Dodaj do ulubionych

Komorowski zmiażdżył

17.05.15, 22:27
Dudę w pierwszej debacie. Duda nie odpowiedział na żadne pytanie, dwa razy zarzucił Komorowskiemu w odpowiedzi kłamstwo (łatwo sprawdzić, dużo ryzykuje) . Jestem w szoku, że Duda tak się plątał !
Ostatnie 4 minuty Komorowski dobitni punktuje różnice między kandydatami, pokazuje istotę wyboru.
"Ja nie mam żadnego prezesa nad sobą" - bezbłędne.
Duda ostatnie 4 minuty coś o zaborach i odbudowie Gdyni było...
Spodziewałem się bardziej wyrównanej debaty, bardziej cios za cios. Może druga będzie lepsza?
Obserwuj wątek
    • znana.jako.ggigus w jednej debacie jeden zmiażdży 17.05.15, 22:31
      drugiego, w drugiej bęDzie na odwrót.
      zmiażdży, zniszczy to jakaś parada militarna czy prezentacja poglądów? Amerykanizacja wyborów mało znaczącego (o pardon veto! Veto w imię jedynie słusznych poglądów i dobrobytu wyborców).
      I tak co 5 lat bodajże, a w przerwie reklamy.
      Jeden zmiażdży drugiego, w przerwie dowiemy się, co kupić koniecznie jutro. Za parę dni drugi się odkuje, ale widzowie i tak mają kupować reklamowane produkty. Taka ich rola w tej szopce.
    • znana.jako.ggigus ależ Komorowski miażdży jak czołg! 17.05.15, 22:37
      Nie ma nad sobą prezesa, dodam - żadnego prezesa.
      Normalnie jak mawiała moja łacinniczla - pakuj się i jedź po Nobla, człowieku!
      Co za pointa, co finezja!
      A Duda nie lepszy, nie czarujmy się. Takie samczyki Dudowate nabierają testosteronu w okresie dojrzewania, a potem tylko lecą sztancą.
    • obrotowy wybor... nie rozumiem... :) 17.05.15, 23:01
      wybor jest miedzy politykiem SAMODZIELNYM (od czasu, gdy Tusk wyjechal)

- chociaz raczej Sredniej klasy...

a politykiem na Uslugach (wiadomo kogo)

za to Doktorem Prawa - a zatem majacym (formalnie) niezle kwalifikacje na Prezydenta.

- polecam do zastanowienia.
      • znana.jako.ggigus momencik, czyli prezes Komorowskiego 17.05.15, 23:08
        go porzucił na rzecz kariery w Europie. W kraju panuje radość, bo polityk, porzucony przez swego przezesa, staje się bytem samodzielnym i uwaga, miażdży przeciwnika, nawet taką bombę testosteronu i pewności siebie jak Duda?
        Wow, ale wybór.
        Sama nie wiem - taki potulny, przytulny miś czy samczyk. Znam tylu samczyków, to straszny typ człowieka. Ale miś??
        • znana.jako.ggigus Duda to Durczok polityki 17.05.15, 23:10
          wyczuwam na odległość medialną.
          Brrr.
        • obrotowy istotnie 18.05.15, 00:29
          znana.jako.ggigus napisała:
          > go porzucił na rzecz kariery w Europie.

istotnie

W kraju panuje radość,

- a to kto powiedzial ?

bo polityk, porzucony przez swego przezesa, staje się bytem samodzielnym

- staje sie. taka jest polityka.

any questios more ?

• znana.jako.ggigus w kraju panuje radosc 18.05.15, 08:13
            wsrod jego zwolennikow.
            czyli kiedy Kaczynski porzuci Dude dla kota, to bedziesz chcial Dude?
            • obrotowy tak, ale tylko w PIS-uarze... 18.05.15, 16:34
              znana.jako.ggigus napisała:
              > czyli kiedy Kaczynski porzuci Dude dla kota, to bedziesz chcial Dude?

Ja - nie, gdyz Duda jest dla mnie jeszcze mniej wyrazisty, niz "Bul".
              I gdyby Kaczka nagle odszedl w Zaswiaty - to okazaloby sie, ze Duda nie ma zadnych pogladow.

natomiast Slubna, jak i Kukiz, chce zmiany i nowych ludzi.
    • czoklitka Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 01:22
      Komorowski ponoć zbyt agresywny, Duda z kolei zbyt miły.
      • czoklitka Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 01:24
        mnie zdenerwowal ten jakby dolepiony uśmiech Dudy, jakiś taki nienaturalny
        • coffei.na tak! taaak! 18.05.15, 01:34
          Ja miałam ochotę iść i uformować mu tę twarzunię,jakaś taka plastyczna mega mi się zdawała..
          Co do Komo-powiem Ci jestem w szoku! Myślałam,ze on taki Dick Powolniak,a ten..jak nie śmignie,jak nie wywinie słówkiem gładko...noo,przestał chwilowo mówić drukowanymi literami..
          A Duddi...mega przebieraniec ,utytłaniec jak dla mnie...
          • czoklitka Re: tak! taaak! 18.05.15, 14:39
            podobno całą debatę poświęcili na mówienie o tym, czego i tak nie będą mogli poczynić, bo to nie leży w zakresie prezydenta. Debata bardziej podobno przypominała walkę partii.
        • molly_wither Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 19:28
          Mam taka kolezanke w pracy, od poczatku zarzuca mi ,ze sie nie usmiecham. Moi bezposredni przelozeni na to nie zwracaja uwagi, bo oceniaja mnie merytorycznie,a ta sie ciagle czepia (czepiala). Od kulku miesiecy pracuje u nas jej corka, ta jest dopiero nabzdyczona i z wygladu niemila. Ale jej sie nie czepia, bo to jej dziecko. Tak to jest ,kiedy ocenia sie ludzi po wygladzie.
          • paco_lopez Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 20:38
            molly , ale może byś się jednak uśmiechnęła . Gęba chyba jednak więcej mówi o człowieku niż dupa.
            • molly_wither Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 20:58
              A dlaczego mam robic cos wbrew sobie? Zawsze bylam smutnym dzieckiem, potem bylo lepiej,a teraz znow nie jest mi do smiechu, przez rzady PO.

paco_lopez napisał:

> molly , ale może byś się jednak uśmiechnęła . Gęba chyba jednak więcej mówi o
              > człowieku niż dupa.
              • paco_lopez Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 22:02
                tak sobie to tłumacz. przez rządy PO. Czy będzię PO czy PIS czy Śmis czy Kukis będziesz skwierczeć na matki, których dzieci jeżdżą rowerem po pasach. Koń by się uśmiał, a ty marsujesz. Rano jak się obudzisz to się pouśmiechaj 5 minut do ściany albo do lampy. Powodzenia
                • znana.jako.ggigus :)) te pasy mnie dobily 18.05.15, 22:05
                  wyznam. Nie dalo sie wytlumaczyc.
                  • czoklitka Re: :)) te pasy mnie dobily 19.05.15, 00:24
                    może kiepsko tłumaczysz...
              • czoklitka Re: Komorowski zmiażdżył 19.05.15, 00:25
                Molly, a ja Cię miałam za osobę uśmiechniętą, a nie wiecznie nadąsaną.
              • stokrotka_a Re: Komorowski zmiażdżył 19.05.15, 08:36
                molly_wither napisał(a):

> A dlaczego mam robic cos wbrew sobie?

Nie rób wbrew sobie - zrób to dla siebie. To naprawdę nie boli, można to robić niezależnie od tego, kto sprawuje władzę, a samopoczucie się przy tym poprawia. Spróbuj raz, a potem próbuj codziennie.

> Zawsze bylam smutnym dzieckiem, potem byl
                > o lepiej,a teraz znow nie jest mi do smiechu, przez rzady PO.

No biedactwo ty moje, jak ja ci współczuję z powodu tych rządów PO. :-(
    • nino.rota Re: Komorowski nie zmiażdżył 18.05.15, 02:04
      jakim trzeba być naiwnym, by swoje decyzje i wybory polityczne opierać na jednej kilkudziesięciominutowej debacie, przygotowanej przez sztab specjalistów od PiaRu, marketingu politycznego (efekciarska zagrywka z PBK z podaniem kartki) i spin doktorów.

Tymczasem ocena całej 5-letniej kadencji PBK jest jednoznacznie negatywna.
      • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Komorowski nie zmiażdżył 18.05.15, 08:31
        Moja ocena prezydentury Komorowskiego jest pozytywna. Wypełnił to do czego zobowiązuje go konstytucja i treść przysięgi prezydenckiej.
        Prezydent Polski ma być strażnikiem konstytucji, dbać o wizerunek Polski, być ostoją rozsądku w sytuacjach gdy podziały polityczne w sejmie prowadzą do absurdu.
        Ma inicjatywę ustawodawczą by proponować ustawy istotne dla narodu. Nie powinien jednak tej inicjatywy nadużywać bo za stanowienie prawa odpowiada w Polsce parlament.
        Posiadane prawo weta ustaw sejmowych powinien wykorzystywać rozważnie, tylko w sytuacjach gdy walka polityczna w sejmie i rozgrzane emocje doprowadziła do przegłosowania ustaw w jego opinii szkodliwych dla Polski.
        • ortolann Re: Komorowski nie zmiażdżył 18.05.15, 08:42
          diabel-tasmasnki-reaktywacja-d napisał:

> Prezydent Polski ma być strażnikiem konstytucji,
          Ahaaa, to pewnie dlatego podpisał jakiś płochy dokumencik w sprawie JOWów? Dlatego właśnie, że konstytucji chłopak broni, w której to zapisany jest ustrój wyborów?
          • aqua48 Miażdżenia nie było, debata nijaka.. 18.05.15, 08:56
            Sądzę, że nie przekonała zwolennika żadnego kandydata do przeciwnika. Ani nie zachęciła do głosowania niezdecydowanych. Jakiż to wybór - dwóch kandydatów prawicowych. Jeden bardziej samodzielny, z doświadczeniem i stabilny emocjonalnie - drugi - pięknie opakowany, ale śliski, człowiek po którym kompletnie nie wiadomo czego się spodziewać i co wytnie na arenie międzynarodowej.
            Czasy są niestabilne i to wystarczy, prezydent powinien być sprawdzony
          • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Komorowski nie zmiażdżył 18.05.15, 09:03
            Wyniki Kukiza w pierwszej turze, którego głównym postulatem były JOW-y. wskazuje że znaczna część wyborców nie jest zadowolona z obecnej ordynacji wyborczej. Jednocześnie obecny sejm został wybrany wg obecnie obowiązującej ordynacji, co sprowadza się do tego że za politykę partyjną odpowiadają prezesi i zarządy partii. Trudno oczekiwać by prezesi partii popierali zmiany w ordynacji które pozbawią ich władzy. Dlatego decyzja o referendum jest jak najbardziej słuszna.

Sugestia że Komorowski nie stoi na straży konstytucji jest niepoprawna. Prezydent zdecydował by obywatele zgodnie z obowiązującą konstytucją zdecydowali na drodze referendum czy chcą zmian w konstytucji.
    • kombinerki_pinocheta00 Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 12:58
      Oglądałem może z 15 minut tego show.
      Miłościwie nam panujący powinien podsumować swoją kadencję bez pierniczenia o głupotach, podać listę swoich sukcesów. Niewątpliwie byłaby ona krótka.
      Natomiast widziałem starcie dwóch gości, którzy nie mówią o tym co oni zrobili i co chcieliby zrobić dla Polaków, tylko głosili co PIS/PO zrobiło źle lub czego nie zrobili. Żałosne.
      Na obu szkoda klawiatury.
      Dajemy się mamić jakimiś pustymi regułkami. Wybieramy tego, który ładniej wygląda, jest lepiej przygotowany, zwracamy uwagę na jakieś karteczki czy gestykulację.
      A co Komorowski zrobił w ciągu 5 lat? Zasługi tego pana? Bida.
      Na Dudę zabrakło mi miejsca, zresztą i tak nic ciekawego o nim nie można napisać.
      • samuela_vimes Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 17:18
        rzadko się z tobą zgadzam, ale tu przyznam ci rację. W tej debacie zero merytoryki, zero konkretów. A tylko publiczne pranie brudów sprzed lat.
        Zastanawia mnie też postawa mediów, które obecnie wychwalają pod niebiosa komora, a wytykają błędy dudy. To tylko świadczy o propartyjności naszych mediów i o braku jakiekolwiek obiektywizmu w ich wykonaniu.

A co do wyboru, oto co o nim sądzę.

https://7.s.dziennik.pl/pliki/7064000/7064153-glupi-i-glupszy-bardziej-643-385.jpg
        • sid_15 Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 19:30
          Samuela, będziesz głosowała?
    • zeberdee28 Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 14:42
      Komorowski żadnych cudów nie pokazał, wykazał jedynie że Duda to kompletny cymbał co nie było specjalnie trudne. Ale przyznam że było to zupełnie śmieszne jak zaczął tam z niego wyłazić mały kanapowy antysemita i jeszcze nawet Papieża wyciągnął z grobu na ratunek. Ponoć Duda był najlepszym studentem na UJ, teraz jest już dla mnie jaśniejsze dlaczego te polskie uczelnie nie mogą poza tę czwartą czy piątą setkę wyskoczyć, z takich Dudków robią się profesorowie po przejściu odpowiednio długiego okresu leżakowania na katedrze, my kadrę naukową produkujemy metodami używanymi na zachodzie do produkcji serów i stąd te problemy.
      • kombinerki_pinocheta00 Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 15:08
        Nie oglądałem całości. Najeżdżał na Żydów? Przecież ma żonę pochodzenia żydowskiego, nie wspominając już o teściu.

> ą czy piątą setkę wyskoczyć, z takich Dudków robią się profesorowie po przejści
        > u odpowiednio długiego okresu leżakowania na katedrze, my kadrę naukową produku
        > jemy metodami używanymi na zachodzie do produkcji serów i stąd te problemy.

Polskie uczelnie? W III RP to standard. Kiepściutka, samozwańcza elita (którą ja nazywam elytą), prostaccy politycy, oklepani dziennikarze, profesorowie, którzy nie stawią się za ludźmi tylko klepią po plecach jedyną słuszną opcję, ponieważ boją się o swoje stanowiska. III RP to kraj niemożności zrobienia czegokolwiek, a jeżeli już to trzykrotnie drożej niż u sąsiada. Nasze elyty to fasada. I oni nas prowadzą w XXI wiek. Stąd biorą się wszystkie problemy tego kraju - od elyty polityczno-dziennikarsko-uczelnianej.
        • zeberdee28 Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 15:50
          No tak - wypomniał Komorowskiemu że ten powiedział na rocznicy mordu w Jedwabnem że naród ofiar bywał czasami narodem sprawców.
          • kombinerki_pinocheta00 Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 19:37
            No dobrze, ale niby gdzie ten antysemityzm?
            • zeberdee28 Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 21:12
              Jeżeli Duda uznał że przyznanie się do polskiej zbrodni popełnionej na Żydach jest niewłaściwe to jak to inaczej nazwać ? Jakby w Niemczech ktoś sugerował że niewłaściwe jest przyznawanie się do holocaustu to raczej by to uznano za antysemityzm. Jak Ukraińcy zakazują mówić o Wołyniu to uważamy to za antypolonizm, podobnie jak za antypolskich uważamy Rosjan którzy zabraniają mówić o Katyniu.
        • paco_lopez Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 20:49
          kombi zgadzam się , ale tylko do połowy. Ta ryba nie psuje się tylko od głowy. Wśród nieelity, szarych ludzi tez jest pełno mend i sksynów.
          • kombinerki_pinocheta00 Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 21:12
            Ale to nie zwykli ludzie sterują tym krajem i powodują, że nie możemy dobić do średniej, chociaż mamy możliwości aby spokojnie być powyżej średniej i gonić najlepszych. To elyta niszczy kreatywność zwykłego obywatela. To właśnie przez elytę ten Kowalski zamiast sprzedawać towar, szukać kolejnych rynków zbytu, poświęcać czas klientom i własnej firmie musi przekopywać się przez urzędnicze papiery. Takich przykładów jest mnóstwo.

Chcecie socjalizm, ok, ale karwasz twarz, jak już nam tyle zabierają to niech coś zaoferują. A u nas siła nabywcza pieniądza niska, ceny z kosmosu i połowę wypłaty zabierają.
            Nowoczesny feudalizm. Bierzcie kredyty, zadłużajcie się, bądźcie niewolnikami banków. Ci ludzie nie mają koncepcji jak rządzić.
            I niczego nie można zrobić dobrze. Głupiego programu informatycznego, 20 km autostrady w stronę Lwowa, w ogóle autostrady po normalnych cenach, przetargi w wojsku to kpina, a ceny dopiero są astronomiczne (polecam się zapoznać). Nie mówiąc już o polityce zagranicznej, propagandzie sukcesu itp.
            K#$!a, i jeszcze ten Michnik, który wychodzi i mówi, że jak przegramy niepodległość to będzie nasza wina. Dziennikarskie szuje, które potrafią napisać, że musimy pomóc państwu i oddać pieniądze z OFE, bo trzeba spłacać zadłużenie. A kto nabrał tych wszystkich kredytów? Oni.
            Żaden uczelniany profesorek, yntelygent nie wyjdzie i nie powie, że nie należy zadłużać państwa, a jak już wyjdzie to zostanie wyśmiany. Nikt nie powie żeby zostawić pieniądze ludzi aby je pomnażali. K#$!a, jak czytam, że odnieśliśmy sukces, ponieważ w budżecie na następny rok będzie 500 mln więcej mamony to mnie zalewa. To nie w budżecie mają być pieniądze tylko u konsumentów. W kieszeni każdego obywatel ma być 500 zł miesięcznie więcej, a nie 500 mln w budżecie. To obywatel jest najważniejszy.
            I żaden yntelygent nie wyjdzie by zaprotestować przeciwko podwyżce wieku emerytalnego. Bo i po co skoro im się dobrze żyje w tym ustroju? Ich stać, oni na państwowe nie liczą. Gdzie są Olejniki, Lisy czy profesorowie aby ująć się za szarym obywatelem? Ze szczerej przyzwoitości powinni, ale zniszczyliby sobie układy. Po prostu Polacy siedzieć cicho, robić swoje, żyć na kredyt, a jak nie pasuje to wyjechać.
            I głupia telewizyjna gwiazdeczki Richardson, kuzynka tego z tvp, mówi, że jest wspaniale, ponieważ Polacy mogą kupować domy w Hiszpanii. Taa, Polacy, którym żyje się dobrze w III RP - pokroju Richardson i pociotków. Ja im nie żałuję, niech mają i pięć takich domów, wbijam w to, ale jak słyszę tę propagandę to mnie krew zalewa.
            I jeszcze te dopłaty z Unii. Biedna, zabita dechami wieś dostaje dopłatę 5 mln i buduje NIKOMU NIEPOTRZEBNĄ halę sportową za 7 mln, z czego te 2 mln bierze z kredytu, a później to trzeba spłacać. Ale z czego jak z podatków nie starcza, z Warszawy za dużo nie przysyłają, ponieważ sami nie mają to może następny kredyt? Tak się właśnie zadłuża polskie gminy. A później można przeciąć wstęgę i ogłosić sukces na miarę powiatową - mamy nowoczesną, niepotrzebną halę/stadion/operę/basen/korty/fontannę, na którą i tak nas nie stać.

Niemcy ładnie się ustawili. Majstersztyk. Bierzemy kredyty w niemieckich bankach, za które kupujemy niemiecką technologię i produkty wykonane za grosze przez Polaków. Ale Niemców trzeba szanować, ponieważ realizują swoją politykę. Piją sangrię i bzykają Hiszpanki, a w tym czasie ich kapitał się pomnaża.

Niemożność zrobienia czegokolwiek.
            • lazy.eye Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 21:56
              We wszystkim masz rację bo mówisz o rzeczach oczywistych poza początkiem. Elyty już zniszczyły zwykłego obywatela i stworzyły leminga z którego już nic nie będzie. Wybory w 2005 i 2007 to były ostatnie podrygi ginącego narodu.
              • kombinerki_pinocheta00 Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 22:21
                Nie siej defetyzmu, nie jest tak źle. Zgadzam się, że poprzednie wybory były niewypałem, ale wtedy ludzie dali się oszukać i podzielić na mohery, lemingi, słoiki, kuce i co tam jeszcze wymyślono.
                Właśnie ostatnie wybory pokazały, że żarty się kończą. Jak następne do parlamentu nie zmienią sytuacji to przyznam, że czas się pakować i ostatni gasi światło.

Cholera, zapomniałem o mojej ulubionej kategorii, czyli historykach, którzy boją się podjąć "świętości", tematów kontrowersyjnych, napisać całą historię Polski z XX wieku na nowo, jak mawiał profesor Wieczorkiewicz. Nie ruszać, klepać regułki, pobierać pensje, podpisać kartę i do domu na flaczki i kluski śląskie.
            • paco_lopez Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 22:31
              mnie w to nie mieszaj . Mnie socjalizm jest nie potrzebny do niczego. Ja mam tylko taką refleksję po kampanii szczególnie Kukiza na którego głosowałem. On strasznie doceniał obywatela i jechał po partyjniakach, a ja wtedy widziałem setki tych ch...ów co cię nie wpuszczą na swój pas, będą udawać, że cię w kolejce nie widzieli, zadzwonią po policję , bo ognisko rozpaliłeś u siebie w ogrodzie, gówna po psie nie sprzątną, peta wyrzucą w żywopłot, butelki porozbijają, kłócą się na zabój między szwagierkami, teściowymi itd. Ty tylko widzę o forsie. Ja nie , ale ja jestem beneficjentem ostatnich 25 lat i już się boję, że jeszcze trochę i ktoś powie, że to ja jestem winien problemów górnictwa.
      • vandikia Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 15:55
        pracowałam 4 lata z profesorami na jednej z najlepszych uczelni w Polsce, jak to niektórzy mówią, wolałabym mieć alzheimera i tego nie pamiętać
        ilość chamstwa, jadu, układów nie do odtworzenia chyba nawet w korporacjach
        • molly_wither Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 19:30
          Podpisuje sie pod tym Vandikia! Znam sporo bucow z tytulem profesora. Zna tez kilku z doktoratami, i cos jest w tych ludziacc,ze mozna z nimi konie krasc..Bardzo bezposredni i z duza kultura.
    • vandikia Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 15:54
      dla mnie wybór jest prosty ze względu na to jaką korzyść zdrowotną otrzymuję teraz, a jaką będę miała wycofaną jeśli prezydentem zostanie ten drugi

poza tym.
      Kaczyński, Macierewicz i ten straszny rzecznik PISu chełpiący się wygraną, to dla mnie zbyt wiele
      mówienie o nowych miejscach pracy blokując X lat etat na uczelni, to dla mnie tez zbyt wiele i "rada" Komorowskiego o "zmianie pracy i wzięci kredytu" jest dla mnie mimo wszystko bardziej fair
      wyuczona gestykulacja nie zawsze pasująca do tego co mówi kandydat, przyklejony uśmiech i kawusia przy metrze - to także zbyt wiele
      w minutę osiem powrót do Smoleńska i wobec tak napiętej sytuacji na Wschodzie igranie z ogniem

debaty wczoraj nie oglądałam i żałuję, poszukam w sieci, by sobie popatrzeć nad czym tak internety dzisiaj pieją
      w sumie to chyba pierwsze wybory podczas których będę z niecierpliwością oczekiwała wyniku
      • molly_wither Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 19:31
        To pochwal sie ta korzyscia zdrowtna, bo ja nie mam zadnej. Albo śladową.
    • sid_15 Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 17:46
      Aż żałuję, że nie oglądałam. Może obejrzę w necie.
      • molly_wither Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 19:32
        Załuj, bo dziać zaczęlo sie po ok.30 minutach.
    • molly_wither Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 19:24
      Ja mam zdanie przeciwne. Niewiele z tego zrozumialam, o czym mowil Milosciwie Nam Panujacy, jezyk lemingów jest mi obcy. Natomiast Duda przyjemnie usmiechniety i z duża kulturą.
      • lazy.eye Re: Komorowski zmiażdżył 18.05.15, 22:08
        Komorowski był agresywny bo tego wymagał jego chamski elektorat. Dlatego zamiast mówić o tym co zrobił przez ostatnie 5 lat atakował Dudę. Duda był kulturalny i mówił na temat ale to akurat nie ma znaczenia dla 90% osób z tego forum bo to właśnie elektorat strażnika żyrandola:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka