Dodaj do ulubionych

Biseksualiści

15.05.14, 10:38
Sex a szacunek. To jest niewątpliwy wybór biseksualisty.
Biseksualista, który szanuje osobę, bo ją kocha to taki, który wybierze czy woli być z mężczyzną czy z kobietą. Jeśli nie potrafisz zdecydować, to daj sobie chwile, przemyśl wszystko... Po co ranić osoby, tylko dlatego, ze nie można zdecydować...

Trzeba odpowiedzialności i ta odpowiedzialność to jest problem wielu biseksualistów. Łatwiej nie decydować niż zdecydować... Nie odkładajcie decyzji, bo zranicie wiele osób nie potrzebnie... Trójkąty nie mają racji bytu, jeśli chodzi o związek... Doprowadza się do kłótni i rozpadają się( nie widziałem takiego, ktory by się nie rozpadł lub który opierał się na ciągłym zdradzaniu z osobą czwartą przez jednego z członków trójkątu...)
Obserwuj wątek
    • torado Re: Biseksualiści 23.05.14, 21:47
      a wszystko co piszesz odnieść można również i do heteroseksualistów...a tak poza wszystkim mnóstwo w Twoim poście stereotypów...
      • ciekawski543 Re: Biseksualiści 02.06.14, 10:17
        Zamiast mówić, ze coś jest jakieś, wyjaśnić dlaczego uważasz to za stereotyp, a wtedy dyskusja ma sens :)
        • torado Re: Biseksualiści 02.06.14, 19:38
          stereotyp to pewna uproszczona opinia o czymś...rozjaśniłam? ;-)Nie wiem czy zauważyłeś ciekawski, ale ta osoba, na której post odpowiadałam nie zareagowała i nie podjęła dyskusji ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka