Gość: Mia IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 09:17 ... no właśnie. Kawka zaparzona, az miło, czekam pełna obaw... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bukowski27 a jakies herbatniki moze by tak? tylko te... 20.03.02, 09:18 z 52 takimi... no.. wiesz... dupskami.. oreginalne lubie.. Odpowiedz Link Zgłoś
jeniffer Re: CZy ktos sie zgłosi na zbiorke Mii? Zapraszam! 20.03.02, 09:22 Gość portalu: Mia napisał(a): > ... no właśnie. Kawka zaparzona, az miło, czekam pełna obaw... taaaaaa .... to jest to ! takiej kafki trza mi było :-) mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: CZy ktos sie zgłosi na zbiorke Mii? Zapraszam! IP: 62.233.139.* 20.03.02, 09:24 Oooo, widze, ze i urocza Jennifer sie pojawila. Caluje Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ a mleczko jest? 20.03.02, 09:28 bo w kawce najwazniejsze jest mleczko - witam serdecznie całe towarzystwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
jeniffer Re: Frisky... 20.03.02, 09:28 witam witam :-))) dziekuje za buziaka. Nie wiem tylko czym sobie na takiego słodkiego zasłuzyłam ;-O . W każdym razie ja całuje z podwójna siłą *** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re:calowanie IP: 62.233.139.* 20.03.02, 09:39 Sorry, ale dlugo nie moglem sie ocucic po pocaluynku Jennifer. Ach, Bukowski, zebys wiedzial jak ona caluje...>!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jeniffer Re:calowanie 20.03.02, 09:54 Frisky, ale masz maślane oczy ;)... Nie patrz tak na mnie bo ise zarumienię ;-O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re:calowanie IP: 62.233.139.* 20.03.02, 12:30 Uwielbiam te rumience Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: CZy ktos sie zgłosi na zbiorke Mii? Zapraszam! 20.03.02, 09:41 Niepotrzebnie z tymi obawami. Jest parę osób, które porzebają kawki, miłego towarzystwa... ... i kobiet! (co mi się dzieje z tą klawiaturą, chyba ją musze wymienić...) .y. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 wlasnie kobiety.. tentego.. 20.03.02, 09:52 jenifer... fajnie calujesz slyszalem... moge za kolanko? wiesz... ja to pies na kobiety jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
jeniffer Re: wlasnie kobiety.. tentego.. 20.03.02, 09:56 a ja zła kobieta nie jestem ! dopóki frisky mnie albo ja jego nie rzucę, to nici z kolanek trzymania ! taka bede ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: wlasnie kobiety.. tentego.. IP: 62.233.139.* 20.03.02, 10:06 Ja to Jennifer nie rzuce, staly jestem w uczuciach jak jakis wilk. Ale koledze Bukowskiemu nie wzbranialbym drobnego pocalunku..... Odpowiedz Link Zgłoś
jeniffer frisky! 20.03.02, 10:16 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Ja to Jennifer nie rzuce, staly jestem w uczuciach jak jakis wilk. > Ale koledze Bukowskiemu nie wzbranialbym drobnego pocalunku..... ty draniu! podzielny z Ciebie chopak :( nie boisz sie, że całowanie bukowskiego może mi za bardzo przypaść do gustu?... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ze sie wtrace... 20.03.02, 10:18 nieeee... nooo.. oczywiscie ze by ci przypadlo... ja ma certyfikaty i rozne takie tam... od siebie dodam: moim zdaniem powinnas posluchac friskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jeniffer Re: ze sie wtrace... 20.03.02, 10:24 bukowski27 napisał(a): > nieeee... nooo.. oczywiscie ze by ci przypadlo... ja ma certyfikaty i rozne > takie tam... od siebie dodam: moim zdaniem powinnas posluchac friskiego. ...i podarowac ci zdradziecki pocałunek rodem z 'Holiłud'?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: frisky! IP: 62.233.139.* 20.03.02, 10:43 W trosce o Twoje szczescie Jennifer staram sie zebys miala urozmaicone to calowanie Odpowiedz Link Zgłoś
jeniffer Re: frisky! 20.03.02, 10:47 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > W trosce o Twoje szczescie Jennifer staram sie zebys miala urozmaicone to > calowanie phi... bardziej bym była szczesliwa gdyby moj wybranek chciał mnie mieć tylko dla siebie i był z tego dumny ze on jeden i jedyny ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: frisky! IP: 62.233.139.* 20.03.02, 10:55 A przystojny sasiad z psem?..... Odpowiedz Link Zgłoś
jeniffer Re: frisky! 20.03.02, 11:08 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > A przystojny sasiad z psem?..... ogólnie taki nawet, nawet ale ...trochę za ładny i za pusty. Dziś boli mnie gardło od wieczornego nawijania pod balkonem. Niby taki fafarafa, a jak przyjdzie co do czego to ani be ani me... chciałbym a boje się, dałbym a nie dam :-( Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kurna no szkoda.. to ja wracam do herbatnikow... 20.03.02, 10:06 mia, sa szanse na flaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: kurna no szkoda.. to ja wracam do herbatnikow... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.03.02, 10:46 tak z rana? Porzadna biurwa z rana tylko na kawke liczy... No dobra, zobaczę co da sie zrobic... Odpowiedz Link Zgłoś
bird_man probowalem, nie udalo sie.. 20.03.02, 10:39 probowalem sie zebrac, nie udalo sie... nie moge isc na zbiorke niezebrany.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: probowalem, nie udalo sie.. IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.03.02, 10:47 Witam gościa w rozsypce. Za karę 10 pompek na placu apelowym! Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: probowalem, nie udalo sie.. 20.03.02, 11:06 Zawsze możesz spróbować się rozebrać. Rozbieranie jest przeciwieństwem zbierania, a jako takie ma pewne z nim cechy wspólne (były nawet pomysły, że wszystkie rzeczy są swoimi przeciwieństwami, ale to inny temat. chyba...) .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: probowalem, nie udalo sie.. 20.03.02, 11:08 ale prz rozbieraniu traci się dużo energii, a bird man oszczędza siły, sam się przyznał. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: probowalem, nie udalo sie.. 20.03.02, 11:10 No to Wy możecie go rozebrać. Wtedy energia bird-mana zostanie zachowana, wzrośnie natomiast pęd, jak znam Wasz zapał do takich zabaw... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: probowalem, nie udalo sie.. 20.03.02, 11:13 ydorius napisał(a): > No to Wy możecie go rozebrać. > Wtedy energia bird-mana zostanie zachowana, wzrośnie natomiast pęd, jak znam > Wasz zapał do takich zabaw... że niby owczy pęd? nic z tych rzeczy, y., nic z tych rzeczy. owce zarezerwował już ktoś wcześniej. a poza tym z czego można rozebrać bird mana? z piórek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: probowalem, nie udalo sie.. 20.03.02, 11:15 To chyba jakiś mało śpiący porwał wzystkie owce... a potem zwala sie na bogu ducha winne wilki bieszczadzkie... No tak, chyba z piórek... Aise się to spodoba, bo chciała mnie nie tak dawno oskubać. Nie wiem, może personalnie akrat mnie chciała, ale jeżeli to ogólna tendencja... Z zasad "dobrego zachowania" pozopstał jeszcze moment pędu... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: probowalem, nie udalo sie.. 20.03.02, 11:19 moment pędu, mówisz..to ciekawe czyli: moment pędu, kręt, wektor osiowy J charakteryzujący ruch ciała (w szczególności ruch obrotowy): J=r×p (iloczyn wektorowy wektora wodzącego r i pędu ciała). Dla układu ciał moment pędu układu jest sumą wektorową momentu pędu pojedynczych ciał. Monent pędu bryły sztywnej wyraża się (w układzie odniesienia, w którym oś obrotu przechodzi przez początek układu) poprzez tensor momentu bezwładności I i prędkość kątową ω, J=Iω. Monent pędu izolowanego układu jest zachowywany (zasada zachowania krętu). W fizyce kwantowej moment pędu jest wielkością skwantowaną (kwantowanie), ponadto pojawia się wewnętrzny moment pędu (spin). to jak będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: probowalem, nie udalo sie.. 20.03.02, 11:46 kwik napisał(a): > czyli: moment pędu, kret, wektor osłowy J charakteryzujący ruch ciała (ciach) Moment pędu jest silnie związany z fauną występującą na ziemi. Świadczą o tym inne nazwy tego cuda: kret, czy wektor osłowy. Zachowanie go polega gównie na ratowaniu zagrożonych gatunków (na przykład kret spinowy, który występuje tylko w okolicy CERNU pod Genewą, czy też osioł wektorowy, który charakteryzuje się dyskretnym (a nie ciągłym) sposobem poruszania. dziękuję za uwagę, .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: probowalem, nie udalo sie.. 20.03.02, 11:50 b.dziękuję. no tak, czyli rozbieranie ma dużó wspólnego z zachowaniem szybko ginących gatunkó w przyrodzie. bird, żyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik PROSZĘ WSZYSTKICH O PRZECZYTANIE TEGO POSTA 20.03.02, 11:55 ydorius, jesteś genialny! myśl Twa lotna niczym szybujące windy! natchnienie poetów! muzo artystów! niezrównana głębia Twych wywodów daje nam nadzieję na nowy, jutrzejszy, lepszy dzień! panuj nam wiecznie. p.s. chyba Żukrowski się obrazi o tą lotną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neona JA tylko na kawę - zakwiczał Neo przy The Doors IP: *.papagayo.com.pl 20.03.02, 11:52 mik mik chciał się napić tej osławionej kawki europejskiej uniiii, a tu mu serwują jakiś kwanty giganty. gdzie się podziała lada. Lady Ladaco. czy jak jej tam. o widzę nadchodzi wlaścicielka Mia Farrow z wózkiem dziecięcym. mam nadzieję że w nim nie jest to co w nim jest. znaczy się mój rozmarynie rozwijaj się, o mój rozmaryyyyyyynie rozwijaj sięęęęę, pójdę kawusie nigdzie się nie rusze - ergoooooonooomicznieeeeeeee ergonomiczniieeeeeeeeee słyszałem że kwik napisała wektorat doktorat o wektorze który nie miał strzałki i celował na krzywy ryjek Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Re: JA tylko na kawę - zakwiczał Neo przy The Doors 20.03.02, 11:58 Mogę sie przyłączyć?Tylko nie wiem czy podołam.Wasza myśl taka lotna... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wszystkie zwierzątka mile widziane 20.03.02, 12:00 szary kot co błyska ? czy zając który ucieka ? czy królik bez kapelusza? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik JAk kawa, to tylko w KOMBIwarze 20.03.02, 11:58 neo, gdzie podziałeś swój kombinezon hydraulika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neona Leje mi się z tego, no, jak mu tam,... z kurka IP: *.papagayo.com.pl 20.03.02, 12:08 ja sam wodoinstalater kiedys bawilem sie w hydraulike ale rura mi zmiekla gdy dowiedzialem sie ze złączka przepustowa (taka co z jednej w drugą wprowadza rurkę) zwie się raper a propos to co mogę cię złapać za kolanko póki agick wymiotło? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik przelalo się i zalało sąsiadów z czeskiej bajki 20.03.02, 12:10 a co ja towar w zastępczym opakowaniu jezdem? :) neo, agick już wróciła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom puk, puk, mozna? IP: 192.168.100.* 20.03.02, 12:27 jest jeszcze kawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: puk, puk, mozna? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.03.02, 12:35 Troszkę zostało, ale zaparzę świeżą. Witam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom PIERWSZY DZIEN WIOSNY! IP: 192.168.100.* 20.03.02, 12:53 Widze ze sporo gosci sie zwalilo, o jak tej Mii musi byc milo:) Za oknem deszczyk sobie pada, ze nie wypuscisz z domu gada... NO A PODOBNO PIERWSZY DZIEN WIOSNY!!!!!!!!! ten musi przeciez byc radosny:)))) (ukladalysmy wczoraj z coreczka wierszyki tego typu i tak mi zostalo...reklamacji nie przyjmuje i za kawe z gory dziekuje:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Leje mi się z tego, no, jak mu tam,... z kurka 20.03.02, 12:18 hehehe... ale tylko za kolanko 3/4'' .y. Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 szarak1,czasami także Behemot 20.03.02, 12:38 O mili Państwo!Mamy tutaj specjalistów w wielu dziedzinach.Nie ma jednak nikogo kto potrafi czarować.Może skorzystacie z moich umiejętności?Hary Portier to przy mnie nowicjusz!No to czego sobie życzycie?W czwartek spełniam wszystkie marzenia.I nie tylko trzy jak przez nikogo nie widziana płetwonogoręka Złota Rybka.Czekam na zamówienia! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik tak, tak 20.03.02, 12:40 obiecanki cacanki, a dzisiaj środa, Behemocie skubańcu. W czwartek spełniam > wszystkie marzenia.I nie tylko trzy jak przez nikogo nie widziana > płetwonogoręka Złota Rybka.Czekam na zamówienia! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Leje mi się z tego, no, jak mu tam,... z kurka 20.03.02, 12:38 > cię złapać za kolanko > > póki agick > wymiotło? puść to natychmiast !!!!!!! już mnie wmiotło...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: JA tylko na kawę - zakwiczał Neo przy The Doors IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.03.02, 12:28 Ja w kwestii porządkowej, do wózka tudzież do zawartości jego nawet na torturach się nie przyznam. Do upodobania do straszych okularników to już prędzej. Komu jeszcze amaretto? Do kawki czy w kieliszeczku podać? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ amaretto prosze w kieliszeczku 20.03.02, 12:34 ale do kawki tez możesz dolać no wiesz jak jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: amaretto prosze w kieliszeczku IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.03.02, 12:38 Przosze uprzejmie. Kieliszeczek polecam raczej obsługiwać dyskretnie ze względu na nisko przelatujące szefostwo. Przynajmniej moje... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: amaretto prosze w kieliszeczku 20.03.02, 12:39 kieliszeczki obsługujemy pod biureczkami mamy w tym wprawę, nie bój żaby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: amaretto prosze w kieliszeczku IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.03.02, 12:43 Psiakrew, musze potrenować, wyszłam z wprawy... moze jakiś trening grupowy? Odpowiedz Link Zgłoś
bird_man Re:zyje ale musze popracowac 20.03.02, 12:31 to moze po kolei.. zyje sobie dalej z piorek sie nie dam oskrobac, rozebrac chyba owszem.. czemu nie...? swoje 100 pompek rano zrobilem grzecznie jak codziennie (zdrowe ciele... ) chociaz WAS uwielbiam moje panie (a panow szanuje i powazam) to musze od czasu do czasu troszeczke popracowac i nie moge sie udzielac cialem (duchem jestem z Wami) caluski :-))) Pytanie biologiczne zreszta...: a jak ptaszek dolatuje do galazki to siada czy kuca ? Kuca bo inaczej by mu nozki dyndaly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re:zyje ale musze popracowac IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.03.02, 12:36 bird_man napisał(a): > to moze po kolei.. > zyje sobie dalej > z piorek sie nie dam oskrobac, rozebrac chyba owszem.. czemu nie...? > swoje 100 pompek rano zrobilem grzecznie jak codziennie (zdrowe ciele... ) > chociaz WAS uwielbiam moje panie (a panow szanuje i powazam) to musze od czasu > do czasu troszeczke popracowac i nie moge sie udzielac cialem (duchem jestem > z Wami) Siakiś dziwien... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik no to pracuj, pracuj 20.03.02, 12:37 trzeba zarobić na dotację, którą w drugim wątku wydzieramy, niczym te piórka, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 szarak1,czasami także Behemot 20.03.02, 12:41 O mili Państwo!Mamy tutaj specjalistów w wielu dziedzinach.Nie ma jednak nikogo kto potrafi czarować.Może skorzystacie z moich umiejętności?Hary Portier to przy mnie nowicjusz!No to czego sobie życzycie?W czwartek spełniam wszystkie marzenia.I nie tylko trzy jak przez nikogo nie widziana płetwonogoręka Złota Rybka.Czekam na zamówienia! -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
kwik szarak, co to za podchody 20.03.02, 12:42 obiecanki cacanki, a dzisiaj środa, Behemocie skubańcu. W czwartek spełniam > wszystkie marzenia.I nie tylko trzy jak przez nikogo nie widziana > płetwonogoręka Złota Rybka.Czekam na zamówienia! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: zespól teatralny... 20.03.02, 12:45 z Bagna jest pilnie proszony o pojawinie się na zebraniu...!!!!! kończymy kawkę i do roboty - co to za obijanie się....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: szarak, co to za podchody IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.03.02, 12:46 Ciiiicho, może by się nie zorientował, a ja parę życzeń na poczekaniu bym miała z głowy. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Re: szarak, co to za podchody 20.03.02, 12:47 Kwiku!Rzeczywiście mamy środę.W takim razie robię wyjątek.Niech będzie środa.I prosze nie szukać tu żadnego podstępu!Koty tylko w złych bajkach sa wredne i fałszywe Odpowiedz Link Zgłoś
kwik no dobra, kocie 20.03.02, 12:52 starym zwyczajem: primo po pierwsze - 3 kg świętego spokoju; primo po drugie - kurs paralotniarski pierwszej kategorii (nie mielony wraz z budą), primo po trzecie - dużo pomniejszych życzeń primo po czwarte - żeby co dzień był poniedziałek primo po piąte - żeby słońce zachodziło o poranku. primo po szóste - yhhmmm, co to ja miałam powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
bird_man kwiku !!!!!!! 20.03.02, 12:55 kwik napisał(a): > starym zwyczajem: > primo po pierwsze - 3 kg świętego spokoju; > primo po drugie - kurs paralotniarski pierwszej kategorii (nie mielony wraz z > budą), > primo po trzecie - dużo pomniejszych życzeń > primo po czwarte - żeby co dzień był poniedziałek > primo po piąte - żeby słońce zachodziło o poranku. > primo po szóste - yhhmmm, co to ja miałam powiedzieć... ********************************** a co to jest "kurs paralotniarski pierwszej klasy" ? powaznie.. to mnie interesuje jako ptaszka ... caluski :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik birdy 20.03.02, 12:57 no, ten...prima sort, znaczy się. gdybym ja była lalalalalala pofrunęłabym ja tralalalalala Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ SZARAK - STAJE Z TOBĄ W SZRANKI! 20.03.02, 12:48 chciałabym zaznaczyc, że jestem jędzą forumową bagienną, co oznacza, że operuje tą tzw czarną magią znaczy no rules wszystkie rules są good znaczy wolnoamerykanka Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: aise, ja też z Tobą.. 20.03.02, 12:53 obie wredne njesteśmy - co nie..? no, a teraz do roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom jakiej roboty, toz u mnie przerwa, help! IP: 192.168.100.* 20.03.02, 12:59 no co, no coooooo??? jak juz moge wpasc, do ida do roboty.....no naprawde........ nawet deszcz pada w ten Pierwszy Dzien Wiosny:( Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Re: SZARAK - STAJE Z TOBĄ W SZRANKI! 20.03.02, 12:54 Czy walka z tak grożną czarodziejką grozi śmiercią i potępieniem wiecznym?Muszę znac wszystkie konsekwencje przed podjęciem wyzwania.Jeżeli w razie mojej klęski oszczędzisz moje marne kocie życie ,przyjmuję wyzwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: SZARAK - STAJE Z TOBĄ W SZRANKI! 20.03.02, 12:56 szarak1 napisał(a): > Czy walka z tak grożną czarodziejką grozi śmiercią i potępieniem wiecznym?Muszę > > znac wszystkie konsekwencje przed podjęciem wyzwania.Jeżeli w razie mojej > klęski oszczędzisz moje marne kocie życie ,przyjmuję wyzwanie. znacznie gorzej... nawet nie wiem czy mam to głośno powiedzieć.. szarak, masz przerysowane na max..... Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Re: SZARAK - STAJE Z TOBĄ W SZRANKI! 20.03.02, 12:58 Chwila ,chwila czy to sprawiedliwe?Chuzia na koteczka ,we dwie?Brońcie się ,już ostrze pazurki ,a sierść mam mocno nastroszoną!No to czarujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Re: SZARAK - STAJE Z TOBĄ W SZRANKI! 20.03.02, 13:02 Strasz ,strasz Agcik.Ja się tego wcale nie boję.Pazurki mam jak brzytwy,ząbki bardzo grożne , no i te oczka świdrujące.Jak...hi hi.Nie zdradze wszystkich atutów.Jeszcxze nie teraz Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: SZARAK - STAJE Z TOBĄ W SZRANKI! 20.03.02, 13:06 szarak nie jeż sierści, bo co Ty jeż jakis jesteś, czy co? powiem tak - my z toba zaraz szast-prast i po zabawie. Nie wiesz czy grozi obcowanie z czarna magią? Pobrudzeniem futra szarego kurde grozi i będziesz niedługo czarnak a nie szarak! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: SZARAK - STAJE Z TOBĄ W SZRANKI! 20.03.02, 13:09 szarak1 napisał(a): > Strasz ,strasz Agcik.Ja się tego wcale nie boję.Pazurki mam jak brzytwy,ząbki > bardzo grożne , no i te oczka świdrujące.Jak...hi hi.Nie zdradze wszystkich > atutów.Jeszcxze nie teraz a może tak kotka do piekarnika....??? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no co Ty adżik 20.03.02, 13:10 a odrożnisz tego kota od kota-ydoriusa mnie sie oba egzempalrze pomerdaly i juz nie wiem który jest który Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Re: SZARAK - STAJE Z TOBĄ W SZRANKI! 20.03.02, 13:18 Miarka sie przebrała!Kota do piekarnika?Przeciez mi sie futerko spali.I kto takiego kota będzie traktował poważnie?Wszystkie myszy pękną ze śmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: SZARAK - STAJE Z TOBĄ W SZRANKI! 20.03.02, 13:21 to je oddasz do renowacji i po problemie ydorius już miał cztery razy futro spalone bo mu lord vader sfajczył mieczem i nie narzeka mówi że myszom sie wydal nawet straszniejszy bo nagi Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Re: SZARAK - STAJE Z TOBĄ W SZRANKI! 20.03.02, 13:32 Aise,zaiste groźna z ciebie czarodziejka!Ale jak wiesz wrzucic kota do piekarnika to żadna sztuka.Niegodna prawdziwej wiedźmy.Wymyśl coś lepszego.Jak jestes taka niebezpieczna jak pisałaś,na pewno dasz sobie radę!I uważaj,sloneczko świeci coraz mocniej... Odpowiedz Link Zgłoś
neona BAGNO RULES! 20.03.02, 12:59 w kwestii bagiennej jednak panują 3 zasady Aise nie zapominaj 1 zasada O Bagnie się nie mówi 2 zasada O Bagnie się nie mówi 3 zasada O Bagnie się nie mówi Bardzo Ambitny Gościniec Najfajniejszych Obywateli . Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: BAGNO RULES c.d. 20.03.02, 13:01 neona napisał(a): > w kwestii bagiennej jednak panują 3 zasady > Aise > nie zapominaj > 1 zasada > O Bagnie się nie mówi > 2 zasada > O Bagnie się nie mówi > 3 zasada > O Bagnie się nie mówi > > Bardzo > Ambitny > Gościniec > Najfajniejszych > Obywateli Wszechświata I Okolic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: BAGNO RULES c.d. IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.03.02, 13:06 Ejże, bez takich mi tutaj... żadnych bagien! jak ja zapraszam, to gości na reumatyzm narażała nie będę. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: BAGNO RULES c.d. 20.03.02, 13:10 Gość portalu: Mia napisał(a): > Ejże, bez takich mi tutaj... żadnych bagien! jak ja zapraszam, to gości na > reumatyzm narażała nie będę. Howgh! Zły to słoń, co własne bagno kalać pozwala... My za bagno życie oddamy... Protestuję - żadnego reumatyzmu nie ma... pijaństwo - a i owszem... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ reumatyzm nie istnieje 20.03.02, 13:12 to takie średniowieczne bajędy wymyślone po to, żeby sie żaby w bagnie bały ale my sie na to nie nabierzemy, co nie ufolu? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: reumatyzm nie istnieje 20.03.02, 13:12 aise_ napisał(a): > to takie średniowieczne bajędy wymyślone po to, żeby sie żaby w bagnie bały > > ale my sie na to nie nabierzemy, co nie ufolu? taaaa jest !!! Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Re: BAGNO RULES c.d. 20.03.02, 13:11 Prawde rzekłaś,jako żywo.No to zaklęcie nr 1.Niech nad bagnem zaświeci słońce.Przyjaciel mój i towarzysz.Uwaajcie czarodziejki,wasz dom niedługo sie zazieleni.I gdzie wtedy sie podziejecie? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: BAGNO RULES c.d. 20.03.02, 13:13 szarak1 napisał(a): > Prawde rzekłaś,jako żywo.No to zaklęcie nr 1.Niech nad bagnem zaświeci > słońce.Przyjaciel mój i towarzysz.Uwaajcie czarodziejki,wasz dom niedługo sie > zazieleni.I gdzie wtedy sie podziejecie? a nam to akuratnie dynda - zawsze świeci i bagno nic sobie z tego nie robi... he, he... i co, łyso...? Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Agcik,od kiedy to wiedźmie dynda? 20.03.02, 13:40 Odmieniec jakiś z ciebie ,czy co?Łyso Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: BAGNO RULES c.d. 20.03.02, 13:14 nad bagnem zawsze świeci słońce bo mieszkanki bagna sie lubią opalać Twoje zaklecie nic nie da hehehehehehehe (narrator: tu zagrzmiał śmiech straszliwy i porzetoczył sie echem po bagnach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: BAGNO RULES c.d. IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.03.02, 13:15 No dobra, zilone bagno ze słoneczkiem jest do pzryjęcia. A jak mnie stawy zaczną boleć, to się ściepniecie na masażystę. Najchetniej bruneta... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ etatowym masażystą jest neona 20.03.02, 13:17 więc bedziez sie musiała zapisać do niego na jakis termin bukoś cie czasem może złapac za kolanko, ale sobie za to słono liczy więc radze uważac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: etatowym masażystą jest neona IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.03.02, 13:21 A noena to ten, no, dobry jest...? Bukoś, że tak powiem, własność zbiorowa, a ja bym wolała masażystę do sprywatyzowania... Nie żebym chciała zaraz neone prywatyzować... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ neon jest prima sort 20.03.02, 13:23 ale niestety już sprywatyzowany i to podwójnie, wiec też radze uważać Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: neon jest prima sort 20.03.02, 13:24 aise_ napisał(a): > ale niestety już sprywatyzowany i to podwójnie, wiec też radze uważać moja aise..... pilnujmy neo, zaraz nam go wyprowadzą z bagna i dopiero będzie.... > > > Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: i niech Ci to nawet do głowy... 20.03.02, 13:23 masażystę do > sprywatyzowania... > Nie żebym chciała zaraz neone prywatyzować... nie przyjdzie !!!! już jest sprywatyzowany - ja i aise... ona go w weekendy ja w tygodniu - już ledwie dyszy...... neo - gdzie jesteś nicponiu...potwierdzaj prawdziwość zeznania..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Agick i Aise... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.03.02, 13:30 No nie bądźcie sępy, podzielcie się... a ja Wam za to nadliczbowe amaretto szczodrze wydzielę... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Agick i Aise... 20.03.02, 13:38 Gość portalu: Mia napisał(a): > No nie bądźcie sępy, podzielcie się... a ja Wam za to nadliczbowe amaretto > szczodrze wydzielę... nie ma mowy - tak tanio udostępniać neo..??? Ty wiesz co on potrafi...??? (co prawda ja też nie wiem ale się domyślam..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Agick i Aise... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.03.02, 13:47 To ja się na smutno tym amaretto upiję... a jutro będę cierpieć i będziecie mieć wyrzuty. A jakbym do tego jeszcze dorzuciła, powiedzmy... na przykład... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Agick i Aise... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.03.02, 13:49 To ja się na smutno tym amaretto upiję... a jutro będę cierpieć i będziecie mieć wyrzuty. A jakbym do tego jeszcze dorzuciła, powiedzmy... na przykład... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no czekamy Mia... 20.03.02, 13:54 że się powtórze: w obliczu ZNACZNYCH korzyści materialnych (to taka sugestia Mia dla ciebie, ze na amaretto nie poprzestaniemy) możemy sie zastanowić, co nie adżik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Mia też czeka IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.03.02, 13:59 Myślałam o karnet na bezpłatne naprawy w moim serwisie miotel & kul. I tu się zaczynam zastanawiać, czy jakość neony jest tego warta... Hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Mia też czeka 20.03.02, 14:00 Gość portalu: Mia napisał(a): > Myślałam o karnet na bezpłatne naprawy w moim serwisie miotel & kul. > I tu się zaczynam zastanawiać, czy jakość neony jest tego warta... > Hmm... beznadzieja, mówię Ci.... (he, he...) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: aise, aise... 20.03.02, 14:00 aise_ napisał(a): > że się powtórze: w obliczu ZNACZNYCH korzyści materialnych (to taka sugestia > Mia dla ciebie, ze na amaretto nie poprzestaniemy) możemy sie zastanowić, co > nie adżik? (ale weżmiemy łapówę i dyla do bagna.. neo i tak nie oddamy, dobra..?) nie, no oczywiście, zdecydowanie, moje pełne poparcie...... - powiedziała adżik chrząkając znacząco.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Oj dziewczynki... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.03.02, 14:04 Od kiedy w tym fachu robię każdy klient ma ten sam pomysł... chyba się na hodowlę kotów przerzucę... Wyłażę z bagna: zero reunatyzmu -> zero potrzeby masażu -> zero zapędów prywatyzacyjnych -> zero interesów z Wami. A mogło byc tak fajnie... PS Szef sciga - pa, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Re: BAGNO RULES c.d. 20.03.02, 13:24 Co z was za czarownice?ślońca sie nie boicie,kotów nie lubicie...Może szklana kula i mitła tez wam zbędna.Drogie moje.Wy wcale nie jesteście wiedźmami!No może ledwie początkującymi uczennicami Behemota.zaraz przejrzę dziennik. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ jakbys chciał wiedzieć szaraku jeden 20.03.02, 13:27 to moja miotła jest w konserwacji - wiosna idzie slonca sie nie boimy bo nie jesteśmy wampiry tylko wiedźmy uczciwe, no nie agick? a te twoje podreczniki to są do niczego- nam sam lord vader pomaga a poza tym lubimy koty, czemu nie? najlepsze są w śmietanie, mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Re: jakbys chciała wiedzieć początkująca wiedźmo 20.03.02, 13:38 prawdziwa wiedźma nigdy nie zjadłaby kota.Nawet w śmietanie Dannona.A lord Vader to cienias.Kilka dni temu miał ze mną do czynienia i zwiał do innej galaktyki.I ciebie tez to czeka .No chyba ,że wymyślisz jakąs lepsza potrawkę z kota Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: jakbys chciała wiedzieć początkująca wiedźmo 20.03.02, 13:49 po pierwsze primo: prawdziwa wiedzma nie boi sie przesądów i zjadłaby wszystko po drugie primo: ktoa można zjeśc na wiele sposobów a nie tylko w śmietanie po trzecie primo: marsz do piekarnika po czwarte primo: lord vader miał ważne sprawy w innej galaktyce, (zapomniał wyłączyc zelazko i musiał wracać) ale wróci jeszcze i wtedy zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Re: jakbys chciała wiedzieć początkująca wiedźmo 20.03.02, 13:58 Cały czas tylko jedzenie kota Ci w głowie.Ale na ten temat napisałem poniżej.Zero zaklęć.To co KO? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: BAGNO RULES c.d. 20.03.02, 13:35 szarak1 napisał(a): > Co z was za czarownice?ślońca sie nie boicie,kotów nie lubicie...Może szklana > kula i mitła tez wam zbędna.Drogie moje.Wy wcale nie jesteście wiedźmami!No > może ledwie początkującymi uczennicami Behemota.zaraz przejrzę dziennik. aise - do piekarnika z nim...! Odpowiedz Link Zgłoś
neona O neonie mowa, a neon..... 20.03.02, 13:48 wita się z gąską kochane nie dzielcie Neona na czworo bo Neon niepodzielnie panuje co innego masażyk wino albo darcie kotów Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: O neonie mowa, a neon..... 20.03.02, 13:53 neo.. Ty nie wierszy nie opowiadaj tylko zeznawaj, że jesteś podwójnie sprywatyzowany... migusiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Theory of New Profession 20.03.02, 14:12 a któżesz Ci to uczynił hydrauliku co rapuje przy złączkach i daje popalić sąsiadom cygara kubańskie z rozgrzanych ud mieszkanek wyspy jak samun Odpowiedz Link Zgłoś
neona The Spy Who Will Always Find Me 20.03.02, 14:21 kwik napisał(a): > a któżesz Ci to uczynił > hydrauliku > co rapuje przy złączkach > > i daje popalić sąsiadom > cygara kubańskie > z rozgrzanych ud > mieszkanek > wyspy jak samun a Ty to mnie zawsze wypatrzysz pośród i mimochodem... rzuciłem hydraulike (tu jakieś świństwo chciałem napisać ale się opamiętałem) bo mi robota przez palce przeciekała teraz stukam w klawisze zamiast smażyć ziemniaki gdzieś na 3 wyspie od Sibenika na której urodziła się Vesna Parun i poławiacze pereł tam byli i kawiarni 9 sztuk i zatoczki bunkry i tylko 200 mieszkańców na stałe tego nie przebiją kubańskie uda (ale brazylijskie tak) ! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Are you gonna go my way 20.03.02, 14:26 brazylijskie uda dzisiaj w polsacie o 18 z minutami wraz z tangiem argentyńskim i różą w zębach bolących baw się dobrze życzy szpion pierwszej wody Odpowiedz Link Zgłoś
neona You only live twice 20.03.02, 14:30 też będziesz? Polsatko? z miłą chęcią podpatrzę jak wirujący sex kręci . choć słabe coś ciśnienie dziś żebym tylko nie zszedł ... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Ska ska, skaranie buskie zdrojowe 20.03.02, 14:33 nie panikuj neon nie panikuj przeczyścimy styki scalimy układ i będziesz jak nowy nie ciśnieniuj się rtęć w kuleczki Odpowiedz Link Zgłoś
neona Tiramisu 20.03.02, 14:44 nie histeryzuję tylko mi te styki się skleiły i tonę w budyniu po uszy i bez pilota Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Pana cotta z wiśnią 20.03.02, 14:46 tego się już nie naprawia na złom paskuda z Zalewu Zegrzyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
neona Ryba w galarecie 20.03.02, 14:59 zgłodniałem burczy mi jak we młynie choć z drugiej strony nie przelewa się oj nie Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Rybie nóżki w galarecie trzęsły 20.03.02, 15:07 wielkie żarcie po nagim lunchu delicatne essen nad Renem śniadanie na trawie pod kocem Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Re: BAGNO RULES c.d. 20.03.02, 13:48 Wiedziałem to od początku!Niedouczone czarownice!!!Zadnych zaklęć,tylko jakies piekarniki i potrawki.Czarownice do kuchni ,tam wasze miejsce!Ale bez urazy prosze ,na naukę zaklęć nigdy nie jest za póżno Odpowiedz Link Zgłoś
kwik no, szaraku 20.03.02, 13:54 a Ty co? obiecanki, życzenia, a jak do tej pory ani widu ani słychu... oj, Ty chyba nie umiesz czarować..., oj nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Kwiku ,to chodziło o Wasze życzenia 20.03.02, 14:04 a tu od razu takie mordercze zapędy z waszej strony.To nie ja rozpocząłem tą wojnę,hlip,hlip.A futerko jest ognioodporne jak na Behemota przystało. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Kwiku ,to chodziło o Wasze życzenia 20.03.02, 14:05 szarak1 napisał(a): > a tu od razu takie mordercze zapędy z waszej strony.To nie ja rozpocząłem tą > wojnę,hlip,hlip.A futerko jest ognioodporne jak na Behemota przystało. gazem go... gazem kanalię...... Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Dobra Kwiku masz to u mnie 20.03.02, 14:20 Idę po szklaną kulę i podręczny zbiór najczęsciej używanych zaklęć.Ale zaraz zaraz...tam nic nie ma o paralotniarstwie.Prosze o coś bardziej tradycyjnego,np.malowniczy stosik :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Szaraku, nie wiem czy dobrze 20.03.02, 14:23 zrozumiałam, ale wydawało mi się, że z Ciebie czarodziej pierwszej klasy a tu okazuje się że początkujący za rączkę poprowadzić? pomóc w zaklęciach? przestraszyłeś się, że Twoje zdjęcie zawiśnie na wszystkich okolicznych słupach wysokiego i niskiego napięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Dobrze zrozumiałaś 20.03.02, 14:34 ale Behemot nie spełnia wszystkich życzeń.Taki juz jest ,kocur nieuczesany. Kwiku wymyśl coś naprawdę godnego czaodzieja . Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Ale Ty, kocie, nie 20.03.02, 14:39 życzenie jest życzeniem; a zasłanianie się niskim stopniem trudności zadania niegodne jest czarodzieja; po prostu przewyższa to Twoje możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: BAGNO RULES c.d. 20.03.02, 14:02 szarak1 napisał(a): > Wiedziałem to od początku!Niedouczone czarownice!!!Zadnych zaklęć,tylko jakies > piekarniki i potrawki.Czarownice do kuchni ,tam wasze miejsce!Ale bez urazy > prosze ,na naukę zaklęć nigdy nie jest za póżno no proszę jaki wyszczekany szarak..... a może go tak w dżdżownicę zamienić...? Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Od kiedy to początkująca wiedżmo 20.03.02, 14:11 KOTY szczekają?To dla kota wielka zniewaga szczekać publiczne.No i nie mówiłem :do nauki czarownice!I to nie tylko wiedzy tajemnej! Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ szarak - Ty uważaj! 20.03.02, 14:14 bo jak boni dydy dżdżownicą zostaniesz... Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 A ja się Ciebie nie boję 20.03.02, 14:26 dżdżownica to bardzo pożyteczne zwierzątko.I wywinie się takiej nowicjuszce jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 To juz było niegodne gospodarza 20.03.02, 14:38 Więc behemot sobie pójdzie z tego nieprzyjaznego grona.Jeszcze za mna zatęsknicie...hlip, hlip Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ masz tu łiskas i łiski 20.03.02, 14:41 i jeszcze cie pogłaszcze, głask, głask, głask to co? koniec wojny? rozejm znaczy sie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik no i łondrynki, do łiski jak znalazł 20.03.02, 14:43 a życzeń nie spełnił. p.s. ale jestem nieznośna. Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Kwiku,Behemot też sie cały czas uczy 20.03.02, 14:49 A jak uraził ,to prosi o łaskę.Hlip,hlip Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Szczerze? 20.03.02, 14:47 Dzięki za łiskas,Behemot nie je takiego g....a(sorry) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no kurde behemot... 20.03.02, 14:50 my do Ciebie z kocią karmą a Ty do nas z szyderstwem????? ostatnia szansa na rozejm - to co chcesz zjeść? Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 dobra,tak naprawdę to nie chciałem Was 20.03.02, 14:52 obrazić!Powtarzam,nawet doświadczony czarodziej musi sie uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Aise,czrodziejko,kot właśnie zrobiłsobie pyszna 20.03.02, 15:04 kawę co by się pozbierać po bolesnych ciosach.To może dla was też trzy filiżanki?PS.kot jest początkującym internautą i nie rozumie używanch przez Ciebie skrótów.Prosze o bliżśze wyjaśnienia Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ dla nas też kotku 20.03.02, 15:11 ale z mleczkiem - tego u kotka nie powinno zabraknąć, prawda? a o jakie skróty Ci chodzi, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Kwiku,zjem to świństwo jak 20.03.02, 14:56 odwołasz list gończy.Behemot i tak bez tego ma dość wrogów.Proponuję rozejm i miłość dozgonną.I tylko nie mówcie kotkowi jak jeden weterynarz ,że zgon to on mi może załatwić od ręki! Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ a tu Cie mamy kotku... 20.03.02, 15:00 znaczy lord vader Ci nie straszny, ale weterynarz i owszem... oczywiścei rozejm trwa, ale pamietać bedziemy i juz kwik w swoim tajnym archiwum zanotowała... Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Kotu było bardzo miło,ale teraz musi 20.03.02, 15:32 iść na polowanie.Na pewno was jednak jeszcze odwiedzi.Bo mu pomimo wszystko było miło. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik UWAGA!UWAGA! proszę przeczytać 20.03.02, 14:16 Poszukiwany listem gończym Szarak Behemot (może używać innych nicków) Obiecuje spełnianie życzeń i się nie wywiązuje. Nagrody nie będzie. Kto napotka szaraka może zrobić z nim co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Nie kłam Kwiku tylko doczytaj 20.03.02, 14:28 Nie dość ,że niedouczona to jeszcze leniuch. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Nie wciskaj kitu Szaraku 20.03.02, 14:36 jaki leniuch - fakt: życzenia niespełnione jaka niedouczona - fakt: nie stawałam w szranki konkursu o palmę czarodziejską Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ szarak znikł - bo stał sie dżdżownicą 20.03.02, 14:31 a nie mówiłam, żeby z wiedżmami nie zadzierał (narrator: tu znów rozległ sie szalenczy śmiech, który po bagnach poniósł wiater) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: szarak znikł - bo stał sie dżdżownicą 20.03.02, 14:37 aise_ napisał(a): > a nie mówiłam, żeby z wiedżmami nie zadzierał (narrator: tu znów rozległ sie > szalenczy śmiech, który po bagnach poniósł wiater) a trzy czarownice pląsały w dzikim tańcu nad mokradłem..... swoją drogą - żeby nie uszy to pyszczek na okrągło ten szarak miał.... no normalnie się zdenerwowałam.... neo - pomasujesz ramionka....? Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 No nie mogę 20.03.02, 14:43 Czarodziejki wiecie z kogo się śmiejecie ?Z siebie.I dla Behemota jest to KO.I nie tylko dla Behemota. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: No nie mogę 20.03.02, 14:52 szarak1 napisał(a): > Czarodziejki wiecie z kogo się śmiejecie ?Z siebie.I dla Behemota jest to KO.I > nie tylko dla Behemota. milcz miernoto natury...- zagrzmiała czarodziejka agick........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szarak1 Agcik,ty szelmo! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 17:25 milcz miernoto natury...- zagrzmiała czarodziejka agick........Wybaczam,najedzony łiskasem(fuj)I tak wiem ,że lubisz koty,nawet z przypalonym futerkiem Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Agcik,ty szelmo! 20.03.02, 17:26 Gość portalu: Szarak1 napisał(a): > milcz miernoto natury...- zagrzmiała czarodziejka > agick........Wybaczam,najedzony łiskasem(fuj)I tak wiem ,że lubisz koty,nawet > z przypalonym futerkiem dobra, dobra.. ten tego... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik LIST GOŃCZY ODWOŁANY, a teraz szarak 20.03.02, 15:05 zje to świństwo. a z miłością dozgonną to nie tak prędko zgon może nastąpić szybciej od ręki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szarak1 Słowo się rzekło zjem ten smaczny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 17:16 posiłek.Chwila ,chwila....tak dużo?No dobra ,ale robię to tylko w imię czarodziejskiej przyjażni.(Behemot ma awersję do amerykańskiego żarcia).A może ktoś posmakuje ze mną?Popijemy gorąca kawą.No to kto sie przyłączy? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Słowo się rzekło zjem ten smaczny 20.03.02, 17:27 Gość portalu: Szarak1 napisał(a): > posiłek.Chwila ,chwila....tak dużo?No dobra ,ale robię to tylko w imię > czarodziejskiej przyjażni.(Behemot ma awersję do amerykańskiego żarcia).A może > ktoś posmakuje ze mną?Popijemy gorąca kawą.No to kto sie przyłączy? o tej godzinie kawa...? szarak, zwariowałeś..? winiu się pija teraz a nie kawę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szarak1 Ok Agcik,jak wiesz koty mają swoje zwyczaje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 18:15 I nawet fajkę potrafią palić.Co byś więc powiedziała na małego dymka i kieliszek wina?Proponuję w Sukiennicach.Behemot będzie tam czekał o północy... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Ok Agcik,jak wiesz koty mają swoje zwyczaje 20.03.02, 18:21 Gość portalu: Szarak1 napisał(a): > I nawet fajkę potrafią palić.Co byś więc powiedziała na małego dymka i > kieliszek wina?Proponuję w Sukiennicach.Behemot będzie tam czekał o północy... - o chorera - pwiedziała agick i poskrobała się za uchem... - ale ja w stolycy mieszkam.. i pobiegła rażona nagłym wybuchem łez.... kto zrozumie kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak1 Tam do licha z Sukiennicami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 18:35 pomyślał Behemot porażony obecnościa na zielonym bagnie:) szanownych czarodziejek Aise i Agcik.To one cały czas czekaja na myszy upolowane przeze mnie.Fiu ,fiu podrapał się po wąsiskach zadowolony Behemot.Miłe panie ,myszki juz sie pieka nad ogniskiem.I woda sodowa też jest.Szanowne panie wiedzą gdzie?!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak1 Tam do licha z Sukiennicami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 20:26 pomyślał Behemot porażony obecnościa na zielonym bagnie:) szanownych czarodziejek Aise i Agcik.To one cały czas czekaja na myszy upolowane przeze mnie.Fiu ,fiu podrapał się po wąsiskach zadowolony Behemot.Miłe panie ,myszki juz sie pieka nad ogniskiem.I woda sodowa też jest.Szanowne panie wiedzą gdzie?!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bird_man a w tej Anglii... 20.03.02, 13:35 a w tej Anglii to chca zabronic szlachcie i lordom polowania na szaraki.. I co teraz bedzie..? wszystkie szaraki swiata przeniosa sie na wyspe ? horror.... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: a w tej Anglii... 20.03.02, 13:36 bird_man napisał(a): > a w tej Anglii to chca zabronic szlachcie i lordom polowania na szaraki.. > I co teraz bedzie..? > wszystkie szaraki swiata przeniosa sie na wyspe ? > horror.... oooo, jest i pan mecenas.... witam, witam... Odpowiedz Link Zgłoś
bird_man Re: a w tej Anglii... 20.03.02, 13:38 chcesz mnie znowu zrobic na szaro ? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: a w tej Anglii... 20.03.02, 13:40 bird_man napisał(a): > chcesz mnie znowu zrobic na szaro ? > :-)))) ja Ciebie...???? jak to znowu... a kiedy Cię zrobiłam na szaro - ja zawsze na kolorowo....:))) no i co z tym sponsorem..? Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: dla mnie herbatka z czyms mocniejszym 20.03.02, 20:26 ja tez stawiam sie na zbiorke, ale dla mnie herbatka z czyms mocniejszym..katar mnie wykancza , ale najwazniejsze ze kompa na nogi postawilam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak1 mam myszkę pieczoną dla Ciebie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 22:41 Yak-ona.Całe szczęście ,że twój komp już w porządku.Behemot czeka niecierpliwie na wiadomości od Ciebie.Pozdr.szarak1 Odpowiedz Link Zgłoś