Dodaj do ulubionych

Kolor ust :)

18.09.12, 17:06
MIłe Panie czy lubicie / używacie krwisto czerwonych pomadek ?
czy może wolicie raczej błyszczyki blado różnowe ?
Obserwuj wątek
    • mona_mayfair Re: Kolor ust :) 18.09.12, 17:10
      Jakoś nic, ani krwistych, ani bladych ;p Mam wlasny kolor ust i przeważnie wystarcza;p
      • varna771 Re: Kolor ust :) 18.09.12, 17:14
        na co dzień błyszczyk bladoróżowy lub bezbarwny, szminka czerwona może ze dwa razy w roku na sylwestra i może jakieś wesele oczywiscie nie własne.
    • facet_on_line Re: Kolor ust :) 18.09.12, 17:14
      właśnie się zastanwiam czy większosc forumek ma takie usteczka

https://www.mojaluti.com/wp-content/uploads/2012/07/candice-swanepoel-03.jpg
      • facet_on_line Re: Kolor ust :) 18.09.12, 17:15
        czy może takie ?

https://i.pinger.pl/pgr252/f0d1616c0013c8af4e78cc5f/Candice+Swanepoel+Moet+Chandon+Etoile+Award+5sh9Wm8V3Xil.jpg

• maitresse.d.un.francais Re: Kolor ust :) 18.09.12, 17:25
      żadnych obywatelu
    • rekreativa Re: Kolor ust :) 18.09.12, 17:30
      Z tego, co widzę na ulicach, kobiety unikają krwistych pomadek. Może dlatego, że taki makijaż wygląda dosyć teatralnie. Szczególnie jeśli pani ma z natury pełne usta.
      Ja używam błyszczyka lekko różowego, albo brzoskwiniowego.
    • dziewczyna_rzeznika Re: Kolor ust :) 18.09.12, 17:31
      Zależy od nastroju i okazji :P

Jak idę na uczelnię, to delikatny różowy błyszczyk, a jak na imprezę ( + mam świetny nastrój) to wtedy odważna czerwień.

A coooooo??
      • facet_on_line Re: Kolor ust :) 19.09.12, 19:02
        dziewczyna_rzeznika napisała:

> Zależy od nastroju i okazji :P
        >
        > Jak idę na uczelnię, to delikatny różowy błyszczyk, a jak na imprezę ( + mam św
        > ietny nastrój) to wtedy odważna czerwień.
        >
        > A coooooo??

ano to,ze mi i owszem podobają się takie krwiste usta ale nie na co dzień bo to wręcz przeraza a moja szefowa ostatnio gustuje tylko w takich pomadkach ;/ fajna kobieta ale za mocno wyzywajaco maluje te swoje usta normalnie na robocie nie można się skupić bo człowiekowi tylko jedno w głowie :)
        • dziewczyna_rzeznika Re: Kolor ust :) 20.09.12, 12:52
          facet_on_line napisał:

>
          > ano to,ze mi i owszem podobają się takie krwiste usta ale nie na co dzień bo
          > to wręcz przeraza a moja szefowa ostatnio gustuje tylko w takich pomadkach ;/ f
          > ajna kobieta ale za mocno wyzywajaco maluje te swoje usta normalnie na robocie
          > nie można się skupić bo człowiekowi tylko jedno w głowie :)

Hehe, więc dlatego na co dzień nie używam takich kolorów :) No, ale jak to szefowa, to wiesz.. :P Wolno jej :P
    • kseniainc Re: Kolor ust :) 18.09.12, 17:37
      nie maluję się na czerwono-nie pasuje do mojego typu urody.
    • georgia241 Re: Kolor ust :) 18.09.12, 17:37
      Niczego nie używam.
    • headvig Re: Kolor ust :) 18.09.12, 17:40
      tylko naturalny kolor :P a jeśli już, to szminka w podobnym odcieniu. nie lubię mocnego mejkapu, może u kogoś tak, ale u mnie nie :P
    • light_in_august Re: Kolor ust :) 18.09.12, 18:23
      Używam szminek i błyszczyków w różniastych odcieniach różu. Nie bardzo bladych ani nie bardzo intensywnych.
      Krwista czerwień mało której kobiecie pasuje, a w codziennym makijażu wygląda wręcz ordynarnie.
    • triismegistos Re: Kolor ust :) 18.09.12, 18:29
      Przeważnie wcale. Mój prawdziwy kolor ust jest dość intensywny, a poza ty mam przepiękne oczy, więc jak już mnie najdzie, żeby się mocniej umalować to podkreślam raczej je. Ale raz na jakiś czas używam naprawdę wściekłej czerwonej szminki.
      • georgia241 Re: Kolor ust :) 18.09.12, 18:47
        Nie chwalą nas, chwalmy się sami.
        • alpepe Re: Kolor ust :) 18.09.12, 19:24
          jak mamy czym, czemu mielibyśmy się nie chwalić?
    • kbjsht Re: Kolor ust :) 18.09.12, 19:27
      mam duże usta, ale jakoś nie lubię aż tak wyzywającego koloru jakim jest czerwony. raz, dwa w życiu może miałam.
      • nolus Re: Kolor ust :) 18.09.12, 20:51
        Mam fajne pełne usta i uwielbiam je podkreślac czerwona pomadką,ale to rezerwuję tylko na wieczór. Naturalny kolor ust mam delikatny i pasuje on do mojej urody,więc na co dzień używam tylko jasnych błyszczyków. Czerwona szminka jest świetna i ciesze się,ze mi pasuje,ale jako makijaz dzienny jest taka "zbyt dosłowna" .
    • stephanie.plum Re: Kolor ust :) 19.09.12, 17:28
      mój ulubiony kolor to jagodowy. najlepiej naturalny, po uczcie leśnej, ale mam i szminkę zbliżoną odcieniem.

nie wiem, jak to się dzieje, ale taki kolor ust robi coś niesamowitego z moimi oczami (a są one lodowato niebieskie).
      • mikejla1111 Re: Kolor ust :) 20.09.12, 12:33
        zdecydowanie krwista czerwień, jestem platynową blondynką - wygląda to niesamowicie
        • facet_on_line Re: Kolor ust :) 20.09.12, 13:08
          tak na co dzień do roboty ? no na pewno wygląda to kontrastowo ale codziennie widząc koleżankę z krwistymi ustami miałbym już chyba dosc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka