ursyda 11.05.12, 16:30 ... prawie każdy tu w swojej forumowej karierze ma taki wątek to czas na mnie: o luuuuudzie, jakie dziś nuuudy na forum. Tylko bez agresji proszę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyszeptany-o-zmroku Re: Ponieważ... 11.05.12, 16:38 Piątek mamy,ludzie się sztafirują,szykują do podboju knajp i pubów,Nieszczęśnicy tacy jak ja jeszcze muszą pracować niestety.. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Ponieważ... 11.05.12, 16:45 Nieszczęśnicy tacy jak ja nie wyzdrowieli jeszcze po wczorajszym. I przedwczorajszym. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Ponieważ... 11.05.12, 16:46 Wczoraj to ja tu chyba nie zaglądałam ale jak patrzę po wątkach to dziś, wczoraj, przedwczoraj:) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Ponieważ... 11.05.12, 16:53 Coś Ty. Jutro sobota, założę wątek o sprzątaniu i będzie super. Np. smugi na oknach - jak ich uniknąć! Odpowiedz Link Zgłoś
fajnajozia Re: Ponieważ... 11.05.12, 16:57 Nie! O prasowaniu. Co robić, żeby się samo prasowało. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Ponieważ... 11.05.12, 16:58 Z gotowania jestem kiepska a komunię miałam dawno. Hmm. Ale mogę mieć jutro jakiś dylemat. Tak. Czuję, ze jakiś będę miała. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnajozia Re: Ponieważ... 11.05.12, 16:59 Prasowanie! Co robić, żeby się samo prasowało. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ponieważ... 11.05.12, 16:40 no przepraszam, ale mamy bardzo ciekawy wątek o azbeście. oraz wątek z cyklu wszyscy na mnie lecą łaj o łaj. wystarczy obniżyć wymagania:) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Ponieważ... 11.05.12, 16:52 coś jak: żeby sprostać normom UE trzeba zmienić normy UE?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: Ponieważ... 11.05.12, 16:43 Its frajdej, frajdej.. <śpiewa> Nieopisana frajda. Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Ponieważ... 11.05.12, 16:56 Ja po wysokiej kulturze mogę wieczorem upaść nisko, więc jutro wam napłodzę wątków na kacu :] Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Ponieważ... 12.05.12, 10:45 W operze i tym razem nie mówię o klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Taka Gwiazda - as you 11.05.12, 17:16 Powinna sama moc zbudowac sobie aureole. A tera calkowicie bez agresji - za to z jezyczkiem poprosze. A prosze jusz od dluszszego czasu. Czas na procenty. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Taka Gwiazda - as you 11.05.12, 21:02 Proście Jaśku a będzie wam dane czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio czynimy to. 12.05.12, 02:13 i kochankowie nam nie przeszkadzaja. nie znosimy tylko Slubnych. Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: Ponieważ... 11.05.12, 17:19 najwyższy czas, żeby ktoś pokazał cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: Ponieważ... 12.05.12, 00:43 I "historyczne" :) Czyli wystawianie cyca lub pośladka w wykonaniu współczesnych celebrytów, ma podłoże nie tylko ekshibicjonistyczne. Precedensy były wcześniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: Ponieważ... 12.05.12, 00:21 ale trafiłaś:) to moja retroidolka i śpiewam jej piosenki:) Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Ponieważ... 12.05.12, 12:32 Macie dobry gust, dziewczyny. Birkin jest bardzo fajna i wyjatkowo zabawna co nie przeszkadza jej w aktywnej dzialalnosci przeciwko rasizmowi i wykluczeniu. Jednym slowem, fajna kobieta umiejaca sie smiac z samej siebie i bez pretensji do dawnej urody. Nie maluje sie, nie walczy jak wyleniala lwica o jej resztki, chodzi w jeansach, podkoszulkach i zbyt wielkich prochowcach à la Colombo. Cool ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Ponieważ... 11.05.12, 21:26 to jest jakaś kolejka do tego by taki wątek założyć? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Ponieważ... 11.05.12, 22:58 To dlatego, że Józef i Kombi zdradzili gazetę na rzecz onetu. I nawet na głównej stronie się znaleźli. facet.onet.pl/warto-wiedziec/inspiracje/mam-30-lat-i-nie-uprawialem-jeszcze-seksu,1,5113789,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Ponieważ... 12.05.12, 00:09 nudy to byly wczoraj...dzis bendzie jescy gozy...moja glowa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Ponieważ... 12.05.12, 11:41 nic dziwnego że nudy skoro nie dajesz szans agresji Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ponieważ... 12.05.12, 14:46 ursyda napisała: > ... prawie każdy tu w swojej forumowej karierze ma taki wątek to czas na mnie: > o luuuuudzie, jakie dziś nuuudy na forum. > > Tylko bez agresji proszę! Ja nie mam takiego w swojej karierze! Kariery też nie mam. Chcesz się bić? :F Odpowiedz Link Zgłoś
pllumkaa Re: Ponieważ... 12.05.12, 15:04 POLECAM SHINYBOX na poprawę humoru ShinyBox to pięknie zapakowane pudełko z pięcioma mini produktami kosmetycznymi, dostarczone do Twoich drzwi każdego miesiąca. To sposób na poznanie najnowszych trendów w kosmetyce, odkrycie lususowych produktów oraz ich wypróbowanie przed zakupem. shinybox.pl/?ref=1309e96 Odpowiedz Link Zgłoś