Dodaj do ulubionych

Agnieszka Chylińska

06.09.12, 17:38
Co myślicie o tej Pani?
Kontrowersyjna z paru względów - kiedyś ze uwagi na buntowniczy charakter. Całkiem niedawno - zmiana imidżu, zmiana gatunku. Teraz... Stateczna matka-Polka? ;)

plotek
Obserwuj wątek
    • senseiek Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 17:43
      Gdyby zobaczyla siebie 10-20 lat temu to sama o sobie by powiedziala, ze jej sie chce rzygac na swoj widok.. :p
    • sfornarina Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 17:45
      Wydoroślała, i tyle.
      • senseiek Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 17:46
        > Wydoroślała, i tyle.

Czyli jest jednak swiatelko w tunelu dla kitka i berty? ;)

• kitek_maly Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 17:56
          Co Ty chcesz ode mnie? Przecież ja jestem dorosła. Na ciele i umyśle.
    • kseniainc Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 17:48
      Zawsze mnie zastanawia takie pytanie i co np. Tobie da poznanie odpowiedzi(?)
      • kitek_maly Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 17:53

> Zawsze mnie zastanawia takie pytanie i co np. Tobie da poznanie odpowiedzi(?)

Wiem, to będzie dla Ciebie oświecające - da mi to, że poznam opinie innych.
        • kseniainc Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:06
          kitek_maly napisała:

>
          > > Zawsze mnie zastanawia takie pytanie i co np. Tobie da poznanie odpowiedz
          > i(?)
          >
          > Wiem, to będzie dla Ciebie oświecające - da mi to, że poznam opinie innych.

oświecające niebywale, ale nie satysfakcjonujące.

"da mi to, że poznam opinie innych." -i?
          • kitek_maly Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:09
            OJP i będzie wiedziała co inni sądzą na ten temat.
            Głowa Cię boli?
    • sid-l Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 17:49
      Oj tam, kiedy słynęła z kontrowersyjnego zachowania miała coś koło 20 lat, teraz jest po 30-tce, nic dziwnego, że się zmieniła. Chyba każdy się zmienia, jak tak przypomni sobie siebie jako małolata.:)
      • annajustyna Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 21:18
        Gwoli scislosci, to teraz jest pod czterdziestke...
    • wersja_robocza Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 17:49
      Przyznaję szczerze, że jej muzyczne przeobrażenie mnie dziwiło i nie przekonywało, a teraz jest obojętne. Nie jestem fanką jej muzyki, a z czasów ONA lubię jedną piosenkę. Natomiast jako kobieta dojrzała i złagodniała. I to mi się podoba.
      A teraz się poznęcam i pouprawiam szyderę (tak, Kochanico, puszczam oko do Ciebie: jestem bardzo brzydka i całymi dniami zielona z zazdrości o Chylińską i Skarbek, i każdą, u której cokolwiek mi się nie podoba:P). Tatuaże. Nie podobają mi się. Ani u niej, ani u Rabczewskiej, ani u tego tam, co od stóp do głów wytatuowany. Ten chłopiec ładny, model czy coś.
      • sid-l Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 17:50
        Mam tak samo z tatuażami, szczególnie w takiej ilości.
        • wersja_robocza Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 17:53
          Właśnie. Ładna dziewczyna, dobrze ubrana, elegancka i rasowa, aż tu na plecach jakieś skrzydła, przedramiona w jakimś jidisz czy arabskim albo jakieś kwioty, alby gęby szatańskie,... Coś okropnego.
          • sid-l Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 17:56
            Do tego ilość i wielkość - jakieś małe tatuaże czy jeden duży, np. na plecach, potrafią mi się podobać, ale w takim wydaniu jak u niej to niekoniecznie.
            • jerzy.kryszak Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:34
              Ale robicie rosół w niedzielę? I na sumę ładnie się ubieracie?
              • sid-l Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 19:36
                Tak, i oglądamy perfekcyjną panią domu.
            • swiete.jeze Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 21:21
              sid-l napisała:

> Do tego ilość i wielkość - jakieś małe tatuaże czy jeden duży, np. na plecach,
              > potrafią mi się podobać, ale w takim wydaniu jak u niej to niekoniecznie.

No właśnie one są ok. To jest efekt uboczny rock&roll'owego życia. Wyobrażasz sobie zbuntowaną wokalistkę zespołu rockowego, która idzie do salonu i prosi o wydzierganie małego delfinka na dupie tak, żeby spod korpo uniformu nie wystawał?
      • kitek_maly Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 17:55

> i się. Ani u niej, ani u Rabczewskiej,

To może chociaż u Siwiec? :D

Natomiast jako kobieta dojrzała i złagodniała. I to mi się podoba
        > .

Otóż to. Myślę, że jest fajną mamą.
        Ale w pewnym sensie dalej jest kontrowersyjna - 3 dzieci, wszystkie z tym samym facetem. :D W szołbiznesie to nie jest normalne. ;)
        • wersja_robocza Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:02
          U Siwiec to mi się jeszcze jej dzióbki nie podobają. Identyczne jak u Węgrowskiej. Wszystkie do jednego plastyka chyba chadzają (boszzz ta moja zazdrość).:D

Tak. Też mam takie wrażenie, że jest fajną mamą. I fajna kobietą. Taką normalną. Ciepłą. Swoją.;)
          • sid-l Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:08
            Nie no, skoro siwiec Ci się nie podoba, to nic, tylko zazdrość. Zżera Cie, a nawet toczy.;)
            • wersja_robocza Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:16
              Zaraz nie podoba. Nie odstrasza, ale fanką jej nie jestem.;) Zielona jestem jak rzekotka.:P
    • samuela_vimes Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:05
      hyh. Kiedyś głupiutka zbuntowana z niezłym talentem i świetnym głosem. Teraz głupiutka komercyjna i nudna, a z niezłego talentu i głosu nie robi użytku.
      • samuela_vimes Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:09
        a wracając do stylu ubierania i wyglądu to duży plus.
      • wersja_robocza Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:15
        A czy ona jest złożem naftowym, ze musi się eksploatować? Poświęca czas rodzinie, pracuje na miejscu i zarabia pieniądze. Dlaczego ma najpierw uszczęśliwiać innych, a siebie to może... kiedyś... przy okazji jak już się tym wszystkim znudzi albo wymienią ją na kogoś innego. Najwyraźniej jet szczęśliwa. Mnie to cieszy.
        • samuela_vimes Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:25
          bardzo dobrze, że szczęśliwa. Co nie zmienia faktu, że jej nowa 'alternatywa' muzyczna zupełnie mi się nie podona.
    • jerzy.kryszak Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:32
      Ma małe a na dodatek obwisłe cycki.
      • wersja_robocza Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:35
        A gdzie ty jej cycki widziałeś?
    • georgia241 Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:35
      Beznadziejnie zakłamana osoba.
      • nolus Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:47
        Wygląda bardzo fajnie,wyrobiła się na przestrzeni lat,jednak jej metamorfozy tylko potwierdzają moją tezę, że wiekszosc kobiet,a juz zwlaszcza takich,które w młodości były trochę no...pasztetem, w głębi duszy marzy o byciu superatrakcyjną blondynka w mini.Chylińska jest własnie dla mnie potwierdzeniem tego mechanizmu-jako młódka nabijała się z takich dziuń i wyzywala od pustaków,ale gdzies tam podswiadomie im zazdrościła.Dzisiaj sama taka jest :D
        • josef_to_ja Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 19:16
          Też niestety to widzę. :P
    • wersja_robocza Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 18:52
      A tatuaże gdzie?
      • jerzy.kryszak Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 19:00
        To sesja do przyjaciółki więc usunęli fotoszopem, bo kwoki tego nie akceptują.
        • wersja_robocza Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 19:01
          Zielone.
          • jerzy.kryszak Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 19:04
            że co?
    • wiarusik Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 20:56
      a teraz zobaczmy jak to się robi na zachodzie. vas kallas zaczynała od przyjemnej elektroniki:
      www.youtube.com/watch?v=23je0_cuoYM
      a na teraz, jako stara wiedźma, dołożyła do pieca (jasia i małgosię):
      www.youtube.com/watch?v=FU4Vb-eNjYA&feature=related
    • kbjsht Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 21:09
      oj tam, dobra dziewczyna po prostu
    • wicehrabia.julian Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 21:45
      kitek_maly napisała:

> Co myślicie o tej Pani?

czy jest to osoba, którą należy się interesować? wynalazła lek raka, dokonała jakichś bohaterskich czynów czy chociaż napisała przełomowe dzieło literackie?
      • rekreativa Re: Agnieszka Chylińska 06.09.12, 22:03
        Jeśli jest to osoba, którą się wg Ciebie szkoda interesować, to co robisz w wątku pt. Agnieszka Chylińska?
      • bambinaa Re: Agnieszka Chylińska 07.09.12, 09:55
        Natomiast wszystkie inne forumowiczki te cele osiąnęły i dlatego warto czytać ich ważkie posty na forum Kobieta?
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Agnieszka Chylińska 07.09.12, 10:05
      Uważamy że się bardzo niekorzystnie zestarzała. I nie chodzi mi tu wygląd.
      Bo odnoszę wrażenie że z młodości to tylko wulgarność zachowała.

Oczywiście bazuję tylko na medialnych strzępach i urywkach, więc moje spojrzenie na pewno jest zaburzone :)
    • twojabogini Re: Agnieszka Chylińska 07.09.12, 10:09
      Lubię brzmienie jej głosu. Nie czytam tych wszystkich pop-czasopism, więc nie wiem ile tam ma dzieci, o ile jakieś tam ma, czy rzygała w ciąży i co myśli o papieżu, jeśli myśli.
      Czekam, aż nagra dobrą rockową płytę, chętnie posłuchałabym paru coverów w tym pieśni Mansona w jej wydaniu. Ale nie mam żalu za jej przeobrażenie muzyczne, każdy chce żyć, ktoś kto jest wokalistą chce żyć z tego, że śpiewa.

Nie dopatruję się upadku w tym, że ktoś zmienił styl muzyczny. Wręcz przeciwnie. Na polskiej scenie muzycznej zawsze podziwiłam Kazika za eksperymenty muzyczne (bardziej lub mniej udane) i za artystyczne i komercyjne poszukiwania. Lepsze to niż Perfekt ze swoją perfekcyjną autobiografią.
      • jerzy.kryszak Re: Agnieszka Chylińska 07.09.12, 12:14
        Max avangardy - Kazik.
        Bo Kult to chyba jakiś inny zespół. Grają hip-hop czy coś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka