Dodaj do ulubionych

Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za ble?

10.05.12, 13:04
Założyłem dla żartu temat, w którym napisałem o tych zdjęciach, że są moje:
https://abclysienie.pl/abczdrowie/imagecache/top-left-photo-230x160/Przyczyny_lysienia_androgenowegoz.jpg
https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQajSO3IoJRIdfrKOBlSDrQ7Eb0ID1ANvZyB1OuAyYumszREK8prBFXeT_v
Oczywiście tak nie wyglądam, jednak łysienie trochę się obawiam. Parę pań skomentowało owe zdjęcia, że są obleśne. Waszym zdaniem taki stan włosów u faceta, jak na tych zdjęciach jest ble? To naprawdę takie odpychające? Przecież to w sumie codzienny widok
Obserwuj wątek
    • sundry Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:07
      A ty wolisz łyse kobiety, czy takie z burzą włosów?
      • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:11
        Uroda męska podlega innym kryteriom :) Owłosiona klata dla kobiety u faceta może być podniecająca, w drugą stronę już raczej rzadkie :)
        P.S. Tamten temat sam zgłosiłem do usunięcia, bo był z mojej strony prowokacją
        • kalllka Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:13
          no prosze a ktoz to kazal ci prowokowac nieswiadome damy?
          • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:33
            Naszła mnie po prostu taka faza, mam naturę prowokatora
            • kalllka Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:49
              no to skoncz z doladowaniami- cudzym kosztem poki masz czas.
              • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:55
                A czyim kosztem ja tutaj się bawię? Czy ja komuś na forum krzywdę zrobiłem i kogoś zwyzywałem?
                • kalllka Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 14:11
                  juzek czy ty kogos zwyzywales? nie
                  ale ,ze wykorzytales forum dla swoich celow- pewnym.

nie ma pozniej litosci dla kogos- kto raz ostrzezony, kontunuuje proceder.
                  tyle w temacie fotek przeformatowanych. (w niedozwolony sposob)

a teraz mozecie podyskutowac z piwim czy browarowi nadal bedzie sie oplacalo utrzymujac was- nas pienic.

• josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 14:15
                    To są fotki z jakich stron ogólnodostępnych o łysieniu, nie żadne prywatne zdjęcia
                    • kalllka Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 14:33
                      a dostales pozwolenie na przetwarzanie danych?
                      ( jest swiadomym ' twojego procederu'- wlasciciel zdjecia i wizerunku)
                      bo ja mysle ze tys taki "slup" jak forumowa wiekszosc. co i tak cie nie zwalnia od odpowiedzialnosci.

jeslis legalny host to napisz z jakiej to. (domeny) 'przepisales' fotke

• josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 17:15
                        A to już nie można linkować, podkreślam linkować zdjęć z internetu?
        • sundry Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:33
          Cóż, są gusta i guściki, a o nich się podobno nie dyskutuje.
          • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:42
            No tak, ale urodę faceta inaczej się ocenia niż urodę kobiety, przynajmniej w niektórych kategoriach. U faceta nieogolone nogi nie wyglądają nieestetycznie, wyglądają normalnie u kobiety już w większości przypadków będą wyglądać źle i nie będą odebrane pozytytywnie. Zarost na twarzy u faceta może co najwyżej wyglądać niechlujnie, ale jednak normalnie, może nawet zostać uznany za zadbany i wymodelowany, widoczny wąs u kobiety nigdy nie będzie czymś co wygląda estetycznie. Wiele kwestii to oczywiście kwestie kulturowe
            • kalllka Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:46
              dlugo juz urabiasz Sun, hose?

bo ze snisz na javie to wiecej niz pewne.
              • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:48
                Ja na tym forum nikogo nie urabiam, piszę raczej dla rozrywki i relaksu :)
      • kalllka Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:11
        on woli burze
      • kora3 e no sundry to jednak co innego :) 10.05.12, 13:15
        Kobiety zykle naturalnie nie łysieją - wiec łysa kobieta to widok raczej niecodzienny i znak, że coś jest nie tak, najpewniej ze zdrowiem :(
        U facetów łysienie jest związane z poziomem testosteronu - im go wiecej tym wieksza "szansa", ze facet wyłysieje. No i taka jest kolej rzeczy. JAk zwykle natura bywa tu mocno niesprawiedliwa, bo są meżczyźni do 70 -tki zachowujący gestą czuprynę (no. mój taka, w tym roku tyle lat skończy, nie dośc ze zakoli nawet niet, to jeszcze siwaków ledwie kilka), a są tacy, co łysiec zaczynają około 20-stki nawet.
        Czy to odpychające? Zależy pewnie. Dla mnie na pewno nie do przyjęcia jest facet, który wysłysiawszy w jakiejś partii głowy zaczyna zapuszczać jakieś "pożyczki", zaczesywać, żeby zamaskować łysinę. Nie przepadam też za typami, którzy łysiejąc czołowo zapuszczają bujny tył:), a już szczególnie rozwalają mnie faceci z tupecikami - znam takie 2 osoby:)
        Facet łysiejący najlepsze co zrobi to ostrzyżenie sie na zerókę (no na 3 mm) i cześc. Jasne, niektórzy faceci mają taką twarz, że nienajlepiej wyglądają tak ostrzyżeni, ale innego wyjścia nie widzę.
        • josef_to_ja Re: e no sundry to jednak co innego :) 10.05.12, 13:18
          Ja raczej jeśli będę mocno łysiał to będę się golił całkiem na gładko
        • kalllka Re: 10.05.12, 14:04
          wiesz co korcia,
          wszystko to oczywista oczywistosc wielokrotnie powtarzana.
          widac wiec, ze jest cos na rzeczy skoro uzyto Cie jako przedluzenie drogi do serca
          ponizej wpisu.

zastraszajaca jest niewiedza forumek, ale mozna ja naprawic.
          co zrobic jednak z takimi chlopkami roztropkami z reklamy, ktorzy dzialajac w swietle tzw prawa pracy- gasza prawo cywilne bo wykorzystuja w odpowiednim momencie sasiedni wpis do dekodowania i wklejania w nowy format ?
          • kora3 Soory, ale chyba nie łapię o co be:( nt 10.05.12, 14:19

• piwi77.0 Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:55
        sundry napisała:

A ty wolisz łyse kobiety, czy takie z burzą włosów?

Z dwojga złego praktyczniejszy jest brak włosów. Gdy są długie zamiatają twarz wtedy, kiedy jest to najmniej pożądane.
    • kalllka Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:11
      napisano ci juz dlaczego nie zartuje sie, uzywajac innych.

zaflodowales formatem 'swojej lysiny' wiekszosc watkow- poniewaz jestes pop ularny
      to jasniejesz juz w co drugim.
      ktory 'tempy browar ci placi hose, za maltretowanie polskiej sieci, he?
      • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:13
        Akurat już chyba zaczynam łysieć, a kiedyś byłem święci przekonany że będę łysy i mnóstwo czasu spędzałem na czytanie for o łysieniu, wyobrażałem sobie że w wieku 25 lat już będę mocno łysawym facetem, z resztkami czupryny
    • irmina_anastazja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:12
      Starzy faceci z ciążą spozywczą to też codzienny widok, co nie zmienia faktu że są odpychający -,-
      • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:14
        Więc Ty byś z łysiejącym chłopakiem nie mogła być? :P
        • irmina_anastazja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:50
          Kochanie, ja z żadnym chłopakiem nie chcę "być". Z łysiejącym bym takze nie poszła do łóżka.
          • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:53
            A jakby był ogolonym na gładko łysiejącym twardzielem?
            • irmina_anastazja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 14:01
              to juz prędzej :p
              • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 14:11
                A z prawiczkiem byś poszła do łóżka? :P
                • irmina_anastazja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 14:20
                  Bałabym się, że będzie kiepski w łóżku. Wiadomo, na kimś musi się nauczyć, ale czemu akurat na mnie? :p Zwłaszcza że nie grzesze ani cierpliwością, ani taktem, ani talentem pedagogicznym
                  • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 14:24
                    A w ogóle kiedyś byłaś w związku? ;)
                    • irmina_anastazja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 14:28
                      Bardzo długo. całe dwa miesiące :p ale to nie dla mnie.
                      • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 14:33
                        Może z wiekiem zmienisz zdanie ;)
                        A nie przeraża Cię perspektywa posiadania bardzo wielu partnerów seksualnych? :P
                        • irmina_anastazja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 14:39
                          Hmm, od wieku 16 lat to teraz mialam eee plus minus kilkanaście patnerów i partnerek, przy założeniu że po menopauzie mi się odechce... przyjmując że moja aktywność seksualna nie zmieni się znacząco na przestrzeni lat... kurcze, na pewno będzie ich bardzo wiele. Nie, nie przeraza mnie to jakoś :p Przerażać może perpektywa złapania jakiejs uroczej, nieuleczalnej choroby co najwyżej.
                          • piwi77.0 Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 14:45
                            W zasadzie nie ma już nieuleczalnych chorób, których przyczyną byłaby rozwiązłość, więc myślę, że możesz się odprężyć.
                          • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 16:26
                            Grzesznica z Ciebie ;)
                            A facet w okularach ma u Ciebie szansę na seks czy nie? :P
                            • irmina_anastazja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 16:48
                              Raczej tak :p Jeśli ogólnie rzecz biorąc byłby w moim typie.
                              • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 17:16
                                To ja jeszcze popracuję nad cerą i na panny wio! :P
      • kalllka Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:27
        ot przykrosc irmino-anastazjo, bo znowu wpis nasmiewajacy z przypadlosci.
        ma cos oznaczac i jest do kogos skierowane to dziwaczne powiedzonko o ciazy spozywczej?

zwisy brzuszne, cyckowe, czy lysina to zwyczajnie oznaki starzenia- naturalna natura,
        genetyczna oczywistosc.

• sundry Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:35
          Przypadłość? No, myślałby kto, że opona z powietrza się bierze, a nie z obżarstwa i opilstwa.
          • kalllka Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:45

no widzisz sundromku,
            ktos "pomyslal" i swinke ci juz podlozyl ( i podskoczyl)
            na brzuch,, i wiszace cycki tez znajdze sposob ,,by ci je wrobic,
            a dlatemu, zes lasa na komplementy niewiasta.
            • sundry Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 14:15
              Że co? Jedynym komplementującym mnie nickiem tu jest lew, który zresztą komplementuje wszystkie damskie nicki.
        • irmina_anastazja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 14:07
          Zrozumiałam wpis josefa w ten sposób, że zjawisko powszechne powinno przestać być zjawiskiem odpychającym wizualnie. Nie zgadzam się z tezą, w związku z czym podałam przyklad zjawiska, które tez jest i powszechne i odpychające :p
    • wez_sie imponujesz mi swoim poczuciem humoru 10.05.12, 13:15
      jestes wariat nieslychany
      na bank laski na ciebie leca i lepia sie jak muchy do czegos lepiacego
      • kalllka Re: imponujesz mi swoim poczuciem humoru 10.05.12, 13:30
        ano na bank, i ciekawam bardzo jak szybko na wpisy moderacja zareaguje
        sprawdzajac pochodzenie (zwlaszcza z playowych bramek)

bo bankowo nie jest to 'zakup kontrolowany'
        • wez_sie Re: imponujesz mi swoim poczuciem humoru 10.05.12, 13:50
          cooo?
    • facettt Dlatego i mezczyzni łysinę u faceta uważają za ble 10.05.12, 13:21
      bo estetyczne to raczej nie jest - chociaz niestety rownie pospolite - jak braki w uzebieniu.

I nie ma znaczenia, ze na brak wlosow raczej nie ma dobrej metody, a na brak zebow jest.

Czego chciales sie dowiedziec ?
      Czemu swiat jest nie sprawiedliwy ?
    • headvig Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:40
      no co ty opowiadasz, ten jest całkiem przystojny
      https://media.younghairloss.com/wp-content/uploads/2011/11/bruce_willis_bald.jpg
      • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:44
        No ale Bruce Willis jest na świecie jeden :)
        • martishia7 Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:54
          No halo!

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/patrick-stewart-as-picard1.jpg

Mój chłop łysieje, gdzieś od 23go roku żcyia. Fakt - od zakoli, a nie od tonsury, co uważam za bardziej estetyczne. Bardziej to przeżywa niż ja, po prostu odnotowałam jako fakt. Ma kształtną czaszkę, twarzowo mu będzie. Najgorsze, to jak facet nie umie łysieć z godnością, jak napisała słusznie kora powyżej.
          • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 14:09
            Wiesz każdy facet pewnie jakoś to przeżywa
        • headvig Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:55
          chcesz więcej takich fotek nie-bursów-łilisów?

nie masz poważnych problemów w życiu chyba, skoro dumasz o jakiejś pseudo-łysinie, którą pewnie będziesz miał za 30 lat. weź sie w garść :/ :P
          • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 14:14
            Pani zasadnicza i stanowcza :P
            • headvig Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 14:18
              josef_to_ja napisał:

> Pani zasadnicza i stanowcza :P

w końcu pokazuję swoje prawdziwe oblicze, co? :P
      • simply_z Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:44
        slowianie maja raczej slabe wlosy ,wiec szybko lysieja. Kobiety zreszta tez maja cienkie wlosy ,chociaz w pokoleniu moich dziadkow wszyscy wlosy mieli ,moze to wynik zlej diety.
        nie jest to za bardzo estetyczne ale coz mozemy na to poradzic...
        • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:50
          Zawsze facet może ogolić się na gładziutko :)
          • simply_z Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:52
            tylko blagam ,nie rob zaczeski:P
            • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:54
              No błagam, czułbym się z zaczeską jak jakiś pajac albo clown
      • karielcia no ten tez: 10.05.12, 13:48

jest przystojny:

www.varbak.com/fotografia/%C5%82ysy-zdj%C4%99cia-dzieci
        ale ten - to juz niebardzo...
        przegral.pl/wp-content/uploads/2010/05/maly-lysy-i-z-wodka.jpg
    • 10iwonka10 Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:44
      To zalezy jak ktos jest zadbany ma przystojna twarz...to az takie istotne?
      • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:52
        Łysina z zapuszczonym wiankiem wokół może zepsuć cały efekt
    • piwi77.0 Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 13:57
      Spokojnie, łysiny są różne. Taka jak ta na zdjęciu, jest nijaka, robi zaniedbane wrażenie i jest trochę niefajna. Ale łysina całkowita, wypielęgnowana, może być całkiem do rzeczy.
      • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 14:17
        Tu się zgadzam :)
      • karielcia Dlaczego zaniedbana.? - a nie normalna? 10.05.12, 14:19
        piwi77.0 napisał:

> Spokojnie, łysiny są różne. Taka jak ta na zdjęciu, jest nijaka, robi zaniedban
        > e wrażenie i jest trochę niefajna.

Przeciez widac, ze pan najdalej miesiac temu byl u fryzjera.
        Co - wolisz irokeza?
        www.obrazky.pl/irokez-barbie
        • piwi77.0 Re: Dlaczego zaniedbana.? - a nie normalna? 10.05.12, 14:24
          Wtedy gratuluję fryzjera. Przecież odrasta nierówno, co widać gołym okiem. A część łysiny pokrywa rzadka sierść. Łeee.
          • karielcia Re: Dlaczego zaniedbana.? - a nie normalna? 10.05.12, 14:28
            piwi77.0 napisał:

> Wtedy gratuluję fryzjera. Przecież odrasta nierówno, co widać gołym okiem. A cz
            > ęść łysiny pokrywa rzadka sierść. Łeee.

winisz wielblada, ze jest garbaty ?
            gdy sie ma lysine i do tego nierowny zarost to i fryzjer nic nie pomoze
            • josef_to_ja Re: Dlaczego zaniedbana.? - a nie normalna? 10.05.12, 14:29
              Może dlatego lepiej golić się samemu i to regularnie?
              • piwi77.0 Re: Dlaczego zaniedbana.? - a nie normalna? 10.05.12, 14:31
                Niezwykle cenna uwaga!
                • josef_to_ja Re: Dlaczego zaniedbana.? - a nie normalna? 10.05.12, 16:27
                  Kpisz sobie?
                  • piwi77.0 Re: Dlaczego zaniedbana.? - a nie normalna? 10.05.12, 20:37
                    Tym razem nie.
                    • josef_to_ja Re: Dlaczego zaniedbana.? - a nie normalna? 10.05.12, 21:19
                      Widzisz, bo się znam na rzeczy. Pianka na głowę, Gillette w łapę i niejeden łysy by lepiej wyglądał :)
    • leniwy_pierog Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 19:08
      No przestań. Te zdjęcia są tak paskudne, że się słabo robi. Jak facet łysieje to niech goli się całkiem na łyso i będzie ok. Coś takiego jak na zdjęciach to szczyt ohydy.
      • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 19:25
        A jak w pracy nie wolno mu mieć ogolonej głowy?
        • leniwy_pierog Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 19:30
          A co, gra w zespole metalowym?:P
          • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 19:46
            Zakładając, że ja ogolony na łyso wyglądam trochę "bandycko", nie mam prawa jazdy, nie mam super wykształcenia, czasem nie zagrzałem za długo miejsca w firmach które mam wpisane w CV to ktoś by sobie mógł pomyśleć o mnie, że typ obiboka i kogoś niezbyt rozgarniętego, o średnio wysokiej kulturze osobistej, po prostu taki łysy oprych
            • leniwy_pierog Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 19:48
              no wreszcie zaczęło wyglądać na to, że ciekawy z ciebie facet. Łysy oprych - lubię ten typ;)
              • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 19:54
                Ale słaby fizycznie, nie umiejący się bić, z kiepską koordynacją i refleksem
                • leniwy_pierog Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za bP 10.05.12, 19:54
                  Poszukaj takiej, która umie się bić to jakby co was obroni:0
                  • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 19:58
                    Nie kręcą mnie takie kobiety, ja lubię delikatne i urocze :)
            • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 19:49
              Chodziło mi o rozmowę kwalifikacyjną
    • nangaparbat3 Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 10.05.12, 23:29
      Zawsze mi się podobali łysi mężczyźni - pewnie na zasadzie przyciągania sie przeciwieństw, ja tez sie podobam (naturalnie) łysym albo takim, którzy maja skłonność do wyłysienia, ale jeszcze nie zdązyli.
    • mirtillo25 Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 11.05.12, 15:54
      Facet z łysiną wygląda jak kobieta z łysiną.
      Czyli ogólnie mówiąc - wygląda to nieestetycznie.

• josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 11.05.12, 16:22
        Nawet jak jest ogolony na gładko?
    • light_in_august Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 11.05.12, 20:06
      Łysi mnie nie przerażają ;) Ale jeśli facet łysieje, to powinien się strzyc na zero lub na krótciuteńskiego jeża, a nie obok łysiny hodować długie fale. I tyle.
      • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 11.05.12, 20:11
        Masz rację, takie coś okropnie wygląda np. tutaj:
        www.szejnfeld.pl/show_image_NpAdvMainFea.php?filename=/2012/05/Resize-of-torwar043.jpg&cat=1&pid=12221&cache=false
        • josef_to_ja Koryguję link: 11.05.12, 20:12
          www.szejnfeld.pl/wp-content/uploads/2012/05/Resize-of-torwar043-1024x680.jpg
    • klawiatura_zablokowana Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 11.05.12, 22:07
      To jak z siwieniem czy cellulitem. Spotka praktycznie każdego. I też codzienny widok.
      Ale nie, nie musi się podobać.

Czy tylko ja mam pecha, czy co - ile razy wchodzę ostatnio na FK, to widzę wątek założony przez jakiegoś pana, który jojczy nad tym, dlaczegóż, ale dlaczegóż to nie podobają się kobietom a to niscy, a to łysi. Za tydzień obstawiam pojawienie się wątku "Kobiety, nie dyskryminujcie szczerbatych".

Panowie! Pewne rzeczy nie leżą w ścisłym kanonie męskiego piękna. Co nie znaczy, że nie spotkacie takiej, dla której to będzie OK. Deal with it.
    • olewka100procent Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 11.05.12, 23:44
      bo kojarzy mi się ze starym zbukiem ?
    • brak.slow Loxon 5% 13.05.12, 02:56
      świetny środek dla łysiejących facetów Loxon 5% albo 2% jak kto woli, albo Philoxidil jego tanszy zamiennik.
      podobno najlepszy srodek na lysienie androgenowe.
      najlepiej wyglądają faceci ogoleni prawie na zero, gdy już łysieją., rozpieprzają mnie kolesie, ktorzy zapuszczają długie kłaki i wyglądają jak panienki, albo jakby ich piorun pier...ł.
      o zaczeskach, pozyczkach i irokezach (gdy się ma zakola) juz nie wspomnę
      dramat.
      • josef_to_ja Re: Loxon 5% 13.05.12, 13:05
        Sam Loxon pewnie wiele nie da, poza tym nie u każdego farmakologiczna walka z łysieniem pewnie będzie skuteczna
    • rraaddeekk Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 13.05.12, 15:22
      Jak zawsze wszystko sprowadza się do jednego: do pieniędzy!
      Łysina to manifestowanie biedy.
      Jesteś bogaty, to to stać cię na przeszczep!
      • rraaddeekk Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 13.05.12, 15:23
        Ktoś pisał wcześniej o szczergabtych.
        Dokładnie taka sama analogia.
        Jesteś bogaty, to stać cię na inplanty zębów
        • josef_to_ja Przeszczep nie zawsze da dobry efekt 13.05.12, 15:52
          Czasem wręcz mizerny. Faceci po przeszczepach i tak często stosują nanogen
          • kseniainc Re: Przeszczep nie zawsze da dobry efekt 13.05.12, 16:05
            nie jaraja mnie łysi. Ale łysego prędzej zniosę niż łysiejącego;-p
            • josef_to_ja Re: Przeszczep nie zawsze da dobry efekt 13.05.12, 16:17
              A takiego co miał przeszczep albo nosi tupecik? :)
    • samuela_vimes Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 13.05.12, 16:13
      nie wiem, mam przyjaciela który ma łysinę, a i tak jest przystojny i męski więc osobiście dla mnie to nie wada.
      • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 13.05.12, 16:18
        Ale Twój facet pewnie ma bujną czuprynę? :)
        • samuela_vimes Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 13.05.12, 16:24
          ma i nie ma, bo strzyże się ma 3 mm. ;-) Ale nawet jeśli byłby łysy, to niczego by to nie zmieniło
          • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 13.05.12, 16:36
            I brawo za zdrowe podejście dla Ciebie :)
    • akle2 Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 13.05.12, 16:20
      Faktycznie są blee, ale tylko dlatego, ze owi panowie nie ścięli na bardzo krótko tego, co im zostało, tylko liczą, że bedzie z czego zrobić zaczeskę.
      Dla mnie ble jest np irokez u faceta starszego niż lat 18.
      A w ogóle to takie pojedyńcze cechy nie swiadczą o czyjejś atrakcyjnosci, tylko całokształt danego osobnika. Naprawdę nie zdarzło Ci się spotkać kobiety obiektywnie średnio ładnej ale mającej w sobie coś tak magnetycznego, że nie przestajesz myśleć?
      • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 13.05.12, 16:36
        Rzadko jakaś kobieta działała na mnie magnetycznie
    • moonogamistka Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 13.05.12, 18:31
      Wszystko zniose u faceta, nawet brzuszek, ale nei lysine.
      Tak mam i kicham pretensje. Wy tez wymagacie 96/65/96 i brak cellulitu;-)
      • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 13.05.12, 19:54
        A jak łysy facet jest zgolony na gładko? P.S. Ryszard Kalisz też mocno łysieje
        • moonogamistka Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 13.05.12, 20:01
          Ale ma wlosy;-) Poki co ma tyle wladzy i inteligencji, ze mu wybaczymy;-)
          Czy Ty strzelasz mi w stope? ;-)
          • josef_to_ja Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 13.05.12, 21:13
            Tobie miałbym w stopę strzelać? :) Tak już mam, że do różnych rzeczy lubię nawiązywać, bez żadnej złośliwości, tak po prostu z ciekawości :)
            • moonogamistka Re: Dlaczego kobiety łysinę u faceta uważają za b 13.05.12, 21:16
              Mam nadzieje, ze je rozwiewam;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka