Dodaj do ulubionych

najlepszy i najprostszy sposób na podryw

24.09.12, 21:25
co sadzicie o takiej formie podrywu, widze na ulicy,przystanku, w sklepie kobiete ktora mi sie podoba ,i poprostu ide za nia, podchodze ,usmiecham sie lekko i mowie taki text
"czesc, sory ze cie tak zaczepiam ale mam pytanie,czy nie dalabys sie zaprosic kiedys na kawe bo nie bede ukrywal ze mi sie bardzo podobasz, czuje sie troche niezrecznie ale jestes taka ladna ze nie moglem sie powstrzymac, oczywiscie nie chcialbym byc natarczywy i sie narzuc,jesli masz np chlopaka " jesli nie ma to proponuje ze dam jej moj nr telefonu i jesli bedzie miala ochote to niech sie odezwie ,i kazdy idzie w swoja strone , hm co sadzicie/ mam 32 lata
Obserwuj wątek
    • georgia241 Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 21:29
      Koszmarne zagranie. Nie wzięłabym tego telefonu.
      • piataziuta Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 25.09.12, 12:53
        bo?

wolisz teksty "bolało?" "ale co?" "kiedy mi spadłaś z nieba"
        albo "przepraszam która godzina" i wrzucanie liścików do torby z zakupami
        <rzyg>

a propos, znalazłam kiedyś karteczkę z zapisanym obcym nr telefonu w moim portfelu
        przeżyłam traume, że ktoś mi grzebał w rzeczach
        oczywiście nigdy nie zadzwoniłam żeby sprawdzić kto to
    • nie.strzelac.towarzysze Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 21:30
      > hm co sadzicie/ mam 32 lata

Sądzę, że skuteczność tego sposobu będzie zależeć w pierwszym rzędzie od Twojej atrakcyjności.

Sądzę również, że 32-latek, który tego nie rozumie, jest albo trollem, albo naprawdę powinien parę rzeczy solidnie przemyśleć.
    • gr.eenka Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 21:31
      urocze, jak w filmie :)
    • samuela_vimes Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 21:40
      może na oksanę podziała
      • rocco.tanoxxx123 Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 21:57
        dlaczego koszmarne ???
        i co mam niby przemyslec??

no to prosze jak malepiej poderwac nieznajoma na ulicy??macie lepszy sposob??

powiedzmy ze jestem w miare przystojny
        184 cm. brunet, szerokie bary,cwicze na silowni , waga 90 kg, twarz podobna do toma cruise tylko troche nos krzywy mam
        i mala blizne a to kreci ponoc kobiety i dodaje meskosci
        zreszta sam fakt ze odwazylem sie podejsc dodaje mi sporo punktow bo wiekszosc facetow to tchorze i konczy sie na spojrzeniach jak juz
        • gr.eenka Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 22:00

:)
        • nie.strzelac.towarzysze Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 22:13
          > powiedzmy ze jestem w miare przystojny
          > 184 cm. brunet, szerokie bary,cwicze na silowni , waga 90 kg, twarz podobna do
          > toma cruise tylko troche nos krzywy mam
          > i mala blizne a to kreci ponoc kobiety i dodaje meskosci
          > zreszta sam fakt ze odwazylem sie podejsc dodaje mi sporo punktow bo wiekszosc
          > facetow to tchorze i konczy sie na spojrzeniach jak juz

Jeśli masz 184 cm. wzrostu i jesteś brunetem z szerokimi barami i twarzą Toma Cruise'a, to tak, Twój fantastyczny sposób powinien być raczej skuteczny. Gratuluję świetnego pomysłu na podryw. :)
          • good_morning Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 23:06
            fakt, ze jego pomysl jest stary jak swiat nie znaczy,ze nie dziala :)
            (potwierdzam osobiscie, ze tak)
    • potworski hahaha 24.09.12, 21:44
      Kiepskie forum sobie wybrałeś na takie zapytanie=tu same księżniczki są. Zaraz jedna z drugą wypunktuje ci, w którym miejscu popełniłeś jaki błąd, że w tekście za mało było czasowników, że zdania kiepsko ułożone, że niewyraźnie wymawiasz "r", że nienaturalnie stawiasz stopy, że za mało grasz pauzą itp...Kobiety z FK są podrywane 16 razy dziennie przez najlepszych mistrzów podrywu i nie takich chłystków jak ty spławiają na drzewo.
      Ale to tylko w komputerze. Świat zmienia się jak wciskają "zamknij system".
      • mariuszg2 Re: hahaha 24.09.12, 21:55
        hahahaha gościu....jesteś ostro pojechanyu...pierxolę że mi kaze zaraz na jakieś forum o u=-botych czy inyych rybakach spadac ....ale curva jak dla mnie to Ty coś musisz coś nieznanego brac...jakas miesznaka koki lsd i czeskeij wódki.....hahahahaha
        • mexx_01 Re: hahaha 25.09.12, 10:25
          tys juz o 22 sie naje..bal?? ;)
          • mariuszg2 Re: hahaha 26.09.12, 22:36
            dobry wieczór.... a Pan potworski to gdzie? zjadł już tę swoją sałatkę?
            • hansii niet za szto. 28.09.12, 21:51
              mariuszg2 napisał:
              "Pocałuj mnie Hans, bo może nigdy nie będę miała na to ochoty"

Ty wez w koncu przedstaw mnie tej panience.
              Ktory raz prosze ?
              • mariuszg2 Re: niet za szto. 30.09.12, 21:01
                bedziesz na spotkaniu forumowym? sama do Ciebi podejdzie ;)
      • lacido Re: hahaha 24.09.12, 23:10
        już wiem czemu tu się nie odnajduję ;) bywam podrywana tylko raz na 1-2 tyg ;/
        • senseiek Re: hahaha 25.09.12, 00:13
          > bywam podrywana tylko raz na 1-2 tyg ;/

Ja bym to uznal za sukces.. :P
      • aka666 Re: hahaha 24.09.12, 23:39
        dlatego ja nigdy nie zamykam systemu, wygaszam tylko monitor :)
      • kbjsht Re: hahaha 25.09.12, 16:15
        eee, dobra wiązanka ;-q
      • akle2 Re: hahaha 26.09.12, 22:39
        Dobry pomysł, niech się autor przeniesie na e-darling czy inne takie, tam wszyscy łysawi brzuchacze są jak David Beckham ;)
    • mariuszg2 Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 21:48
      tru story z ubiegla tydzień....w stolycy jednego z nadbałtyckich panstwe w Europie....w postPrL wysikim punktowcy wchodzę do klatki schodowej a tam Pani lat30+ czeka no winda.... rozglądam się poskrzynkach pocztowych nie wiem pio jaki chxj bo Pani calkiem i niczego sobie.... a ona widza mą neifrasobliwośc spod drzawi windy..."jedzie Pan?"... ja na to..." z Pania to nawet do nieba"....uśmiech jke nie złaził ze szmonkowych uat do końca... jak wszełem z nią do windy nacisnąła 10....a ja na to...."uuuuuu Pani to widze z wyższycnh sfer....ja poprosze na 3..." już czułem wilgoc w jej stringach...ale - jak by to senator Lipski powiedział - "żona curva jego mać.."
      l z
    • rekreativa Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 21:51
      A ja uważam, że całkiem sensowny sposób.
      Bez ściemniania i silenia się na oryginalność, do tego kulturalnie.
      Gdybym była wolna, a pan tak zaczepiający by mi się spodobał z wyglądu, to bym numer telefonu wzięła.
      • mariuszg2 Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 21:58
        w tym wieku i taka szybka? wszystko sie pomerdało...młodzi byli szybcy a teraz żalują że nie są wolni....
        • rekreativa Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 22:20
          Ale o co chodzi?
          • mariuszg2 Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 22:27
            hahaha
            poproszę i buziala na dobranoc....ot co....
      • gr.eenka Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 21:58
        uff, rażniej mi , bo już się bałam,że tylko ja bym poleciała na taki tekst
        pozostała reszta facetów to nadmuchana kajzerka
        • varna771 Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 22:01
          sweet :D
    • senseiek lepszy "bzykasz sie czy trzeba z toba chodzic" ;) 24.09.12, 22:04
      lepszy "bzykasz sie czy trzeba z toba chodzic" ;)
      • koham.mihnika.copyright Re: lepszy "bzykasz sie czy trzeba z toba chodzic 24.09.12, 23:09
        :D
        • senseiek Re: lepszy "bzykasz sie czy trzeba z toba chodzic 25.09.12, 09:09
          No co. Jego jest taki dlugi, ze umarlabym z nudow od sluchania go.. ;)
    • anna_sla Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 22:36
      ja tam chętnie chciałabym zostać tak zaczepiona, aaa cooo :). Co nie znaczy, że skorzystam, ale miło byłoby gdyby ktoś chciał mnie poderwać :D
      • minasz Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 23:37
        dla mnie to za mało wyrafinowane -ale widoczniemamy rozny target:)
        • anna_sla Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 28.09.12, 13:40
          no wiesz ja też wolę zdecydowanie bardziej zwykłą rozmowę z flirtem w podtekście, ale wiesz.. ja na głodzie jestem :D.. od przeszło 10ciu lat nikt mnie nie podrywał :D, fajnie byłoby nawet takim tekstem połechtać moją próżność ;)
    • headvig Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 22:53
      Dalabym sie takim tekstem omotać :-)
    • good_morning Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 23:01
      rocco.tanoxxx123 napisał:

> co sadzicie o takiej formie podrywu, widze na ulicy,przystanku, w sklepie kobi
      > ete ktora mi sie podoba ,i poprostu ide za nia, podchodze ,usmiecham sie lekko
      > i mowie taki text
      > "czesc, sory ze cie tak zaczepiam ale mam pytanie,czy nie dalabys sie zaprosic
      > kiedys na kawe bo nie bede ukrywal ze mi sie bardzo podobasz,

tyle wystarczy, nie jecz za bardzo, to moze pojdziecie od razu ;P
    • minasz dla mnie jestes prostakiem 24.09.12, 23:35
      ja napewno bym to zrobił inaczej- ale w sumie taki tekst mogłby sie przydac jakby dziewczyna chciałaby sie ze mna umówic po tym to bym ja olał hehe
      • tamano Re: dla mnie jestes prostakiem 28.09.12, 06:16
        z toba gorzej. bo ewidentnie jest pozerakiem. z toba to dopiero musi byc dno w kontakcie.
    • six_a Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 23:43
      czyli jeździsz autobusem?
      to jeszcze gorzej niż rowerem.
      • minasz Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 23:44
        to dobrze ze jezdfzi autobusem ma nowoczesna postawe miejska i jest proekologiczny
        • six_a Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 23:50
          nieeee, ekologicznie to się chodzi, a jak się komuś spieszy, niech biega
    • good_morning Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 23:47
      moze to byc przystanek jego osobistego helikoptera przeciez
      • good_morning to pod wpisem six_y mialo byc :D 24.09.12, 23:48
        ide spac, bo juz nie wiem, gdzie pisze :D
      • six_a Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 24.09.12, 23:51
        widziałam ostatnio dwa lądujące helikoptery, to musi być jakiś znak. może zacznę grać w lotto.
    • triismegistos Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 25.09.12, 00:26
      Widzę, ze etap karteczek już przerobiłeś?
    • wez_sie zarombisty patent na podryw 25.09.12, 08:26
      zarombisty patent na podryw!!!
      musze go koniecznie przetestowac na kolezankach w gimie.
    • coff.eina Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 25.09.12, 09:29
      jeżeli chodziło by o mnie pewnie nie zdążył byś wyrecytować formułki-uciekłabym-nie lubię jak ktoś mnie śledzi,więc może daruj to sobie :) a to tak od razu zagadujesz? może najpierw upatrz sobie ofiarę,poprzyglądaj się czy warto podbijać a nie tak od razu-trzeba być ostrożnym :)
    • mexx_01 Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 25.09.12, 10:33
      Jezeli ona jest taka piekna jak opisujesz, to nie masz szans z takim tekstem.
      Takie pierdoly to ona slyszy z 5 razy na dzien.
      Moze przedstaw sie jako Tom Cruise? Na to wszystkie leca ;)

Jakos nie moge sobie Toma Cruisea z krzywym nosem przedstawic. Mowi sie naprawde Toma Cruisa????

Ale z drugiej strony, zawsze jest lepiej zagadc i ewentualnie kosza dostac niz nie zagadac.
      Kutasa ci za to nie urwie, a wiec wal smialo!
      • ciasteczkowy_diabelek Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 25.09.12, 10:55
        Ja bym ucieszyła się już z samego faktu, że facet odważył się zagadać. Codziennie, gdy jadę metrem/tramwajem/busem ktoś patrzy się, raz zdarzyło mi się, że zagadał. Akurat wówczas nie zaiskrzyło, ale rzeczywiście, facet bardzo sobie zapunktował :) No i miło mi się zrobiło, nie powiem :)
        • senseiek Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 25.09.12, 13:14
          > Ja bym ucieszyła się już z samego faktu, że facet odważył się zagadać. Codzienn
          > ie, gdy jadę metrem/tramwajem/busem ktoś patrzy się, raz zdarzyło mi się, że za
          > gadał. Akurat wówczas nie zaiskrzyło, ale rzeczywiście, facet bardzo sobie zapu
          > nktował :) No i miło mi się zrobiło, nie powiem :)

No to milo rob innym facetom, sama do nich zagadujac.. ;)
          • ciasteczkowy_diabelek Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 26.09.12, 22:18
            sama to nie mam tyle odwagi w sobie... ;)
            • senseiek Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 26.09.12, 22:25
              > sama to nie mam tyle odwagi w sobie... ;)

Jestes dziewica?
              • anna_sla Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 28.09.12, 13:46
                > Jestes dziewica?

a ja nie jestem i też nie mam odwagi.. to kwestia charakteru i trudno to przeskoczyć :)
                • senseiek I seksu oralnego tez nie robisz? 28.09.12, 15:03
                  > > Jestes dziewica?
                  > a ja nie jestem i też nie mam odwagi.. to kwestia charakteru i trudno to przeskoczyć :)

I seksu oralnego tez nie robisz?
                  I seks po ciemku, po bozemu?

Przeciez od wyuzdanego seksu czlowiek nabiera pewnosci siebie..
                  • anna_sla Re: I seksu oralnego tez nie robisz? 28.09.12, 21:33
                    > I seksu oralnego tez nie robisz?
                    > I seks po ciemku, po bozemu?
                    >
                    > Przeciez od wyuzdanego seksu czlowiek nabiera pewnosci siebie..

taaak?? No to ja chyba jakaś insza jestem :D
                    • senseiek Re: I seksu oralnego tez nie robisz? 28.09.12, 22:29
                      > > Przeciez od wyuzdanego seksu czlowiek nabiera pewnosci siebie..
                      >
                      > taaak?? No to ja chyba jakaś insza jestem :D

W jakim sensie insza? Masz trzy cycki? ;)
    • piataziuta Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 25.09.12, 12:50
      "czesc, sory ze cie tak zaczepiam ale mam pytanie,czy nie dalabys sie zaprosic
      > kiedys na kawe bo nie bede ukrywal ze mi sie bardzo podobasz, czuje sie troche
      > niezrecznie ale jestes taka ladna ze nie moglem sie powstrzymac"

tyle wystarczy
      bardzo konkretnie i na temat
      reszta zależy od tego czy jesteś wyluzowany, atrakcyjny, czy patrzysz prosto w oczy i czy jestem aktualnie zajęta

• wez_sie ehkmmm... 25.09.12, 13:10
        czesc, sory ze cie tak zaczepiam na forum, ale mam pytanie, czy nie dalabys sie zaprosic kiedys na kawe bo nie bede ukrywal ze mi sie bardzo podobasz, czuje sie troche niezrecznie, ale wyobrazam sobie, ze jestes taka ladna, ze nie moglem sie powstrzymac

i co ty na to?
        • piataziuta Re: ehkmmm... 25.09.12, 13:41
          nie widzę problemu w chodzeniu na kawę z obcymi ludźmi, zwłaszcza że lubię kawę
          mój chłopak widzi
          • wez_sie Re: ehkmmm... 25.09.12, 15:25
            ja mu nic nie powiem
    • kseniainc Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 25.09.12, 15:22
      w połowie tego dłuuuugaśnego zdania-podrywu powiedziałabym/odburknęła, to też zależy, ze nie mam czasu.
    • kbjsht Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 25.09.12, 16:15
      działaj, działaj, to całkiem miłe i sympatyczne bym powiedziała, może któraś się w końcu odezwie, gratuluję odwagi ;)
    • dreemcatcher Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 25.09.12, 16:35
      czy to będzie jednym tchem wypowiedziane?:)
      sorry - to dlatego ze znasz angielski biegle w mowie i piśmie ?:) czy taka moda?
      jak dla mnie to za długa ta wypowiedz ale kobity lubią jak im się owija w bawełnę :)
    • kawoosia Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 25.09.12, 23:07
      Współczuję ci. 32 lata i myślenie na poziomie gimnazjalisty,
      "usmiecham sie lekko i mowie taki text" WTF?! Dysponujesz tylko tym tekstem? Całe życie nad nim myślaleś chyba
      "czesc, sory ze cie tak zaczepiam ale mam pytanie"
      OMG jakbym coś takiego usłyszała to musiałabym walczyć ostro ze sobą żeby nie parsnąć śmiechem spazmatycznym
      Człowieku, po co zawracasz tyłek byle ładniejszej dziewczynie na ulicy, idź na disko, załóż obcisłe białe spodenki, czarne okulary, pokołysz bioderkami a efekt będzie podobny, tyle że tutaj miałbyś chociaż szansę na sex. A do poważnego związku daleko ci, oj daleko
      • potworski Re: najlepszy i najprostszy sposób na podryw 25.09.12, 23:14
        Coś mi mówi=i jestem tego niemal pewien, że panienki mówiące WTF i OMG nie są w zakresie zainteresowań autora wątku, zatem z tego punktu widzenia twój komentarz (choć intencje miałaś dobre) jest mniej więcej tyle wart, ile...kur#wa brakło mi porównań. No po prostu nic nie jest wart.
    • tfu.tfu a nawet widziałam 26.09.12, 22:29
      taką scenę na przystanku tramwajowym, dziewczę co prawcda chętne nie było, ale młodzian sympatyczny i sama scena również.
      :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka