Dodaj do ulubionych

KOPOV-MON AMOUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.chello.pl 26.07.04, 23:25
Kopov-ja wiem,że masz 12 lat.ale może poszedłbyś ze mna na piwko??:)ja
stawiam,bo Ty przeciez nawet zarabiać nie możesz,póki co:)daj się skusić,nie
pożałujesz:))dla pieska też sie znajdzie małe co nieco:)
Obserwuj wątek
    • Gość: paloma_blanca Re: KOPOV-MON AMOUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.07.04, 23:35
      i olej te drętwe towarzycho!wyjątkowo źle trafiłeś!!!ja Ci wskaże drogę:))
    • umasumak nieletniego na pyffko??????? 26.07.04, 23:39
    • Gość: paloma_blanca Re: KOPOV-MON AMOUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.07.04, 23:42
      to mała prowokacja była,niech dewota obierżyna się wpieni:)MATKO BOSKA-co za
      beznadziejne forum!!!znam lepsze,ale zaproszę,jak zasłużycie-smęciarze i
      frustraci!!chacha:)Obierżyna-50-te urodziny sa blisko,z tego co chrzanisz!!jak
      się postarasz,to na jubileusz zaprosimy!!obstawiam,że brzydka jesteś!z tego co
      czytam-to fuj!
      • Gość: paulek1 Re: KOPOV-MON AMOUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.236.* 27.07.04, 08:53
        Miałem z obierzyną bardzo ostrą wymianę zdań i ona wie co sądzę o niektórych
        jej wypowiedziach, ale znajduję też i dobre strony u innych ludzi. Ty paloma
        przekraczasz wszelkie granice. Jesli się tu nudzisz to nie zaglądaj tutaj
        więcej i nie obrażaj ludzi. Co z tego, że może jestes młoda i ładna. Na
        atrakcyjność kobiety składa cała osobowość. Ja bym nawet na Ciebie nie
        spojrzał. Wystarczy co tu przeczytałem. Takie chamstwo omija się z daleka.
        Obawiam się, że pewnie mylisz też chamstwo z męskością, tylko żebyś się kiedyś
        nie przeliczyła. Pamiętaj o tym.

Pamiętaj również, że kopov ma 12 lat, ale ma też nieletnią żonę, a kobitka
        która podrywa żonatego budzi we wmnie odrazę. Twoje zaproszenie na pivko
        potraktowałbym żartobliwie, gdyby nie Twoje chamskie uwagi. Mam jednak
        nadzieję, że się zreflektujesz i skoro uważasz, że jest tu nudno, trochę
        ożywisz to forum bez oceniania innych i ich obrażania.

Miłego dnia.
        • Gość: obierzyna Paulek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 11:07
          jestes strasznym sztywniakiem. abstrahuje od wypowiedzi palomy, bo ich nie
          czytalam, ale sadzac po tym, co odpisales jej, jak opisujesz mnie i innym, ty
          masz po prostu dziwne poczucie humoru. albo w ogole ci go brak.
          a kopov jest kawalerem.
          • Gość: paulek1 Re: Paulek IP: 62.233.236.* 27.07.04, 11:40
            Jestem sztywniakiem, nie mylisz się. Brak mi poczucia humoru. Zresztą rzadko
            się smieję. Byle jakie żarty w ogóle mnie nie śmieszą. Trudno mnie rozmieszyć.

Nie umiem żartować jeśli kogoś się obraża, bez względu kto to jest. W
            wypowiedzi ważna jest jeszcze intonacja, melodia zdania i mozna się
            zorientować czy ktoś żartuje czy obraża. Trudno to wyrazić w tekscie, więc
            trzeba być ostrożnym. Na szczęście nie musimy się sobie podobać.

Poważnie podchodzę do życia. Może to błąd, ale taki juz jestem. Nie obchodzą
            mnie też inwektywy kogoś wobec mnie, bo to i tak nic nie zmienia. Zresztą
            zawsze można mnie ignorować albo opieprzyć.

PS:
            Wydawało mi się, że kopov jest żonaty, ale widocznie pomylilem się.
            • Gość: obierzyna Re: Paulek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 11:53
              to wspolczuje. ja tez cenie sobie dobry zart, nie ze wszystkiego sie smieje,
              ale staram sie mimo wszystko z humorem podchodzic do wielu spraw. aczkolwiek
              jestem roznie odbierana tutaj. preferuje czarny humor , stad moze taki odbior
              u "sluchaczy".
        • lezka_z_posen Re: KOPOV-MON AMOUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.07.04, 11:53
          no i zeby piwo z żonatym facetem było jakąś zbrodnią,to pierwsze słyszę;)
      • Gość: obierzyna no tego to nie czytalam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 12:03
        ale i tak sie nie gniewam, bo to nie do mnie bylo. ja jestem tym co zostaje z
        oberżyny, czyli obierzyna.
        fakt Paulek, paloma przegiela z chamstwem, ale co tam, trzeba zyc dalej, na
        tory przez nia nie pojde:))
    • Gość: obierzyna od stawiania Kopovowi jestem ja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 08:32
      i prosze to sobie zapamietac!!!
    • Gość: obierzyna a gdzie sie podziewa bohater tego wątku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 11:45
      nie widzialam go nigdzie dzisiaj,
      • Gość: lezka_z_posen Re: a gdzie sie podziewa bohater tego wątku? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 27.07.04, 11:51
        chyba każde forum ma swojego bohatera;)takiego,którego otacza wianuszek
        wielbicielek.to forum czytuje z rzadka,częściej bywam na Telewizji-tylko tam
        sezon ogorkowy i wiatr hula;)tam też jest kilku "kopovów"-takich facetów z
        jajem,którzy zawsze potrafią rozbawić i poprawic humor.
        a Ty paulek musiz mieć strasznie smutne życie-taka powaga to coś strasznego.
        śmiech,to zdrowie,a podobno"rozśmieszyć kobietę,to ją zdobyć":)
        • Gość: paulek1 Re: a gdzie sie podziewa bohater tego wątku? IP: 62.233.236.* 27.07.04, 11:55
          Ja się z tym czuję dobrze, nie narzekam. Zle bym się czul, gdybym na siłe byl
          dowcipny. Wowczas nie byl bym sobą, byłbym sztuczny, a to gorsze niz byc
          powaznym. Kobiet nie zdobywam.
          • lezka_z_posen Re: a gdzie sie podziewa bohater tego wątku? 27.07.04, 11:58
            chyba po prostu taką masz naturę.ja śmiać się uwiebiam i wcale nie chodzi o
            to,zeby ktoś sypał mi dowcipami z rękawa.jakoś z usmiechem fajniej się żyje:)
            • Gość: paulek1 Re: a gdzie sie podziewa bohater tego wątku? IP: 62.233.236.* 27.07.04, 12:14
              Tak też się uśmiecham. Zawsze łatwiej coś w urzędzie załatwić, pani w sklepie
              pomoże, w autobusie łatwiej znieść ścisk, jest sympatycznie. Tylko na drodze mi
              się to nie udaje. Przeklinam jak szewc (jeśli jestem sam, bo jestem grzeczny
              chlopiec i przy innych nie klnę), ale pracuje nad tym i jest co raz lepiej. Ale
              to dzięki żonie (nawet jakaś mnie chciała, sam się dziwię dlaczego??).
        • Gość: obierzyna a moze nadmierna wesolosc to grzech? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 11:59
          na ziemi trzeba sie umartwiac, a smiac bedziemy sie w nagrode w niebie...
          • lezka_z_posen Re: a moze nadmierna wesolosc to grzech? 27.07.04, 12:07
            obierzyno,widzę,że bardzo aktywna na forum jesteś,z 300% normy będzie,co;)??i
            bardzo dobrze,tylko zadziwia mnie,dlaczego się nie zalogujesz??chce się Tobie
            wstukiwać za każdym razem nicka?no chyba,że jest jakiś sposó,aby go tam
            umieścić na stałe bez logowania,ale ja takiego nie znam.
            • pierozek_monika Re: a moze nadmierna wesolosc to grzech? 27.07.04, 12:08
              to nie jest obierzyna
              • lezka_z_posen Re: a moze nadmierna wesolosc to grzech? 27.07.04, 12:09
                i weż się tu człowieku połap:)za każdym razem IP śledzić,czy jak;)??
                • pierozek_monika Re: a moze nadmierna wesolosc to grzech? 27.07.04, 12:10
                  nie połapiesz się po ip
                  • lezka_z_posen Re: a moze nadmierna wesolosc to grzech? 27.07.04, 12:12
                    ok,skoro to takie skomplikowane,to ja sie nie wysilam i będę żyła w
                    niewiedzy..wakacje są,nie moge się zbyt forsować intelektualnie:)
                    • kobieta_na_pasach teraz pierozek mi wierzysz? 27.07.04, 12:20
                      napisalam zalogowana, jako obierzyna sie nie bede logowala bo mi sie ten nick
                      nie podoba.
                      • pierozek_monika Re: teraz pierozek mi wierzysz? 27.07.04, 12:34
                        no, muszę :)
              • Gość: obierzyna pierozek, cos sie na mnie uwziela dzisiaj? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 12:17
                juz ci wyjasnilam w innym watku, ze to ja. ja nie mam problemu, zeby rozpoznac
                czyjas podrobe, a ty widze ewidentnie sie uwzielas.
                • pierozek_monika Re: pierozek, cos sie na mnie uwziela dzisiaj? 27.07.04, 12:37
                  no coś ty nie na ciebie (tylko na twoją ewentualną podróbę).... to mnie zmyliło:

• obierzyna, obierzyna!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl
                  Gość: obierzyna 27.07.2004 11:29 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Znów ktoś się podszywa, mam tego serdecznie DOŚĆ!!
                  po czym piszesz:

moj klon sie dzisiaj nie pojawil, jak tylko to zrobi to sie zaloguje, jako
                  kobieta na pasach. glupio tak na stale zalogowac sie jako obierzyna, to malo
                  powazne.
                  • kobieta_na_pasach Re: pierozek, cos sie na mnie uwziela dzisiaj? 27.07.04, 12:41
                    pierozek_monika napisała:

obierzyna, obierzyna!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl
                    > Gość: obierzyna 27.07.2004 11:29 odpowiedz na list odpowiedz cytując
                    > > Znów ktoś się podszywa, mam tego serdecznie DOŚĆ!!

TO NIE MOJE!

> po czym piszesz:
                    >
                    > moj klon sie dzisiaj nie pojawil, jak tylko to zrobi to sie zaloguje, jako
                    > kobieta na pasach. glupio tak na stale zalogowac sie jako obierzyna, to malo
                    > powazne.
                    >
                    TO MOJE!
                    • pierozek_monika Re: pierozek, cos sie na mnie uwziela dzisiaj? 27.07.04, 12:43
                      no i widzisz... jak tu nie być nieufnym...
            • Gość: obierzyna Re: a moze nadmierna wesolosc to grzech? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 12:15
              bo tak mi wygodniej.a te pare liter loginu wstukac to zaden problem przy ilosci
              postow jakie produkuje:)))
          • Gość: paulek1 Re: a moze nadmierna wesolosc to grzech? IP: 62.233.236.* 27.07.04, 12:20
            A jak pójdziemy do piekła, to nawet na tamtym świecie nie pośmiejemy się.
            Kościół zaleca śmiech. Bez tego szlaban na niebo. Choc w dobie terroryzmu tam
            też może być smutno.

Do bram nieba puka Irlandczyk z IRA. Św. Piotr pyta:
            - No i co, nie lubiło się królowej?
            - No nie lubiło.
            - Podkładało się bombki?
            - Podkładało
            - Ginęli ludzie, co?
            - Ano ... ginęli
            - I co ty myślisz, że my Cię teraz do nieba przyjmiemy?
            - Nie, chciałem tylko powiedzieć, że macie 3 minuty na ewakuacje.
            • kobieta_na_pasach Re: a moze nadmierna wesolosc to grzech? 27.07.04, 12:22
              Gość portalu: paulek1 napisał(a):

> A jak pójdziemy do piekła, to nawet na tamtym świecie nie pośmiejemy się.
              > Kościół zaleca śmiech. Bez tego szlaban na niebo. Choc w dobie terroryzmu tam
              > też może być smutno.
              >
              > Do bram nieba puka Irlandczyk z IRA. Św. Piotr pyta:
              > - No i co, nie lubiło się królowej?
              > - No nie lubiło.
              > - Podkładało się bombki?
              > - Podkładało
              > - Ginęli ludzie, co?
              > - Ano ... ginęli
              > - I co ty myślisz, że my Cię teraz do nieba przyjmiemy?
              > - Nie, chciałem tylko powiedzieć, że macie 3 minuty na ewakuacje.

:))))) to ja obierzyna dla scislosci, zalogowana, bo pierozek tego chcial.
              (czym te pierogi nadziewaja ze takie upierdliwe są?)
              • Gość: paulek1 Re: a moze nadmierna wesolosc to grzech? IP: 62.233.236.* 27.07.04, 12:31
                To pewnie Ruskie. Przyjechlai do nas, sa upierdliwi, spadam 2 piętra niżej
                pewnie na dlużej.
            • honeybeam Obierzynko??? 27.07.04, 12:25
              Pajdeczka, czy to Ty??? Czy dobrze wyczuwam te fluidziki jadu ;)??? Boooże, a
              ja już myślałam, że straciłam Cie na zawsze :))). Szukałam, tęskniłam a tu
              proszę... Powiedz, że to Ty - powiedz, a słońce znów zalśni nad mą głową :).
    • Gość: Fuzzy Re: KOPOV-MON AMOUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 27.07.04, 14:09
      Kopov nie odpowiada, chyba wyjechal na wakacje z Rodzicami, ciekawe
      gdzie,hehehe...

Pozdrawiam,
      Fuzzy
      • Gość: obierzyna Re: KOPOV-MON AMOUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 14:45
        pewnikiem nad morze. bedzie klepal tam babki. tylko czy zabral łopatke do tego
        celu?
        • honeybeam Obieeeerzyyyyynkooo 27.07.04, 14:59
          Gość portalu: obierzyna napisał(a):

> pewnikiem nad morze. bedzie klepal tam babki. tylko czy zabral łopatke do
          tego
          > celu?

Nie ignoruj mnie :). Odpowiedz na moje pytanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka