edwarddyp 31.08.13, 10:55 Mojej dziewczynie brzydko pachnie z ust. Jak jej o tym powiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wodnapani Re: Delikatny problem 31.08.13, 11:03 To jest ta Twoja dziewczyna, z którą byłeś kilka lat, mieliście przerwę i potem wróciliście do siebie, czy ta, o której śnisz po nocach, a którą poderwałeś w tej przerwie? Odpowiedz Link Zgłoś
edwarddyp Re: Delikatny problem 31.08.13, 11:22 a jakie to ma znaczenie dla istoty problemu ? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Delikatny problem 31.08.13, 11:49 Nie. Po prostu całować niżej. Dużo niżej. Obiecuję, że dziewczyna się nie zmartwi. Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Delikatny problem 31.08.13, 12:20 normalnie to powiedz. że ma nieładny zapach z ust. oczywiście zacznij od tego, że głupio ci o tym mówić... i spytaj się także, czy nie ma jakichś problemów z przewodem pokarmowym. zaproponuj wizytę u odpowiedniego lekarza/dentysty. przecież taki nieładny zapach naprawdę trzeba zwalczać. twoja dziewoja sama z siebie tego nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Delikatny problem 31.08.13, 12:33 Oczywiście, że nie wie - na tym to polega. Samemu nie czuje się brzydkiego zapachu z ust, który może występować z różnych powodów ale najczęstszym jest refluks, choroba zębów lub kamienie migdałkowe. Te ostatnio najbardziej przerąbane. Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Delikatny problem 31.08.13, 12:40 >Oczywiście, że nie wie - na tym to polega. w takim razie, jeśli tak jest, to dziewczyna powinna jeszcze podziękować mu za zwrócenie uwagi na jej problem. >Samemu nie czuje się brzydkiego zapachu z ust ja kiedyś czułam, że mam niefajny. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Delikatny problem 31.08.13, 14:18 Niestety większość nie czuje. A, że to jest delikatny problem to o tym się też nie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Delikatny problem 31.08.13, 21:26 > A, że to jest delikatny problem to o tym się też nie mówi. zupełnie nie rozumiem, dlaczego jest to delikatny problem, jeśli chodzi o partnera w związku. przy czym rozumiem, że na takie rzeczy nie zwraca się uwagi w rozmowie ze współpracownikiem, czy przypadkowo spotkanym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Delikatny problem 31.08.13, 21:28 No, mówiłam ogólnie właśnie, nie mówi się takich rzeczy ludziom a oni sami nie czują, nie wszyscy są w jakichś związkach. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.magdalenka Re: Delikatny problem 31.08.13, 15:37 ursyda napisała: > Oczywiście, że nie wie - na tym to polega. Samemu nie czuje się brzydkiego zapa > chu z ust, który może występować z różnych powodów ale najczęstszym jest refluk > s, choroba zębów lub kamienie migdałkowe. Te ostatnio najbardziej przerąbane. lub nadmiar brania antybiotyków przy anginach Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Teraz 31.08.13, 17:06 możesz z czystym sumieniem przesłać jej linkę do wąta. :-) Bogiem a prawdą to rzeczywiście kłopotliwa sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej19071977 Re: Delikatny problem 31.08.13, 17:59 moja ślubna mi to kiedyś delikatnie zwróciła uwagę: chcesz gumę do żucia? ja odpowiadam: nie chcę. na to ślubna: CHCESZ GUMĘ DO ŻUCIA! tak się dowiedziałem,że mi z japy lekko capi;) Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: Delikatny problem 31.08.13, 20:27 Od 10 lat jej tak wali z paszczy? Czy od szesciu? Odpowiedz Link Zgłoś