stephanie.plum 11.01.15, 18:32 czy mogę wystrzelić z pytaniem? ile godzin (minut?) spędziliście dziś lub wczoraj na dworze? i co robiliście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aardwolf_ge Re: ile godzin 11.01.15, 18:35 Wczoraj około godziny - poszedłem z psem przedzierając się przez kałuże do 5 cm głębokości. Dzisiaj jakieś 25 minut - do kościoła i z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: ile godzin 11.01.15, 18:42 ja sobie wliczam mszę do spaceru - jeździłam z wózkiem dookoła kościoła. :~) Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: ile godzin 11.01.15, 18:36 sprzatanie ogrodu, cirka ebalt 30minut, godzinna wyprawa z psem, i to na tyle. a w czym rzecz sie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: ile godzin 11.01.15, 18:41 rzecz w głupawej ciekawości. bo ja jeżdżę na 2 - 3 godzinne miniwycieczki pchając terenowy pojazd dwuśladowy, i prawie nikogo nie spotykam. (taki mamy klimat, zapewne) Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: ile godzin 11.01.15, 18:57 stephanie.plum napisała: > rzecz w głupawej ciekawości. > > bo ja jeżdżę na 2 - 3 godzinne miniwycieczki pchając terenowy pojazd dwuśladowy > , i prawie nikogo nie spotykam. > > (taki mamy klimat, zapewne) malenstwo stosownie opatulone? ,bo tam widze, ze u was wieje jak na kielekim pekaesie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: ile godzin 11.01.15, 19:04 stephanie.plum napisała: > robię z niego eskimosa > ..8) fajnie takie bobasy wygladaja z rozowymi od wiatru policzkami. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: ile godzin 11.01.15, 19:09 I odpadniętym noskiem. Ale to nie w tym roku chyba niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: ile godzin 11.01.15, 19:14 mendigo napisał: > I odpadniętym noskiem. Ale to nie w tym roku chyba niestety. ..no ladnie..he..he. tak to wyglada mamusia sadystka a tata psychopata. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: ile godzin 11.01.15, 19:23 Zawstydzasz mnie. Po co te wielkie słowa. Ot, staram się być naturalna, to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: ile godzin 11.01.15, 19:26 mendigo napisał: > Zawstydzasz mnie. Po co te wielkie słowa. Ot, staram się być naturalna, to wszy > stko. ..no, wychodzi calkiem niezle..8) Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: ile godzin 11.01.15, 19:30 A skąd miałbyś wiedzieć? Może to wszystko kreacja, a tak naprawdę jestem normalna do zrzygania? Chyba że oceniasz efekt. To jak, dobry, dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: ile godzin 11.01.15, 19:35 mendigo napisał: > A skąd miałbyś wiedzieć? Może to wszystko kreacja, a tak naprawdę jestem normal > na do zrzygania? Chyba że oceniasz efekt. To jak, dobry, dobry? oj tam, a czy nie moge troche poudawc snietego oburzenia..? fora to wiekszosci kreacja i wzajemna destrukcja Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: ile godzin 11.01.15, 19:45 Udawałeś oburzenie? Kurde, a ja tam widziałam nietajony podziw dla swojej degeneracji i ogólnego zepsucia. Człowiek widzi, co chce widzieć. I wzajemna destrukcja? To bardzo brzydko. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: ile godzin 11.01.15, 19:54 mendigo napisał: > Udawałeś oburzenie? Kurde, a ja tam widziałam nietajony podziw dla swojej degen > eracji i ogólnego zepsucia. Człowiek widzi, co chce widzieć. > > I wzajemna destrukcja? To bardzo brzydko. ..dobra odtajniam moj marnie skrywany zachwyt nad wzorcowa socjopatia..he..he ..a co do desstrukcji to calkiem czesto tu sie ludziska za lby biora.. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: ile godzin 11.01.15, 19:59 No! Wiedziałam, że zachwyt jest! Za łby biorą, prawda. I dlatego też łby te należy obcinać, coby już więcej nie kusiło. Od razu zapanuje ład i porządek. Zostanę naczelniczką forum i wszystko będzie tu błyszczeć i chodzić jak w zegarku. Eins, zwei... Tzn. tak sobie tylko pisemnie myślę. Mniejsza z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: ile godzin 11.01.15, 20:06 no mniejsza, a moze wieksza..z tym . jedno jest pewne ordnung muss sein Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: ile godzin 11.01.15, 20:13 OK, wystarczy podlizywania. Powiedzmy, że pomyślę nad obsadzeniem cię w roli kap... kapeluszowego. Ktoś musi za mną berecik z piórkiem nosić w końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: ile godzin 11.01.15, 20:17 mendigo napisał: > OK, wystarczy podlizywania. Powiedzmy, że pomyślę nad obsadzeniem cię w roli ka > p... kapeluszowego. Ktoś musi za mną berecik z piórkiem nosić w końcu. chetnie, tylko obawiam sie czy potrafie dotrzymac powagi piastowanego urzedu, wiesz czasami zdarza sie,no wiesz ../patrz pole autor/..al Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: ile godzin 11.01.15, 20:23 Tym lepiej. Będziesz wszystkiemu winien. Potrzebuję takiego urzędnika. No człowiek orkiestra normalnie! A buty umiesz robić? Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: ile godzin 11.01.15, 20:28 mendigo napisał: > Tym lepiej. Będziesz wszystkiemu winien. Potrzebuję takiego urzędnika. No człow > iek orkiestra normalnie! A buty umiesz robić? ..specjalnie od pozostalych w najjasnieszej chybabym nie odstawal, buty nie , ale .. ortodnt i inne takie tam , to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: ile godzin 11.01.15, 20:44 mendigo napisał: > Że co? Szczęki? bingooo!! wygrala pani najnowszy model. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: ile godzin 11.01.15, 20:52 A teraz podaj kiedy i na którym programie będzie (Je) mogła odebrać. Wracając do tematu wątku, kilka godzin dziennie. Lubię chodzić tyle, ze, niestety, nie mam z kim. Dzieci to już nie dzieci, wnuków jeszcze nie ma, a piesa nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: ile godzin 11.01.15, 20:56 kalllka napisała: > A teraz podaj kiedy i na którym programie będzie > (Je) mogła odebrać. > najpierw musi stracic swoje..he..he bo trzydziestolatki to chyba jeszcze maja wlasne. > Wracając do tematu wątku, kilka godzin dziennie. Lubię chodzić tyle, ze, nieste > ty, nie mam z kim. > Dzieci to już nie dzieci, wnuków jeszcze nie ma, a piesa nie mogę. nam pozostal juz tylko pies. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: ile godzin 11.01.15, 21:00 Jakie trzydziestolatki? Czy ja wyglądam na 30-latkę? Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: ile godzin 11.01.15, 21:07 mendigo napisał: > Jakie trzydziestolatki? Czy ja wyglądam na 30-latkę? nie widze, wiec tylko tak rzucilem.. za duzo dalem? Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: ile godzin 11.01.15, 21:58 mendigo napisał: > Skąd. Już niedługo 50 mi stuknie. nie widac, bo bystrosc umyslu i racjonalne postrzeganie rzeczywistosci masz iscie mlodziencze..he..he.. wiem ze teraz troche wazelinuj, ale trudno..a skoro jestes szczera to ja sie przyznam jestem blisko..szostego krzyzyka..he..he i absolutnym abstynentem. dobranoc jade po zone. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: ile godzin 11.01.15, 22:12 No nie, nie jestem szczera niestety. Ale raz kozie śmierć: dobra, trafiłeś cipka pi oko, ale cicho sza... oficjalnie mam 50. A za tę wazelinę to będziesz u mnie nie tylko trzynastki, ale i czternastki inkasował. Z forumowego skarbca. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: ile godzin 11.01.15, 21:17 A już myślałam ,ze mendigo (tez) już w sequel-ach robi. Brysia z chęcią, bo lubię. ale prowadzę ruchomy tryb życia, który zniewolił by zwierzątko. Moje dziecki posiadają kot -wiec wiem jak jego przymusowe umieszkanienie ogranicza. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: ile godzin 11.01.15, 21:19 Jak mobilna jesteś, to tylko tasiemiec ze zwierzątek. Modny zresztą ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: ile godzin 11.01.15, 21:36 Stad do poldodwunastej, jestem ruchoma. Robiłam badania na obecność życia wewnętrznego- nic nie wykazało. Ale może rzeczywiście, jakiś Czesław zagiął mi jafona. Tedy jeszcze raz zbadam, bo tyle o sobie wiemy ile nas sprawdzono. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: ile godzin 11.01.15, 22:09 Zaraz, zaraz. Tasiemca przysposobić, a nie wyrzucać na zbitą główkę. To idealne rozwiązanie dla zabieganych - sam się karmi, chodzi z człowiekiem wszędzie i nie da się go zaniedbać. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: ile godzin 11.01.15, 22:15 Dobrze. (Gdy znajdę,to go zarchiwizuje w szopie) Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: ile godzin 11.01.15, 20:53 dziala_nawalony napisał: > > mendigo napisał: > > > Że co? Szczęki? > > bingooo!! wygrala pani najnowszy model. , to szok dla ciebie? ..o kurde chyba ci twoja za bardzo nie opadla z wrazenia,co? Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: ile godzin 11.01.15, 21:00 Swoją już dawno ryję biurko, nie przejmuj się. Strasznie przy tym śluzówka wysycha. Ej, to intratna znajomość może być. Szkoda, że helołin już było. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: ile godzin 11.01.15, 21:04 mendigo napisał: > Swoją już dawno ryję biurko, nie przejmuj się. Strasznie przy tym śluzówka wysy > cha. Ej, to intratna znajomość może być. Szkoda, że helołin już było. musze rozczarowac, z intratnosci nici. z racji przypadlosci..he.he trzesa mis ie lapska..he..he Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: ile godzin 11.01.15, 22:08 Zawsze możesz zostać Pilchem. Pójdziesz do tefałenu i zaczniesz nawijać, to nikt się nie zorientuje, że nic nie napisałeś. Tylko miej ironiczny wyraz twarzy. Wtedy kompletnie głupieją. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: ile godzin 11.01.15, 19:14 nos odpada przy syfilisie, o ile wiem. w tym roku rzeczywiście byłoby trudno o tak zaawansowane stadium. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: ile godzin 11.01.15, 19:22 Przy trądzie prędzej. Od syfilisu to się taka ładna dziura robi. Ale odpadnie też od mrozu. Tylko trzeba się przyłożyć. Nic samo nie przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kino.mockba Re: ile godzin 11.01.15, 18:49 Wg endomondo 3h 06' 37" + 4 przystanki tramwajem + 80 m z buta, ale jeszcze chyba dziś się wypuszczę na zewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: ile godzin 11.01.15, 18:55 fiu, fiu. musiałam sobie to endomondo wyguglać. nieźle. mnie też nosi... Odpowiedz Link Zgłoś
kino.mockba Re: ile godzin 11.01.15, 21:14 Wracając włączył mi się leń i podjechałam autobusem spory kawałek. Mnóstwo długowłosej młodzieży było. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: ile godzin 11.01.15, 18:49 Ani jednej. Nie musiałam. Dworze samo przyszło mi do domu. Taki wiatr, że nie trzeba wychodzić na spacer, żeby poczuć świeże powietrze i jego temperaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: ile godzin 11.01.15, 18:59 masz nieszczelne okna - to dobrze, nie będziesz miała grzyba na ścianie! Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: ile godzin 11.01.15, 19:25 Nowe i szczelne, ale takiego wiatru nie zdołały zatrzymać. Wygłuszyć też nie, zatem różne potępieńcze dźwięki zza okien dochodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: ile godzin 11.01.15, 18:50 Wczoraj gdzies z godzine, półtory rano odsniezanie, przepychanie wody w kieruku spadku terenu, skuwanie lodu, pol godziny rzniecie drewna na nieogrzewanym strychu (prawie jak na polu). Dzisiaj spacerek do biedry na pakupki pol godziny. BTW, pan,i nie ma nikogo, bo jest tak slisko, ze se zymby mozna wypieprzyc do samych osemek. Czy slalom miedzy puszkowymi zeby ich uniknac mozna podciagnac pod jakas dyscypline? Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: ile godzin 11.01.15, 19:03 miałam nie pytać namolnie, ale nie mogę wytrzymać: DLACZEGO NA STRYCHU??? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: ile godzin 11.01.15, 19:33 1. Tam zostalo zeskladowane 2. Jest tam sucho i przewiewnie 3. Obok stoi dymion z winem Odpowiedz Link Zgłoś
hanti Re: ile godzin 11.01.15, 18:51 wczoraj w sumie ok 2 godzin ale rozbite na dwa razy bo wiaaaaało i mi dzieci chciało pozwiewać ;) Sporo chodzimy na spacery, bo pies ma swoje prawa, ale rzeczywiście czasami potrafię przez kilka dni z rzędu nikogo nie spotkać, ale z drugiej strony zimą las nie jest zbyt popularny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: ile godzin 11.01.15, 18:58 fajną masz litanię w sygnaturce :~) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: ile godzin 11.01.15, 19:05 tak czy siak, fajna. i jeszcze pies! Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: ile godzin 11.01.15, 19:23 stephanie.plum napisała: > tak czy siak, fajna. i jeszcze pies! > Stefa, jakiej rasy jest twoje bydlatko? .,bo moja sunia to rasa ogolna,niskopienna.. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: ile godzin 11.01.15, 19:33 0 miałam pójść do kina, ale mi się w ostateczności odechciało. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: ile godzin 11.01.15, 19:43 Pieszo trzy przystanki autobusowe. Mama odprowadziła mnie i córę do autobusu, odrzuciła sugestię, żebyśmy podjechały do 186 innym autobusem. potem z córą z pętli na piechtę do domu, jakieś 15 minut, czyli w sumie pół godziny. Ludzi rzeczywiście mało było, rozglądałam się czy puszkowicze WOSP stoją. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: ile godzin 11.01.15, 21:39 Około 4 min. 2 min z samochodu do pracy, 2 min z pracy do samochodu. A dlaczego pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: ile godzin 11.01.15, 22:04 wczoraj to nawet z godzinę, ale rano było w miarę, tylko coś kropiło. dziś to bym nawet samochodu na ten wygwizdów nie postawiła, szczególnie że dachy i drzewa jakoś tak nisko latają. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: ile godzin 11.01.15, 22:06 ja muszę wraz z Nowym Rokiem poprawić średnią. wczoraj byłam może w sumie 30 minut, przejście z samochodu do klubu, z klubu do samochodu dzisiaj zero, takie wywiejewo, że mi się nic nie chce i siedzę od rana nie ukrywam wku...ooona, nienawidzę takiej pogody, czuję się poddenerwowana i nie mogę się na niczym skupić Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: ile godzin 11.01.15, 23:07 Wczoraj 40 minut zakupy i ponad godzinny spacer po południu jak trochę spokojniej się zrobiło. Dzisiaj ok 40 minut spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: ile godzin 12.01.15, 07:43 stephanie.plum napisała: > ile godzin (minut?) spędziliście dziś lub wczoraj na dworze? Minut 10. >i co robiliście? Szliśmy w kierunku sklepu i spowrotem, w celu nabycia żołądkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: ile godzin 12.01.15, 09:36 stephanie.plum napisała: > ile godzin (minut?) spędziliście dziś lub wczoraj na dworze? i co robiliście? tłum. dla czytelników z Małopolski: ile godzin (minut?) spędziliście dziś lub wczoraj na polu? i co robiliście? tłum. dla czytelników ze Śląska: NAżgano baba pulała na wichrze co przajała Karlika z gruby Bobrek a potem na pysk pyrtnęła Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: ile godzin 12.01.15, 10:31 wczorej 6 godzin a przedwczorej 11 godzin ale to dlatego ze mialem kare i musialem siedziec na balkonie :/ Odpowiedz Link Zgłoś