Dodaj do ulubionych

Duży biust

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:55
Mam pytanie?
Gdzie mozna kupić fajny biustonosz gdy masz rozmiar 85 DD,E ?
Bo przeważnie są brzydkie.
Obserwuj wątek
    • maretina Re: Duży biust 26.08.04, 13:58
      Gość portalu: kinga napisał(a):

> Mam pytanie?
      > Gdzie mozna kupić fajny biustonosz gdy masz rozmiar 85 DD,E ?
      > Bo przeważnie są brzydkie.
      wspolczuje, ja dla rozmiaru 75 c tez nie zawsze znajduje ladne.chyba
      zapomnieli, ze nie kaza kobieta ma "b".
      • Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:32
        Może i dla ciebie będzie po drodze do tej hurtowni. Fajnie,że się odezwałaś.
        Wiesz ja też jak kupuję bieliznę to tylko wpadają mi w ręce te z literką "B"-
        ciekawe nie? Czyli co albo większych jest więcej i zostały wykupione, albo mamy
        wszystkie mieć rozmiar "B". A podobno męźczyźni lubią te większe piersi? To kto
        w takim razie projektuje i szyje "B"- jakaś biedna kobietka, która ma jakiś
        kompleks?
        • Gość: iija Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:45
          o Boszsz... obie jestescie do dupy.
          • maretina Re: Duży biust 26.08.04, 14:51
            Gość portalu: iija napisał(a):

> o Boszsz... obie jestescie do dupy.
            a y do jakiej czesci ciala? penis moze byc?:)
          • Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:56
            O co tobie chodzi?
            • Gość: iija Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:36
              o co chodzi...? chodzi o to, ze obydwie jestesci zenujace.
              • maretina Re: Duży biust 26.08.04, 17:27
                Gość portalu: iija napisał(a):

> o co chodzi...? chodzi o to, ze obydwie jestesci zenujace.
                to nie pisz w takich watkach:)
                masz problem? zmien plec:)
      • Gość: patrywi Re: Duży biust IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.04, 19:40
        a ja polecam swietny sklep ATut na Grochowskiej w Warszawie. Tam przede
        wszystkim zanim sprzedadza Ci biustonosz mierza Cie i zazwyczaj sie okazuje ze
        masz jeszcze wiekszy rozmiar niz myslalas!!!! Poszlam tam z 75 D a wyszlam z 70
        E. Panie pokazuja jak powinien wlasciwie lezec biustonosz, bo wiekszosc kobiet
        nie wie np. ze fizbiny powinny sie konczyc w polowie pachy itd. Maja duzy wybor
        duzych biustonoszy, polecam.
    • agick czy jesteś z Warszawy? 26.08.04, 14:09
      jeśli tak - polecam Ci hurtownię z bielizną - nazywa się "Oleńka". To jest na
      trasie Białystok, w Markach. Jak wjeżdżasz do Marek to są drugie (albo trzecie)
      światła po prawej stroni - taki budynek z cegły.

mają duży wybór bielizny z miseczką DD E, ładne a nie namioty - produkcji
      polskiej, przystępne ceny.
      są i majteczki i rajstopy..:)

całkiem spora hurtownia. prowadzą też detaliczną sprzedaż.
      jeśli nie po drodze Ci - polecam Ci H7M - ostatnio mają bardzo fajne fasony!!
      cena średnio 39,90..
      pozdrawiam,
      • Gość: kinga Re: czy jesteś z Warszawy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:22
        H7M co to?
        Ja mam bliżej do Marek bo to blisko.
      • Gość: kinga Re: czy jesteś z Warszawy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:28
        Jeszcze jedno pytanko? Czy masz lepszy namiar na tę hurtownię jakiś telefon?
        Czy napewno nie zjeżdżasz z trasy? Jest tam widoczna nazwa? Jak bedziesz mogła
        to odpisz. Ja jestem z Zielonka.
        • agick przepraszam... 26.08.04, 15:39
          że nie odpisałam wcześniej - nie mam namairu dokładnego. trafiam tam na
          zasadzie na pamięć. poleciła mi to koleżanka.

chcraktersytyczne jest to, że po lewej stronie są nowe wysokie budynki,
          osiedle... a zaraz za światłami jest posesja i widać nazwę "Oleńka".

chodziło mi o H&M oczywiście....:)
    • Gość: katinka Re: Duży biust IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 26.08.04, 14:36
      polecam Ci bielizne firmy Konrad, jest piekna po prostu, slicznie wykonczona i
      bardzo kobieca. sama kupuje male rozmiary, ale z pewnoscia znalazlabys cos i
      dla siebie :)

www.konrad-bielizna.pl/
      • Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:42
        Faktycznie śliczna. Dzięki
        • panidanka Re: Duży biust 26.08.04, 14:49

> Faktycznie śliczna. Dzięki

Faktycznie śliczna
          a ceny?
          • Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:02
            Cen też nie widziałam, ale można zadzwonić.
        • panidanka Re: Duży biust 26.08.04, 14:54
          znam taką jedną 30-tkę co przez te braki "na rynku" biustonoszy 75 D; E chce
          sobie operacyjnie zmniejszyć biust.
          Poradzcie coś, abym argumentami mogła ją od tego odwieść
          mnie już ich brak a to przez te "niedostępne" dobre i ładne biustonosze

• kopov Re: Duży biust 26.08.04, 14:56
            powiedz jej, że trwaja wybory miss:)
          • Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:10
            Ja też zawsze mialm problemy.I gdy żartowałyśmy z koleżankami to one mówiły, że
            a chęcią by trochę wzięły mojego "ciężaru". Ale tak jest i poprostu trzeba się
            polubić. To aby się zaakceptować to podstawa. Proszę powiedzieć tej
            dziewczynie, że mam 28 lat też żyję. Niech uwieży w siebie i eksponuje to co
            warto. A biust na panach robi wrażenie. Więc zamaiast myśleć o operacji niech
            dumnie wypnie pierś do góry, aby zakasować wszystkie np. długonogie. Podobno
            męźczyźni mażą aby ta jedyna była długonogą? Może i tak, ale czy duży biust
            odżucaj? NIEEEE!!!!!!
            • panidanka Re: Duży biust 26.08.04, 15:22

> Ja też zawsze mialm problemy.I gdy żartowałyśmy z koleżankami to one mówiły,
              że
              >
              > a chęcią by trochę wzięły mojego "ciężaru". Ale tak jest i poprostu trzeba
              się
              > polubić. To aby się zaakceptować to podstawa. Proszę powiedzieć tej
              > dziewczynie, że mam 28 lat też żyję. Niech uwieży w siebie i eksponuje to co
              > warto. A biust na panach robi wrażenie. Więc zamaiast myśleć o operacji niech
              > dumnie wypnie pierś do góry, aby zakasować wszystkie np. długonogie. Podobno
              > męźczyźni mażą aby ta jedyna była długonogą? Może i tak, ale czy duży biust
              > odżucaj? NIEEEE!!!!!!

noo
              nie odrzucają
              nooo
              ktroś nawet ten biust pieści
              nooo
              chyba niewystarczająco, bo....
              myśl o "plastycznej" jednak jest pomimo WSZYSTKICH argumantów i ja doszłam do
              wniosku, że to przez te braki rynkowe w odpowiednich rozmiarach

no tak
              natura ma swoje...fobie...czy nawet kaprysy na 75D/E
              • Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 16:51
                FUZZY pisze coś o tym. Przeczytaj jakoś po 15-tej pisał.Może ich
                skontaktować.Może poznać trochę myśli facetów a będzie jej milej.
              • pierozek_monika Re: Duży biust 26.08.04, 16:55
                no zrób sobie Pani Danko operację pomniejszenia piersi, a to co zostanie mnie
                dodadzą :) dlaczego jednemu Bozzzzia dała za dużo a innym za mało ?:(
                • panidanka Re: Duży biust 26.08.04, 18:38
                  pierozek_monika napisała:

> no zrób sobie Pani Danko operację pomniejszenia piersi, a to co zostanie mnie
                  > dodadzą :) dlaczego jednemu Bozzzzia dała za dużo a innym za mało ?:(

ja pisałam o znanej mi 30-latce a nie o sobie
                  mój 74B biustonosz nie wymaga korekty...tego rodzahu :)
                  • pierozek_monika Re: Duży biust 27.08.04, 07:52
                    i znowu muszę szukać dawcy :(
    • grogreg Re: Duży biust 26.08.04, 14:39
      WOW! Niektorym to natura nie pozalowala.
      • Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:45
        WOW! Ja bym wolała nie być mniej dostrzegalna. Zwlaszcza latem, w krótkich i
        opcisłych bluzeczkach czy w kostiumie kąpielowym.
        • grogreg Re: Duży biust 26.08.04, 15:28
          Ja mam daleko do domu. Musze prowadzic samochod. Ja sie mam na drodze skupic.
          Wiec prosze mi z takimi wizjami tu nie wyjezdzac.
    • kopov wasze nicki i związane z nimi uwagi w rubryce 26.08.04, 14:47
      <biust> sa skrzętnie odnotowywane. Potem zrobimy wybory miss:)))))))
      • maretina Re: wasze nicki i związane z nimi uwagi w rubryce 26.08.04, 14:50
        kopov napisała:

> <biust> sa skrzętnie odnotowywane. Potem zrobimy wybory miss:)))))))

a Ty jakie masz rozmiary kopov?:)
        • kopov Re: wasze nicki i związane z nimi uwagi w rubryce 26.08.04, 14:54
          słuchaj Ty juz nic nie mów lepiej, wczoraj sie chwaliłaś a dzisiaj co?:)))))))
          gdzie Ci do Kingi?
          a o jakie rozmiary pytasz?:))))))
          • maretina Re: wasze nicki i związane z nimi uwagi w rubryce 26.08.04, 17:29
            kopov napisała:

> słuchaj Ty juz nic nie mów lepiej, wczoraj sie chwaliłaś a dzisiaj
            co?:)))))))
            > gdzie Ci do Kingi?
            > a o jakie rozmiary pytasz?:))))))
            wczoraj to sie nie chwalilam tylko o telenowelach rozmawialismy i mialam zagrac
            w jednej pozytywna role... tzn mialam najpierw na casting przyjsc:)
            przy moim wzroscie moj rozmiar jest naprawde wystarczajacy:)
            a pytalam o rozmiar buta;))))
    • Gość: kejti Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:48
      ja mam 80 E a czasem F i ten sam problem, zawsze kobiety w sklepie robia wielki
      oczy i mowia "takich duzych to nie mamy"
      a propnuje zajrzec tutaj:
      www.figleaves.com/uk/dept.asp?node_id=109
      i zobaczyc, ze to dopiero polowa tabeli rozmiarowej (u gory, "shop by size")
      w bardziej cywilizowanych krajach, gdzie to klienci dyktuja warunki, a nie
      producenci.
      mam duzy biust i chce kupic stanik taki jaki mi sie podoba, a nie: musze kupic
      ten stanik, bo to jedyny w moim rozmiarze.
      paranoja.
      • kopov ale na razie jesteś na II gim miejscu :)))))) n/t 26.08.04, 14:55

• Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:13
        To miło,że są kobiety z większym biustem. Ale te nasze sklepy? Brak asortymentu?
    • Gość: Fuzzy Re: Duży biust IP: *.chello.pl 26.08.04, 15:24
      Cudowny masz biust!!! Uwielbiam takie duze!!!
      • Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 16:48
        Miło że są osoby, które tak myślą. To może ty poradzisz coś tej dziewczynie,
        która chce zmniejszyć sobie biust? Trzymaj się. Potem jeszcze poczytam.
        • panidanka Re: Duży biust 26.08.04, 18:40

> Miło że są osoby, które tak myślą. To może ty poradzisz coś tej dziewczynie,
          > która chce zmniejszyć sobie biust? Trzymaj się. Potem jeszcze poczytam.

ta dziewczyna by mnie zabiła gdyby się dowiedziała, ze jej biust wystawiam na
          widok publiczny bez jej zgody

brrrr już się boję co to będzie
          • Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 18:51
            No to ciii.
          • Gość: baba Re: Duży biust IP: *.acn.waw.pl 26.08.04, 18:54

Jesli nie chcesz kingo specjalnie eksponowac swych walorow (doskonale Cie
            rozumiem- sama mam D albo DD), to polecam triumpha model Doreen- sa tez w wersji
            bawelnianej. Naprawde w tym modelu biust wyglada na C.Jest to troche kasy, ale
            niesamowicie trwale- nosze je od 15 lat, ten model, rzecz jasna, nie
            egzemplarz ;-) .Wytrzymuja (model niebawelniany) 2 lat codziennego niemal
            chodzenia.
            Pozdrawiam
            • Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 19:28
              Dzięki. Przy najbliższej okazji sobie obejrzę.
              • Gość: patrywi Re: Duży biust IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.04, 19:43
                a ja polecam swietny sklep ATut na Grochowskiej w Warszawie. Tam przede
                wszystkim zanim sprzedadza Ci biustonosz mierza Cie i zazwyczaj sie okazuje ze
                masz jeszcze wiekszy rozmiar niz myslalas!!!! Poszlam tam z 75 D a wyszlam z 70
                E. Panie pokazuja jak powinien wlasciwie lezec biustonosz, bo wiekszosc kobiet
                nie wie np. ze fizbiny powinny sie konczyc w polowie pachy itd. Maja duzy wybor
                duzych biustonoszy, polecam.
                • Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 19:45
                  A jak z cenami?
                  • Gość: patrywi Re: Duży biust IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.04, 19:47
                    ja wyszlam w amourette triumpha za chyba 104 zl, felina jest drozsza ale maja
                    na prawde rozne firmy i rozne ceny.
                    • Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 19:49
                      Super.A może znasz jeszcze numer pod jakim znajduje się ten sklep?
                      • Gość: patrywi Re: Duży biust IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.04, 19:55
                        grochowska 98, ciekawa jestem z jakim rozmiarem wyjdziesz. ja wyszlam ze sklepu
                        od razu w dopasowanym przez sprzedawczynie biustonoszu i poczulam sie tak
                        jakbym miala nowy biust. odkrylam ten sklep dopiero 1,5 miesiaca temu a w ogole
                        zastanawialam sie dlaczego w szkole nie ucza jak nalezy dobierac biustonosz, bo
                        noszac nieodpowiedni robimy sobie krzywde.
                        • Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:07
                          Cześć. Faktycznie ciekawe? Wszkole jest pełno rzeczy i nauki, która tak
                          naprawdę do niczego nie jest przydatna. Np. siedzenie na godzinach
                          wychowawczych i totalne nudy. Jeszcze raz dzięki za namiary sklepu. Trzymaj się
                          ciepło.
        • Gość: Fuzzy Re: Duży biust IP: *.chello.pl 26.08.04, 23:34
          Aha. Powiedz jej, ze 2/3 facetów najpierw, jako wzrokowcy, jak patrza na
          kobiete, to patrza na jej biust. I to jest niezalezne od nich. Te 2/3 facetów
          uwielbia duze biusty. Nie wiem skad sie to bierze, ale tak jest. Taki jest
          rgument przeciw sztucznemu zmniejszaniu biustu,
          Pozdrowienia,
          Fuzzy
          • Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:11
            Hej, mam nadzieję że panidanka to przeczyta.To jest jej znajoma, ale fajnieże
            zabierasz głos. A propo Co sądzić o takich spostrzeżeniach jak od niewiadomej
            Re: Duży biust - Gość: dfads 26.08.2004 23:49.
            Ciekawe czy jest zazdrosna?
    • no-suprises Re: Duży biust 26.08.04, 20:09
      Polecam
      www.intymna.pl

i dość drogie
      www.avocado.pl
      • no-suprises Re: Duży biust 26.08.04, 20:12
        Przepraszam:
        www.avocado.com.pl
        • Gość: Fuzzy Re: Duży biust IP: *.chello.pl 27.08.04, 00:12
          chyba no - surprises
          • no-suprises Rzeczywiście. I to po latach... 27.08.04, 22:00
            Dzięki. Tylko, co teraz , buuuu
    • Gość: dfads Re: Duży biust IP: *.in-addr.btopenworld.com 26.08.04, 23:49
      sklep sportowy, namioty do wyboru
      • Gość: kinga Do dfads IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:16
        A tobie co jest?
        Zazdrosna? Bo jak tak to może powiększ sobie biust a nie rób przykrości komuś,
        kto może być załamany. Przez osoby, które nie myślą- niektórym przychodzą
        głupie myśli do głowy"zmniejszenie biustu"- a to już samo w sobie jest
        szkodliwe. Więc następnym razem bądź rozsądniejsza. Hej, a może ty to facet:)???
    • Gość: tralala w Alpinusie (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 00:18
    • saqqara www.samanta.com.pl 27.08.04, 08:29
      duze rozmiary i ceny znosne
    • Gość: dorota Re: Duży biust IP: *.czuby.net / *.czuby.net 27.08.04, 20:27
      podam ci adresy kilku stron tam mozna trafić ładne , może bedzie coś w Twoim
      rozmiarze. www.avocado.com.pl lub www.samanta.pl lub www.intymna.pl. Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka