atakajedna86
28.10.13, 20:15
poznałam go niedawno widzielismy sie z 2 razy. Jest miło, same rozmowy, w zasadzie nie wiem na co liczyć. Na razie chyba na nic;)
Ja jestem normalna dziewczyną, jestem wykształcona, mam odpowiedzialna prace, w branzy medycznej, prowadze dośc spokojne zycie, mieszkam z mama (ale tylko do konca roku!;)), mam spore grono znjaomych, chodze na jakies zajecia fit, siłownie, rower, kino, teatr itpuznajmy ze jakos wolny czas staram sobie zorganizowac.
On za to jest starszy 10 lat, ma kupe kasy, własna firme, jezdzi zwiedza podrózuje, sport czynnie uprawia, ma jakies pasje zainteresowania, maluje.
Pewnie jakbym miała tyle kasy to tez bym jezdziła i podrózowała;)
Obawiam sie ze zbyt od niego odstaje, troche mi to przypomina znajomosc jak z Pretty women;) tylko, ze ja nie ejstem prostytutka;)
Czy któras z was spotykała sie z facetem, od którego "odstawała"
Znam swoja wartość, absolutnie nie licze na sponsoring, jego kasa mnie nie intereusje, raczej ciut odstrasza, bo zazwyczaj spotykałam sie z facetami na swoim poziomie;)
Zreszta nie wiem czy go interesuje coś powiazneijszego, zreszta na tym etapie znajomosci to nawet głupio by było pytać;), bo równie dobrze za tydzień moze sie okazac ze nic z tego.