Dodaj do ulubionych

On ona dwa światy

28.10.13, 20:15
poznałam go niedawno widzielismy sie z 2 razy. Jest miło, same rozmowy, w zasadzie nie wiem na co liczyć. Na razie chyba na nic;)
Ja jestem normalna dziewczyną, jestem wykształcona, mam odpowiedzialna prace, w branzy medycznej, prowadze dośc spokojne zycie, mieszkam z mama (ale tylko do konca roku!;)), mam spore grono znjaomych, chodze na jakies zajecia fit, siłownie, rower, kino, teatr itpuznajmy ze jakos wolny czas staram sobie zorganizowac.
On za to jest starszy 10 lat, ma kupe kasy, własna firme, jezdzi zwiedza podrózuje, sport czynnie uprawia, ma jakies pasje zainteresowania, maluje.
Pewnie jakbym miała tyle kasy to tez bym jezdziła i podrózowała;)
Obawiam sie ze zbyt od niego odstaje, troche mi to przypomina znajomosc jak z Pretty women;) tylko, ze ja nie ejstem prostytutka;)
Czy któras z was spotykała sie z facetem, od którego "odstawała"
Znam swoja wartość, absolutnie nie licze na sponsoring, jego kasa mnie nie intereusje, raczej ciut odstrasza, bo zazwyczaj spotykałam sie z facetami na swoim poziomie;)
Zreszta nie wiem czy go interesuje coś powiazneijszego, zreszta na tym etapie znajomosci to nawet głupio by było pytać;), bo równie dobrze za tydzień moze sie okazac ze nic z tego.

Obserwuj wątek
    • ursyda Re: On ona dwa światy 28.10.13, 20:29
      Jeśli już teraz źle się z tym czujesz to potem nie będzie lepiej. Ale to i tak wszystko zależy od faceta.
      • atakajedna86 Re: On ona dwa światy 28.10.13, 20:40
        wiesz co nie wiem czy sie z tym źle czuje, raczj mi sie to w nim podoba i imponuje, tylko myślac przyszłościowo, raczej nie bedzie mnei stac na wspolne wyceickzi do Dubaju czy usa;))
        poza tym nie wiem czy moze nie szuka kogos na luzne spotkania;) ale to juz inna kwestia;)
        ciekawa byłam czy któras z forumowiczek miała taka znajomosc
        • znana.jako.ggigus taktowny człowiek 28.10.13, 20:47
          nie propouje wyskoku do Dubaju, nie wiedząc, ile zarabia druga strona.
          chyba się za krótko znacie, albo Ty włażnie rozważasz, czego nie będzie albo spamujesz miło.
        • kalllka Re: On ona dwa światy 28.10.13, 20:55
          Umie czerpac z biznesu przyjemnosc.
          Zreszta tak Dubaj jak i Stany sa osiągalne dla każdego- kto dokładnie wie co chcialby tam zobaczyć.

Jak myślisz,co mu sie spodobało w tobie?
          • atakajedna86 Re: On ona dwa światy 28.10.13, 20:58
            zgrabny tyłek;)
            ja robie dobre pierwsze wrazenie;) Jestem miła usmiechnieta i kontaktowa.
            • simply_z Re: On ona dwa światy 28.10.13, 21:00
              nie spotyka się przeciez ze względu na twój status finansowy.Faceta to akurat mało obchodzi ,jesteś młodsza o te 10 lat ,ładna ,miła ,czego może chcieć więcej?
            • ursyda Re: On ona dwa światy 28.10.13, 21:04
              atakajedna86 napisała:

> zgrabny tyłek;)

Wystarczy.
              • atakajedna86 Re: On ona dwa światy 28.10.13, 21:13
                tak mnie sie zawsze wydaje ze facet szuka bratniej duszy;), bo mysle ze swojej perspektywy;)
                a dla faceta jednak liczy sie zgrabny tyłek;)

powiem wam szczerze, ze osatnio spotykałam sie z facetem,myslałam ze to bratnia dusza, jakiez było moje zdziwienie gdy go spotkałam z dziewczyna, która była totalnie mim zaprzeczeniem, dla mnei wygladała jak żulica;) ale najwyrazneij była w jego typie bo sa dalej do dzis;) wygldałam przy niej jak księzniczka Kate przy Paris Hilton;) dwa światy, a jednak wolał tandeciare;) bo była w jego typie;)
                ot mezczyzni;)
                • six_a Re: On ona dwa światy 28.10.13, 21:48
                  jakby co, to ja uważam, rze piszesz jak księżna.
                • ameno33 Re: On ona dwa światy 28.10.13, 22:44
                  a Ty myślisz że tyłeczkiem i sysuszkami świat zwojujesz i każdego faceta oczarujesz ? :)
                  widocznie przy niej lepiej się czuje,laska choć brzydsza jest dla niego bardziej odpowiednia.Może nawet w rozmowie mogą poruszyć więcej tematów a i w łóżku może być lepszą kochanką. :)
            • kalllka Re: On ona dwa światy 28.10.13, 21:09
              Przedni dowcip:)
              Niektorzy lubia zaczynać od tylka strony. Tez cenna informacja. Przy drugim podejściu,
              czym go ujęłas?
              • ursyda Re: On ona dwa światy 28.10.13, 21:12
                Fajnymi cyckami:)
              • znana.jako.ggigus Re: On ona dwa światy 28.10.13, 21:12
                zapewne ladnym biustem
                • atakajedna86 Re: On ona dwa światy 28.10.13, 21:18
                  cycki sa tez okej;0
                  Powiem tak mnie wszyscy panowie kochaja na pierwszych spotkaniach, potem im czesto przechodzi i wola sie ze mna kolegowac;)
                  wiec albo jestem z brzydka, albo za głupia , albo zbyt swojska i mało kobieca;) albo wszystko na raz;)
                • kalllka Re: On ona dwa światy 28.10.13, 21:24
                  No i prosze.... Sie cisnely pod palce? ( cycki)

Myśle, ze pani od pana, doskonale wie czego nie moze powiedzieć wiec rezonuje- pisząc
                  Chyba, ze wlasnie straciła ciety dowcip - bo zastanowila, ze Donikad takimi odpowiedziami dojedzie...
                  • atakajedna86 Re: On ona dwa światy 28.10.13, 21:28
                    cięzko się czyta te twoje zdania, rozumiem ma brzmieć inteligentnie;)

Nie wiem czym go ujęłam należałoby jego spytac. Normalne rozmowy, więc nie umiem stwierdzić. Zazwyczaj podchodze do akzdej znajomosic ostroznie i nie rzucam sie facetowi na szyje;)
        • elton_dzwon Re: On ona dwa światy 29.10.13, 13:36
          jeśli obawiasz się" luźnych" spotkań, to zacznij ćwiczyć mięśnie kegla
    • six_a Re: On ona dwa światy 28.10.13, 21:16
      widziałaś go dwa razy i już o wycieczkach do dubaju myślisz?
      chociaż w sumie, lepiej być do przodu niż do tyłu.
      • atakajedna86 Re: On ona dwa światy 28.10.13, 21:22
        wytłumaczyłam to dalej;)
        jestem kobieta lubie analizowac i myslec perspektywicznie;)
        • kalllka Re: On ona dwa światy 28.10.13, 21:33
          Możliwe,ze jestes tez czlowiekiem wiec moze przestaniesz nabierać nas na manieryczne "bzdety", które nie wiadomo dlaczego uchodzą za błyskotliwosc (?)
      • znana.jako.ggigus pytająca 28.10.13, 21:31
        ma fajy tyłek, wiec jest bardtiej do tyłu. chociaż boust też ma ładny, więc to kobieta-rakieta.
        Skromność skarb dziewczęcia?
        • atakajedna86 Re: pytająca 28.10.13, 21:34
          żartowalam;) wygladam normalnie;) specjalnie strojem sie nie eksponowałam zeby na te walory miał jakos szcególnie zwrócic uwage;)
    • margot_may Re: On ona dwa światy 28.10.13, 21:44
      Nie interesuje go nic poważniejszego. Gdyby interesowało, nie zdradzałby statusu materialnego kandydatce, która ma dużo niższy. Kandydatka mogłaby poświęcać więcej myśli jego mamonie, a nie jemu samemu. Zwłaszcza jeśli to facet, rozsądny, który doszedł sam do wszystkiego.
      • atakajedna86 Re: On ona dwa światy 28.10.13, 21:47
        ale on o tym nie mówił. Sama to wywnioskowałam, po tym czym sie zajmuje, jakie ma zainteresowania, gdzie spedził wakacje itp;)
        • margot_may Re: On ona dwa światy 28.10.13, 21:59
          Słoneczko, bądź pewna, nie dałabyś rady wywnioskować, że "ma kupę kasy", gdyby tego nie chciał.
          • atakajedna86 Re: On ona dwa światy 28.10.13, 22:03
            szczerze nie zgodze się, wywnioskowałam to jak znalazłam o nim informacje w google. gdzie wczesniej znalałm tylko jego zawód.
            Ale wiecie lepiej;)
            • six_a Re: On ona dwa światy 28.10.13, 22:22
              serio po dwóch spotkaniach rzuciłaś się do internetu szukać informacji o gościu?
              omadko, co za świat.
              • atakajedna86 Re: On ona dwa światy 28.10.13, 22:25
                dla mnie to normalne,
                • six_a Re: On ona dwa światy 28.10.13, 22:45
                  desperacja jest dla ciebie normalna?
                  noooocóż.
                • ameno33 Re: On ona dwa światy 28.10.13, 22:49
                  oczywiście,facet może czuć się ofiarą losu, lub jeszcze ładniej- modliszki ;)
                • facettt koszmar 29.10.13, 03:02
                  atakajedna86 napisała:
                  > dla mnie to normalne,

po dwoch spotkaniach ?
                  koszmar.
        • aanikaa Re: On ona dwa światy 29.10.13, 10:02
          Fajny kolo. Od początku mocno punktuje kłamstwem, ale skoro 'światowy' to można mu wybaczyć, może do Dubaju zaprosi.
    • minasz [...] 28.10.13, 22:35
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • atakajedna86 Re: On ona dwa światy 28.10.13, 22:37
        ponoc chamstwo jest miernikiem kultury
        • facettt nie... 29.10.13, 03:03
          atakajedna86 napisała:
          > ponoc chamstwo jest miernikiem kultury

nie.
          to kultura jest miernikiem chamstwa.
    • thelma333.3 Re: On ona dwa światy 28.10.13, 22:49
      hehe, dobra jestes :-)
      przypomina mi to jedno tylko: myslal indyk o niedzieli, a w sobote ....
      a, i to tez mi sie przypomina: nie dziel skory na niedzwiedziu :-)
      wyluzuj dziewczyno, facet moze miec mnostwo cech ktore nie beda Ci odpowiadac, wiec nie spinaj sie tak, tylko pozwol rozwijac sie znajomosci
      na takim etapie to wszystko moze szlag trafic przy byle drobnostce
    • ipsetta Re: On ona dwa światy 28.10.13, 22:53
      > Ja jestem normalna dziewczyną, jestem wykształcona, mam odpowiedzialna prace, w
      > branzy medycznej, prowadze dośc spokojne zycie, mieszkam z mama (ale tylko do
      > konca roku!;)), mam spore grono znjaomych, chodze na jakies zajecia fit, siłown
      > ie, rower, kino, teatr itpuznajmy ze jakos wolny czas staram sobie zorganizowac

i masz spore poczucie wlasnej wartości, aż nazbyt. może nawet to jest jakis narcyzm... kto wie.

> On za to jest starszy 10 lat, ma kupe kasy, własna firme, jezdzi zwiedza podróz
      > uje, sport czynnie uprawia, ma jakies pasje zainteresowania, maluje.
      > Pewnie jakbym miała tyle kasy to tez bym jezdziła i podrózowała;)

"interesuję się podróżami". :D

> Znam swoja wartość,

o! potwierdzenie tego, o czym wyżej pisałam. :)

> intereusje, raczej ciut odstrasza, bo zazwyczaj spotykałam sie z facetami na swoim
      > poziomie;)

cos insynuujesz z tymi poziomami? może to, że ten facet ma tylko jakąs tam firme (fakt, sporo kasy), ale Ty znałas facetów zainteresowanych medycyną? bo może medycyna jest taka poważna i najmundrzejsza?

• ob_cykana Re: On ona dwa światy 29.10.13, 12:04
      no to dostało Ci się, panie sprowadziły Cię do parteru, zdeptały, skopały

na tym forum to standard
    • bosa_stokrotka Re: On ona dwa światy 29.10.13, 16:08
      analizujesz i gdybasz co by było jakby było wyluzuj i przystopuj
      swoją drogą piszesz ,ze podoba mu się Twój tyłek i cycki hm ? już się bzykaliście ?
      Moim zdaniem trochę jesteś za mocno napięta skoro facet jest fajny to randkuj ,flirtuj zobaczysz z czasem sama co z tego wyniknie możne związek a może tylko zwykłe koleżeństwo .
    • atakajedna86 Re: On ona dwa światy 29.10.13, 18:16
      zazartowałam ze mam zgabny tyłek i fajne cycki i od razu okazało sie ze jestem próżnym NArcyzem... wiećej dystansu ludzie.
      • bosa_stokrotka Re: On ona dwa światy 29.10.13, 18:30
        alez my mamy dystans bo nas osobiście ta sprawa nie dotyczy a Ty zbyt emocjonalnie do tematu podchodzisz i niepotrzebnie się napinasz jeśli coś jest nie po Twojej myśli
        o kwestii tyłka i cycków wydawało mi się ,że piszesz serio ale może rzeczywiście przeoczyłam ,ze to żart .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka