theagata 31.08.07, 12:08 jutro w Warszawie gra Lech Janerka a po nim Bob Geldof Pl. Teatralny godz. 19.00 wstęp wolny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ogórek leśny Re: Janerka i Geldof IP: *.polskieradio.pl 05.09.07, 02:28 masz theagat(k)o rację. Najpierw Janerka potem Geldof. Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: Janerka i Geldof 05.09.07, 23:09 Chodzi o to, że kolejność (na koncercie) powinna byś odwrotna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edex Re: Janerka i Geldof IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 14:04 Nie powinno byc kolejności odwrotnej bo pan Janerka jest tym kim jest w show-biznesie a Geldof to gwiazda. Kazdy swoje miejsce w hierarchii znac powinien i oburzenie fanów Janerki jest kompletnie niezrozumiałe. On, jak prawie kazdy artysta w tym kraju, gotów dla kasy zapewne wystapić jako support nawet przed jakąś dyskoteką np. B. Spearce.... Szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Janerka i Geldof 06.09.07, 23:30 Gość portalu: edex napisał(a): > Geldof to gwiazda. tak, Geldof to gwiazda jednej, już dawno przebrzmiałej piosenki a ja się ucieszyłam, że Janerka występował jako pierwszy bo nie musiałam czekać na jego występ i zaraz po nim opuścić Pl. Teatralny i bezpiecznie wrócić (na rowerze) do domu bez przeciskania się w tłumie do wyjścia Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: Janerka i Geldof 07.09.07, 15:55 Nie należy mylić dokonań muzycznych Geldofa i jego działalności charytatywno-organizatorskiej. Muzycznie Geldof gwiazdą nigdy nie był, nie jest i raczej nie zostanie Odpowiedz Link Zgłoś