09.01.14, 20:54
Kobitki, powiedźcie mi jedną rzecz- czy ofiarowanie dziewczynie kwiatów z okazji jej urodzin, mimo że ma chłopaka jest stosowne czy raczej nie bardzo?
Obserwuj wątek
    • sweet_pink Re: Prezent 09.01.14, 21:18
      Moim zdaniem stosowne. Kwiaty się kobietom daje bez względu na stan cywilny i posiadanie chłopaka/dziewczyny.
      Jedyne co może zostać odebrane jako niestosowne (przez tych co przypisują kwiatom znaczenie) to czerwone róże(lub jedna czerwona), ale kwiatów jest mnóstwo a czerwone róże są strasznie oklepane, wiec to nie problem (ja np uwielbiam herbaciane).
    • lled Re: Prezent 10.01.14, 15:03
      nie jestem kobitkom ale odpowiem. dalem kobitce kwiaty w dniu jej urodzin i pozniej (czytaj, dni/tygodnie) dziewczyna myslala ze cos miedzy nami sie kreci. miala chlopaka a ten cymbal nie dal jej nic na urodziny bo poprostu zapomial. z tego wyszla taka sytuacja ze musialem sie z nimi spotkac i wszystko wytlumaczyc. on byl zly na mnie ze mu kobiete podrywam, ona byla zla na niego ze zapomnial o jej urodzinach a ja bylem zly na ich dwoje.
      sprawa sie wyjasnila i wszystko wrocilo do normalnosci.

wracajac do sedna, nie dawaj kwiatow kobiecie na urodziny jezeli ma chlopaka czy meza!
      • jan_hus_na_stosie2 Re: Prezent 12.01.14, 11:29
        lled napisał:

> on byl zly na mnie ze mu kobiete podrywam, ona byla zla na niego ze zapomnial
        > o jej urodzinach a ja bylem zly na ich dwoje.

ale namieszałeś :D

• thesloth Re: Prezent 11.01.14, 18:42
      Stosowne, to dosyć uniwersalny prezent, szczególnie w sytuacji 'nie wiem co kupić'.
      • jan_hus_na_stosie2 Re: Prezent 12.01.14, 11:37
        zawsze można kupić alkohol lub bombonierkę :)

• pomorzanka34 Re: Prezent 12.01.14, 11:21
      kobiety uwielbiają kwiaty wiec jak najbardziej stosowne
      a jaka relacja łączy Cię z tą koleżanką ? i dlaczego w sumie chcesz dać jej kwity ?
    • neojeriomina Re: Prezent 12.01.14, 11:55
      Kwiatki zawsze można dać ale licz się z tym, że jej chłopak może to różnie odebrać.
    • leptosom Re: Prezent 12.01.14, 12:43
      co go w tym momencie obchodzi, czy ona ma, czy nie ma, chłopaka, męża, konkubenta, kochanka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka