Dodaj do ulubionych

miłosny biznes

28.11.12, 14:48
Oglądacie może Miłosny biznes? to co ci faceci tam wyprawiają to się w głowie nie mieście. Dlaczego takie oblechy i zgredy myślą, że polecą na nich nastolatki i dlaczego są tak pewni siebie i mają taaaakie wymagania wobec kobiet?

P.s. Chodzi mi o ten program na TTV;)
Obserwuj wątek
    • krytyk-systemu-edukacji Re: miłosny biznes 28.11.12, 14:55
      > Oglądacie może Miłosny biznes? to co ci faceci tam wyprawiają to się w głowie
      > ie mieście. Dlaczego takie oblechy i zgredy myślą, że polecą na nich nastolatki
      > i dlaczego są tak pewni siebie i mają taaaakie wymagania wobec kobiet?

Ja akurat nie używam telewizora (z zasady), natomiast tytuł programu wskazywałby na to, że owe nastolatki lecą na szmalceson.
      • piataziuta Re: miłosny biznes 28.11.12, 15:00
        Nudno tu dzisiaj, nie?
        Nie ma czym się karmić, a ja mam TYLE pracy!
    • maly.jasio Re: miłosny biznes 28.11.12, 15:02
      mm969696 napisała:
      Dlaczego takie oblechy i zgredy myślą, że polecą na nich nastolatk i dlaczego są tak pewni siebie i mają taaaakie wymagania wobec kobiet?

A jak jusz ustalisz dlaczego - to bedzie ci lzej ?
    • coffei.na Re: miłosny biznes 29.11.12, 06:13
      bo myślą,ze skoro są z Austrii,to wystarczający powód by seksowne dziewczyny mogłyby się nimi zainteresować..szkoda tylko,ze do tego programu wybrano samych życiowych popaprańców :)
      ogólnie program traktuję jako relaks dla mózgu :)
      i tak farbowany Robert jest moim ulubieńcem-basiok piwny nieźle wykształcony,ale jego kobieta musi mieć 19-20 lat i figurę dziecka..to dopiero bezkrytyczne podejście do siebie...
      polecam Ci tez program- Kossakowski.Szósty zmysł.
      • wielkafuria Re: miłosny biznes 23.01.13, 10:55
        Robert ma nie tylko porszaka, w tym swoim garazu ma z 5 aut i kilka motocykli. W chałupie ma 2 sauny i solarium w sypialni dla ukochanej.
        nosi rozowe bransoletki z kamieniami ktore moja kosmiczna energie.
        a na dodatek lasce ktora znał 1,5 dnia wyslal kilka tysiecy euro a ona mu powiedziala ze ma swinska grype i nie moze sie z nim spotkac :(
        on jest naiwny jak dziecko

za to ten chudy smetny ktory sie włoczy z młodym przystojnym to jest dopiero p o j e b.
        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: miłosny biznes 23.01.13, 10:59
          Ow wow, ty to oglądasz...
          • wielkafuria Re: miłosny biznes 23.01.13, 16:03
            coffeina mi kazała no to ogladam...
            • coffei.na Re: miłosny biznes 23.01.13, 16:25

> coffeina mi kazała no to ogladam...

cze sexi :* taka Jesteś na mnie podatna powiadasz???trzeba w końcu to wykorzystać :P
              • stokrotka_a Re: miłosny biznes 23.01.13, 16:28
                coffei.na napisała:

> > cze sexi :* taka Jesteś na mnie podatna powiadasz???trzeba w końcu to wykorzystać :P

No, mogłabyś w końcu zacząć działać, bo z samego gadania (pisania) to żadnego chleba nie będzie, a szkoda sixy - marnuje się biedaczka. ;-)
                • coffei.na sexotko-to było do Furii.. 23.01.13, 16:34

>
                  > No, mogłabyś w końcu zacząć działać, bo z samego gadania (pisania) to żadnego c
                  > hleba nie będzie, a szkoda sixy - marnuje się biedaczka. ;-)

sixa...cóż nie wpływa na mnie tak jak panna F...zatem ...

swego czasu miedzy nami krotuś również zaiskrzyło...zaproszenia były...wyznania mimowolne...chęć wspólnego spędzania czasu...wymianki garderobiane...co się stało Bejbe moje??czymże zawiniłam tracąc Twoją atencję??
                  co złego to zawsze ja :) zapamiętaj
                  • stokrotka_a Re: sexotko-to było do Furii.. 23.01.13, 16:43
                    Przepraszam zatem sixę, furię i ciebie za tę gafę! ;-)

Moja tencja ma się całkiem dobrze. Zaprosiłam cię i zaproszenie podtrzymuję. Czekam na twoją odpowiedź, coffeinko. ;-)
              • wielkafuria Re: miłosny biznes 23.01.13, 16:37
                wiesz... pollarek chce kolejna kanape sciagnac do domu wiec... bedzie na czym spac. juz ja zreszta uprzedzilam o Twoich ruchach pod pierzynką :P
    • jopowa Re: miłosny biznes 29.11.12, 11:42
      nie znam
    • wielkafuria Re: miłosny biznes 29.11.12, 12:34
      łeeee, własnie widzialam zajawke tego programu. masakra, ja bym na kilometr nie podeszła do takiego a tam jednej mlodej lasce jakis oblech wsadził jezyk do gardła :( uuuuuuuu
      • coffei.na ale Furia-co to chcesz! 29.11.12, 12:43
        porszaka jeden ma.. by te wrum wrum posłuchać-trza być zdolnym do wyrzeczeń..
        tu nawet nie chodzi o fizyczność tych Panów (nawet taki sporo po 50 tce może być nice-umówmy się :P) ale jak oni podchodzą do kobiet! mój Robson jest the best!twierdzi,ze jest następca Jezusa i tak w ogóle to kobiety się boją jego seksualności-a jak tańczy!połączenie tai chi z taekwondo sam tak to opisał hahaha ..na prawdę polecam-boki zrywać :P
        • wielkafuria Re: ale Furia-co to chcesz! 29.11.12, 12:47
          to ja chce to zobaczyc :D
          • nie.mam.20 to ja chce to zobaczyc :D 23.01.13, 08:18
            Cofcia w porszaku z baletmistrzem ?
            Polaczeni jezykami jak bliznieta syjamskie?

to ja TEZ chce to zobaczyc!!
            • coffei.na wolę swojego gracika wiesz?? 23.01.13, 09:12
              przynajmniej więcej miejsca ...na ekspresję ruchową..jak to w kombikach bywa :)

zobacz zobacz-lecą powtórki -myślę,że warto przyswoić wiedzę płynąca z głębi poszczególnych osób :P
              • nie.mam.20 masz racje, kombi to pojazd uprzywilejowany nt 23.01.13, 09:20

• dreemcatcher Re: miłosny biznes 23.01.13, 10:33
      ja myślałem że to w takim krzywym zwierciadle jest ukazane , bo trudno ocenić który z bohaterów najgłupszy jest :) Jeśli to są przeciętni Austryjacy to ja się nie dziwię że u siebie w kraju nie mogą znaleźć baby :)
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: miłosny biznes 23.01.13, 10:40
      Celem tego programu, jak i każdego podobnego, jest budzenie skrajnych emocji - to zapewnia oglądalność. Dlatego uczestnicy muszą być tak skandaliczni jak to możliwe.

Szkoda nawet minuty.
    • georgia241 Re: miłosny biznes 23.01.13, 10:46
      Myślałam, ze chcesz skomentować biznes Borysewiczów i chciałam napisać, że to nader obleśne. Niestety, nie mam pojęcia ani nie chcę dowiedzieć się, o czym piszesz. Ale w żadnym razie bym się nie przejmowała wysokimi wymaganiami oblechów. Najwyżej niczego nie wyrwą.
    • six_a Re: miłosny biznes 23.01.13, 11:39
      ale o co właściwie chodzi?
      że nie spełniasz wymagań?
      to nie wiem, może na jakiś kurs idź.
    • rekreativa Re: miłosny biznes 23.01.13, 11:44
      I co? Myślisz, że się jakaś małolata chętna na te porszaki nie znajdzie?
      • mm969696 Re: miłosny biznes 23.01.13, 14:01
        Oni myślą że przyjadą do biednych krajów byłego bloku wschodniego i wszystkie się na nich rzucą. Szczerze mówiąc ja również myślałam że będzie wiele chętnych, a tu się okazuje że żadna się nie skusiła na "światowych" Austriaków z porsche. nawet te najbiedniejsze nie chciały takich facetów, a to obala teorie ż e kobiety lecą tylko na kasę;)
        • rekreativa Re: miłosny biznes 23.01.13, 14:18
          Jeśli tak, to tym lepiej.
        • grassant Re: miłosny biznes 23.01.13, 14:54
          mylisz się. oglądałem jeden program: 19latka romantyczna Słowaczka z Bratysławy, zaczęła jeździć i spotykać sie z porszakiem. natomiast jedna z Rumunek 20- zaczęła spotykać się z operatorem oblechem. :))
          • stokrotka_a Re: miłosny biznes 23.01.13, 16:26
            grassant napisał:

> mylisz się. oglądałem jeden program: 19latka romantyczna Słowaczka z Bratysławy
            > , zaczęła jeździć i spotykać sie z porszakiem. natomiast jedna z Rumunek 20- za
            > częła spotykać się z operatorem oblechem. :))

No i co z tego? Przecież to prywatna sprawa tych, co się spotykają.
    • maitresse.d.un.francais czy to jest jeden z owych panów? 23.01.13, 16:44
      dcs-193-111-38-247.atmcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/p57/i/905056c1ac1dad141560467e0a99e1cf/3df12ae4-2dbf-11e2-a5f4-0025b511229e.jpg?type=1&quality=85&srcmode=3&srcx=1/2&srcy=0/1&srcw=640&srch=360&dstw=640&dsth=360
      • maitresse.d.un.francais Re: czy to jest jeden z owych panów? 23.01.13, 16:44
        https://dcs-193-111-38-247.atmcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/p57/i/905056c1ac1dad141560467e0a99e1cf/3df12ae4-2dbf-11e2-a5f4-0025b511229e.jpg?type=1&quality=85&srcmode=3&srcx=1/2&srcy=0/1&srcw=640&srch=360&dstw=640&dsth=360
        • wielkafuria Re: czy to jest jeden z owych panów? 23.01.13, 17:50
          tego nie kojarze, ale:

Robert - ten od pozytywnej energii i porszaków to TEN

a to jest jego nowa dziewczyna ktora tez czuje energię OTO ONA

a to jest ten czub, ktory dla odmiany jest maga negatywny i oblesny PROSZĘ

ten ostatni wszystkim laskom wklada jezyk do buzi i sie dziwi ze one sie nie chca uczyc niemieckiego... dla niego ofkors
          • maitresse.d.un.francais czemu czub? 23.01.13, 17:53
            znaczy się, jak rozumiem, w tym wypadku oznacza to społecznie nieprzystosowany? (i bardzo bym prosiła o używanie raczej tego określenia)

brzydki pan
      • rekreativa Re: czy to jest jeden z owych panów? 23.01.13, 17:27
        Metresa, przed takimi fociami to powinnaś umieszczać jakieś ostrzeżenie typu "tylko dla ludzi o mocnych nerwach".
        Przez Ciebie będę miała koszmary dzisiaj :)
        • maitresse.d.un.francais Re: czy to jest jeden z owych panów? 23.01.13, 17:51
          rekreativa napisała:

> Metresa, przed takimi fociami to powinnaś umieszczać jakieś ostrzeżenie typu "t
          > ylko dla ludzi o mocnych nerwach".
          > Przez Ciebie będę miała koszmary dzisiaj :)

to był akurat najgorszy pan spośród tych, których obejrzałam

chociaż nie obejrzałam wszystkich, zatem nie wykluczam, że są w tym gronie jeszcze gorsi :-P
        • maitresse.d.un.francais czy logo programu nawiązuje do tuszy panów? 23.01.13, 17:54
    • maitresse.d.un.francais rozumiem, że to są ci, co ich Austriaczki nie chcą 23.01.13, 16:46
      • pamana Re: rozumiem, że to są ci, co ich Austriaczki nie 23.01.13, 18:28
        Moj ulubieniec to Mario :D ma ochotę na wszystko co nie ma kolców i na drzewo nie ucieka,masakra facet. Byle by bylo szczuple i mowilo po niemiecku :D

Robert- ten od energii to dopiero frajer :d jak on prowadzi biznes? ale wiem, że ma już żonę z Filipin i dziecko w drodze :)
        Przynajmniej się filipinka ustawiła.

Wyżej pokazany grubasek- pofiglował tak, że az mu się szwy rozeszly po operacji :0

Dziwi mnie fakt, że dziewczyny dają się obłapiać i całować nawet jeśli facet im nie odpowiada przyklad Iwetka i Mario.

Mlody ochroniarz az tyle zarabia, że stac go na takie wyjazdy co chwilę?
        Lubie ten serial, pytanie na ile jest wyreżyserowany ?
        • wielkafuria Re: rozumiem, że to są ci, co ich Austriaczki nie 23.01.13, 19:06
          noooo Iwetka była biedna :) takie ciele. i on jej trzymał łapy na tyłku i wsadzal jezyk do buzi. fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
        • wielkafuria Re: rozumiem, że to są ci, co ich Austriaczki nie 24.01.13, 21:22
          > Robert- ten od energii to dopiero frajer :d jak on prowadzi biznes? ale wiem, ż
          > e ma już żonę z Filipin i dziecko w drodze :)
          > Przynajmniej się filipinka ustawiła.

ale jak to Filipinka????? przeciez on zony szukal na Ukrainie na Litwie, w Rumunii az dziw ze nie w Polsce... i jak te dzieci beda wygladac???????????????/
    • feel_good_inc Ale się podniecacie reżyserowanym programem 25.01.13, 12:06
      Przecież to tylko aktorzy-naturszczycy, którzy grają swoje role ku uciesze gawiedzi. Im bardziej będą kontrowersyjni tym większa będzie oglądalność programu. I jedynym interesem są tu rozdziawione gęby gawiedzi wgapionej w ekran i łykającej tę kupę.
      No ale skoro są ludzie skłonni wierzyć w autentyczność Jerry'ego Springera i Rozmów w Toku, to naprawdę nic mnie nie zdziwi.
      • pamana Re: Ale się podniecacie reżyserowanym programem 26.01.13, 23:23
        Czyli takie rzeczy nie maja miejsca w rzeczywistości?
        podobnie jak kiedyś polski serial dokumentalny o modelkach i agentach, taka blondyna z mężem prowadzila i Mończyk.
        • feel_good_inc Re: Ale się podniecacie reżyserowanym programem 26.01.13, 23:25
          pamana napisała:
          > Czyli takie rzeczy nie maja miejsca w rzeczywistości?
          > podobnie jak kiedyś polski serial dokumentalny o modelkach i agentach, taka blo
          > ndyna z mężem prowadzila i Mończyk.

Ależ oczywiście, że się dzieją, tylko ci ludzie nie robią z siebie debili przed kamerą.
          To co widzisz w telewizji to tylko reżyserowany paradokument.
      • six_a Re: Ale się podniecacie reżyserowanym programem 27.01.13, 09:07
        > I jedynym interesem są tu rozdziawione gęby gawiedzi wgapionej w ekran i łykają
        > cej tę kupę.
        właaaaśnie.
        a zamiast tego dorośli ludzie mogliby przecież od czasu do czasu kupić sobie mikroskop albo inną zabawkę edukacyjną i spędzić pożytecznie czas.

z dedykacją dla:)
        • wielkafuria Re: Ale się podniecacie reżyserowanym programem 27.01.13, 10:18
          sixa... no wiesz :)
      • wielkafuria Re: Ale się podniecacie reżyserowanym programem 27.01.13, 10:20
        feel_good_inc napisał:

> Przecież to tylko aktorzy-naturszczycy

nie uwierze :) żaden aktor nawet naturszczyk nie byłby w stanie tego oddać :D:D
        takiej no nie wiem, głupoty, naiwności, żenady nie da się zagrać...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka