Dodaj do ulubionych

I pluszzzzzzzzzzzz

12.01.13, 14:55
Czeka mnie kilka tygodni sporego wysiłku umysłowego. Ponieważ ze względu na wiek i zaawansowany onanizm synapsy są nieco sponiewierane postanowiłem się wspomóc farmakologicznie. Czy któraś z szanownych interlokutorek miała okazję wypróbować na sobie to?
Obserwuj wątek
    • piataziuta Re: I pluszzzzzzzzzzzz 12.01.13, 15:13
      Tak.
      Nie działa.
    • iwona334 odrzucam te teze. 12.01.13, 15:14
      odrzucam te teze - ze onanizm poniewiera synapsy.
      raczej je rozwija.

a co do wieku - to faktycznie, gdy jest zaawansowany - lepiej sobie dac spokoj z powaznym wysilkiem umyslowym.
      od tego wlasnie mozna sie przeforsowac.

lepiej za tem spokojnie kontynuuj to pierwsze.
    • skrytapiromanka Re: I pluszzzzzzzzzzzz 12.01.13, 15:14
      nie, ale niemal wszystkie musujące bardzo mi smakują. najgorsze są chyba takie z magnezem i jeszcze o smaku grapefruita niezbyt mi podeszły.
    • six_a Re: I pluszzzzzzzzzzzz 12.01.13, 15:21
      >i zaawansowany onanizm synapsy są nieco sponiewierane

you're doin it wrong.
    • swiete.jeze Re: I pluszzzzzzzzzzzz 12.01.13, 15:26
      O nie, teraz pół forum zacznie pisać jak to się musi uczyć i nie ma czasu na forum siedzieć.
    • vandikia Re: I pluszzzzzzzzzzzz 12.01.13, 15:38
      magnez i spacery :P
      Wspomagałam się kiedyś Pluszem, niezłe świństwo ale czułam się po chwilowym wzroście formy jak naćpana i ogólnie nie polecam jednak.
      • vandikia Re: I pluszzzzzzzzzzzz 12.01.13, 15:38
        i oczywiście śniadanie, owoce, zupa, drugie danie i lekka kolacja w okresie intensywnej nauki o ile na codzień nie odżywiasz się regularnie
      • tanebo Re: I pluszzzzzzzzzzzz 12.01.13, 16:17
        Czyli jednak jakieś działanie jest?
        • vandikia Re: I pluszzzzzzzzzzzz 12.01.13, 16:36
          tylko wiesz co, ja sobie nie dam głowy uciąć, że brałam dokładnie to, zresztą na opakowaniu jest "nowość" ale na pewno był to jakiś Pluszzzzz przeznaczony do wspomagania umysłowego w okresie wzmożonej aktywności
          Zerknij na skład, moim zdaniem lepiej sobie wszystkie składniki dostarczyć w zbilansowanej diecie, a kofeinę wtłoczyć za pomocą pysznej kawy jak ktoś potrzebuje pobudzenia :)
    • beverly1985 Re: I pluszzzzzzzzzzzz 12.01.13, 15:41
      Trzeba sie silnie zmotywowac i tyle, plusszzz nigdy mi nic nie pomógl.
    • krytyk-systemu-edukacji Re: I pluszzzzzzzzzzzz 12.01.13, 15:44
      > Ponieważ ze względu na (…) zaawansowany onanizm synapsy są nieco sponiewierane

Czyżbyś czytał dr. Tissota, zupełnie jak Simone Simonini? :)
    • zamysleniee Re: I pluszzzzzzzzzzzz 12.01.13, 17:31
      lepsza kawka, czekoladka itp. w normalnych ilościach dozować, a nie cała tabliczka od razu :D
    • georgia241 Re: I pluszzzzzzzzzzzz 12.01.13, 17:54
      Odstaw nabiał (wraz z jajami, masłem i serami) i babochłopy a odmłodniejesz w trymiga.
      • tanebo Re: I pluszzzzzzzzzzzz 12.01.13, 18:05
        georgia241 napisała:

> Odstaw nabiał (...) i babochłopy a odmłodniejesz w t
        > rymiga.
        Nie jadam ludzi. I nie chodzi o odmłodnienie a o mózgu doładowanie.
        • krytyk-systemu-edukacji Re: I pluszzzzzzzzzzzz 12.01.13, 18:14
          > I nie chodzi o odmłodnienie a o mózgu doładowanie.

Doładować to sobie możesz telefon kartę. Wysypiasz się chociaż?
          • tanebo Re: I pluszzzzzzzzzzzz 12.01.13, 18:28
            Bardzo dobrze się wysypiam.
            • georgia241 Re: I pluszzzzzzzzzzzz 12.01.13, 19:14
              Z tobą jest faktycznie źle, skoro nie umiesz zrozumieć porady. Nic już nie pomoże.
    • ruscello Re: I pluszzzzzzzzzzzz 12.01.13, 20:44
      Plush active/ Sesja:) Ale to działa, gdy się przedawkuje - zalecają codziennie 1-2 wypić, kopa się dostaje po 4 wypitych w czasie ok.3-4 godz.

To raczej lepsze na studiach (przynajmniej u mnie się sprawdzało), bo bierze się dużo i chłonie wszystko, ale po egzaminie zapomina. Niektórzy mają po tym problemy z układem nerwowym, żołądkiem, więc nie polecam na dłuższe stosowanie.

Przez miesiąc to magnez i żelazo, spacery. Na niektórych wspaniale działa lecytyna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka