Dodaj do ulubionych

Mobbing w pracy

27.02.15, 18:54
Co, waszym zdaniem, bo definicje z lekka ogarniam, moze byc w pracy mobbingiem? Tyle sie zaczyna mowic na ten temat, ale ja dalej nie wiem,ktore zachowania innych wobec mnie moge zakwalifikowac jako mobbing (tudziez moje wobec innych, zeby nie bylo,ze ja taka swieta).
Obserwuj wątek
    • molly_wither Re: Mobbing w pracy 27.02.15, 20:14
      Dobra, przeczytalam se w internecie i wyszlo,ze jestem ofiara mobbingu.
      • minasz Re: Mobbing w pracy 28.02.15, 01:24
        a ofiara molestowania nie ??????? w korpo molestowanie jest na porzadku dziennym szczegolnie w dzialach ktore maja kontakt z klientami
        jedno wielkie molestowanie i na 90% uwazam ze w tvn bylo podobnie
        i durczok chcial wypieprzyc mense
        ps
        wcale mu sie nie dziwie hehehe ale to praca wiec chu-ja powinien trzymac na wodzy - a jak nie trzymal to powinien isc do pierdla
    • pomorzanka34 Re: Mobbing w pracy 28.02.15, 08:35
      wszystkie działania które powodują zaniżoną samoocenę pracownika w szczególności jeśli pracownik odczuwa poprzez owe działania ze nie jest potrzebny w danej pracy .
      np celowe odbieranie i przekazanie innej osobie wcześniej przydzielonych zadań bez uzasadnionego powodu
      • znana.jako.ggigus albo celową blokadę informacji, podawanie 28.02.15, 13:16
        niewłaściwych informacji tylko po to, żeby potem powiedzieć: źle mnie zrozumiałeś/aś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka