Dodaj do ulubionych

"Najsłabsze ogniwo" to format

29.08.04, 19:12
sprowadzony z Zachodu.
Widziałyśmy na innych stacjach (ojczyzną jest bodaj UK).

Szczuka nie mówi złośliwości,bo taka jest wredna,tylko dlatego,że taki jest
scenariusz programu.

Nie jest ubrana na czarno,bo taka jest niekobieca,tylko dlatego,że tak
przewiduje formuła programowa.

Tak więc z pretensjami nie do Szcuki,tylko do brytyjskich autorów programu
proszę (poszukajcie sobie w necie).
Obserwuj wątek
    • kopov kochanico jesteś najsłabszym ogniwem, odpadasz:) 29.08.04, 19:15

• kochanica.francuza Re: kochanico jesteś najsłabszym ogniwem, odpadas 29.08.04, 19:16
        kopov napisała:

> Spadaj ,ćwoku.
        • kopov Re: kochanico jesteś najsłabszym ogniwem, odpadas 29.08.04, 19:22
          każdy ćwoczek, lubi boczek:))))
          na zartach się nie znasz:PPPPPPPPPPPPPPPPPP
      • maretina Re: kochanico jesteś najsłabszym ogniwem, odpadas 29.08.04, 19:19
        nie ladnie tak mowic do dziecka, kopov ma dopiero 12 lat!;)
        a tak na serio to dla mnie ten program i pani szczuka ( niewazne czy chamska z
        natury czy ze scenariusza) jest do bani. szkoda czasu.
        • kochanica.francuza Re: kochanico jesteś najsłabszym ogniwem, odpadas 29.08.04, 19:26
          maretina napisała:

> nie ladnie tak mowic do dziecka, kopov ma dopiero 12 lat!;)
          > a tak na serio to dla mnie ten program i pani Szczuka ( niewazne czy chamska z
          > natury czy ze scenariusza) jest do bani. szkoda czasu.

ojej,nie każę Ci go oglądać.chciałam tylko wyjaśnić pewne sprawy,a nie zmuszać
          do oglądania.
    • Gość: Klarysa Re: "Najsłabsze ogniwo" to format IP: *.devs.futuro.pl 29.08.04, 19:30
      Ryśku, Ryśku:))))))))) Z czego to jest???

Na temat:
      Szczukę warto poczytać, naprawdę - nie lubię jej głosu i dykcji, dlatego
      przysłuchiwanie się jakimkolwiek oralnym formom jej występów mnie przerasta*
      (Identycznie było z "Dobrymi książkami").Muszę jednak przyznać, że pisze
      nieźle - nierówno( są fragmenty galopady feministytcznej), ale nieźle...I z tą
      Szczuką radzę się zapoznać:)
      • kochanica.francuza Re: "Najsłabsze ogniwo" to format 29.08.04, 19:32

> Ryśku, Ryśku:))))))))) Z czego to jest???
        a co ma Rysiek ze swoim taksówkarskim seksapilem do tematu?:-)

>
        > Na temat:
        > Szczukę warto poczytać, naprawdę - nie lubię jej głosu i dykcji, dlatego
        > przysłuchiwanie się jakimkolwiek oralnym formom jej występów mnie przerasta*
        > (Identycznie było z "Dobrymi książkami").Muszę jednak przyznać, że pisze
        > nieźle - nierówno( są fragmenty galopady feministytcznej), ale nieźle...I z tą
        > Szczuką radzę się zapoznać:)
        • Gość: Klarysa Re: "Najsłabsze ogniwo" to format IP: *.devs.futuro.pl 29.08.04, 19:54
          No jak to co? Przecież Rysiek to patriarchalny wzorzec ojca rodziny,
          przeciwstawiający się takim nieproduktywnym elementom feministycznym jak Kazia:)
          On by tam swojej żonie nie dał w TV pracować!
          • kochanica.francuza Re: "Najsłabsze ogniwo" to format 29.08.04, 20:24
            Gość portalu: Klarysa napisał(a):

> No jak to co? Przecież Rysiek to patriarchalny wzorzec ojca rodziny,
            > przeciwstawiający się takim nieproduktywnym elementom feministycznym jak Kazia:
            > )
            > On by tam swojej żonie nie dał w TV pracować!

A nie bardziej Lubicz?
    • kochanica.francuza Re: "Najsłabsze ogniwo" to format 29.08.04, 23:55
      haha,podrzucam wątek.widzę,że część facetów wolałaby stracić jaja niż złudzenia
      n/t Szczuki i w/w programu.
    • kochanica.francuza Polska - skansen 30.08.04, 15:14
      nie no,rodacy,cywilizujcie się! powatarzanie,że "Kazia(a jesteście z nią na
      ty????)jest be,czyni z nas skansen Europy.

Może wy chcecie robić za ćwoków w skansenie "Polska" ale ja nie.
      • Gość: znawca Re: Polska - skansen IP: 212.160.138.* 30.08.04, 16:31
        Założę się że masz circa 19 – 20 lat, mieszkasz w jakimś powiatowym zadupiu i
        masz super wielki kompleks wioski na której się wychowałaś, albo wlaśnie
        przyjechałaś do dużego miasta i Ci odwaliło jak wielu innym siksom... Niestety
        spieszę Ci donieść, że mentalność wioskowa pomimo Twoich wysiłków pozostała...

Polska pomimo tego, co wielu oszołomów chce z nią zrobić zawsze była państwem
        kosmopolitycznym i otwartym na innych. Poczytaj sobie „Boże Igrzysko” Normana
        Daviesa zanim zaczniesz pitolić te swoje smutne kawałki... A najlepiej w
        wyrazie protestu obwiąż macicę wokół szyi demonstrując, że jest ona tylko Twoja.
        • kochanica.francuza Re: Polska - skansen 30.08.04, 16:38
          Gość portalu: znawca napisał(a):

> Założę się że masz circa 19 – 20 lat, mieszkasz w jakimś powiatowym zadup
          > iu i
          > masz super wielki kompleks wioski na której się wychowałaś, albo wlaśnie
          > przyjechałaś do dużego miasta i Ci odwaliło jak wielu innym siksom... Niestety
          > spieszę Ci donieść, że mentalność wioskowa pomimo Twoich wysiłków pozostała...
          >
          > Polska pomimo tego, co wielu oszołomów chce z nią zrobić zawsze była państwem
          > kosmopolitycznym i otwartym na innych. Poczytaj sobie „Boże Igrzysko̶
          > 1; Normana
          > Daviesa zanim zaczniesz pitolić te swoje smutne kawałki... A najlepiej w
          > wyrazie protestu obwiąż macicę wokół szyi demonstrując, że jest ona tylko Twoja
          > .

Przykro mi,przegrałeś.Jestem rodowitą warszawianką w wieku balzakowskim.
          A co do macicy...cóż:powieś się na własnym fiucie.
          A może moja macica jest twoja,albo admina?Bo nic mi o tym nie wiadomo.

voyage, voyage -
          vole dans les hauteurs...
          Soy la sonadora!
          • Gość: znawca Re: Polska - skansen IP: 212.160.138.* 30.08.04, 16:43
            Uffff... czyli cierpisz tylko na permanentny syndrom niedopchniecia... O ile
            ktos zechce Cie posiasc polecam regularny seks - zapewniam, ze Ci sie polepszy
            po tym. Na fiucie sie nie powiesze, bo w przeciwienstwie do Twojej macicy jest
            on regularnie uzywany. Poza tym ja nie musze niczego demonstrowac, bo jest mi
            dobrze tak jak jest :))))
            • kochanica.francuza Re: Polska - skansen 30.08.04, 16:52
              Gość portalu: znawca napisał(a):

> Uffff... czyli cierpisz tylko na permanentny syndrom niedopchniecia... O ile
              > ktos zechce Cie posiasc polecam regularny seks - zapewniam, ze Ci sie polepszy
              > po tym. Na fiucie sie nie powiesze, bo w przeciwienstwie do Twojej macicy jest
              > on regularnie uzywany. Poza tym ja nie musze niczego demonstrowac, bo jest mi
              > dobrze tak jak jest :))))

Jasne,twoja wypowiedź prezentuje typową polską tolerancję i szerokie horyzonty.
              Zero seksizmu.
              A co,na używanym nie można się powiesić?
              Jakbyś nie wiedział,to macica nie bierze udziału w stosunku seksualnym.Miałeś
              pewnie na myśli waginę,a to co innego,zapewniam cię.
              Skąd taka nieznajomość budowy kobiecej,hehe?
    • Gość: r Re: "Najsłabsze ogniwo" to format IP: *.ath07.cas.hol.gr 30.08.04, 17:30
      kochanica.francuza napisała:

> sprowadzony z Zachodu.
      > Widziałyśmy na innych stacjach (ojczyzną jest bodaj UK).
      >
      > Szczuka nie mówi złośliwości,bo taka jest wredna,tylko dlatego,że taki jest
      > scenariusz programu.
      >
      > Nie jest ubrana na czarno,bo taka jest niekobieca,tylko dlatego,że tak
      > przewiduje formuła programowa.

Ameryki nie odkryłaś. Każdy przecietny widz to wie.

> Tak więc z pretensjami nie do Szcuki,tylko do brytyjskich autorów programu
      > proszę (poszukajcie sobie w necie).
      >

Szczuka nie jest jajkiem święconym tylko dlatego, że prowadzi program, ktory ma
      formułę. Jak się ludziom nie podoba, to niech sobie krytykują, co Cie to boli?
      • kochanica.francuza Re: "Najsłabsze ogniwo" to format 30.08.04, 22:15

>
        > Ameryki nie odkryłaś. Każdy przecietny widz to wie.

Jakoś na tym forum tego nie widać.
        >
        >
        > Szczuka nie jest jajkiem święconym tylko dlatego, że prowadzi program, ktory
        ma formułę. Jak się ludziom nie podoba, to niech sobie krytykują, co Cie to boli?

Boli mnie mylenie.Wyobraź sobie,że dostałeś robotę,która polega na promowaniu
        produktu przez wesołe pokrzykiwanie,i na dodatek w stroju zajączka wielkanocnego.

Oczywiście,że odbiorca może uważać,że jest to wyjątkowo durna i irytująca forma
        reklamy.Komu powinien to powiedzieć? Tobie czy Twojemu szefowi?

Mnie nie chodzi o to,że X lubi program,a Y nie,ale o niewłaściwy cel ataków.

A awantura jest o to,że Szczuka jest feministką i wszystko ,co robi,jest przez
        to interpretowane.Jej katar jest "feministyczny" ("dobrze tak babie!"),jej torba
        byłaby "feministyczna"("tylko feministka może mieć taką brzydką" - choćby był
        to przebój sezonu,w który zaopatrzyły się wszystkie bez wyjątku najseksowniejsze
        lalunie) i tak dalej.

Odnoszę wrażenie,że niektórzy woleliby stracić jaja niż złudzenie,że Szczuka
        jest wszystkiemu w programie winna.

Czy wyrażam się jasno?

voyage, voyage -
        vole dans les hauteurs...
        Soy la sonadora!
    • Gość: ewa Re: "Najsłabsze ogniwo" to format IP: *.rev112.brygge.net 30.08.04, 20:32
      a ja tam bardzo lubie tan program i jego prowadzacom tez jestem za tym ze to
      formula programu ale podobaja mi sie niektore komentaze najsmieszniejsze jest
      to ze ludzie nie potrafgia jej odpowiedziec i chowaja glowe w piasek i to mnie
      rozwala sa poprostu zakompleksieni i baja sie innych a moze nie wieza we wasne
      sily a moze juz tacy sa Polacy ja ogladam ten teleturniej jak tylko mam czas
      bardzo czesto i bardzo mi sie podobaja pytania bo sa konglomeratem wiedzy
      pozrawiam pania prowadzaca ktora jest jaka s nei jest wykreowana sztuczna nie
      ejst osoba o ktorej mozna zapomniec i przejsc niezauwazalnie ejst jakas i za to
      ja cenie pozdrawiam was pa
      • Gość: Kuba Re: "Najsłabsze ogniwo" to format IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.04, 00:59
        ja nie wiem czy Kazimiera jest tak podniecajaca
        ze tyle sie o niej pisze.....

program jak program i prowadzi go bardzo dobrze
        pozdrawiem serdecznie
    • Gość: me Innym slowem: The Weakest Link IP: *.dyn.optonline.net 31.08.04, 01:18
      www.bbc.co.uk/weakestlink/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka