sootball 25.04.12, 23:36 i możecie polecić do słuchania? Moje ostatnie odkrycie to Kimbra (ta laska od Gotye) ;) Dziewczyna jest zachwycająca. www.youtube.com/watch?v=yHV04eSGzAA&feature=related Dawajcie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie Re: Co ciekawego ostatnio odkryliście 25.04.12, 23:43 ten teledysk jest "dziwny" Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Co ciekawego ostatnio odkryliście 26.04.12, 00:17 dziwny teledysk bo misiu prosty jestes, zapewniam cie ze teledysk jest zrobiony klasycznymi metodami muzycznie tez tak sobie Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Co ciekawego ostatnio odkryliście 26.04.12, 00:25 faceci ogólnie są prości, komplikowanie to domena kobiet :) Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Co ciekawego ostatnio odkryliście 26.04.12, 00:27 eee nie rozumiesz kobiet i tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Ej, to JA ją odkryłam! 25.04.12, 23:46 Ale już jakiś czas temu. Natomiast całkiem niedawno odkryłam tę dziewczynkę, muszę przyznać, że zarówno ta piosenka, jak i reszta jej twórczości zrobiła na mnie spore wrażenie :) https://www.youtube.com/watch?v=4TV_128Fz2g Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Co ciekawego ostatnio odkryliście 25.04.12, 23:48 To. No kurde jest coś w tym kawałku, no:) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Ursa! 25.04.12, 23:58 A Twój kawałek a raczej teledysk, przypomniał mi ,że jutro muszę zrobić duże alkoholowe zakupy! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: Ursa! 26.04.12, 00:08 ursyda napisała: > A Twój kawałek a raczej teledysk, przypomniał mi ,że jutro muszę zrobić duże al > koholowe zakupy! Oby nie tytoniowe... :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaviota44 Re: Co ciekawego ostatnio odkryliście 25.04.12, 23:52 W De nic sie nie otwiera,masakra :/. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Dream Theater 26.04.12, 00:00 Wiem, że grupa istnieje od dawna ale ja od niedawna słucham właśnie dużo różnych grup tego gatunku i ktoś mi podsunął czołową. Rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Dream Theater 26.04.12, 00:20 To i Diary of Dreams powinno Ci podejść. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Co ciekawego ostatnio odkryliście 26.04.12, 00:05 Jeju, myslalam, ze chodzi o jakies przelomowe odkrycia a nie jakies tam rzempolenie. Ja ostatnio otkrylam sciereczke firmy stella zielona do mycia okien. Zmaczasz, szczepujesz i scierasz. Bez smug, bez problemu, bez zarysowan. Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Co ciekawego ostatnio odkryliście 26.04.12, 00:32 Ja się teraz sama odkryję (to dopiero przełomowe) bo mi za rogąco pod kołdrą. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie A niechaj narodowie wżdy postronni znają 26.04.12, 00:10 iż Polacy nie gęsi, iż swoją muzykę mają :) www.youtube.com/watch?v=uraVELXy_Go&feature=related ta blondyna, Joanna Lacher jest zajebista i bardzo seksowna :) Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: A niechaj narodowie wżdy postronni znają 26.04.12, 00:27 haha :) muzyka erpegowa. Mężowi podrzucę. A tymczasem koncert Dead Can Dance coraz bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: A niechaj narodowie wżdy postronni znają 26.04.12, 00:37 > muzyka erpegowa no wiesz :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: A niechaj narodowie wżdy postronni znają 26.04.12, 11:14 No co. Dobry klimat jest bardzo ceniony podczas sesji. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: A niechaj narodowie wżdy postronni znają 26.04.12, 01:11 Ale shit! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: A niechaj narodowie wżdy postronni znają 26.04.12, 02:24 nie znasz się Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Norah Jones 26.04.12, 00:23 w kawalku znanym z miliona wykonan (oryginal Kris Kristofferson) Help me make it through the night Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Co ciekawego ostatnio odkryliście 26.04.12, 09:00 www.youtube.com/watch?v=8A7YIyPmIQ0 Kompletnie nie moje klimaty, ale miałam okazję być na koncercie - dziewczyna na żywo jest doskonała. A że nie każde odkrycie musi być całkiem nowe, to dorzucam odkrycie muzyczne zeszłego roku :) www.youtube.com/watch?v=-C3bYKIuah0 Odpowiedz Link Zgłoś
angaba Re: Co ciekawego ostatnio odkryliście 26.04.12, 11:52 www.youtube.com/watch?v=mekZq3qs0vg polski zespół :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 o masz 26.04.12, 12:15 zanim doczytałam, że chodzi o muzykę to właśnie miałam napisać, że ostatnio na jakimś animal planet mówili, że człowiek jest zdolny rozpoznać płeć pingwina wyłącznie na podstawie testów DNA (rozumiem, że pingwiny między sobą jakoś dają radę), uważam że to całkiem niezłe a jeżeli chodzi o music, to nic ostatnio nie odkryłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Co ciekawego ostatnio odkryliście 26.04.12, 12:27 Przez ostatni tydzien sluchalem chyba tylko tego: www.youtube.com/watch?v=rmHkDZe7_48 www.youtube.com/watch?v=O5uDh_xoXsg Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla grupę OK GO 26.04.12, 12:36 www.youtube.com/watch?v=MejbOFk7H6c&feature=player_embedded#! Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning do obadania mam to na tapecie 26.04.12, 15:14 www.myspace.com/itstruementality soundcloud.com/brightcolorvision soundcloud.com/crab-invasion Odpowiedz Link Zgłoś