ravir5 20.05.13, 17:32 kolezanka mam nowego wspollokatora -rozmemlany ,zaniedbany, nic mu sie nie chce , z brzuchem piwnym , , po pracy tv i komp, zero pasji. Skad sie biora tacy faceci .ble Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy co sadzicie o takich facetach - nic. 20.05.13, 17:36 A co to, kazdemu musi sie cos chciec i kazdy musi miec pasje.? mam wyliczac, ile znam kobiet, ktorym sie nic nie chce ? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: co sadzicie o takich facetach 20.05.13, 17:39 > Skad sie biora tacy faceci .ble z ogłoszenia? Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: co sadzicie o takich facetach 20.05.13, 18:35 > zero pasji A Ty jakie masz pasje? Fotografia, sport, podróże, film i dobra książka? :D Odpowiedz Link Zgłoś
loginoftheyear Re: co sadzicie o takich facetach 20.05.13, 18:37 i rozmemłanie pisarskie Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio trza chciec wiencej. 20.05.13, 18:53 krytyk-systemu-edukacji napisał: > A Ty jakie masz pasje? Fotografia, sport, podróże, film i dobra książka? spokojnie. ja mam jeszcze do tego seks, alkohol oraz zbieranie kapsli po pivie i zielonych kamykow z calego Swiata od Meksyku po Chiny. i uwazam - ze te dwie ostatnie (pasje) czynia mnie NIEBANALNYM. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: trza chciec wiencej. 21.05.13, 09:50 > spokojnie. ja mam jeszcze do tego seks, alkohol oraz zbieranie kapsli po pivie > i zielonych kamykow z calego Swiata od Meksyku po Chiny. > i uwazam - ze te dwie ostatnie (pasje) czynia mnie NIEBANALNYM. Jak tak lubisz kamyki to zostan poszukiwaczem meteorytow ;) plock.gazeta.pl/plock/1,35710,12763532,Lowcy_meteorytow_z_Discovery_na_polnocnym_Mazowszu.html Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka34 Re: co sadzicie o takich facetach 20.05.13, 21:06 a dlaczego się tak tą koleżanką przejmujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: co sadzicie o takich facetach 20.05.13, 21:29 nie wiem co mam sądzić o tym facecie. W zasadzie to nawet mi ten facet zwisa. Strasznie zdołowana jestem, strasznie - i to nie depresja Odpowiedz Link Zgłoś
facettt o ! 20.05.13, 21:32 gree.nka napisała: W zasadzie to nawet mi ten facet zwisa. - prawidlowo. > Strasznie zdołowana jestem, strasznie - i to nie depresja - bez nerwow. zasadzilas - to do jesieni Ci wyrosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: o ! 20.05.13, 21:34 facettt napisał: > gree.nka napisała: > W zasadzie to nawet mi ten facet zwisa. > > - prawidlowo. > > > Strasznie zdołowana jestem, strasznie - i to nie depresja > > - bez nerwow. zasadzilas - to do jesieni Ci wyrosnie. do jesieni? kawał czasu Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: o ! 20.05.13, 21:46 gree.nka napisała: > do jesieni? kawał czasu w zyciu to trwa... a ja to moge wpasc nawet pojutrze. sadzonki dojrzec, trawnik podlac... nawet zboze umiem skosic. - gdy Ci tylko fakt posiadania (przeze mnie) Slubnej nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: o ! 20.05.13, 21:58 facettt napisał: > gree.nka napisała: > > do jesieni? kawał czasu > > w zyciu to trwa... > a ja to moge wpasc nawet pojutrze. > sadzonki dojrzec, trawnik podlac... > nawet zboze umiem skosic. > - gdy Ci tylko fakt posiadania (przeze mnie) Slubnej nie przeszkadza. no akurat deszcz padał Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: o ! 21.05.13, 05:05 gree.nka napisała: > no akurat deszcz padał zglos mi to koszenie, gdy Ci wyschnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Wersja kobieca 20.05.13, 21:53 Oj tam... jeśli zamienisz piwo na ciastko i wersja kobieca ci wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: co sadzicie o takich facetach 21.05.13, 07:30 znowu te pasje :/ jak widać, jego pasją jest ;iwo, tv i komp. skoro jemu tak dobrze, to czemu nie. autorka widać ma mało problemów osobistych, że wymyśla problemy innym. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: co sadzicie o takich facetach 21.05.13, 07:47 może po pracy rzeczywiście, powinno sięchoć na chwilę wpaść do Paryża lub Londynu, później pędzikiem wpaść na jeden z ośmiotysięczników by koło 20 wrócić na kolację. To by była taka widoczna pasja podróżowania. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.magdalenka Re: co sadzicie o takich facetach 21.05.13, 09:35 gree.nka napisała: > może po pracy rzeczywiście, powinno sięchoć na chwilę wpaść do Paryża lub Londy > nu, później pędzikiem wpaść na jeden z ośmiotysięczników by koło 20 wrócić na k > olację. To by była taka widoczna pasja podróżowania. :0 o i to mi się bardzo podoba ;) piszę się na to ktoś jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: co sadzicie o takich facetach 21.05.13, 10:59 Skąd się biorą? Normalnie. Jak wszyscy ludzie. Gdy plemnik dociera do jajeczka, następuje zapłodnienie, a później dalsze dzielenie się komórek. Co zaś do pytania co sądzę o takich ludziach? Nic nie sądzę. Nie zauważam istnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: co sadzicie o takich facetach 21.05.13, 21:37 ravir5 napisał(a): > kolezanka mam nowego wspollokatora -rozmemlany ,zaniedbany, nic mu sie nie chc > e , z brzuchem piwnym , , po pracy tv i komp, zero pasji. > Skad sie biora tacy faceci .ble jak to skąd.... ? i prosta droga do zawału Odpowiedz Link Zgłoś