kwik 29.03.02, 16:29 witaj Behemocie. Smakowała kocina z chrzanem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szarak1 Dzięki Kwiku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.02, 17:11 Ale mi sprawiłas niespodziankę.Bo wiesz kotu to tak nie wypada zakładac zastępczych wątków.Ale jak zrobił to sam Kwik to zmienia postac rzeczy.To ja zapraszam też Agcik i Aise.Moje drogie, zdaje sie ,że mamy jakieś sprawki do załatwienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak1 Re: Dzięki Kwiku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.02, 17:14 Neona ,prosze bądź w pobliżu ,bo one mnie znowu upieką na dużym ogniu.Wiesz jakie to wiedżmy bagienne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak1 Dzięki Kwiku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.02, 17:14 Ale mi sprawiłas niespodziankę.Bo wiesz kotu to tak nie wypada zakładac zastępczych wątków.Ale jak zrobił to sam Kwik to zmienia postac rzeczy.To ja zapraszam też Agcik i Aise.Moje drogie, zdaje sie ,że mamy jakieś sprawki do załatwienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak1 Eh dziewczyny,już przy piekarniku? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.02, 21:22 Trudno ,co robić.(jak powiedział jeden pan).Kotu pozostało życzyć wszystkim bagiennym bywalcom spokojnych i wesołyc świąt,smacznego łyskasa i innych frykasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Eh dziewczyny,już przy piekarniku? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.02, 14:32 Uwazaj koteczku, wiedzmy dzis maluja jajka !... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak1 Kot sie nie boi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.02, 16:13 bo siedzi sobie w bagienym bajorku i tylko wąsiska wystają mu nad wodą.A jajka behemot to trzyma w lodówce.Nieumalowane.Na razie,O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Jak koteczek miewa sie po swietach ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.02, 22:48 Odpasiony? Siersc gladziutka i lsniaca ? Oj, szaraczku, bo na dach ciezko bedzie wskoczyc albo na plotek jaki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak1 Po swietach to IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 22:21 Kotu na bagnie założyli betonowe skarpetki:(Żeby chociaż te jajka pomalowali ... ?Ale gdziez tam ,albo do piekarnika , albo jakieś mafijne sposoby na koteczka.Świat sie wali Behemotowi na pyszczek ,eh... . Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Ty niewdzięczniku 04.04.02, 09:05 tyle ciepłych słowek, a Ty pamiętasz tylko betonowe skarpety i mafijne zagrywki. i komu to świat się wali, co. hlip, hlip :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak1 Kwiku,jaki tam ze mnie niewdzięcznik, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.02, 14:53 co najwyżej nastrojowe zwierzę.Cement,piekarnik i inne tortury przebolałem jakoś.Ale ten mlecz(który ,jako żywo skojarzył się kotu ze szczawiem)to był Knock out.Jakże to tak?Behemot jest istotą łyskasożerną i drapieżną ,co każdy na bagnie wie.A tutaj takie roślinki,eh...:( Odpowiedz Link Zgłoś
kwik behemocie, daj się jakoś udobruchać 04.04.02, 14:55 sztama? mlecz, mleko, mnie się wszystko ostatnio myli, palce mkną po klawiaturze z prędkością dźwięku, bo czasu mało itd. to co chcesz dziś na kolację? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak1 Kwiku,sztama to jest zawsze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.02, 15:11 nawet jak jej z pozoru nie ma:)A klawiatura to kotu też już nie raz płatała różne figle.Buźka Sz1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szarak1 Jeśli zaś chodzi o kolację, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.02, 15:15 to zamawiam myszkę .I niekoniecznie musi być mała;)Kocisko to duże zwierze i drobinką jakąś sie nie nasyci,mniam mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik myszka duża 04.04.02, 15:17 w wianuszku warzywnym? hawajskie kwiaty itp. a na deser marchewka. bez groszku. a żaby lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szarak1 Mniam ,mniam .Hawajskie kwiaty itp.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.02, 15:23 rozmarzyło się kocisko.Po czy żwawym krokiem poszło do kuchni odgrzać klopsiki made in Pudliszki Odpowiedz Link Zgłoś
kwik szarak, wstydziłbyś się 04.04.02, 15:32 Pudliszki, Winiary, konserwy turystyczne itp? jako czarodziej (o ile mnie pamięć nie myli) potrafisz chyba wyczarować COŚ z niczego? i nie będzie to produkcja masowa krajowa konserwowa, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak1 No ten Kwik to ma rację, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.02, 15:43 (pomyślało zbałamucone durnowatymi reklamami kocisko)Ale przecież tyle razy słyszało:Konserwy,dobre pomysły dobry s..k !I takie tam rózne la la la. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz1 Dobra ,to ja poproszę o żabcię,ee...żabę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.02, 15:46 Odpowiedz Link Zgłoś
kwik kocisko ma krótką pamięć 04.04.02, 15:54 leciało jeszcze "podaruj sobie odrobinę luksusu". wobec tego pytanie: w jakiej wersji ma być żaba? i w jakim sosie? i czy w ogóle w sosie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz1 A Kwik też nie lepszą! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.02, 16:12 A juz miało być tak dobrze:( Myszka duża w wianuszku warzywnym, hawajskie kwiaty itp. a na deser marchewka. bez groszku. A żaby lubisz? lubię,może być we własnym e...,no to ..(kropka) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik szarak, trzymaj się na baczności 04.04.02, 16:18 > A żaby lubisz? lubię,może być we własnym e...,no to ..(kropka) szarak, mowę Ci odjęło, czy co? chyba nici z tej kolacji będą. szyjesz coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz1 Re: szarak, trzymaj się na baczności IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.02, 16:33 > szarak, mowę Ci odjęło, czy co? A co ,jak jąkała to juz nie ma prawa do.. (tutaj niestety kocisko sie zająknęło). > chyba nici z tej kolacji będą. Eh Kwiku,zawsze jesteś taka? > szyjesz coś? O przepraszam ,Behemot bardzo szanuje zawód krawca ,ale szyć nie będzie ,nigdy!To zajęcie dla p.ń.(ach to jąkanie ,pomyślało kocisko,zacinając się znowu) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik :)) 04.04.02, 16:38 > A co ,jak jąkała to juz nie ma prawa do.. (tutaj niestety kocisko sie > zająknęło). no właśnie, szaraku: kawa na ławę. co do jąkania: jestem za a nawet przeciw. ale raczej za..chyba. > Eh Kwiku,zawsze jesteś taka? ja? niiiiigdy! słowo (zucha). > > szyjesz coś? > O przepraszam ,Behemot bardzo szanuje zawód krawca ,ale szyć nie będzie ,nigdy! > To > zajęcie dla p.ń.(ach to jąkanie ,pomyślało kocisko,zacinając się znowu) a jakie zajęcia, wg kota Behemota, nie są dla p.ń., społecznie i moralnie zakazane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Re: :)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.02, 16:56 kwik napisał(a): > > no właśnie, szaraku: kawa na ławę. > co do jąkania: jestem za a nawet przeciw. > ale raczej za..chyba Kawa na ławę?Toz kot sie rozjąka do reszty i wtedy to w ogóle nic nie będzie w stanie powiedzieć > > Eh Kwiku,zawsze jesteś taka? > > ja? niiiiigdy! słowo (zucha). Behemot tez czuje się harcerzem i polega na słowu zuszycy:) > > > szyjesz coś? > > O przepraszam ,Behemot bardzo szanuje zawód krawca ,ale szyć nie będzie ,n > igdy! > > To > > zajęcie dla p.ń.(ach to jąkanie ,pomyślało kocisko,zacinając się znowu) > > a jakie zajęcia, wg kota Behemota, nie są dla p.ń., społecznie i moralnie > zakazane? O Kwiku!!!Kot nie jest jakims samczym szowinistą!!!Miało być :to zajęcie dla samców i pań,oczywiście:)(wszystko przez to jąkanie)No bo jak można szyć bez towarzystwa?Okropność i niedoczekanie!Kot jak ten Cygan dla towarzystwa k.....y (jejku ,znowu)dałby sobie wasiska powyrywać. A co do tych zajęć... O tym w następnym odcinku;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik szary czy bury? 04.04.02, 17:03 oj, kocie Behemocie. naturę to masz pokrętną i wykrętną. lubisz się obrażać, aby później głaskanie było :) przewrotny szarak. a podobno to domena kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Re: szary czy bury? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.02, 17:16 kwik napisał(a): > oj, kocie Behemocie. naturę to masz pokrętną i wykrętną. lubisz się obrażać, ab > y > później głaskanie było :) przewrotny szarak. a podobno to domena kobiet. Eh Kwiku ,gdyby to kot wiedział czy czarniawy czy szarawy ?Miałby wtedy bardzo błyszczące futerko:)A tak ,tu sie wymknie ,tam uieknie ,a czsem goni, goni na złamanie grzbietu.I kot wcale nie lubi sie obrażać.No! Refleksyjny jakis jest i tyle.A głaskanie ?Tak to miłe!To Behemot też pogłaszcze Kwika czule w podzięce za miłą rozmowę:)))Aha,jeszcze kolacja.Kwiku ,jutro .Tak te klopsiki mi leża na brzuszku,że nie zjem nic przez następne 10 godz. Ps.przewrotność to domena przewrotnych ,nie tylko kobiet:) Ps2. Musze lecieć na złamanie łap.Do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: szary czy bury? 04.04.02, 17:22 w porządku ale jutro Ty gotujesz, ok? :) do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz1 No i widzisz Kwiku.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 18:09 kwik napisał(a): > w porządku ale jutro Ty gotujesz, ok? :) > do jutra. To jutro ,to sie niestety dopiero teraz dla mnie zaczęło.Ale nic to ,frukta już sie gotują:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ccccccccccccześć! 05.04.02, 18:12 a kuku! jeszcze tutaj jestem. niespodzianka. a co to tak ładnie pachnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz1 Ale niespodzianke Kwiczek mi sprawił! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 18:19 A pachnie ,pachnie.I nie żadne tam łyskasy tylko same frykasy.To co szanowna pani życzy sobie jako startera.Kociny nie zproponuje ,bo to danie główne... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ale kwik ma ciężką głowę 05.04.02, 18:24 to ja sobie tutuaj odpocznę po całym ciężkim dniu znojnej pracy i trudzie. jak niespodzianka to niespodzianka. jak minął dzień, Sz1? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Kwiku ,no normalnie mnie rozczulasz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 18:39 Kocisko załatwiało dzisiaj interesiki firmowe.I o malo co nie załatwiło swojego szefa.Ale całe szczęscie szef żyje, i Kwik może z nim rozmawiać! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik kocie 05.04.02, 18:41 z kim kwik może rozmawiać: z Behemotem, czy z szefem Behemota? czy Behemot nie napił się zbyt dużo winka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Kwiku,kot się szczerze bije w piersi(bum,bum) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 20:27 Wiem,wiem.Zupełnie nie po kociemu zostawiłem Ciebie bez odpowiedzi.Kwiku ,siła wyższa ,naprawdę.Aż wstyd mówić .Dlatego nie powiem dlaczego:)Ale ,za tą zniewagę Behemot zrobi Kwikowi miłą niespodziankę.Jak mówi mądra księga:szukajcie a znajdziecie (niespodziankę).Pozdr.mający taaaaaaaaakie wyrzuty na sumnieniu Szarak1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Kwiku,kot się szczerze bije w piersi(bum,bum) IP: *.abo.wanadoo.fr 05.04.02, 21:31 Napiszcie w jakiej to wroclawskiej instytucji panuje takie "ukryte bezrobocie"? Czyli total socjal? Zazdroszcze "pracy" w Polsce.....pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak1 Re: Kwiku,kot się szczerze bije w piersi(bum,bum) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 22:02 Andzia ,nie zazdrość!!!We Francyji płacą w euro,i to nieżle .W Polszy tylko złotówkami,i to słabo:(Pomyśl,jakbyś zarobiła 200 euro to co,pracowałabys pełna para .Wątpię.A ja tak sobie moge pisac bez problemu.Mam pensję w złotówkach i nie narzekam.I nikt mnie nie sprawdza ,co najwyżej mój klient:))) Wiesz dlaczego?Pozdr .Sz1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Kwiku,może to tak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 16:37 wygląda ,ale koty piją wino dopiero na kolację.Rano co najwyżej sikaczyka np.sangrię (lub inne soczki).W odpowiedzi nie ma sprzeczności.Naprawdę! Kwiku,czrodziejko dowcipna i mądra,nie poddawaj się tylko pomyśl!(tu kot sprawił sobie troszke radości zaczynając się droczyć)Wierze w Twoją dociekliwość.Jednak jak stwierdzisz ,że tak błacha sprawa niegodna jest Twojej uwagi ,to Behemot wjaśni co kocisko miało na myśli:))Pozdrówka i milego łykendu,sz1 Odpowiedz Link Zgłoś
kwik szaraczku miły 08.04.02, 10:04 ale jesteś tajemniczy, niczym Don Pedro z krainy Deszczowców..albo Rumburak z czeskiej bajki. stety już po łykendzie, czas na cotygodniowe starcie. żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Kwiku ,Kwiku ,Kwiku(miau,miau) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.02, 13:16 kwik napisał(a): > ale jesteś tajemniczy, niczym Don Pedro z krainy Deszczowców..albo Rumburak z > czeskiej bajki. O tak Kwiczku,ja jestem jak Rumburak ,bo Ty jestes jak boska Arabella:) > stety już po łykendzie, czas na cotygodniowe starcie. Ok,moja ty przeciwniczko, a może juz bez prze- (sam nie wiem)No to Behemot ma wyjasnić wszystko czy Kwiczek jeszcze pozgaduje? > żeby > mi > się > chciało > tak > jak > mi > się > nie > chce. Kocisko ma tak co rano,ale wieczorem samopoczucie w skali 10-cio punktowej 11:) Pozdrówka sz1 Odpowiedz Link Zgłoś
kwik helou 08.04.02, 13:20 jeszcze jedno pytanie: czy oczka się Tobie świcą przez całe życie? :) poproszę o jeszcze jedną podpowiedź (oprócz odpo. na powyższe). kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 No nie przez całe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.02, 13:43 kwik napisał(a): > jeszcze jedno pytanie: czy oczka się Tobie świcą przez całe życie? :) To było tak:Na początku były jako latarki,potem jeszcze troche jak reflektorki.Przez jakis czas zgasły i były niczym wypalone latarenki w karawanie: ( A na końcu kocisko utopiło się w bagnie ,i teraz oczka mu świcą jak próchenko w nocy:) > poproszę o jeszcze jedną podpowiedź (oprócz odpo. na powyższe). Był taki film, tytułu nie pamiętam ,w którym pan zawiadowca był jednocześnie jakimś tam pracownikiem administracji kolei.(Grał go B.Pawlik)No i on poisał skargi sam do siebie i na siebie .Taki był dwa w jednym . Łosz end goł. I jeszcze ...,ale miała być jedna podpowiedź!Pozdr szaaaaaaaaaarak1 > kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik Odpowiedz Link Zgłoś
kwik w takim razie prawie 90% sure 08.04.02, 13:46 to co bawimy się dalej w kotka i myszkę? :) k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Ale ty będziesz myszą ,ok? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.02, 13:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Tjepier kotu nużno pobieżat na dwa czasy.Patom,ok? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.02, 13:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Iś libe diś du libst miś niśt,Kwiku ..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.02, 15:46 Strzał nr 1 ,ok? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik szary, teraz to już nic nie panimaju 08.04.02, 15:48 rzutka nie dotarła do tarczy, szaraku próbuj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Kwiczuniu,nie bój się.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.02, 16:44 kociska szare nie maja takiego tempa:)Behemot ma takie piosenkowe skojarzenia.Dadada,Ich liebe dich du libst mich nicht,pamiętasz? Ps.A co z odpowiedzią? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik kwik nie straszny takich rzeczy 08.04.02, 16:46 Gość portalu: sz1 napisał(a): > kociska szare nie maja takiego tempa:)Behemot ma takie piosenkowe > skojarzenia.Dadada,Ich liebe dich du libst mich nicht,pamiętasz? nie, nie pamiętam. > Ps.A co z odpowiedzią? na jakie pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 pozorna sprzeczność Kwiku! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.02, 17:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Dobra...,kawa na ławę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.02, 18:14 Behemot to szef i pracownik w jednym.Jakby powiedzieć nowomową to preses i area manager w jednym.All i one.No i jak kocisko o mało się nie zabiło bo jechało samochodem ,to o mało nie zbiło szefa firmy,czyli siebie. pozdr szarak1 Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Dobra...,kawa na ławę 08.04.02, 18:17 ale czy to jest CAŁA kawa na ławę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Oczywiście nie cała.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.02, 19:38 ..ale Kwiku ,teraz jor tern,dijer:) pozdrówka sz1 Odpowiedz Link Zgłoś
kwik to znaczy 09.04.02, 08:56 chcesz zagadkę ode mnie, czy będziesz próbował dalej ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Kwiku ok! Mnie się za te wszystkie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 14:34 zagadki po kocich uszach należy!Dawaj zagadke jak masz ochotę. pozdr .sz1 Odpowiedz Link Zgłoś
kwik prosze bardzo 09.04.02, 14:41 gupia zagadka (prawie bez odpowiedzi) kto ryczał na rykowisku? p.s. przepraszam, ale dziś brak weny TFUrczej. wiosenne przesilenie, niedobór kawy (chroniczno-notoryczny) itp. itd. i np. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Dzięki, dzięki 09.04.02, 14:52 szarak wcale nie wczuł się w podłe położenie kwika, zamiast pocieszyć, utulić, pogłaskać...eh.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Kwiku ,po prostu boje się.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 14:58 odpowiedzieć.Czyżby jeleń?Nie ,to za proste na Kwika!Proszę o podpowiedź nr1 Ps.ale zanim co to prosze do skrzyneczki Ps2.Może kawki? Ps3.Ja sie mogę tylko połasić(miau,miau):( Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a ja myślałam, że kot odważny jest 09.04.02, 15:07 zanim podpowiedź, to również poproszę do skrzyneczki:) popowiedź nr.1 czy ryki to kwiki? > Ps2.Może kawki? tak, duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużą, poproszę. > Ps3.Ja sie mogę tylko połasić(miau,miau):( no dobra. (w myślach: zadam odwieczne pytanie na przeprosiny): jak tam minął dzień szaraczku? ugotujesz coś dla mnie dziś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 A kiedy to Kwik widział odważnego szaraka? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 15:18 kwik napisał(a): > zanim podpowiedź, to również poproszę do skrzyneczki:) > popowiedź nr.1 czy ryki to kwiki? Toż Kwiku ,ja tak myślałem,ale nie śmiałem! > > > Ps2.Może kawki? > > tak, duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużą, poproszę. sie robi:) . > (w myślach: zadam odwieczne pytanie na przeprosiny): jak tam minął dzień > szaraczku? Dzisiaj szefa nie zabijałem.No może na raty.Too much cigaretes:( > ugotujesz coś dla mnie dziś? No peeeeeeeeeeeeewnie,przyjmuję zamówienia,prosze bardzo! I prosze do s. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik cały czas go widzę :) 09.04.02, 15:28 za szybkie rozszyfrowanie nagroda: 3 miski mleka + dywan z płatkami róż, co by Behemot odpoczął po ciężkim dniu. a na kolacyjkę ...chyba jeszcze za wcześnie, a niech tam , raz się żyje..poproszę kurczaczka no i jakąś bajkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Re: cały czas go widzę :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 15:45 kwik napisał(a): > za szybkie rozszyfrowanie nagroda: 3 miski mleka + dywan z płatkami róż, co by > Behemot odpoczął po ciężkim dniu. Eh,jak miło:) > a na kolacyjkę ...chyba jeszcze za wcześnie, a niech tam , raz się żyje..popros > zę > kurczaczka no i jakąś bajkę. No i jak można odmówić Kwikowi po takim wstępie.Ale z Kwika Kwiczysko! Kurczak w panierce już się piecze(mniam ,mniam)A bajka ....prosze ,proszę. Pan Kotek był chory I leżał w łóżeczku, I przyszedł pan doktor Jak sie masz koteczku? Okropnie,lecz teraz na obiad jest pora, To kot powiedziawszy pożarł doktora! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik rany boskie 09.04.02, 15:53 co by tak słodko nie było: bajka? i to ma ukoić moje skołatane nerwy..moje serce...moje serce... :))))) > Pan Kotek był chory > I leżał w łóżeczku, > I przyszedł pan doktor > Jak sie masz koteczku? > Okropnie,lecz teraz na obiad jest pora, > To kot powiedziawszy pożarł doktora! Behemot chory? biedactwo, może jakieś proszeczki podrzucić? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Kwiku,ale bajki.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 16:06 to będą na forum bajka! Ok?Może za jakis czas..Kwik pohakerzy i wtedy kto wie..? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik no to w takim razie na razie proszę raz 09.04.02, 16:12 dwa trzy, dwa zrazy. Kwik zgłodniał, bo kurczak się spalił. i nici z kolacji przy kociej serenadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Kwiku,to chyba telepatia. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 16:28 Skąd wiedziałeś,że kocisko jadło zraziki?(made in Pudliszki)A kurczak jak to kurczak,skórka może spalona ,ale w środku to mniam ,mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik szaraku 09.04.02, 16:30 telepatia nie istnieje. i nie działa. a kurczaczek w środku rzeczywiście pyszny. mniam. moge dokładkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Kwiku,to chyba telepatia. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 16:46 Skąd wiedziałeś,że kocisko jadło zraziki?(made in Pudliszki)A kurczak jak to kurczak,skórka może spalona ,ale w środku to mniam ,mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik jak powyżej 09.04.02, 17:02 poproszę dokładkę :)))) i jakieś ziółka, bo kwikowi głowa już się kiwa i zaraz runie pod stół :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Re: jak powyżej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 17:20 kwik napisał(a): > poproszę dokładkę :)))) > i jakieś ziółka, bo kwikowi głowa już się kiwa i zaraz runie pod stół :) Kwiku,czy ty sie aby nie przepracowujesz?Kwik ja k mniemam to osoba wielkiego serca .Ale jak ciało zmęczone to i wielkie serducho nie pomoże:) To ja proponuję chińskie ziele (przez mugoli zwane herbatką).Do tego potrawka z kociny i sałatka z bagiennej kapustki:)Mniam ,mniam Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: jak powyżej 09.04.02, 17:25 > Kwiku,czy ty sie aby nie przepracowujesz? tylko czasami :) a ja idę na kawkę, szaraku. zaraz wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ależ proszę 09.04.02, 17:53 to był baaaaardzo długi dzień. kwik słania się na nogach. ale jeszcze trochę musi wytrzymać (silny jest, da sobie radę :) szarak, chodź na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik czy chodzi 09.04.02, 18:00 o komunikację? nie, dzisiaj to niemożliwe. O! zagadka: mały cytat: - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 No chyba nie z misia:)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 18:12 O to jest super zagadka!!! prosze o podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik nie, nie z filmu 09.04.02, 18:20 było ich trzech. (i nie są to 3 Muszkieterowie) jak powiem więcej to będzie wszystko wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 No to moze... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 18:26 kwik napisał(a): > było ich trzech. (i nie są to 3 Muszkieterowie) > jak powiem więcej to będzie wszystko wiadomo. ...(tutaj kotu łapa zadrżała)Ich troje?:)Albo jaki inny kabaret?Może Koń Polski? Kurcze ,durne kocisko samo sie prosiło.I fik,łapka przytrzaśnięta:( Odpowiedz Link Zgłoś
kwik odpowiedź 09.04.02, 18:32 Tytus, Romek i Atomek. jeszcze jedna kawa dzisiaj ta da da da da da tańczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Toz kocisko czytało wszystkie części IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 18:38 No może poza ostatnią:(1:0!Ale next time,next time...Kwiczku!Masz kawę!Da da da.I biegnij na słoneczko,bo za chwilę zajdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik pamięć dobra ale krótka! 09.04.02, 18:43 już nie zdążę. zanim wyjdę z lochów i bunkrów, tajemnymi przejściami..będzie za późno. a Ty juz tam jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Kwiku,ja tam już jestem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 18:59 od dłuższego czasu(4 godz)!Kot nie zamierza umierac z przepracowania.Co najwyżej z przklikania:)Ale Behemot rozumie wszystko:Jak mus ,to mus. I bynajmniej nie jabłkowy:)Pracuj ,Kwiczku ,pracuj....,bo pieniążki na koncie Ci same nie urosną:)(bez urazy proszę)To ja popatrzę za Ciebie,ok? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik zazdroszczę niemożebnie :) 09.04.02, 19:02 jeszcze chwileczkę, jeszcze momencik. to opowiedz, co widzisz miłego. chyba zaczyna się ściemniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 No tak ,się ściemnia:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 19:11 Jak kocisko popatrzy w dół to lepiej nie mówić.Ale wyżej....,to je ono,jak mawiają bratnie narody:)Ale ,ale.. Kwiku ,Ty sobie klik klik, a czas leci.Na resztki sloneczka .Już Cię tam widzę!!!(klik,klik) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Tylko nie piratuj Kwiku za bardzo!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 19:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Miłego ,a nawzajem:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 07:39 Tylko Kwiczku ,kot o mało nie zleciał z krzesełka jak zobaczył ,że wątek tak wcześnie się powiększył:)Sama powiedz ,czy wszystkie Kwiki pracują tak od rana? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Miłego ,a nawzajem:) 10.04.02, 09:01 tylko, że ja dziś nie pracuję :) szerokiej drogi (?)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Jak ja Kwikowi zazdroszczę.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 09:15 Ale nic to Kwiku.Dzisiaj przed kotem wielkie czyny(:))!!!Ale kot ,jak nie zabije swojego szefa ,to sie tutaj jeszcze zjawi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik szary 10.04.02, 09:17 kocie, co Ty tak cały czas o zabijaniu szefa? daj mu trochę luzu dzisiaj, ok? :) Odpowiedz Link Zgłoś