatrzą z zazdrością lub apetytem na ten jeden walor. I wierz mi, wiem co mówię, sama raz wybrałam się tak do lokalu i "usłyszałam" kilka ciekawych reakcji ;), jeden pan w ostatniej chwili ugryzł się w język tak wypalił.

> wielki biust u grubej kobiety nie jest sexy, tak samo jak wielki tylek, czy 3 p
            > odbrodki.

wydaje Ci się. Wszystko właśnie zależy od doboru ciucha.
            • wez_sie Re: pytanie 17.04.12, 12:08
              niom
              https://www.yourefatbecauseyourestupid.com/wordpress/wp-content/themes/yrfat/images/image002.jpg
              • wez_sie Re: pytanie 17.04.12, 12:10
                tutaj ewidentnie obuwie nie pasuje do reszty
                • anna_sla Re: pytanie 17.04.12, 12:16
                  no i sukienka ma za mały dekolt :D
              • anna_sla Re: pytanie 17.04.12, 12:13
                :D:D, całe szczęście nie aż tak :D
      • simply_z Re: pytanie 17.04.12, 11:36
        szczucie cycem :D
        • wez_sie Re: pytanie 17.04.12, 11:41
          tak.
          takie narzucanie sie wrecz.
          bleh...
    • wez_sie paradoks 17.04.12, 11:45
      a zaraz jedna z druga zalaza watek o tym, jak zaslonic sterczace sutki, ktore sa 100 razy bardziej seksi od wielkiego wywalonego dekoltu (niektore jeszcze wrzucaja sobie na niego brokat czy inne badziewia, zeby sie jeszcze bardziej rzucal w oczy).
      • a_nonima Re: paradoks 17.04.12, 12:17
        Po co wątek?? nasutniki czeba kupić ;)
    • kbjsht Re: dekolt 17.04.12, 21:50
      nie, taki dekolt nie jest okej, bo nie wyglada mi to na klub ze striptizem, no i nie podobaja mi sie takie naleśniki pod bluzką, wolę mniejsze, ale za to jędrne, nie zazdroszcze;)
    • mijo81 Re: dekolt 18.04.12, 12:43
      Re: dekolt
      wez_sie 17.04.12, 11:11 Odpowiedz jaki fejk? nawet pod koniec sobie spoglada na dol zadowolona.
      na miljart procent to nie fejk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka