Dodaj do ulubionych

Szpiegowanie...

25.02.13, 20:58
Czy miałabyś ochotę na szpiegowanie swojego partnera? Czy czytasz smsy na jego komórce? Czy chciałabyś złamać jego hasło na gg?
Obserwuj wątek
    • tadammania Re: Szpiegowanie... 26.02.13, 13:57
      Ja osobiście nie czuję potrzeby szpiegowania kogokolwiek, ale moja koleżanka skorzystała z pomocy spy shopu i kupiła jakiś program, dzięki któremu widziała co i do kogo pisze na komputerze jej mąż.
      • besarabia Re: Szpiegowanie... 26.02.13, 21:04
        I co? odkryła coś niezwykłego?
        • tadammania Re: Szpiegowanie... 28.02.13, 00:28
          Czy odkryła... nie, dostała dowody. Miała daleko idące podejrzenia, i zyskała dowody. Przekazała je swojej adwokatce, która bardzo zręcznie przeprowadziła sprawę rozwodową i podział majątku...
          • bree789 Re: Szpiegowanie... 07.04.13, 16:11
            ale to trochę inna sytuacja. Czym innym jest szpiegowanie dla zasady, a czym innym przy posiadaniu poważnych podejrzeń.
    • liliiiana Re: Szpiegowanie... 28.02.13, 14:15
      Ja nie, ale podejrzewam, że wiele zdesperowanych kobiet tak.
      • tadammania Re: Szpiegowanie... 28.02.13, 22:01
        Liliiiano, nawet nie wiesz jak wielu małżonków w ogóle. Nie tylko kobiet. Z tego żyją agencje detektywistyczne i mają się nieźle.
    • modna.wygodna Re: Szpiegowanie... 01.03.13, 11:30
      Nigdy nie miałam takich ciągot. Myślę, że w związku powinno jednak panować zaufanie.
      • tadammania Re: Szpiegowanie... 04.03.13, 21:06
        Myślę, że póki coś nie podetnie tego zaufania, to żadna normalna kobieta nie sięga po detektywów, czy własne wynalazki.
        • tadammania Re: Szpiegowanie... 04.03.13, 22:14
          Dokładnie... Jest zaufanie póki nic się nie wydarzy.
          • besarabia Re: Szpiegowanie... 06.03.13, 15:32
            Można też szpiegować np. nastolatka z głupimi pomysłami, albo pracowników...
            • tadammania Re: Szpiegowanie... 13.03.13, 17:11
              To nawet w przypadku nastolatków nie jest głupi pomysł. Warto wiedzieć co ich zajmuje, z czego się sobie zwierzają, a czego nie powiedzą rodzicom.
            • gburek Re: Szpiegowanie... 13.03.13, 22:43
              To takie trzymanie ręki na pulsie, kiedy nie można poświęcić dziecku tyle czasu ile by się chciało. tyle, że jak się dzieciak dowie to przerąbane...
    • gburek Re: Szpiegowanie... 07.03.13, 00:08
      Kiedyś miałam straszną ochotę poczytać co też mój owoczesny luby do swojej ex pisze.
      • besarabia Re: Szpiegowanie... 11.03.13, 12:49
        I przeczytałaś?
        • gburek Re: Szpiegowanie... 12.03.13, 22:53
          Nie. Jakoś brzydziłam się szperać po komórce jak jakaś nawiedzona...
    • mortaur Re: Szpiegowanie... 12.03.13, 11:09
      Ja tam tego nie potrzebuje robić. Mam wszystkie hasła do różnych kont mojego partnera i wiem, że mogę mu ufać.

---
      klinika dentystyczna warszawa
      • besarabia Re: Szpiegowanie... 12.03.13, 17:26
        Jak długo jest zaufanie to nikomu nawet do głowy nie przychodzi by grzebać po kieszeniach, czytać smsy, sprawdzać pocztę...Obyś nigdy go nie straciła :D
    • ynieski Re: Szpiegowanie... 18.03.13, 17:58
      Chyba taka jest nasza natura, żeby sprawdzać czasami nasze drugie połówki, więc to chyba zaczyna być normalnością :P

--
      kancelaria-excambium.pl/oferta/wypadki-komunikacyjne/
      • tadammania Re: Szpiegowanie... 20.03.13, 19:22
        Dla mnie to jest po prostu pewna możliwość. Kiedyś "połówki" wyjeżdżały w świat daleki i czasem listy przysyłały. Potem pojawił się telefon, potem komórka i internet, a teraz dochodzą jeszcze gadżety szpiegowskie i "połówki" są na bardzo krótkiej smyczy. A czy to dobrze? Każdy pies w końcu się zerwie z za krótkiej smyczy, albo straci chęć do życia...
        • gburek Re: Szpiegowanie... 21.03.13, 00:54
          Taki rodzaj szpiegowania, nie podyktowany niczym jest obrzydliwy.
      • gburek Re: Szpiegowanie... 21.03.13, 00:44
        Nie zgadzam się. Dla mnie nie jest normalne szpiegowanie w normalnym związku. Dopiero kiedy mamy podejrzenia co do wierności szpiegowanie staje się uzasadnione. Przeglądanie czyjejś korespondencji kiedy nic nie wskazuje niewierności tej osoby to nie jest trzymanie ręki na pulsie, tylko próba kontrolowania partnera...
        • tadammania Re: Szpiegowanie... 21.03.13, 01:00
          To samo napisałam.
        • besarabia Re: Szpiegowanie... 25.03.13, 17:58
          O to właśnie chodzi. To nie ma być norma, ale możliwość.
    • riwasa Re: Szpiegowanie... 03.04.13, 13:51
      Hasło na gg kiedyś udało mi się złamać, ale nic tam ciekawego nie znalazłam, więc stwierdziłam, że nie ma sensu szpiegować mojego TŻta :)

--
      imprezy integracyjne dla firm
      • bree789 Re: Szpiegowanie... 07.04.13, 16:12
        gratuluję! czy to było imię zwierzaczka z dzieciństwa?;)
    • bree789 Re: Szpiegowanie... 07.04.13, 16:14
      niestety, zdarzyło mi się kilka razy. Niestety, wszystko było okupionym poważnym poczuciem winy:-(
    • poly87 Re: Szpiegowanie... 18.04.13, 20:15
      czasem tak :) ale byłoby mi głupio
    • karol1981 Re: Szpiegowanie... 15.06.13, 11:41
      Ja kiedyś szpiegowałem swoją dziewczynę i wyszło to nam na dobre. Nie wiem jak to się stało ale jakoś..Podejrzewałem ją, że spotyka się z innymi facetami i niekoniecznie dla rozmowy. Później wyszło, że jednak do niczego nie dochodziło ale coś tam planowała, nie układało nam się w łóżku. Przypadkowo wszedłem do pokoju. W tedy jeszcze nie mieszkaliśmy razem, miała włączony komputer i była zalogowana na swoim koncie komórkowym. Przeczytałem smsy i jak weszła od razu się zaczęło...Było kilka ciężkich dni i nawet miesięcy. Zostawiłem ją a potem jej wybaczyłem ona wybaczyła mi szpiegowanie i teraz jesteśmy szczęśliwą rodziną :) Jak ktoś ma podejrzenia to czemu nie. Ja już nie mam :) Ale moi znajomi mają i buszują po sieci w poszukiwaniu różnych metod. Są drogie i mniej drogie ja nie korzystałem ale ciekawe wygląda ta strona ( spy sms ). Nie wiem jak to działa bo już ufam :) Są jeszcze sklepy wystarczy wpisać spy shop w google i kliknąć pierwszy link :) To dla tych co jednak podejrzewają ale nie chorobliwie!!! Nie popadajcie w paranoje jak nie ma powodów bo nawet ja mając powód wyniszczałem się przez tą zazdrość. Pozdro i jak można to ufajcie:)
    • delfina40 Re: Szpiegowanie... 12.07.13, 12:51
      Nie chcę szpiegować , lepeij porozmawiac , a jak dalej coś mi nie pasuje prosze o pomoc wróżkę Semiramidę i wszystko wiem! https://www.wrozenieonline.pl/tarot
    • jatomek7 Re: Szpiegowanie... 07.01.14, 09:15
      Słuchajcie, muszę sprawdzić swojego partnera... Ostatnio nam się średnio układa, nie ufam mu jak kiedyś, chcę sprawdzić jego komputer... źle sie z tym czuje, ale juz dluzej nie wytrzymam... szukalem w sieci info jak to zrobic, nie znam sie na hackowaniu, ale wiem, że są programy. Korzystaliście z jakichś? Cenowo podpasował mi program do monitorowania, ale z czego Wy korzystaliście? Jak go sprawdzić?:-(
      Proszę o pomoc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka