kitek_maly 06.09.12, 17:38 Co myślicie o tej Pani? Kontrowersyjna z paru względów - kiedyś ze uwagi na buntowniczy charakter. Całkiem niedawno - zmiana imidżu, zmiana gatunku. Teraz... Stateczna matka-Polka? ;) plotek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senseiek Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 17:43 Gdyby zobaczyla siebie 10-20 lat temu to sama o sobie by powiedziala, ze jej sie chce rzygac na swoj widok.. :p Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 17:46 > Wydoroślała, i tyle. Czyli jest jednak swiatelko w tunelu dla kitka i berty? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 17:56 Co Ty chcesz ode mnie? Przecież ja jestem dorosła. Na ciele i umyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 17:48 Zawsze mnie zastanawia takie pytanie i co np. Tobie da poznanie odpowiedzi(?) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 17:53 > Zawsze mnie zastanawia takie pytanie i co np. Tobie da poznanie odpowiedzi(?) Wiem, to będzie dla Ciebie oświecające - da mi to, że poznam opinie innych. Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:06 kitek_maly napisała: > > > Zawsze mnie zastanawia takie pytanie i co np. Tobie da poznanie odpowiedz > i(?) > > Wiem, to będzie dla Ciebie oświecające - da mi to, że poznam opinie innych. oświecające niebywale, ale nie satysfakcjonujące. "da mi to, że poznam opinie innych." -i? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:09 OJP i będzie wiedziała co inni sądzą na ten temat. Głowa Cię boli? Odpowiedz Link Zgłoś
sid-l Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 17:49 Oj tam, kiedy słynęła z kontrowersyjnego zachowania miała coś koło 20 lat, teraz jest po 30-tce, nic dziwnego, że się zmieniła. Chyba każdy się zmienia, jak tak przypomni sobie siebie jako małolata.:) Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 21:18 Gwoli scislosci, to teraz jest pod czterdziestke... Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 17:49 Przyznaję szczerze, że jej muzyczne przeobrażenie mnie dziwiło i nie przekonywało, a teraz jest obojętne. Nie jestem fanką jej muzyki, a z czasów ONA lubię jedną piosenkę. Natomiast jako kobieta dojrzała i złagodniała. I to mi się podoba. A teraz się poznęcam i pouprawiam szyderę (tak, Kochanico, puszczam oko do Ciebie: jestem bardzo brzydka i całymi dniami zielona z zazdrości o Chylińską i Skarbek, i każdą, u której cokolwiek mi się nie podoba:P). Tatuaże. Nie podobają mi się. Ani u niej, ani u Rabczewskiej, ani u tego tam, co od stóp do głów wytatuowany. Ten chłopiec ładny, model czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-l Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 17:50 Mam tak samo z tatuażami, szczególnie w takiej ilości. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 17:53 Właśnie. Ładna dziewczyna, dobrze ubrana, elegancka i rasowa, aż tu na plecach jakieś skrzydła, przedramiona w jakimś jidisz czy arabskim albo jakieś kwioty, alby gęby szatańskie,... Coś okropnego. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-l Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 17:56 Do tego ilość i wielkość - jakieś małe tatuaże czy jeden duży, np. na plecach, potrafią mi się podobać, ale w takim wydaniu jak u niej to niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kryszak Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:34 Ale robicie rosół w niedzielę? I na sumę ładnie się ubieracie? Odpowiedz Link Zgłoś
sid-l Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 19:36 Tak, i oglądamy perfekcyjną panią domu. Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 21:21 sid-l napisała: > Do tego ilość i wielkość - jakieś małe tatuaże czy jeden duży, np. na plecach, > potrafią mi się podobać, ale w takim wydaniu jak u niej to niekoniecznie. No właśnie one są ok. To jest efekt uboczny rock&roll'owego życia. Wyobrażasz sobie zbuntowaną wokalistkę zespołu rockowego, która idzie do salonu i prosi o wydzierganie małego delfinka na dupie tak, żeby spod korpo uniformu nie wystawał? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 17:55 > i się. Ani u niej, ani u Rabczewskiej, To może chociaż u Siwiec? :D Natomiast jako kobieta dojrzała i złagodniała. I to mi się podoba > . Otóż to. Myślę, że jest fajną mamą. Ale w pewnym sensie dalej jest kontrowersyjna - 3 dzieci, wszystkie z tym samym facetem. :D W szołbiznesie to nie jest normalne. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:02 U Siwiec to mi się jeszcze jej dzióbki nie podobają. Identyczne jak u Węgrowskiej. Wszystkie do jednego plastyka chyba chadzają (boszzz ta moja zazdrość).:D Tak. Też mam takie wrażenie, że jest fajną mamą. I fajna kobietą. Taką normalną. Ciepłą. Swoją.;) Odpowiedz Link Zgłoś
sid-l Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:08 Nie no, skoro siwiec Ci się nie podoba, to nic, tylko zazdrość. Zżera Cie, a nawet toczy.;) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:16 Zaraz nie podoba. Nie odstrasza, ale fanką jej nie jestem.;) Zielona jestem jak rzekotka.:P Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:05 hyh. Kiedyś głupiutka zbuntowana z niezłym talentem i świetnym głosem. Teraz głupiutka komercyjna i nudna, a z niezłego talentu i głosu nie robi użytku. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:09 a wracając do stylu ubierania i wyglądu to duży plus. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:15 A czy ona jest złożem naftowym, ze musi się eksploatować? Poświęca czas rodzinie, pracuje na miejscu i zarabia pieniądze. Dlaczego ma najpierw uszczęśliwiać innych, a siebie to może... kiedyś... przy okazji jak już się tym wszystkim znudzi albo wymienią ją na kogoś innego. Najwyraźniej jet szczęśliwa. Mnie to cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:25 bardzo dobrze, że szczęśliwa. Co nie zmienia faktu, że jej nowa 'alternatywa' muzyczna zupełnie mi się nie podona. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kryszak Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:32 Ma małe a na dodatek obwisłe cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:35 A gdzie ty jej cycki widziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:35 Beznadziejnie zakłamana osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:47 Wygląda bardzo fajnie,wyrobiła się na przestrzeni lat,jednak jej metamorfozy tylko potwierdzają moją tezę, że wiekszosc kobiet,a juz zwlaszcza takich,które w młodości były trochę no...pasztetem, w głębi duszy marzy o byciu superatrakcyjną blondynka w mini.Chylińska jest własnie dla mnie potwierdzeniem tego mechanizmu-jako młódka nabijała się z takich dziuń i wyzywala od pustaków,ale gdzies tam podswiadomie im zazdrościła.Dzisiaj sama taka jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kryszak Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 19:00 To sesja do przyjaciółki więc usunęli fotoszopem, bo kwoki tego nie akceptują. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 20:56 a teraz zobaczmy jak to się robi na zachodzie. vas kallas zaczynała od przyjemnej elektroniki: www.youtube.com/watch?v=23je0_cuoYM a na teraz, jako stara wiedźma, dołożyła do pieca (jasia i małgosię): www.youtube.com/watch?v=FU4Vb-eNjYA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 21:09 oj tam, dobra dziewczyna po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 21:45 kitek_maly napisała: > Co myślicie o tej Pani? czy jest to osoba, którą należy się interesować? wynalazła lek raka, dokonała jakichś bohaterskich czynów czy chociaż napisała przełomowe dzieło literackie? Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 22:03 Jeśli jest to osoba, którą się wg Ciebie szkoda interesować, to co robisz w wątku pt. Agnieszka Chylińska? Odpowiedz Link Zgłoś
bambinaa Re: Agnieszka Chylińska 07.09.12, 09:55 Natomiast wszystkie inne forumowiczki te cele osiąnęły i dlatego warto czytać ich ważkie posty na forum Kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Agnieszka Chylińska 07.09.12, 10:05 Uważamy że się bardzo niekorzystnie zestarzała. I nie chodzi mi tu wygląd. Bo odnoszę wrażenie że z młodości to tylko wulgarność zachowała. Oczywiście bazuję tylko na medialnych strzępach i urywkach, więc moje spojrzenie na pewno jest zaburzone :) Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: Agnieszka Chylińska 07.09.12, 10:09 Lubię brzmienie jej głosu. Nie czytam tych wszystkich pop-czasopism, więc nie wiem ile tam ma dzieci, o ile jakieś tam ma, czy rzygała w ciąży i co myśli o papieżu, jeśli myśli. Czekam, aż nagra dobrą rockową płytę, chętnie posłuchałabym paru coverów w tym pieśni Mansona w jej wydaniu. Ale nie mam żalu za jej przeobrażenie muzyczne, każdy chce żyć, ktoś kto jest wokalistą chce żyć z tego, że śpiewa. Nie dopatruję się upadku w tym, że ktoś zmienił styl muzyczny. Wręcz przeciwnie. Na polskiej scenie muzycznej zawsze podziwiłam Kazika za eksperymenty muzyczne (bardziej lub mniej udane) i za artystyczne i komercyjne poszukiwania. Lepsze to niż Perfekt ze swoją perfekcyjną autobiografią. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kryszak Re: Agnieszka Chylińska 07.09.12, 12:14 Max avangardy - Kazik. Bo Kult to chyba jakiś inny zespół. Grają hip-hop czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś