Dodaj do ulubionych

Mięśniaki macicy

05.02.14, 11:09
Czy któras z Pań je posiadała :) ? Czy to prawda że po menopauzie wchłaniają się ? Mam 48 lat i jakoś nie spieszy mi sie żegnac z macicą tylko dlatego ,że lekarze uwarzają że w tym wieku |"jest mi juz nie potrzebna"....
Czy ktorejs z Was mięsniki znikneły ???
Pozdr:)
Obserwuj wątek
    • iwa57 Re: Mięśniaki macicy 06.02.14, 16:56
      u mojej siostry cala macica byla w miesniakach .......lekarz nakazal kontrole ,po 6 miesiacach przyschnely ,ale jeszcze byly .......od badania stwierdzajacego miesniaki uplynely juz 2,5 roku i ostatnie badanie wakazalo ,ze macica jest czysta tzn. bez miesniakow
      Tak bylo u mojej siostry i mam nadzieje ,ze i u Ciebie tez tak bedzie ......rob badania kontrolne ...pozdrawiam
    • japoneczka01 Re: Mięśniaki macicy 23.08.14, 16:14
      Aniołek34 przez przypadek przeczytałam Twój post. Może poniewczasie, ale moja bratowa przed laty miała ten sam problem i w zielarskim sklepie w takim co mają oprócz naszych ziół równiez chińskie, sprzedano jej globulki dopochwowe z ziół chińskiech, które po zastosowaniu działają tak jakby czyściły macicę, ale bezboleśnie. W czasie miesiączki schodziły włókna mięśniówki. I właśnie te mięśniaki same się złuszczyły. Zużyła 3 opakowania, każde z przerwą na regenerację i jak poszła na kontrolę do lekarza to się zdziwił, że mięśniaków nie ma, a też proponoiwał operację. Nazwy tych globulek ona nie pamięta, bo to była nazwa chińska, ale jak się powie w czym problem to zielarze wiedzą, o które globulki chodzi. Może spróbujesz popytać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka