Dodaj do ulubionych

mam dość

IP: 84.40.154.* 18.06.13, 12:58
jest mi smutno, ciężko, źle
nikt mnie nie rozumie
mało kto mnie lubi
nikt do mnie nie dzwoni, nie pisze
mam wszystkiego dosyć, wszystko mnie denerwuje, drę się na dzieci i potem płaczę
nic mi się nie udaje i czuję że jestem do niczego
Obserwuj wątek
    • maly.jasio przelam sie i... 18.06.13, 14:16
      Gość portalu: siniak napisał(a):

> jest mi smutno, ciężko, źle
      > nikt mnie nie rozumie
      > mało kto mnie lubi
      > nikt do mnie nie dzwoni, nie pisze
      > mam wszystkiego dosyć, wszystko mnie denerwuje, drę się na dzieci i potem płaczę nic mi się nie udaje i czuję że jestem do niczego

przelam sie i... wpadaj na foro kobieta.
      tam polowa forumek ma to samo - a nawet jeszcze gorzej, bo beznadziejnych mezow tesz :)
      • grazkavita Ja czasami też 18.06.13, 15:16
        , ale gdy się jest samym , warto się wyciszyć i pomarzyć...., bo marzenia są od tego, aby bawić się na całego i spełnić się mogą każdemu, nie tylko dziecku małemu....Wyznaczyć sobie cele i krok po kroczku pomalutku zbliżać się do ich realizacji....Tylko wariat myśli, że od razu wbiegnie na 10 piętro, ale krok po kroczku można zajść nawet na 200setne....Jak tak będziesz robić małe kroczki to znajdzie się inny człowiek , który będzie robić to samo, a wtedy już nie będziesz się czuła samotna...Po drugie , nie mów tyle tylko słuchaj drugiego człowieka, a on ci opowie swoja historie i Cię polubi....Nie Ci mają dużo znajomych co dużo mówią, tylko co umieją słuchać.....Twój wiersz mi się bardzo podoba. Pozdrawiam serdecznie, jak mi źle to też piszę wiersze...
    • munnin Re: mam dość 22.07.13, 16:20
      przyłączę się, dzisiaj mam taki nastrój, że chcę tylko posiedzieć i popłakać w spokoju...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka