eat.clitoristwood 22.07.13, 22:27 Borewicza mi skasowali, bydlaki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie2 Re: Royal Histery 22.07.13, 22:40 bo ściemniałaś, że Janka urodziłaś, nieładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Royal Histery 22.07.13, 22:41 jan_hus_na_stosie2 napisał: > bo ściemniałaś, że Janka urodziłaś, nieładnie! > Łojeny. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Royal Histery 22.07.13, 22:43 jeny tu nic nie pomogą, chociaż jeśli masz nadwyżkę to podzielić się możesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Royal Histery 22.07.13, 22:36 w zeszłe lato obejrzałam chyba wszystkie odcinki :D Lubiłam ten film Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Royal Histery 22.07.13, 22:41 mam już nową szybę w aucie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Royal Histery 22.07.13, 22:42 jan_hus_na_stosie2 napisał: > mam już nową szybę w aucie :) > Ósme mówi: nie kradnij. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Royal Histery 22.07.13, 22:45 Ani złodzieje, ani chciwi, ani pijacy, ani oszczercy, ani zdziercy nie odziedziczą królestwa Bożego. 1 List do Koryntian, 6:10 nie pij tyle Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Royal Histery 22.07.13, 22:51 ja nie zabronię, ale Pan cię ukarze w dniu Sądu Ostatecznego! Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Royal Histery 22.07.13, 22:53 jan_hus_na_stosie2 napisał: > ja nie zabronię, ale Pan cię ukarze w dniu Sądu Ostatecznego! > Truchleję. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Royal Histery 22.07.13, 22:58 wpieniona napisała: > Truchleję. Wyjcie, bo blisko jest dzień Pański, jak spustoszenie od Pana przyjdzie. Dlatego wszystkie ręce osłabną, a każde serce ludzkie struchleje i skruszy się. Męki i boleści pochwycą, jak rodząca boleć będą. Każdy na bliźniego swego osłupiały spoglądać będzie, lica opalone oblicza ich. Oto dzień Pański przyjdzie okrutny, pełen rozgniewania, gniewu i zapalczywości, aby obrócić ziemię w pustynię, a jej grzeszników z niej zetrzeć. Księga Izajasza 13: 6-9 Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Royal Histery 22.07.13, 23:02 jan_hus_na_stosie2 napisał: > wpieniona napisała: > > > Truchleję. > > Wyjcie, bo blisko jest dzień Pański, jak spustoszenie od Pana przyjdzie. Dla > tego wszystkie ręce osłabną, a każde serce ludzkie struchleje i skruszy > się. Męki i boleści pochwycą, jak rodząca boleć będą. Każdy na bliźniego swego > osłupiały spoglądać będzie, lica opalone oblicza ich. Oto dzień Pański przyjdzi > e okrutny, pełen rozgniewania, gniewu i zapalczywości, aby obrócić ziemię w pus > tynię, a jej grzeszników z niej zetrzeć. > > Księga Izajasza 13: 6-9 OK Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Royal Histery 22.07.13, 23:04 a mogłem zostać księdzem, mogłem, ech, zmarnowałem powołanie :] Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Royal Histery 23.07.13, 00:54 Na zostanie księdzem nigdy nie jest za późno ;). Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Royal Histery 23.07.13, 01:03 A co jedno w drugim przeszkadza? :P Chyba, że chciałbyś zostać tym ostatnim sprawiedliwym ;). Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Royal Histery 23.07.13, 05:20 o szybko, a wybili przednią czy boczną? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Dzisiej w oszonie 22.07.13, 22:49 piwo czarnkowskie widziałem. Nie kupiłem bo ciemne. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Royal Histery 23.07.13, 05:22 kiedyś, kilka odcinkó ja lubię kryminały glina był fajny Mały sztur w każdym odcinku lanie dpstał właściwie to w każdym filmie go biją Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Royal Histery 22.07.13, 22:39 dzwoń do mnie na 007...ja to załatwię Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Royal Histery 22.07.13, 22:40 Skoro nie wyleciał ten wątek, to pozwolę się spytać: jak się czujecie po tym wszystkim? Myślicie, że ten Wilhelm powinien wziąć tacieżyńskie, czy nie. Bo ja uważam, że nie powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Royal Histery 23.07.13, 01:01 A ja się wzruszyłam lekko na tę wiadomość. Ale ja niedawno urodziłam, to tam wiecie... Hormony jeszcze działają :P. New story has begun? Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Royal Histery 23.07.13, 10:04 nie wiem jak Wilhelm, ale Wiliam nie wział i pojechał pracować dalej dla ojczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Royal Histery 22.07.13, 22:45 Rozumiałbym jakąś krótką wzmiankę między reklamami ale zmieniać program bo jakieś dziecko przyszło na świat to przesada. Coby to Antychryst, Mesjasz albo...ale jakiś tam malutki mysikrólik? Granda, no! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Royal Histery 22.07.13, 22:50 w dodatku mały daromozjat, jego rodzice, jego dziadkowie opie...ją się całe życie i żyją w luksusach na koszt durnej angielskiej gawiedzi, która dostaje niemal orgazmu gdy gazety napiszą, że młody następca tronu po raz pierwszy pierdnął Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Royal Histery 22.07.13, 23:09 Obywatelu Hus, a któż temu winien? Lud? Arystokracja? A może, ani jedni, ani drudzy? Przemyślcie głęboko Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Royal Histery 22.07.13, 23:18 Oczywiście, że lud. W normalnym cywilizowanym kraju demokratycznym twór taki jak król i królowa, bez żadnej władzy legislacyjnej już dawno zostały zlikwidowane, przecież to jakiś skansen XXI wieku, taki sam jakby do tej pory istniała pańszczyzna czy liberum veto. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Royal Histery 22.07.13, 23:21 w polsce nie ma.. a kierunek migracji jest, jaki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Royal Histery 22.07.13, 23:30 tymon99 napisał: > w polsce nie ma.. a kierunek migracji jest, jaki jest. Tak, a ostatnie badania mówią, że imigranci są lepiej wykształceni niż rodowici Anglicy, którzy stanowią z roku na rok . W 2008 r. 35,6% wszystkich urodzonych w Wielkiej Brytanii dzieci było dziećmi mniejszości etnicznych, które formalnie są wliczane do narodu brytyjskiego (za Wikipedią). Ale spoko, dyktatura taka jak Zjednoczone Emiraty Arabskie ma jeszcze lepsze wskaźniki, 80% obywateli mieszkających w tym kraju to emigranci. Zatem nie widzę związku pomiędzy rozwojem ekonomicznym a mentalnym zacofaniem narodu, gdyby Wielka Brytania przeżyła 3 rozbiory, nie skorzystała z Planu Marshalla i gdyby 40 lat była krajem komunistycznym to dziś byłaby 20 lat za Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Royal Histery 23.07.13, 00:26 jan_hus_na_stosie2 napisał: > Tak, a ostatnie badania mówią, że imigranci są lepiej wykształceni niż rodowici > Anglicy, którzy stanowią z roku na rok . wystarczając wykształceni, żeby zrozumieć to zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Royal Histery 23.07.13, 00:30 urwałem wątek w połowie, wielka mi rzecz :) Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Royal Histery 23.07.13, 00:32 wykształcenie jakoś niewiele ci pomaga, skoro w połowie zdania zapominasz, o czym miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Royal Histery 23.07.13, 00:35 to jest luźne forum a nie pracownia wypracowań maturalnych, poza tym gdy zauważyłem, że urwałem w połowie zdanie było już za późno, nie można edytować wysłanego posta, nie bądź upierdliwy i nie czepiaj się takich drobiazgów :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Royal Histery 23.07.13, 08:05 i wyszło chamstwo i drobnomieszczaństwo z tymona Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Royal Histery 23.07.13, 00:15 OK. A mnie się ten skansen podoba. W razie wojny skansen ów podtrzyma na duchu wojujących Anglików (tak myślę). Co do ludu - a my w PL podniecamy się dykcją polityków, kolorem i ceną marynarek... Podniecamy się również ortografami walonymi przez naszych prezydentów. Dalej, lubimy oglądac dzieci polityków oraz je osądzać. Itp., itd. W sumie to my podobni jesteśmy do tych z UK... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Royal Histery 23.07.13, 00:22 mylisz się, to nie Polacy się podniecają rzeczami o których piszesz, ale polskie media, których poziom sięgnął już dawno dna, ale właściciele tych mediów nie poprzestali na tym dnie, chwycili łopaty i zaczęli kopać jeszcze głębiej Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Royal Histery 23.07.13, 00:28 >ale właściciele tych mediów nie > poprzestali na tym dnie, chwycili łopaty i zaczęli kopać jeszcze głębiej Och! Nie my? Polacy? A kto podnosi oglądalność? Inna sprawa, że wielu z nas to, co wyprawiają polskie media, się nie podoba. Ale to weźmy się, zaprotestujmy i wyłączmy zakichane pudło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Royal Histery 23.07.13, 00:31 ipsetta napisał(a): > Ale to weźmy się, zaprotestujmy > i wyłączmy zakichane pudło!!! zrobiłem to 11 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Royal Histery 23.07.13, 00:34 a ja kilka raptem. Teraz to tylko angielski, niemiecki i włoski język w moim domu gości. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Royal Histery 23.07.13, 00:36 no normalnie poliglotka jesteś, zazdroszczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Royal Histery 23.07.13, 00:52 Jak zazdrościsz, to zajrzyj w wątek niejakiego grafa. On tam zalinkował fajowy tekst o celach oraz ich realizacji. Wszak żmudna sprawą jest nauka języków, ale Obywatelu Hus, damy radę! Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Jest Borewicz. 22.07.13, 23:42 A gdzie ty tego Borewicza ogladasz? Ja mam tylko Polonie i raz udalo mi sie trafic na Nikusia Dyzme. Poucztowalam se duchowo. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Jest Borewicz. 22.07.13, 23:50 Ciocia marguy powinna zainteresować się youtube, wiele starych, polskich i pełnometrażowych filmów i seriali można tam znaleźć oraz serwisem chomikuj . pl, gdzie za śmieszne pieniądze można ściągnąć odcinki poszczególnych seriali :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Royal Histery 23.07.13, 00:29 Statystyki mówią, że emigranci są lepiej wykształceni niż rodowici Anglicy, no cóż, o to akurat nie trudno, nie jest trudno być lepiej wykształconym od tych ludzi: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/5,114944,14320879,Ksiezna_Kate_urodzila__Brytyjczycy_swietuja_narodziny.html?i=0#BoxSlotII3img Odpowiedz Link Zgłoś
mypandka Re: Royal Histery 23.07.13, 13:50 zamiast obywatela kapitana Borewicza nagrało mi się royal baby. Właściwie obydwa programy zabawne, ale jednak to nie to. Odpowiedz Link Zgłoś