Dodaj do ulubionych

Ładne, bezpieczne drzwi do mieszkania - jakie?

26.09.12, 12:03
Możecie polecić dobre drzwi do 1500 zł? Z montażem.
Obserwuj wątek
    • tymona Re: Ładne, bezpieczne drzwi do mieszkania - jakie 27.09.12, 22:22
      My mamy Gerdę, w Voxie jest duży wybór w rozsądnych cenach.
    • dzdzasta Re: Ładne, bezpieczne drzwi do mieszkania - jakie 24.10.12, 15:44
      Z doświadczenia wiem, że ładne i przede wszystkim bezpieczne drzwi do mieszkania to nic innego jak drzwi drewniane. Sama takie posiadam i mimo, pewnych wad (z którymi możesz zapoznać się np tutaj : stolarski.info.pl/drzwi-drewniane-zalety-i-wady/ ) sa dla mnie niezastąpione.
      Polecam !
    • ruda86 Re: Ładne, bezpieczne drzwi do mieszkania - jakie 30.10.12, 12:47
      Większość moich znajomych ma Gerdę, a ja mam te
      www.drzwiipodlogi.vox.pl/kategorie/drzwi_i_skrzydla_drzwiowe,wejsciowe/pw/drzwi_wejsciowe_b_30_wersja_2,1623/
      • yagna23 Re: Ładne, bezpieczne drzwi do mieszkania - jakie 03.02.13, 16:31
        ruda86 napisał(a):

> Większość moich znajomych ma Gerdę, a ja mam te
        > www.drzwiipodlogi.vox.pl/kategorie/drzwi_i_skrzydla_drzwiowe,wejsciowe/pw/drzwi_wejsciowe_b_30_wersja_2,1623/
        Solidnie wyglądają i są ładne.Podobają mi się!
        • elikelf Re: Ładne, bezpieczne drzwi do mieszkania - jakie 26.03.14, 18:07
          No a ja jednak jestem za aluminium, my mamy takie krispol.pl/drzwi/solano-premium/ - dobrze izolują i są mega solidne :brawo:
          • norbom Re: Ładne, bezpieczne drzwi do mieszkania - jakie 09.06.14, 11:05
            Teraz w dodatku jest mega promocja na drzwi solano tutaj :brawo:
    • modna.wygodna Re: Ładne, bezpieczne drzwi do mieszkania - jakie 11.01.13, 12:34
      Ostatnio miałam włamanie w mieszkaniu, więc jestem na bieżąco z tematem bezpiecznych drzwi. Niestety, kiedy zapytałam policjanta, jakie ochroniłyby moje mieszkanie przed złodziejami, dowiedziałam się, że... żadne. Świetny drzwi antywłamaniowe to dla włamywacza tylko kilka minut dodatkowej roboty, dlatego postawiłam na alarm, niestety nie ma chyba innego wyjścia :/
    • oklendo Re: Ładne, bezpieczne drzwi do mieszkania - jakie 05.02.13, 10:03
      No mogłaś coś więcej powiedzieć. Przede wszystkim napisz z jakiego miasta jesteś bo tak to będzie ciężko coś Ci polecić.

--
      BiC - Maszynki

• antonnia Re: Ładne, bezpieczne drzwi do mieszkania - jakie 24.10.13, 18:24
      Gerda ma bardzo dobre drzwi i w sumie nie dziwię się, że sporo osób właśnie ich wybiera. Jak szukasz czego, co zwiększy poziom bezpieczeństwa, a przy tym nie będzie problemów ze szczelnością czy własnościami akustycznymi, to ta marka jest dobrym wyborem.
    • madelainexx Re: Ładne, bezpieczne drzwi do mieszkania - jakie 20.12.13, 18:47
      Z tych trochę tańszych polecam wziąć pod uwagę drzwi Q+. Wiele łączy je z gerdą, np. solidne zamki i wykonanie, mniej tylko dodatkowych elementów do wyboru. Ogólnie rozsądny wybór.
    • elikelf Alu 26.03.14, 18:04
      My mamy w domu aluminiowe - takie jak krispol.pl/drzwi/solano-premium/. Głównie ze względu na termoizolacje, bo opłaty za ciepło już bywały czasem horrendalne :/
    • gorzka88 drzwi 28.03.14, 17:40
      Przy okazji tematu drzwi - ma ktoś u siebie może drzwi Vox , ale chodzi mi konkretnie o te drzwi które mają nadruki np. Big Ben.
    • anastazja4390 Re: Ładne, bezpieczne drzwi do mieszkania - jakie 17.06.14, 13:10
      Wiele osób poleca Gerdę i ja też je mam. W każdym mieście można ją kupić, a monterzy również przychodzą do domu. Zamontowała zaraz jak kupiłam nowe mieszkanie. Na razie jest puste, ale po co mają mi się tam włamywać, czy nawet coś kombinować? Mieszkanie jest na super osiedlu, niby zamkniętym, ale włamania z tego co słyszałam tez się zdarzają. Znalazłam je na targimieszkaniowe.net/wroclaw-i-okolice/rynek-pierwotny/ . Skorzystałam dodatkowo z dofinansowania z MDM. Zawsze to parę groszy mniej na kredyt.
    • atolijka Re: Ładne, bezpieczne drzwi do mieszkania - jakie 28.06.14, 21:31
      Duży wybór drzwi ma też firma Vidok. My akurat korzystaliśmy z oddziału z Lublina i jesteśmy zadowoleni. Na miejscu miły pan nam podpowiedział, na co zwracać uwagę i wybór był znacznie łatwiejszy. Zresztą wystarczy sprawdzić opinie w internecie - Vidok z Lublina cieszy się uznaniem klientów :)
    • niltawa Re: Ładne, bezpieczne drzwi do mieszkania - jakie 29.07.14, 11:07
      Nie wiem jak będzie wyglądała cena z montażem, lecz bardzo solidne i zagłuszające hałasy drzwi znajdziesz w firmie Gerda.
    • stefania1234 Re: Ładne, bezpieczne drzwi do mieszkania - jakie 04.08.14, 19:11
      www.net-ranking.pl/10578-drzwi-zewnetrzne-ranking

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka