Dodaj do ulubionych

Biseksualiści

IP: 168.11.137.* 15.03.02, 20:05
Mogę zrozumieć homoseksualistę, że woli faceta to jego wybór. Ale nie potrafię
zrozumieć ludzi, którzy według mnie nie wiedzą czego chcą. Ostatnio mój kolega
powiedział mi, że odkrył w sobie skłonności biseksualne a najlepsze jest to, ze
on kiedyś mnie podrywał, ale nic z tego nie wyszło. Świadomość tego, że
mogłabym być z facetem ,być może go pokochać a następnie za 2 lata usłyszeć, że
on chciałby uprawiać seks z facetem przyprawia mnie o mdłości i czuję ogromną
ulgę,że nigdy z nim się nie umówiłam:)))

Obserwuj wątek
    • Gość: KLAUDIA Re: Biseksualiści IP: *.chello.pl 16.03.02, 15:57
      Jesteś nie tolerancyjna. To jego sprawa jaki lubi sex i z kim. Mam nadzieję,
      że nie "skreśliłaś go" z tego powodu.
      • hal9000 Re: Biseksualiści 16.03.02, 16:33
        Gość portalu: KLAUDIA napisał(a):

> Jesteś nie tolerancyjna. To jego sprawa jaki lubi sex i z kim. Mam nadzieję,
        > że nie "skreśliłaś go" z tego powodu.

Czyżby lena nie miała prawa to wyboru kto się jej podoba a kto (lub co) ją
        brzydzi?
      • Gość: lena Re: Biseksualiści IP: 207.63.75.* 16.03.02, 22:31
        Gość portalu: KLAUDIA napisał(a):

> Jesteś nie tolerancyjna. To jego sprawa jaki lubi sex i z kim. Mam nadzieję,
        > że nie "skreśliłaś go" z tego powodu.

Chyba niedokładnie przeczytałaś to co napisałam. Toleruję różnych ludzi w tym
        homo i biseksualistów ale tych ostatnich niezbyt mogę zrozumieć. Nie wiem o co
        chodzi z tym jego "skreśleniem" bo przecież ja nie byłam, nie jestem i nie będę
        nigdy z nim ponieważ jestem z kimś innym a on jest nadal moim kolegą. Chodziło mi
        tylko o to, że kiedyś mogłabym z nim być i nie wiem jaka byłaby moja reakcja
        gdyby on powiedział, ze chciałby to zrobić z facetem. Dlatego odczuwam
        niewyobrażalną radość, że zostaliśmy tylko stopie koleżeńskiej. Swoją drogą
        zastanawiam się dlaczego jakoś nigdy nie chciałam się zgodzić na spotkanie a
        facet jest przystojny, inteligentny, dobrze mi się z nim rozmawia, może
        podświadomie wiedziałam,że nie jest on mi przeznaczony:))) Czasami warto kierować
        się w życiu intuicją.

• Gość: biseksik Re: Biseksualiści IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 00:00
          jestem mlodym bi
          moze pomoge ci to zrozumiec leno
          sam tego nie moglem zrozumiec przez dkuzszy czas problem osob biseksualnych
          polega na tym ze sa nieakceptowani przez hetero i homoseksualistow bardzo
          czesto ...no moze geje akceptuja jako mieso d lozka :) ale nie o taka
          akceptacje mi chodzi ....
          wszystkim sie wydaje ze albo bisex jest kims kto nie potrafi sie zdecydowac
          albo ze jego chec do zabawy wzrosla do nieobliczlanych rozmiarow i nie wie zbyt
          dobrze co z tym zrobic lub wrecz bawi sie kosztem innych
          ale czy nie mozna spojrzec na bol takiej osoby ? nawet jelsi w inetenecie na
          stronie przeznaczonej dla biseksulanych osob mozesz czesto przeczytac ze "to
          jest super Bog nas stworzyl doskonalszych gdyz nie musimy sie ograniczac" to
          czy nie ejst to dosc czesto tylko maska zakladana by ukryc swoja niepewnosc co
          do przyszlosci ...kazdy chce kochac kazdy chce byc z kims - choc przez
          chwile ... z kims kto nas kocha
          sprobuj lenko postawic sie w tej sytuacji np takiej jak mojej
          koksz dziewczyne chcesz byc z nia chcesz wziasc slub ale ...ale ciagnie ci do
          wspanialego faceta ktory razem z toba chodzi na uczelnie ... od jednej osoby
          dostaniesz inny rodzaj uczucia od drugiej inny .... a tobie brakuje jednego i
          drugiego ............. czemu wszyscy mysla ze chodzi tu tylko o seks ( nawet
          jesli wiekszosc osob dzial tak jakby im tylko o to chodzilo ) moze chodzi tu o
          uczucia ? od kobiety dostaniesz czulosc delikatnosc miekkosc od faceta
          dostaniesz mocne ramie kojazace ci sie z opieka wsparciem ..... brakuje ci tego
          i tego ...oczywiscie czescie z pwodow wiadomych czyli OPINII SPOLECZNEJ
          wybierzesz slub dzieci itd ale ciagle brakuje ci tego wlasnie za czym
          tesknisz ........
          jako dziewczyna pewnie ladna wrazliwa .... pomysl o tym jak wyglada zycie w
          zwiazku w ktorym nie mozesz dostac opieki wsparcia i tych wszystkich cech
          ktorych oczekujesz od partnera ...... tak samo czuje sie ten twoj biseksualny
          znajomy ...moze postaraj sie poczuc to co on
          oczywiscie latwiej ubrac to wszystko w slowa "dobra zabawa" "odkrycie pelni
          zycia" ale to tylko slowa zmniejszajace wewnetrzny bol i zagubienie - nic
          wiecej ......

zwiazek na plaszczyznie kobieta-mezczyzna moze byc wrecz doskonaly aczkolwiek
          nigdy nie bedziesz bedac biseksualna spelniona emocjonalnie i uczuciowo w
          pewnych plaszczyznach swojego zycia i twoje wnetrze ciagle bedzie puste i ta
          pustka ciagle bedzie wolac o zapelnienie
          uciekniesz korejs nocy do feceta dostaniesz to co chciales poczujesz sie
          pelen ...ale gdy nie wrocisz do swojej ukochanej stracisz cos co spowoduje
          nastepna pustke i tak w kolko
          mezczyzna szukajacy kobiecej czulosci i meskiej opieki
          zawieszony miedzy delikatnym powiewem pachnacych wlosow a mocnym ramieniem
          nie mozesz zrezygnowac z jednego kosztem drugiego
          nie mozesz pozostac i tu i tu gdyz czujesz sie oszustem
          MOZEMY BEZMYSLNIE NAZWAC TO WYUZDANIEM ALBO ZAUWAZYC OSOISTA TRAGEDIE OSOBY

mam nadziej ze jakos pomoglem ci to zrozumiec choc troszke
          ja ciagle pozostaje miedzy tymi dwoma swiatami czekajac na cos czego nie bedzie
          mi dane doswiadczyc
          seks w tym wszystkim jest dodatkiem
          bardzo przyciagajacym i poteznym
          ale prosze nie zapominajmy ze ci co sa od nas inni szukaja tej samej milosci
          ktorej poszukujemy my
          • Gość: biseksik Re: Biseksualiści IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 01:02
            i przeproski za bledy i literowki
            zbyt duzo emoci w zwiazku z pisaniem tego tekstu a wiec nie zauwazylo mi siem
          • Gość: lena Re: Biseksualiści IP: 193.66.190.* 17.03.02, 09:21
            Nie wydaje mi się, żeby każdy biseksualista miał takie wewnętrzne rozterki i
            kierował się uczuciami tak jak Ty to robisz. Nadal nie rozumiem bi, ale Ciebie
            i wszystkich, którzy przeżywają to samo co Ty przeżywasz rozumiem. Jeżeli w
            Twoim związku brakuje Tobie opieki i wsparcia to należy Ci tylko współczuć.
            Prawda jest jednak taka, że kiedy kobieta kocha mężczyznę i jednocześnie jest
            jego przyjacielem to z własnego doświadczenia wiem, że nie tylko daje jemu
            czułość, delikatność, miękkość z racji tego ,że jest jego kochanką ale również
            otacza jego opieką i jest dla niego wsparciem ponieważ jest również jego
            przyjacielem. Pomimo tego, że jestem małą kobietką to mój mężczyzna wie, ze
            zawsze może liczyć na moje mocne ramię( jestem dosyć silną osóbką:)) ) Wydaje
            mi się, że powinieneś raczej zastanowić się czy kobieta, z którą jesteś jest
            Twoim przyjacielem? czy możesz jej powiedzieć o wszystkich twoich problemach?
            czy zawsze musisz być w jej obecności twardym mężczyzną nie zdolnym do
            okazywania swoich słabości? Związek dwojga ludzi który opiera się nie tylko na
            miłości ale również na przyjaźni daje poczucie bezpieczeństwa każdej ze ston i
            nikt nie będzie szukał zrozumienia u innych ludzi bo przecież ma prawdziwego
            przyjaciela, któego na dodatek bardzo kocha.
            • Gość: biseksik cze Lenus :) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 11:11
              nie nie zrozumielismy sie :)
              wiesz i chyba sie nie zrozumiemy :) heteryk nie zrozumie bi ani geja kobieta
              nie zrozumie mezczyzny mezczyzna kobiety gej heteryka i bi ....... mozemy
              troszke sie wczuc i nic wiecej choc i to jest dobre gdyz pozwoli nam byc mniej
              krytycznym
              to nie chodzi o to ze musze poszukac sobie babki ktora pozwla mi na to bym czul
              sie bezpieczny bo np pracuje w policji i zna sztuki walki i moze mnie obronic
              nie chodzi o to
              nie chodzi o bezpieczenstwo zwiazane z uczciwoscia czy tez o bycie przyjacielem
              to wszystko mam u osoby ktora kocham i nawet nie wyobrazam sobie zeby moglo byc
              inaczej w jakimkolwiek zwiazku ktory tworze
              nie chodzi mi o to ze potrzebna jest niektorym slabszym facetom kobieta z
              jajami ( z wieksza dawka testosteronu ) nie chodzi to o to :)
              kobieta i mezczyzna patrza inaczej na swiat ( bron boze nie chodzi mi o glupie
              kawaly o braku inetligencji ) poprostu INACZEJ
              dlaczego ? samo cialo ma wiele innych funkcji , inaczej pracuja hormony , maja
              inne role spoleczne ...nie mozna tego zlikwidowac slowem ROWNOSC czy
              ROWNOUPRAWNIENIE zawsze bedziemy inaczej spogladac na swiat
              i w tej calej sprawie wlasnie chodzi o ta inna "aure" wokol mezczyzny i
              kobiety ........ kobieta moze byc o wiele lepszym porzyjacielem dla faceta i to
              wcale nie oznacza ze musi z nim ogladac mecze i pic piwo :) ale u osoby
              biseksualnej dochodzi jeszcze do tego co opisalem w pierwszym COMentarzu
              i to jest scisle zwiazane z ta roznica miedzy facetem i kobieta
              piszesz ze wielu biseksualistow nie mysli tak jak ja i robi to z innego powodu
              spojrz na kobiety czy uwazasz ze niektore kobiety ida do luzka z powodu tego ze
              chca byc kochane a inne chca sie poprostu grzmocic ( za przeproszeniem ) ?????
              Odpowiedz na to jako kobieta .... ja uwazam ze nie ze KAZDA KOBIETA SZUKA
              MILOSCI wyrazonej przez seks tylko niektore albo nie zdaja sobie z tego sprawy
              albo nie maily szczescia labo zostaly tak skrzywione przez los czy model
              spoleczny w jakim wzrastaly ze zewnetrznie zachowuja sie tak iz zyskaly opinie
              puszczalskich ................... ale KOCHANE WSZYSTKIE KOBIETY ja uwazam ze
              kazda z Was szuka poprostu milosci ciepla czulosc itd a jesli nie dostajecie
              tego zadawalacie sie tym co mozecie uzyskac w danym momencie i zycze Wam
              abyscie znalazly to szczescie i milosc u boku ukochanego mezczyzny ( kobiety )
              a wracajac do biseksualisty tak smao jak na przykladzie kobiet ktory podalem
              mozna zobaczyc ze pragnie tego kazdy biseks ale albo nie zdaje sobie z tego
              sprawy nie jest tego swiadom albo "filozofia" ktora wyznaje nie dopuszcza
              czegos wiecej niz dobra zabawa i szukanie urozmaicen ....ale nei zgodze sie z
              tym ze nawet taki zaliczacz ktory moze wywolywac u ciebie to o czym pisalas na
              poczatku ZE ON NIE SZUKA TEGO O CZYM JA PISALEM w moim pierwszym liscie
              to pragnienie wyraza sie na zewnatrz atrakcja do zenskiego i meskiego ciala ale
              wynika z pragnienia pewnych emocji ...wynika to jednynie z brakow pewnych
              stanow emocjonalnych .... sa emocje ktore powstaja przy intymnych kontaktach z
              kobieta i mezczyzna ... jesli mezczyzna czuje brak emocji zwiazanych wlasnie z
              kobietami ciagnie go ku heteroseksualizmowi jesli tych zwiazanych z mezczyzna
              ciagnie go ku homoseksualizmowi ,,,oczywiscie zgaadzam sie z tym ze to jedna z
              warstw wiel przyczyn ale ostatecznie jesli nawet uznac ja za tylko jedna
              warstwe ktora pcha czlowieka ku takim a nie innym zachowaniom to jednak
              ostatecznie w wyniku przejawiania owych zachowan staje sie to elementem
              przewazajacym i jest glownym dazeniem takich czy owych -seksualistow
              ta opieka przyjazn itd o ktorych wspominasz nie da satsfkacji biseksualiscie
              gdzy bedzie czul brak tak samo opieka ktorej od mezczyzny czuje bi lub gej nie
              da satysfakcji a nawet nie bedzie potrzebna heteroseksualiscie i idac dlaej
              czulosc opieka jaka moze ktos doznac od ukochanej kobiety da mu satysfakcje
              jedynie kiedy bedzie hetero lub bi a gej poza wspaniala cudowna przyjaznia nie
              znajdzie ( ku rozpaczy obserwatorow nie mogacych go zrozumiec ) w tym nic co da
              mu spelnienie
              uwazam ze ostatecznie to dazenie o ktorym pisze jest podstawowym czynikiem
              naszych dazen w sferze partnerskiej i moze byc tylko swiaodomym nieswiadomym
              lub tlumionym ... u kazdego hetero bi homo u nas wszystkich
              zaden gej nie jest odzwierciedleniem stereotypu panujacego w spoleczenstwie on
              szuka wlasnie tych cech ktore moze dostac tylko od faceta a wlasnie te
              krzywdzace stereoptypy pochodzace z srodowisk gejowskich i heteroseksualnych
              popychaja ich czesto do zapomnienia czego tak naprawde szukaja i rodza tragedie
              o ktorych osoby heteroseksualne nie maja nawet pojecia bo gdyby mialy to nigdy
              nie wyrazalyby wrogich opinii widzac jak bardzo krzywdza nie geja tylko OSOBE
              wracajac do biseksualizmu
              to szczegolna sytaucaja w korej potrzebujesz dwoch tak sprzecznych emocji uczuc
              sytuacji i tylko zaspokojenie ich daje cie [oczucie pelni a chyba kazdy do tego
              dazy
              nie chodzi mi o to ze szukam wytlumaczenia do tego by ktos kto ma rodzine mial
              kochanka na boku ale szukam troche zrozumienia
              gej czy heteryk ma sprawe jasna ( co nie oznacza ze prosta ) a biseksualista no
              coz
              biseksualista zawsze bedzie w zawieszeniu zawsze bedzie musial "szukac okazji"
              by choc przez chwile dopelnic siebie i zagasic to co w nim plonie ,,,nie bede
              sie rozpisywal na temat tego co tak naprawde czuje mezczyzna majacy seks z
              kobieta i mezczyzna majacy seks z drugim facetem ale to sa dwie rozne rzeczy i
              tak wiel osob by tego nie zrozumialo ale moge was zapewnic ze to cos wiecej niz
              dobra zabawa ze to jest zupelnie rozne uczucie i zaspokojenie innej sfery
              emocjonalnouczuciowej ........... bede konczyl ta dluga wypowiedz
              ale jeszcze jedno musze napisac
              KOCHANA LENKO
              jakbys sie czula gdyby ktos przyszedl i powiedzial ci ze Twoj facet ktorego
              kochasz nie widzi w tym ze jest z toba nic tylko zabawe ...chyba niezbyt
              dobrze.... jesli twozycie prawdziwy bogaty zwiazek to jest w tym cos wiecej ...
              tak samo pomysl czy mamy prawo mowic ze osoba biseksulana szuka tylko zabawy a
              nie wlasnie tego czegos wiecejczego nie moze dostac ani po jednej ani po
              drugiej stronie tak do konca tak gleboko zeby czuc sie spelnionym ?
              pozdrawiam wszystkich braci i siostry :) :) :) heterykow gejow bisexow ...
              kochajmy sie i szanujmy nawet jesli nie potrafimy siebie zrozumiec ...bo
              jestesmy przeciez jedna rodzina i zycie ma wiele barw jak tecza ...prawda ?
              CMOKI DLA WSZYSTKICH
              • Gość: lena Re: cze Lenus :) IP: 193.66.190.* 17.03.02, 12:05
                Tak przyznaję rację chyba nie zrozumiałam Ciebie:)) Z Twojej pierwszej
                wypowiedzi odnoisłam wrażenie, że według Ciebie kobieta nie jest w stanie być
                dla mężczyzny oparciem i nie potrafi jego zrozumieć. Teraz piszesz, ze Twoja
                kobieta jest Twoim przyjacielem ale jednak czegoś Tobie brakuje? Żadna kobieta
                nie zrozumie faceta tak jak drugi facet, i na odwrót tylko kobieta najlepiej
                zrozumie kobietę. Dlatego kobiety mają przyjaciółki, spotykają się na
                piżamowych imprezach:) opowiadają sobie sekrety, plotkują ale nie oznacza , ze
                mają od razu mają robiś sobie orgie seksualne( piszę to jako osoba hetero).
                Orgie seksualne mogę robić z moim mężczyzną. Również facet ma swoich kumpli-
                przyjaciół i też przecież nie wkładają sobie swoich penisów w dupki. Chciałam
                znać powody dla których facet idzie do łóżka z facetem pomimo tego, że jest z
                kobietą i niestety ich tak do końca nie poznałam:))) pozdrowienia ps. dlaczego
                Lenus? :))
                • Gość: biseksik Re: cze Lenus :) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 12:53
                  >Dlatego kobiety mają przyjaciółki, spotykają się na
                  > piżamowych imprezach:) opowiadają sobie sekrety, plotkują ale nie oznacza , ze
                  > mają od razu mają robiś sobie orgie seksualne( piszę to jako osoba hetero).
                  > Orgie seksualne mogę robić z moim mężczyzną. Również facet ma swoich kumpli-
                  > przyjaciół i też przecież nie wkładają sobie swoich penisów w dupki.

afe :)
                  to nie chodzi o to
                  ja rozumie
                  nie kazdy biskes poszedl by z kazdym facetem chyba ze sie nie szanuje albo jest
                  bardzo zagubiony
                  tak samo geje
                  oczywiscie jak to sie mowi lepszy slepy wujek niz zaden :)))))))))))))))))))
                  ale taki heteryk albo heteryczka nie potrzebuje tego czegos oczym mowie i dlatego
                  nigdy nie dojdzie do takich zabaw z przyjacolmi
                  co czujesz jako kobieta kiedy jestes ze swoim facetem ? czy czujesz cos innego
                  niz kiedy on jest z toba ? proponuje zebyscie kiedy porozmawiali o tym zebyscie
                  zobaczyli jak czujecie ta sama rzecz inaczej ( chyba ze masz pecha i trafilas na
                  niemowe zyciowa ) i wtedy pomysl czy czasami nie moze sie zdarzyc ze jakis facet
                  czuje potrzebe nieodparta by choc przez chwile poczuc to co czujesz ty ?
                  twoj facet nie jemu wystarczy ze czuje to co czuje bedac z toba ale czy tak
                  trudno sobie wyobrazic ze jakis gosciu moze pragnac takiego odczuwania jakie
                  towarzyszy tobie w czasie intymnych chwil z partnerem ?
                  biseks to nie tylko czlowiek ktory jest z kobieta a czasami czuje ze chcialby
                  pojsc do wyrka z jakims gosciem
                  czasami w zaleznosci od proporcji moze to byc mezczyzna bedacy z drugim facetem i
                  czasmi czuje potrzebe bycia z kobieta ...czy to uznasz za nienaturalne czy
                  naturalne ze potrzebuje zblizyc sie wtedy do kobiety poczuc sie jak twoj
                  mezczyzna bedacy z toba ? wszystko zalezy od punktu widzenia dlatego nie
                  oceniajmy pochopnie innych ..dobrze zrobilas nie mogac zrozumiec ze zapytalas
                  jak to jest wiekszosc ludzi nie pyta i wyraza swoje opinie nie majac zielonego
                  pojecia o tym oczym mowia ... wiec najlepszy spsob to porozmawiax jesli nie z
                  gejem czy z bi to ze swoim partnerem ...gdy choc troche zrozumiesz czego
                  potrzebuje on i czego ty i czym sie to rozni to nie bedzie oceniania krzywdzacego
                  kiedy spojrzysz na geja bedziesz wiedziala ze to facet ktory szuka tego co masz
                  ty jesli spojrzysz na bi to zobaczysz w nim siebie i swojego faaceta ... nie
                  chodzi tu o czlonki gdziestam tylko o sfere emocjonalna a seks no coz to
                  nieodlaczna czesc zycia i ukierunkowuje sie tam gdzie nasze emocje i uczucia
                  znajduja ujscie dlatego wlasnie kochamy ta a nie inna osobe ...........
                  oczywiscie mowie tu o prawdziwych bisexach a nie gosciach ktorzy po kilku piwkach
                  wpadaja na glupi pomysl i budzac sie rano zastanawiaja sie dlaczego boli ich
                  siedzenie :)
                  Lenuś bo jestes bardzo bardzo mila i to bardzo do ciebie pasuje

> Chciałam
                  > znać powody dla których facet idzie do łóżka z facetem pomimo tego, że jest z
                  > kobietą i niestety ich tak do końca nie poznałam:))) pozdrowienia ps. dlaczego
                  > Lenus? :))

• Gość: lena Re: cze Lenus :) IP: *.CATHERINES.COM 17.03.02, 14:35
                    :))teraz to już w ogóle się pogubiłam:))Seksualne doznania kobiety i mężczyzny
                    są z pewnością odmienne, nie wiem co czuje mój facet kiedy przeżywa orgazm bo
                    nie jestem facetem, ale przecież nie oznacza to, że mam iść do łóżka z jakąś
                    kobietką, żeby zobaczyć co czuje mężczyzna jak liże mi cipuszkę:)) A facet,żeby
                    przeżyć to co przeżywa kobieta to ma zrobić to z facetem. Przecież i tak nie
                    będzie wiedział co czuje kobieta bo nią nie jest. Z pewnością jego doznania
                    będą inne ale to nie będą doznania jakie kobieta przeżywa. Chciałabym czuć to
                    co czuje moja koleżanka kiedy kocha się ze swoim chłopakiem to mam to z nim
                    zrobić? Facet będzie mnie pieścił tak samo jak ją ale ja i tak będę reagować w
                    sposób dla mnie typowy więc i tak nie będę wiedziała co tak naprawdę ona czuła.
                    Wydaje mi się,że nie chodzi tutaj o poznanie tego co czuje kobieta ale o
                    wzbogacenie swoich doznań seksualnych, bo przecież kobieta nie ma peniska:))
                    pozdrawiam
                    • Gość: biseksik Re: cze Lenus :) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 17:25
                      hahahaha :)
                      nadal sie nie zrozumielismy
                      chodzi o to
                      ze masz racje cokolwiek bys zrobila nie doswiaczysz tego co facet nie chodzi tu
                      nawet o sfere seksualna bo jak mowilem sfera seksualna to to czego jestesmy
                      swaidomi a pod tym jest zrodlo emocjonalne
                      i tych emocjanalnych rzecvzy tez nie doswiaczysz gdyyz nie ejstes
                      zaprogramowana na te fale zlotko :)
                      ale jakbys byla bi to mialabys w sobie chcec doswiadczenia tej emocjonalnej
                      sfery a jakbys byla les to nie chialabys doswiadczac sfery emocjaonalnej jaka
                      masz ze swoim facetem ...poprostu tak jestes zaprogramowana a ja tak :)
                      seks jest tylko przykrywka przyjemna aczkoliwk tylko przykrywka :)
                      • Gość: lena Re: cze Lenus :) IP: *.regeringen.se 17.03.02, 21:45
                        :))) w jednym się zgadzamy ,że się nie rozumiemy :)))Musisz być spoko gościem
                        ale w sumie to nadal nie wiem od czego zależy to czy ktoś jest hetero, homo,
                        czy bi i chyba tak naprawdę to nigdy się nie dowiem ale dziękuję Tobie za próbę
                        wyjaśnienia mi istoty biseksualizmu:)))
    • Gość: X Re: Biseksualiści IP: *.chello.pl 16.03.02, 23:52

Gość portalu: lena napisał(a):
      Ale nie potrafię zrozumieć ludzi, którzy według mnie nie wiedzą czego chcą.

:-))
      Nie wiedza czego chca?!
      Wiedza doskonale!
      Chca seksu, a to z kim to juz ich wybor.
      A wybor maja wiekszy niz hetero lub homo.

Zastanawia mnie tylko dlaczego sadzisz, ze gdybyscie byli razem to on chcialby
      faceta.
      Czy twoj obecny facet chcialby uprawiac seks z inna kobieta?
      :-)
      Pewnie ze chcialby! (pewnie zaprzeczy, ale tacy sa faceci), ale tego nie robi bo
      Cie KOCHA i chce byc tylko z Toba.

• Gość: lena Re: Biseksualiści IP: 193.66.190.* 17.03.02, 08:40
        Gość portalu: X napisał(a):

>
        > Gość portalu: lena napisał(a):
        > Ale nie potrafię zrozumieć ludzi, którzy według mnie nie wiedzą czego chcą.
        >
        > :-))
        > Nie wiedza czego chca?!
        > Wiedza doskonale!
        > Chca seksu, a to z kim to juz ich wybor.
        > A wybor maja wiekszy niz hetero lub homo.

tego , że chcą seksu to już zdążyłam się zorientować:)) w tym raczej mnie
        zadziwiają bo tak się składa, że ja też chcę seksu. Pozostaje mi tylko
        pozazdrościć im większego wyboru.
        >
        > Zastanawia mnie tylko dlaczego sadzisz, ze gdybyscie byli razem to on chcialby
        > faceta.

jeżeli ktoś ma takie skłonności to prędzej czy później one się ujawnią
        > Czy twoj obecny facet chcialby uprawiac seks z inna kobieta?
        > :-)

> Pewnie ze chcialby! (pewnie zaprzeczy, ale tacy sa faceci), ale tego nie robi b
        > o
        > Cie KOCHA i chce byc tylko z Toba.
        >
        > to,że faceci są wzrokowcami i lubią patrzeć na ładne kobiece ciałka to też
        wiem:))) kobiety też lubią popatrzeć i to nie jest równoznacznez tym, że każda od
        razu by zrobiła "skok w bok", to samo dotyczy mężczyzn. Problem pojawia się wtedy
        kiedy człowiek zaczyna chcieć czegoś, mieć jakieś pragnienia. Taka natura
        człowieka, że będzie dążył do spełnienia swoich pragnień. Jeżeli facet będzie
        chciał uprawiać seks z innymi kobietami, to mogę ręczyć, że jak pojawi się jakaś
        sposobność to on z niej skorzysta. Zdrady bym nie wybaczyła tak samo jak by nie
        wybaczył mi jej mój facet. Oboje nie mamy chęci uprawiania seksu z innymi bo
        jesteśmy w pełni zaspokojeni:)))a chęć zrobienia czegoś pojawia się wtedy kiedy
        mamy jakieś potrzeby. Gdybym była z facetem, który chciałby uprawiać seks z
        innymi facetami to zaczełabym się poważnie martwić. Nie mogłabym mu tego dać co
        może dostać od faceta więc jego pragnienie nie byłoby zaspokojone. Krótko mówiąc
        prędzej czy później by to zrobił.
        >
        >

• esencja.sarkazmu Re: Biseksualiści 11.02.19, 14:42
      Biseksualiści po prostu odczuwają pociąg seksualny do dwóch płci, tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka