wpieniona 25.07.13, 21:25 Ja wchodzę z flaszką i (spadek od potworskiego) z paprykarzem. Liczę na miłe towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wpieniona Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:28 Daj małosolnego, ale przekrojonego. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:30 wedle życzenia, ale niech ktoś jeszcze załatwi śledzika :-> Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:30 Posuń się, bo na kanapie za mało miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:34 dobra, ale nie chrup tak tym popcornem. Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:51 samuela_vimes napisała: > dobra, ale nie chrup tak tym popcornem. To nie popkorn. To moje zęby. Ale podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
facet_on_line Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:27 paprykarz ? fujjj to będzie śmierdzący watek to mojej lampki czerwonego wina nie bardzo pasuje paprykarz idę po ser Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:28 facet_on_line napisał: > paprykarz ? fujjj to będzie śmierdzący watek > > to mojej lampki czerwonego wina nie bardzo pasuje paprykarz > idę po ser To skocz mi po flaszkę, bo raczej mi zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Mam w lodowce 19,25 litra Coca Coli.. :P 25.07.13, 21:31 Mam w lodowce 19,25 litra Coca Coli.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Mam w lodowce 19,25 litra Coca Coli.. :P 25.07.13, 21:31 senseiek napisał: > Mam w lodowce 19,25 litra Coca Coli.. :P Może Pan wejść. Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:31 a co pijesz? Ja wykańczam bimberek od teścia. Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:32 Ja mam takie fajniusie winko białe pół-musiejące. Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:46 > Blomberga bym się bała. Teść ma sprawdzone źródło. Poza tym, dowiedziałam się, że wódki do ok. 30 zeta nie są destylowane w przeciwieństwie do dobrze zrobionego bimbru. Najbardziej mnie zdziwiło, że po bimberku nie mam kaca (oczywiście po umiarkowanych jego ilościach), z kolei po "kupczej" takie niemiłe bóle głowy się pojawiały. Oczywiście, piję okazjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:48 ipsetta napisał(a): > Oczywiście, piję okazjonalnie. OK. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Podratujmy forum 26.07.13, 00:17 ipsetta napisał(a): > że wódki do ok. 30 zeta nie są destylowane ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Podratujmy forum 26.07.13, 22:27 nie mam pojęcia :D Tego już powiedzieć nie chcieli. Może jakoś osmotycznie usuwają wodę. Nie wiem:) ale na pewno chodzilo o destylację, a nie filtracje. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:33 a tu test na odnośnie tematu. Wyszło mi, że jestem wojownicza i konserwatywna...haha to drugie zwłaszcza :-D kuchnia.wp.pl/fototematy/464/1/1/co-mowi-o-tobie-ulubiony-rodzaj-alkoholu-.html Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:35 to ja mam to: Zdecydowanie jesteś kobietą! Nie lubisz alkoholu, a pijesz tylko dla towarzystwa. Jednak nawet białe wino nie pomaga w uwolnieniu cię od stresu. Jesteś spięta cały czas, niepewna siebie i smutna. Nie pij białego wina na imprezach! Ono jest dobre tylko do jedzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:43 i wydało się, w butelce wódki przemyciłaś biale wino, dlatego jeszcze trzeźwa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:45 Właśnie dziwne. Do jedzenia piję czerwone wino. A do picia piję białe. Gdzie nie spojrzysz duu..pa z tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:51 gópi ten test. wyszło, że jestem wrzeszczącym kloszardem. skoro tak, będę dziś częstować bobem. no i piwskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:52 stephanie.plum napisała: > gópi ten test. wyszło, że jestem wrzeszczącym kloszardem. > > skoro tak, będę dziś częstować bobem. no i piwskiem. Nocusz. Bywa. Daj ten bób, ale obierz ze skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Podratujmy forum 25.07.13, 23:33 każdy sam sobie obiera paluchami przed wrzuceniem do gęby. (no zgadza się, kloszard ze mnie...) Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Podratujmy forum 26.07.13, 00:19 gópi ten test. wyszło, że nie istnieję. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:39 Ja mam troche wody ognistej,dwie rózgi-możemy se gryllla zrobić i ....ciągłą ochotę na więcej.... Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:40 coffei.na napisała: > Ja mam troche wody ognistej,dwie rózgi-możemy se gryllla zrobić i ....ciągłą oc > hotę na więcej.... Ale jakie rózgi? Matko ! Święta przegapiłam? Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:44 Hehe noo te-patyki-kiełbachy bedziem nabijać:-) ale rózgi oszczejsze.....damn! Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:47 Strasznie się przestraszyłam. Dziękuję Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:42 coffei.na napisała: > Ja mam troche wody ognistej,dwie rózgi-możemy se gryllla zrobić i ....ciągłą oc > hotę na więcej.... cholera, ktoś muszę nadrobić procenty, bo jeszcze nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:47 samuela_vimes napisała: > coffei.na napisała: > > > Ja mam troche wody ognistej,dwie rózgi-możemy se gryllla zrobić i ....cią > głą oc > > hotę na więcej.... > > cholera, ktoś muszę nadrobić procenty, bo jeszcze nie rozumiem Zapraszam:-) chętnie poczęstuję! A potem...myk na sianko:-) oki?weź małą Samuelkę będzie miała radochy...chociaż nie...ona jeszcze za maleńka nie? Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Podratujmy forum 25.07.13, 22:13 na sianko i picie ma jeszcze trochę czasu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mal-sia Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:43 może piwka komuś nalać?mam orzeszki solone:) Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:49 mal-sia napisała: > może piwka komuś nalać?mam orzeszki solone:) Nalej mi tych orzeszków. Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Podratujmy forum 25.07.13, 22:02 ipsetta napisał(a): > Nie znoszę piwa. Ja znoszę butelki po piwie. W sumie podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Podratujmy forum 25.07.13, 22:14 a ja wina :-) jak się kiedyś zatrułam, bo wypilam dwie butelki sama, tak więcej nie tykam. Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Podratujmy forum 25.07.13, 22:33 > a ja wina :-) jak się kiedyś zatrułam, bo wypilam dwie butelki sama Tia? Pamiętam, jak kiedyś samodzielnie wlałam w siebie 2 butle wina i nic mi nie było. Ale i tak wino mi się znudziło. Jakoś głowa mnie boli, nawet po jednym kieliszku. Teraz za winem już nie przepadam. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:51 potworski nie rzyje? boszszszsze! co za tragedyjea.... idę się napić ...branoc Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Podratujmy forum 25.07.13, 21:54 mariuszg2 napisał: > potworski nie rzyje? boszszszsze! co za tragedyjea.... idę się napić ...branoc Bywa. Ale paprykarz i wersalka jest po nim. Pan reflekuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Podratujmy forum 26.07.13, 17:02 wpieniona napisała: > Bywa. Ale paprykarz i wersalka jest po nim. Pan reflekuje? nie śmiałbym... PKF- Izba wytrzeźwien - " nagrodzony" Milionowy klient Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Podratujmy forum 25.07.13, 22:14 Wchodzę z ouzo "dla moich najlepszych przyjaciół" i sokiem pomarańczowym. Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Podratujmy forum 25.07.13, 22:18 alpepe napisała: > Wchodzę z ouzo "dla moich najlepszych przyjaciół" i sokiem pomarańczowym. Wytrzyj obuwie na wycieraczce. I chrząknij odpowiednio. Wiem, kto jest Twoim przyjacielem, ale nie będę się wtrancać. Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Podratujmy forum 25.07.13, 22:32 U mnie zawsze: Herzlich Wilkommen ! (tylko wytrzyj sandałay). Kurnarz olasz, jak będzie po miemiecku "sandały"? Sandschułe? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Podratujmy forum 25.07.13, 22:45 Sandalen, a jak bardziej eleganckie, takie do siedzenia i wyglądania to Sandaletten. Jakbym była u pewnej Krakuski z tego forum, to na bank dostałabym szydełkowe kapciuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Podratujmy forum 25.07.13, 22:49 piękny ten niemiecki. Marie Rainera Rilkego w oryginale lubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Podratujmy forum 25.07.13, 23:11 no cholerka, Abelonkę mi przerwało na Youtubie... Cóż za paskudny dostawca netu! Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Podratujmy forum 25.07.13, 22:52 alpepe napisała: > Sandalen, a jak bardziej eleganckie, takie do siedzenia i wyglądania to Sandale > tten. Jakbym była u pewnej Krakuski z tego forum, to na bank dostałabym szydełk > owe kapciuszki. Ciicho. Może nas tu nie znajdzie. Nie było tu jej facia, to może trop zmylimy. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Podratujmy forum 25.07.13, 22:57 Mam kilka kapek* dobrej, czeskiej sliwowicy. i chipsy serowe *kapka = butelka 2/3 litra Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Podratujmy forum 25.07.13, 23:00 na noc to niezdrowo tak jeść. A jak tam u Ciebie, nadal poświata po zachodzie słońca? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Podratujmy forum 25.07.13, 22:58 Czasem czytam to forum i czoło mnie boli od facepalmów i ręce od opadania. Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Podratujmy forum 25.07.13, 23:01 alpepe napisała: > Czasem czytam to forum i czoło mnie boli od facepalmów i ręce od opadania. Daj mnię te rence. Pomasuję. Łączę się w ładowaniu w czoło (dobrze przetłumaczyłam?) Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Podratujmy forum 25.07.13, 23:09 Kapucha kiszona - komu, komu, bo idę do domu! :P Wczoraj little French girl tak się tym zajadała, że aż mi się przypomniały zagrożone dzieje zepsutej kapuchy w Związku Socjalistycznych Republik Europejskich. Aha, mam też sajgonki ;). Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Podratujmy forum 25.07.13, 23:12 Bardzo byśmy poprosili, żeby Pani wyszła. Dziękujemy. Dostanie Pani pocztówkę od nas. Niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Podratujmy forum 25.07.13, 23:13 Ok, nie to nie. Sama se zrobię :P. Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Podratujmy forum 25.07.13, 23:22 alienka20 napisała: > Teraz to mam focha :P. Wciągnij gila. Nie daj się ! Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Podratujmy forum 25.07.13, 23:24 Sole czeźwiące poproszę, bo mi suabo z goronca :P Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Podratujmy forum 25.07.13, 23:30 alienka20 napisała: > Sole czeźwiące poproszę, bo mi suabo z goronca :P Mam w kajecie: 1. usta-usta 2. dłonie-klata 3. intubacji nie potrafię Możesz coś wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Podratujmy forum 25.07.13, 23:32 a defibrylator ma? :P bo palpitacje doszły na myśl o klacie mariuszag :P Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Podratujmy forum 25.07.13, 23:42 Jest jeszcze taki wielki robot vinci za kupę-kupów dolarów, vinci się nazywa, tylko jest wykorzystywany na 10%. tzw Żal.pl. Sorry, tak przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Podratujmy forum 25.07.13, 23:45 Widok tych hmmm... igieł wzbudza we mnie pozytywne dreszcze ;). Ale wiesz, ludzie boją się tego, czego nie znają. Jakby wiedzieli, to by używali. Filozoficznie się zaczęło, znaczy, że pora późna ;). A ja pić nie mogę. Eh.... Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Podratujmy forum 25.07.13, 23:54 Napijesz się kiedyśindziej. Ja też już winko skończyłam, bo mój szef mówi, że w piątki też się chodzi do pracy. Ale ten Vinci mnie frasuje, gdyż podobnoż nie służy naszym pacjentom, ponieważ "kadry" nie ma. Jak to się mówi? Masakra? Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Podratujmy forum 25.07.13, 23:58 Mówi się: "shit happens". Dobrej nocy, bo mój alien mi też mówi, że w nocy to się śpi, a nie lata na abordaże :P. ---- Piętaszek Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Podratujmy forum 26.07.13, 00:02 Miłego spanka. I zakrapianego weekendu. Weekend dobrze napisałam? Odpowiedz Link Zgłoś