lidka449 22.04.12, 22:14 majac w domu 1 telewizor i kilkoro domownikow jak dochodzicie do porozumienia w sprawie ogladania tv ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pamplemousserose Re: bitwa o pilota 22.04.12, 22:17 Mamy 4 laptoki i tableta. Domowników: 2. Jakoś sobie radzimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: bitwa o pilota 22.04.12, 22:18 nie oglądamy w ogóle. albo oglądamy jak domownicy zostali przymusowo wysłani do wyra, co się zdarza góra raz na miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: bitwa o pilota 22.04.12, 22:39 tez tak mozna :) tak i tak to co 15 min reklama fascynujace to nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: bitwa o pilota 22.04.12, 22:21 A to jeszcze gdzieś tak jest? :) U nas każdy ma swój tv i laptop i spokój. Nie trzeba pytać kto ma władzę, bo każdy ma swoją :) Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: bitwa o pilota 22.04.12, 22:27 bywa tak i jak sobie wowczas poradzic;kto komu ma ustapic ? Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: bitwa o pilota 23.04.12, 20:27 Ciągnąć zapałki :) Nie ma sposobu, kto pierwszy ten lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: bitwa o pilota 22.04.12, 22:22 Trzeba miec wiecej pilotow niz telewizorow... Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: bitwa o pilota 23.04.12, 13:02 pilotow oblatywaczy trzeba bo tzw plazmy niebieskim zabkiem nie ruszysz, annojustynio Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: bitwa o pilota 22.04.12, 22:35 lidka449 napisała: > majac w domu 1 telewizor i kilkoro domownikow > jak dochodzicie do porozumienia w sprawie ogladania tv ? Przecież każdy ma laptopa... A jak koniecznie musi coś w TV obejrzeć, to na dekoderku się drugi program nagrywa. Technologia w służbie harmonii w rodzinie :D Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: bitwa o pilota 22.04.12, 22:42 a jak to biedna rodzinka jest ? i maja 1 stary telewizor ? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: bitwa o pilota 22.04.12, 22:44 lidka449 napisała: > a jak to biedna rodzinka jest ? > i maja 1 stary telewizor ? To wtedy stary chleje i bije żonę oraz dzieci. Nikt się pilotem nie martwi... Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: bitwa o pilota 22.04.12, 22:50 tak oczywiscie jak biedna to od razu musi byc patologia ;) niekoniecznie sie z tym zgodze. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: bitwa o pilota 23.04.12, 12:52 lidia ale serio komputra nie macie na stanie ? kto was tak urzadził ? Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: bitwa o pilota 23.04.12, 20:55 powiedzmy,ze tak by bylo - to juz kurcze by bylo jakosc zle czy mala ilosc sprzetu degraduje jakos czlowieka ? taki bidulek :( moze niekoniecznie pisze o swojej rodzinie; chodzilo mi raczej o osiaganiu porozumienia przy wyborze programu tv ale problemu nie ma zawsze mozna dokupic plazme lub leda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: bitwa o pilota 22.04.12, 22:42 e, moje pierwsze skojarzenie: pilot - zawod a tu o jakims plastiku gadacie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: bitwa o pilota 23.04.12, 13:08 Nas jest 3(koty też oglądają, ale zazwyczaj ja wybieram program) i zmieniarkę od tv(jednego) zawsze trzymam ja;-) I decyduję , co się w salonie ogląda, ajk komuś nie pasuje idzie sobie na tv do innego pokoju;-p Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: bitwa o pilota 23.04.12, 13:18 kseniainc napisała: > Nas jest 3(koty też oglądają, ale zazwyczaj ja wybieram program) I złapały już muchy w tym sezonie i je pożarły? To forum musi być takie infantylne? Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: bitwa o pilota 23.04.12, 13:19 dosypuję im karmę, na muchach już dawno by zdechły;-p Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: bitwa o pilota 23.04.12, 20:28 U mnie patologia, kazdy ma swoj tv. Chore, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio patologia - to byla u mnie. 23.04.12, 20:45 mielismy kiedys jeden TiVi wiecej niz domownikow, ale ze byl rzadko uzywany - to wyjechal w prezencie :) Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: patologia - to byla u mnie. 23.04.12, 20:48 SSSSpoczeniec;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: bitwa o pilota 23.04.12, 20:34 Myślałam, że kilka koleżanek startuje do jakiegoś seksownego pilota, miałam nawet jakiś wielokąt doradzić a tu o tv chodzi. :/ Przecież stare tv to na allegro już od złotówki chodzą, w czym problem kupić każdemu po jednym? Można też video czy jakiś jego współczesny odpowiednik nabyć i jedno ogląda a drugiemu się nagrywa. Bo o kompromis to ciężko jak jedno chce mecz obejrzeć a drugie serial. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: bitwa o pilota 23.04.12, 21:03 można sie przełączyć na autopilota ;) www.youtube.com/watch?v=rxcoe1Y2Ua8 Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Mnie też dopadł 23.04.12, 21:55 Nie ma cieplejszego usmiechu niz u pana M. ;-) Bez wzgledu na temat:-D Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Kupujemy drugi i trzeci tv.. 23.04.12, 21:55 > majac w domu 1 telewizor i kilkoro domownikow > jak dochodzicie do porozumienia w sprawie ogladania tv ? Kupujemy drugi i trzeci tv.. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Kupujemy drugi i trzeci tv.. 23.04.12, 22:32 Co bylo w ostatnim odcinku "M jak milosc"??? Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: bitwa o pilota 23.04.12, 23:46 No właśnie problem jest. Mamy z kotem 100 kanałów. I kot zawsze chce co innego niż ja. Tylko nie za bardzo umie powiedzieć co. Jak piszę na kompie, to siada przed ekranem. Z drugiej strony, pomimo tych kanałów, nie mamy TV, a pilot się zgubił. Więc dajemy radę. Ale może dlatego on się obraził? Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: bitwa o pilota 23.04.12, 23:53 grzeczna_dziewczynka15 napisała: > No właśnie problem jest. Mamy z kotem 100 kanałów. I kot zawsze chce co innego > niż ja. Tylko nie za bardzo umie powiedzieć co. Jak piszę na kompie, to siada p > rzed ekranem. O losie, następna. Ja rozumiem, że jest pieluszkowe zapalenie mózgu, ale żeby wam się te zwoje od przebywania z kotami prostowały? Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: bitwa o pilota 23.04.12, 23:55 hahha, ja też uwielbiam jeże;-p jeżyki;-p jeżyczki;-pjeżunie;-p Odpowiedz Link Zgłoś
delayla proste 24.04.12, 15:34 nie ogladamy TV. Mimo, iż w moim domu w tej chwili jest więcej telewizorów niż domowników... Odpowiedz Link Zgłoś