Dodaj do ulubionych

pytanie teoretyczne

22.07.13, 23:21
Sytuacja wygląda tak że jest sobie kobieta która od lat kocha waszego męza,oficjalnie ułozyła sobie życie i jest szczesliwa z innym, nieoficjalnie żyje emocjonalnie waszym mężem. On o tym nie wie bo nie widzieli się lata. Robi wam to? Czy zupełnie wisi?
Obserwuj wątek
    • tymon99 Re: pytanie teoretyczne 22.07.13, 23:22
      on o tym nie wie, a ja wiem?
      • kariwitch00 Re: pytanie teoretyczne 22.07.13, 23:25
        Tak się życie układa że dokładnie tak jest.
      • ursyda Re: pytanie teoretyczne 22.07.13, 23:31
        Teraz i ja wiem.
        Powiemu mu?
        • kariwitch00 Re: pytanie teoretyczne 22.07.13, 23:34
          Ale komu? Poszlabys z taką wiedzą do swojego męza jesli weszłabys w jej posiadanie, ja nie.
      • babciajadzienka Re: pytanie teoretyczne 23.07.13, 13:05
        wisi :). Ale jeszcze i powiewa.
    • ipsetta Re: pytanie teoretyczne 22.07.13, 23:49
      Ale nie napisałaś, czy my o tym wiemy
      • kariwitch00 Re: pytanie teoretyczne 23.07.13, 00:09
        Tak jesteś żoną i tak sie układa życie że o tym wiesz, on jest dla tamtej kobiety miłoscią życia a że niespełnioną i utraconą a to jest romantyczko histeryczka kocha i emocjonuje się wyjątkowo bardzo.
        • ipsetta Re: pytanie teoretyczne 23.07.13, 00:18
          OK, szczerze?

Ja bym się cieszyła, że mi zazdrości.
        • tymon99 Re: pytanie teoretyczne 23.07.13, 00:30
          kariwitch00 napisała:

> kocha i emocjonuje się wyjątkowo bardzo.

ale tylko wewnątrz głowy swej?
        • allatatevi1 Re: pytanie teoretyczne 23.07.13, 18:17
          Coś kręcisz. Jakby była romantyczko histeryczka to by nie ułożyła sobie życia z innym.
          Ta widać pragmatyczka.
    • atomska Re: pytanie teoretyczne 23.07.13, 08:51
      Pewnie dopóki mój mąż by się o tym nie dowiedział i nie byłabym pewna, że jemu to wisi, trochę by mnie spinała sytuacja...
    • feel_good_inc Znaczy to Barbara Niechcic 23.07.13, 10:29
      A mężulek to Toliboski?
    • lenka.magdalenka Re: pytanie teoretyczne 23.07.13, 11:52
      cóż, skoro żyje w związku z innym a jej mąż niczego się nawet nie domyśla ,lepiej ten w którym się zadurzyła nie ma o tym najmniejszego pojęcia ...
      to w sumie nieszkodliwa sytuacja dla Ciebie jako teoretycznie żony w którym się zadurzyła
    • lenka.magdalenka Re: pytanie teoretyczne 23.07.13, 11:59
      choć z drugiej strony zdesperowana kobieta tak jak i mężczyzna potrafi być nieobliczalna jeśli czegoś / kogoś pragnie ..wiec rożnie to może być
      • kariwitch00 Re: pytanie teoretyczne 23.07.13, 12:12
        To prawda i był taki etap że działała nieobliczalnie, robiła różne bardzo głupie rzeczy...
        • lenka.magdalenka Re: pytanie teoretyczne 23.07.13, 13:17
          ale to nie wyjątek..żona również może robić nieprzewidziane rzeczy w związku z taką sytuacją z obawy przed tą druga znam taką sytuację normalnie film można kręcić ;/
    • rach.ell Re: pytanie teoretyczne 23.07.13, 18:09
      ale czy oni cos zrobili juz? czy to chodzi o to ze jakas byla milosc faceta ciagle jest w nim zakochana?bo ja nie rozumiem gdzie tkwi problem, da im sie cos udowodnic? co to znaczy zyc emocjonalnie z innym?
    • akle2 Re: pytanie teoretyczne 23.07.13, 18:53
      Dopóki się trzyma z daleka, to ok, chyba że chce być przewleczona za włosy i o glebę.
      A poza tym gdzie w tym wszystkim zdanie misia, chyba on już dokonał wyboru, co nie?
    • mariuszg2 Re: pytanie teoretyczne 25.07.13, 20:19
      jakie jest pytania luba w czym rzecz? jedyne co mogę rzec, że wiem, że nic nie wiem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka