facet_on_line 18.09.12, 17:06 MIłe Panie czy lubicie / używacie krwisto czerwonych pomadek ? czy może wolicie raczej błyszczyki blado różnowe ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona_mayfair Re: Kolor ust :) 18.09.12, 17:10 Jakoś nic, ani krwistych, ani bladych ;p Mam wlasny kolor ust i przeważnie wystarcza;p Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: Kolor ust :) 18.09.12, 17:14 na co dzień błyszczyk bladoróżowy lub bezbarwny, szminka czerwona może ze dwa razy w roku na sylwestra i może jakieś wesele oczywiscie nie własne. Odpowiedz Link Zgłoś
facet_on_line Re: Kolor ust :) 18.09.12, 17:14 właśnie się zastanwiam czy większosc forumek ma takie usteczka Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: Kolor ust :) 18.09.12, 17:30 Z tego, co widzę na ulicach, kobiety unikają krwistych pomadek. Może dlatego, że taki makijaż wygląda dosyć teatralnie. Szczególnie jeśli pani ma z natury pełne usta. Ja używam błyszczyka lekko różowego, albo brzoskwiniowego. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: Kolor ust :) 18.09.12, 17:31 Zależy od nastroju i okazji :P Jak idę na uczelnię, to delikatny różowy błyszczyk, a jak na imprezę ( + mam świetny nastrój) to wtedy odważna czerwień. A coooooo?? Odpowiedz Link Zgłoś
facet_on_line Re: Kolor ust :) 19.09.12, 19:02 dziewczyna_rzeznika napisała: > Zależy od nastroju i okazji :P > > Jak idę na uczelnię, to delikatny różowy błyszczyk, a jak na imprezę ( + mam św > ietny nastrój) to wtedy odważna czerwień. > > A coooooo?? ano to,ze mi i owszem podobają się takie krwiste usta ale nie na co dzień bo to wręcz przeraza a moja szefowa ostatnio gustuje tylko w takich pomadkach ;/ fajna kobieta ale za mocno wyzywajaco maluje te swoje usta normalnie na robocie nie można się skupić bo człowiekowi tylko jedno w głowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: Kolor ust :) 20.09.12, 12:52 facet_on_line napisał: > > ano to,ze mi i owszem podobają się takie krwiste usta ale nie na co dzień bo > to wręcz przeraza a moja szefowa ostatnio gustuje tylko w takich pomadkach ;/ f > ajna kobieta ale za mocno wyzywajaco maluje te swoje usta normalnie na robocie > nie można się skupić bo człowiekowi tylko jedno w głowie :) Hehe, więc dlatego na co dzień nie używam takich kolorów :) No, ale jak to szefowa, to wiesz.. :P Wolno jej :P Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Kolor ust :) 18.09.12, 17:37 nie maluję się na czerwono-nie pasuje do mojego typu urody. Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Kolor ust :) 18.09.12, 17:40 tylko naturalny kolor :P a jeśli już, to szminka w podobnym odcieniu. nie lubię mocnego mejkapu, może u kogoś tak, ale u mnie nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: Kolor ust :) 18.09.12, 18:23 Używam szminek i błyszczyków w różniastych odcieniach różu. Nie bardzo bladych ani nie bardzo intensywnych. Krwista czerwień mało której kobiecie pasuje, a w codziennym makijażu wygląda wręcz ordynarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Kolor ust :) 18.09.12, 18:29 Przeważnie wcale. Mój prawdziwy kolor ust jest dość intensywny, a poza ty mam przepiękne oczy, więc jak już mnie najdzie, żeby się mocniej umalować to podkreślam raczej je. Ale raz na jakiś czas używam naprawdę wściekłej czerwonej szminki. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Kolor ust :) 18.09.12, 19:24 jak mamy czym, czemu mielibyśmy się nie chwalić? Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: Kolor ust :) 18.09.12, 19:27 mam duże usta, ale jakoś nie lubię aż tak wyzywającego koloru jakim jest czerwony. raz, dwa w życiu może miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Kolor ust :) 18.09.12, 20:51 Mam fajne pełne usta i uwielbiam je podkreślac czerwona pomadką,ale to rezerwuję tylko na wieczór. Naturalny kolor ust mam delikatny i pasuje on do mojej urody,więc na co dzień używam tylko jasnych błyszczyków. Czerwona szminka jest świetna i ciesze się,ze mi pasuje,ale jako makijaz dzienny jest taka "zbyt dosłowna" . Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Kolor ust :) 19.09.12, 17:28 mój ulubiony kolor to jagodowy. najlepiej naturalny, po uczcie leśnej, ale mam i szminkę zbliżoną odcieniem. nie wiem, jak to się dzieje, ale taki kolor ust robi coś niesamowitego z moimi oczami (a są one lodowato niebieskie). Odpowiedz Link Zgłoś
mikejla1111 Re: Kolor ust :) 20.09.12, 12:33 zdecydowanie krwista czerwień, jestem platynową blondynką - wygląda to niesamowicie Odpowiedz Link Zgłoś
facet_on_line Re: Kolor ust :) 20.09.12, 13:08 tak na co dzień do roboty ? no na pewno wygląda to kontrastowo ale codziennie widząc koleżankę z krwistymi ustami miałbym już chyba dosc Odpowiedz Link Zgłoś