Gość: kinga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:55 Mam pytanie? Gdzie mozna kupić fajny biustonosz gdy masz rozmiar 85 DD,E ? Bo przeważnie są brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: Duży biust 26.08.04, 13:58 Gość portalu: kinga napisał(a): > Mam pytanie? > Gdzie mozna kupić fajny biustonosz gdy masz rozmiar 85 DD,E ? > Bo przeważnie są brzydkie. wspolczuje, ja dla rozmiaru 75 c tez nie zawsze znajduje ladne.chyba zapomnieli, ze nie kaza kobieta ma "b". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:32 Może i dla ciebie będzie po drodze do tej hurtowni. Fajnie,że się odezwałaś. Wiesz ja też jak kupuję bieliznę to tylko wpadają mi w ręce te z literką "B"- ciekawe nie? Czyli co albo większych jest więcej i zostały wykupione, albo mamy wszystkie mieć rozmiar "B". A podobno męźczyźni lubią te większe piersi? To kto w takim razie projektuje i szyje "B"- jakaś biedna kobietka, która ma jakiś kompleks? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iija Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:45 o Boszsz... obie jestescie do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Duży biust 26.08.04, 14:51 Gość portalu: iija napisał(a): > o Boszsz... obie jestescie do dupy. a y do jakiej czesci ciala? penis moze byc?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:56 O co tobie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iija Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:36 o co chodzi...? chodzi o to, ze obydwie jestesci zenujace. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Duży biust 26.08.04, 17:27 Gość portalu: iija napisał(a): > o co chodzi...? chodzi o to, ze obydwie jestesci zenujace. to nie pisz w takich watkach:) masz problem? zmien plec:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrywi Re: Duży biust IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.04, 19:40 a ja polecam swietny sklep ATut na Grochowskiej w Warszawie. Tam przede wszystkim zanim sprzedadza Ci biustonosz mierza Cie i zazwyczaj sie okazuje ze masz jeszcze wiekszy rozmiar niz myslalas!!!! Poszlam tam z 75 D a wyszlam z 70 E. Panie pokazuja jak powinien wlasciwie lezec biustonosz, bo wiekszosc kobiet nie wie np. ze fizbiny powinny sie konczyc w polowie pachy itd. Maja duzy wybor duzych biustonoszy, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
agick czy jesteś z Warszawy? 26.08.04, 14:09 jeśli tak - polecam Ci hurtownię z bielizną - nazywa się "Oleńka". To jest na trasie Białystok, w Markach. Jak wjeżdżasz do Marek to są drugie (albo trzecie) światła po prawej stroni - taki budynek z cegły. mają duży wybór bielizny z miseczką DD E, ładne a nie namioty - produkcji polskiej, przystępne ceny. są i majteczki i rajstopy..:) całkiem spora hurtownia. prowadzą też detaliczną sprzedaż. jeśli nie po drodze Ci - polecam Ci H7M - ostatnio mają bardzo fajne fasony!! cena średnio 39,90.. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: czy jesteś z Warszawy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:22 H7M co to? Ja mam bliżej do Marek bo to blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: czy jesteś z Warszawy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:28 Jeszcze jedno pytanko? Czy masz lepszy namiar na tę hurtownię jakiś telefon? Czy napewno nie zjeżdżasz z trasy? Jest tam widoczna nazwa? Jak bedziesz mogła to odpisz. Ja jestem z Zielonka. Odpowiedz Link Zgłoś
agick przepraszam... 26.08.04, 15:39 że nie odpisałam wcześniej - nie mam namairu dokładnego. trafiam tam na zasadzie na pamięć. poleciła mi to koleżanka. chcraktersytyczne jest to, że po lewej stronie są nowe wysokie budynki, osiedle... a zaraz za światłami jest posesja i widać nazwę "Oleńka". chodziło mi o H&M oczywiście....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Duży biust IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 26.08.04, 14:36 polecam Ci bielizne firmy Konrad, jest piekna po prostu, slicznie wykonczona i bardzo kobieca. sama kupuje male rozmiary, ale z pewnoscia znalazlabys cos i dla siebie :) www.konrad-bielizna.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:42 Faktycznie śliczna. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Duży biust 26.08.04, 14:49 Gość portalu: kinga napisał(a): > Faktycznie śliczna. Dzięki Faktycznie śliczna a ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:02 Cen też nie widziałam, ale można zadzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Duży biust 26.08.04, 14:54 znam taką jedną 30-tkę co przez te braki "na rynku" biustonoszy 75 D; E chce sobie operacyjnie zmniejszyć biust. Poradzcie coś, abym argumentami mogła ją od tego odwieść mnie już ich brak a to przez te "niedostępne" dobre i ładne biustonosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:10 Ja też zawsze mialm problemy.I gdy żartowałyśmy z koleżankami to one mówiły, że a chęcią by trochę wzięły mojego "ciężaru". Ale tak jest i poprostu trzeba się polubić. To aby się zaakceptować to podstawa. Proszę powiedzieć tej dziewczynie, że mam 28 lat też żyję. Niech uwieży w siebie i eksponuje to co warto. A biust na panach robi wrażenie. Więc zamaiast myśleć o operacji niech dumnie wypnie pierś do góry, aby zakasować wszystkie np. długonogie. Podobno męźczyźni mażą aby ta jedyna była długonogą? Może i tak, ale czy duży biust odżucaj? NIEEEE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Duży biust 26.08.04, 15:22 Gość portalu: kinga napisał(a): > Ja też zawsze mialm problemy.I gdy żartowałyśmy z koleżankami to one mówiły, że > > a chęcią by trochę wzięły mojego "ciężaru". Ale tak jest i poprostu trzeba się > polubić. To aby się zaakceptować to podstawa. Proszę powiedzieć tej > dziewczynie, że mam 28 lat też żyję. Niech uwieży w siebie i eksponuje to co > warto. A biust na panach robi wrażenie. Więc zamaiast myśleć o operacji niech > dumnie wypnie pierś do góry, aby zakasować wszystkie np. długonogie. Podobno > męźczyźni mażą aby ta jedyna była długonogą? Może i tak, ale czy duży biust > odżucaj? NIEEEE!!!!!! noo nie odrzucają nooo ktroś nawet ten biust pieści nooo chyba niewystarczająco, bo.... myśl o "plastycznej" jednak jest pomimo WSZYSTKICH argumantów i ja doszłam do wniosku, że to przez te braki rynkowe w odpowiednich rozmiarach no tak natura ma swoje...fobie...czy nawet kaprysy na 75D/E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 16:51 FUZZY pisze coś o tym. Przeczytaj jakoś po 15-tej pisał.Może ich skontaktować.Może poznać trochę myśli facetów a będzie jej milej. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Duży biust 26.08.04, 16:55 no zrób sobie Pani Danko operację pomniejszenia piersi, a to co zostanie mnie dodadzą :) dlaczego jednemu Bozzzzia dała za dużo a innym za mało ?:( Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Duży biust 26.08.04, 18:38 pierozek_monika napisała: > no zrób sobie Pani Danko operację pomniejszenia piersi, a to co zostanie mnie > dodadzą :) dlaczego jednemu Bozzzzia dała za dużo a innym za mało ?:( ja pisałam o znanej mi 30-latce a nie o sobie mój 74B biustonosz nie wymaga korekty...tego rodzahu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:45 WOW! Ja bym wolała nie być mniej dostrzegalna. Zwlaszcza latem, w krótkich i opcisłych bluzeczkach czy w kostiumie kąpielowym. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Duży biust 26.08.04, 15:28 Ja mam daleko do domu. Musze prowadzic samochod. Ja sie mam na drodze skupic. Wiec prosze mi z takimi wizjami tu nie wyjezdzac. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov wasze nicki i związane z nimi uwagi w rubryce 26.08.04, 14:47 <biust> sa skrzętnie odnotowywane. Potem zrobimy wybory miss:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: wasze nicki i związane z nimi uwagi w rubryce 26.08.04, 14:50 kopov napisała: > <biust> sa skrzętnie odnotowywane. Potem zrobimy wybory miss:))))))) a Ty jakie masz rozmiary kopov?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: wasze nicki i związane z nimi uwagi w rubryce 26.08.04, 14:54 słuchaj Ty juz nic nie mów lepiej, wczoraj sie chwaliłaś a dzisiaj co?:))))))) gdzie Ci do Kingi? a o jakie rozmiary pytasz?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: wasze nicki i związane z nimi uwagi w rubryce 26.08.04, 17:29 kopov napisała: > słuchaj Ty juz nic nie mów lepiej, wczoraj sie chwaliłaś a dzisiaj co?:))))))) > gdzie Ci do Kingi? > a o jakie rozmiary pytasz?:)))))) wczoraj to sie nie chwalilam tylko o telenowelach rozmawialismy i mialam zagrac w jednej pozytywna role... tzn mialam najpierw na casting przyjsc:) przy moim wzroscie moj rozmiar jest naprawde wystarczajacy:) a pytalam o rozmiar buta;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:48 ja mam 80 E a czasem F i ten sam problem, zawsze kobiety w sklepie robia wielki oczy i mowia "takich duzych to nie mamy" a propnuje zajrzec tutaj: www.figleaves.com/uk/dept.asp?node_id=109 i zobaczyc, ze to dopiero polowa tabeli rozmiarowej (u gory, "shop by size") w bardziej cywilizowanych krajach, gdzie to klienci dyktuja warunki, a nie producenci. mam duzy biust i chce kupic stanik taki jaki mi sie podoba, a nie: musze kupic ten stanik, bo to jedyny w moim rozmiarze. paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:13 To miło,że są kobiety z większym biustem. Ale te nasze sklepy? Brak asortymentu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Duży biust IP: *.chello.pl 26.08.04, 15:24 Cudowny masz biust!!! Uwielbiam takie duze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 16:48 Miło że są osoby, które tak myślą. To może ty poradzisz coś tej dziewczynie, która chce zmniejszyć sobie biust? Trzymaj się. Potem jeszcze poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Duży biust 26.08.04, 18:40 Gość portalu: kinga napisał(a): > Miło że są osoby, które tak myślą. To może ty poradzisz coś tej dziewczynie, > która chce zmniejszyć sobie biust? Trzymaj się. Potem jeszcze poczytam. ta dziewczyna by mnie zabiła gdyby się dowiedziała, ze jej biust wystawiam na widok publiczny bez jej zgody brrrr już się boję co to będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 18:51 No to ciii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Duży biust IP: *.acn.waw.pl 26.08.04, 18:54 Jesli nie chcesz kingo specjalnie eksponowac swych walorow (doskonale Cie rozumiem- sama mam D albo DD), to polecam triumpha model Doreen- sa tez w wersji bawelnianej. Naprawde w tym modelu biust wyglada na C.Jest to troche kasy, ale niesamowicie trwale- nosze je od 15 lat, ten model, rzecz jasna, nie egzemplarz ;-) .Wytrzymuja (model niebawelniany) 2 lat codziennego niemal chodzenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 19:28 Dzięki. Przy najbliższej okazji sobie obejrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrywi Re: Duży biust IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.04, 19:43 a ja polecam swietny sklep ATut na Grochowskiej w Warszawie. Tam przede wszystkim zanim sprzedadza Ci biustonosz mierza Cie i zazwyczaj sie okazuje ze masz jeszcze wiekszy rozmiar niz myslalas!!!! Poszlam tam z 75 D a wyszlam z 70 E. Panie pokazuja jak powinien wlasciwie lezec biustonosz, bo wiekszosc kobiet nie wie np. ze fizbiny powinny sie konczyc w polowie pachy itd. Maja duzy wybor duzych biustonoszy, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 19:45 A jak z cenami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrywi Re: Duży biust IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.04, 19:47 ja wyszlam w amourette triumpha za chyba 104 zl, felina jest drozsza ale maja na prawde rozne firmy i rozne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 19:49 Super.A może znasz jeszcze numer pod jakim znajduje się ten sklep? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrywi Re: Duży biust IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.04, 19:55 grochowska 98, ciekawa jestem z jakim rozmiarem wyjdziesz. ja wyszlam ze sklepu od razu w dopasowanym przez sprzedawczynie biustonoszu i poczulam sie tak jakbym miala nowy biust. odkrylam ten sklep dopiero 1,5 miesiaca temu a w ogole zastanawialam sie dlaczego w szkole nie ucza jak nalezy dobierac biustonosz, bo noszac nieodpowiedni robimy sobie krzywde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:07 Cześć. Faktycznie ciekawe? Wszkole jest pełno rzeczy i nauki, która tak naprawdę do niczego nie jest przydatna. Np. siedzenie na godzinach wychowawczych i totalne nudy. Jeszcze raz dzięki za namiary sklepu. Trzymaj się ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Duży biust IP: *.chello.pl 26.08.04, 23:34 Aha. Powiedz jej, ze 2/3 facetów najpierw, jako wzrokowcy, jak patrza na kobiete, to patrza na jej biust. I to jest niezalezne od nich. Te 2/3 facetów uwielbia duze biusty. Nie wiem skad sie to bierze, ale tak jest. Taki jest rgument przeciw sztucznemu zmniejszaniu biustu, Pozdrowienia, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:11 Hej, mam nadzieję że panidanka to przeczyta.To jest jej znajoma, ale fajnieże zabierasz głos. A propo Co sądzić o takich spostrzeżeniach jak od niewiadomej Re: Duży biust - Gość: dfads 26.08.2004 23:49. Ciekawe czy jest zazdrosna? Odpowiedz Link Zgłoś
no-suprises Re: Duży biust 26.08.04, 20:09 Polecam www.intymna.pl i dość drogie www.avocado.pl Odpowiedz Link Zgłoś
no-suprises Rzeczywiście. I to po latach... 27.08.04, 22:00 Dzięki. Tylko, co teraz , buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfads Re: Duży biust IP: *.in-addr.btopenworld.com 26.08.04, 23:49 sklep sportowy, namioty do wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Do dfads IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:16 A tobie co jest? Zazdrosna? Bo jak tak to może powiększ sobie biust a nie rób przykrości komuś, kto może być załamany. Przez osoby, które nie myślą- niektórym przychodzą głupie myśli do głowy"zmniejszenie biustu"- a to już samo w sobie jest szkodliwe. Więc następnym razem bądź rozsądniejsza. Hej, a może ty to facet:)??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Duży biust IP: *.czuby.net / *.czuby.net 27.08.04, 20:27 podam ci adresy kilku stron tam mozna trafić ładne , może bedzie coś w Twoim rozmiarze. www.avocado.com.pl lub www.samanta.pl lub www.intymna.pl. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś