Dodaj do ulubionych

Silniejsze kobiety

08.08.04, 13:12
Lubie kobiety silniejsze fizycznie do facetow. Lubie jak kobieta, a najlepiej
mlodsza dziewczyna pokonuje mezczyzne (np. mnie) w zapasach, albo innym
sporcie. To mnie podnieca. Uczucie ze nie ma sie szans. Ale bolu fizycznego
nie lubie(nie podnieca mnie). Czy to jest masochizm? Jestem powaznie zboczony?
Obserwuj wątek
    • maretina Re: Silniejsze kobiety 08.08.04, 13:15
      moze nie zboczony, ale trudno facetowi znalesc kobiete silniejsza od
      siebie;).chyba, ze jestes cherlawy. heheheh.no chyba, ze jakies damskie rambo
      gdzies po swiecie lazi:)
      • facet180 Re: Silniejsze kobiety 08.08.04, 13:49
        maretina napisała:

> moze nie zboczony, ale trudno facetowi znalesc kobiete silniejsza od
        > siebie;).chyba, ze jestes cherlawy. heheheh.no chyba, ze jakies damskie rambo
        > gdzies po swiecie lazi:)

No wlasnie nie wiem, jest duzo kobiet uprawiajacych rozne sporty np.
        wioslarstwo, albo nawet siatkarki musza trenowac na silowni zeby mocno scinac;)
        • Gość: marta uparta Re: Silniejsze kobiety IP: 217.153.168.* 08.08.04, 13:59
          Moze miales matke ktora Cie zdominowala w dziecinstwie i teraz podswiadomie
          szukasz takiej samej kobiety?
          A co do sily fizycznej - wcale kobieta nie musi wygladac jak Rambo, zeby byc
          silna. Ja mam 163 i waze 55 kilo i raczej wymiary mam liche, a w liceum
          wszystkich chlopakow kladalam na reke z wyjatkiem dwóch, ktorzy nie chcieli
          sprobowac:))) Uprawialam kajakarstwo, ale w bicepsie mam tylko 26 cm:)
          Takich kobiet po swiecie na pewno wiecej lazi, na pewno jakas znajdziesz:)
          • facet180 Re: Silniejsze kobiety 08.08.04, 14:22
            Gość portalu: marta uparta napisał(a):

> Moze miales matke ktora Cie zdominowala w dziecinstwie i teraz podswiadomie
            > szukasz takiej samej kobiety?
            > A co do sily fizycznej - wcale kobieta nie musi wygladac jak Rambo, zeby byc
            > silna. Ja mam 163 i waze 55 kilo i raczej wymiary mam liche, a w liceum
            > wszystkich chlopakow kladalam na reke z wyjatkiem dwóch, ktorzy nie chcieli
            > sprobowac:))) Uprawialam kajakarstwo, ale w bicepsie mam tylko 26 cm:)
            > Takich kobiet po swiecie na pewno wiecej lazi, na pewno jakas znajdziesz:)

Taka fantazje tez mam ze mnie licealistka kladzie na reke:)
            A co do mojej rodziny to jest najbardziej typowa na swiecie. Raczej zrodel tego
            szukalbym w przedszkolu;)
      • facet180 Re: Silniejsze kobiety 08.08.04, 14:07
        maretina napisała:

> moze nie zboczony, ale trudno facetowi znalesc kobiete silniejsza od
        > siebie;).chyba, ze jestes cherlawy. heheheh.no chyba, ze jakies damskie rambo
        > gdzies po swiecie lazi:)

A czy jestem cherlawy, moze troche tak, mam szczuple rece, i caly moj kosciec
        jest raczej drobny. Czesto widze takie okragle grube rece kobiece, super. Nie
        obwisle, nie miesnie jak u kulturystki, tylko takie ubite z mieskiem w srodku:)
        To sie tyczy tez klatki piersiowej i calego ciala:)
        • Gość: marta uparta Re: Silniejsze kobiety IP: 217.153.168.* 08.08.04, 14:13
          Ojej, kazdemu podoba sie co innego. A Tobie sie podobaja te mocniejsze. Z
          gustami sie nie dyskutuje:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka