Dodaj do ulubionych

Nasze Tatry

20.09.14, 21:40
Cześć. Za tydzień chciałbym się wybrać w Tatry. Nigdy nie bylem tam jeszcze i zastanawiam się co powinienem zobaczyć w pierwszej kolejności, gdzie się udać. Wiecie, chodzi o taki mini poradnik od osób, które już tam były. :) Niestety będę miał tylko 4 dni, zdaję sobie sprawę, że to strasznie mało czasu, ale cóż, chce wykorzystać chociaż tyle. Zrobiłem sobie top listę i znajdzie się tam na pewno to www.zamiasto.com.pl/miejsce_zdjecia,676,0,Dolina-Pieciu-Stawow-Polskich-Tatry.html. Co jeszcze mógłbym dorzucić żeby zaliczyć później wyjazd do tych w miarę udanych?
Obserwuj wątek
    • liliiiana Re: Nasze Tatry 25.10.14, 20:11
      Niestety ja byłam tylko w słowackiej części Tatr, więc raczej zbytnio Ci nie pomogę.
    • ciapek1111 Re: Tatry Tatrami, ale tamtejsze narciarstwo!  08.12.14, 09:03
      Zgadzam się całkowicie ;). Sama jeżdżę na snowboardzie, więc uwielbiam spędzać ferie zimowe oraz weekendy w Tatrach, gdzie są najlepsze warunki do zjeżdżania. W tym roku mam zamiar wynająć apartamenty w Zakopanem ZakopaneApartamenty24.pl i mam nadzieję, że pogoda dopiszę, ponieważ zjeżdżanie na dośnieżanym stoku nie jest tak komfortowe jak wtedy, gdy pada śnieg i stok jest naśnieżany 'naturalnie'.
    • bakoo Re: Nasze Tatry 18.12.14, 15:02
      uwielbiam Tatry, jeżdżę tam co rok, ale nie wiem czy pojadę w następnym roku, bo dostałem pracę w serwis renault warszawa i nie jestem pewien czy szef mi da wolne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka