Dodaj do ulubionych

Fajna figura?

18.05.15, 19:29
Czy za chuda? Tak kompletnie w opozycji do Pink z innego wątku.:)
bi.gazeta.pl/im/e4/1a/11/z17936356Q,Taylor-Swift.jpg
Dziewczę jest śliczne, ale moim zdaniem własne trochę zbyt szczupłe i niewiele jej brakuje do Anji Rubik. Rubikowa ma brzydszą i bardzo chudą twarz, przez co jest postrzegana jako jeszcze chudsza (btw. zauważyliście taką prawidłowość - osobę z pociągłą twarzą lub wyraźnymi kośćmi policzkowymi postrzega się jako szczuplejszą niż w rzeczywistości).
Pytam, bo wszędzie widzę pochwały dotyczące sylwetki tej Swift, tak jak wszędzie widzę krytykę sylwetki Rubik, a moim zdaniem są blisko siebie.
Obserwuj wątek
    • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Fajna figura? 18.05.15, 19:41
      Cycków brak, za chuda, w ogóle mało kobieca figura. Pewnie jakaś modelka u zpedalonego kreatora mody.
      Mnie się nie podoba.
      • sid_15 Re: Fajna figura? 18.05.15, 19:46
        Piosenkarka. Akurat cycki najbardziej mi się u niej podobają, jeśli już.:) A nie, na drugim miejscu, bo najbardziej twarz.
        • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Fajna figura? 18.05.15, 19:56
          Jakby taką deklaracje wygłosił facet powiedziałbym że jest kochający inaczej, bo
          dziewięciu na dziesięciu mężczyzn woli kobiety z dużymi cyckami, a ten dziesiąty woli tych dziewięciu. Tak nie wiem co myśleć.
          Jaki jest wydźwięk takiej deklaracji u kobiety, czy to jest docenienie walorów potencjalnej rywalki?
          • potworski Re: Fajna figura? 18.05.15, 19:59
            Chętnie przeczytam jakieś fachowe opracowanie, z którego zaczerpnąłeś taką wiedzę. Podzielisz się linkiem albo przynajmniej źródłem?

diabel-tasmasnki-reaktywacja-d napisał:

> Jakby taką deklaracje wygłosił facet powiedziałbym że jest kochający inaczej, b
            > o
            > dziewięciu na dziesięciu mężczyzn woli kobiety z dużymi cyckami, a ten dziesiąt
            > y woli tych dziewięciu.
            • alpepe Re: Fajna figura? 18.05.15, 20:36
              Fachowe opracowania mówią, że wielbiciele wielkich cycków to robole, a białe kołnierzyki i wzwyż preferują szczupłe laski z małym biustem.
              • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Fajna figura? 18.05.15, 22:05
                Psychologiczna propaganda dla lasek z małymi. Najczęściej wykonywaną operacją plastyczną jest powiększanie biustu.
                • sid_15 Re: Fajna figura? 18.05.15, 22:32
                  I karpie usta, ale co z tego?
                  • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Fajna figura? 18.05.15, 22:57
                    To, że widocznie pacjentki miały jakiś cel w wyeksponowaniu drugorzędnych cech płciowych, o ile oczywiście uznajemy pacjentki za racjonalne.
                    Co to był za cel wynika z definicji drugorzędnych cech płciowych.
                • alpepe Re: Fajna figura? 19.05.15, 09:33
                  Ja mówię o badaniach. Tłumacz sobie to, jak chcesz, robolu.
              • pomorzanka34 Re: Fajna figura? 19.05.15, 16:06
                >Fachowe opracowania mówią, że wielbiciele wielkich cycków to robole, a białe kołnierzyki i wzwyż >preferują szczupłe laski z małym biustem

:)))
                a czy czasami wśród tych białych kołnierzyków nie ma większego grona impotentów
                stres zawodowy, pracoholizm a taki robol jak to ładnie ujęłaś nazasówa się fizycznie to i w domu ma większą ochotę wszak powszechnie wiadomo że sporty zwiększają libido
            • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Fajna figura? 18.05.15, 22:02
              Własne doświadczenia i obserwacje.
              • potworski Re: Fajna figura? 20.05.15, 09:33
                Czyli tak jak się spodziewałem=popołudniowa rozmowa ze szwagrem przy piwku na działce plus opinia paru kolegów na warsztatach stworzyły doskonałą podbudowę pod tę jakże precyzyjną statystykę.

> Własne doświadczenia i obserwacje.
          • sid_15 Re: Fajna figura? 18.05.15, 20:00
            Stereotypy.:)
            • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Fajna figura? 18.05.15, 22:00
              Oczywiście i jak każdy stereotyp skądś się wziął.
              • sid_15 Re: Fajna figura? 18.05.15, 22:33
                Aha.
              • stokrotka_a Re: Fajna figura? 19.05.15, 09:43

> Oczywiście i jak każdy stereotyp skądś się wziął.

Niewątpliwie stereotypy skądś się biorą. Wszystko skądś się bierze.
                Jest taki stereotyp, że Polacy to złodzieje. Sugerujesz, że odzwierciedla on rzeczywistość?
          • czoklitka Re: Fajna figura? 19.05.15, 14:54

> Jakby taką deklaracje wygłosił facet powiedziałbym że jest kochający inaczej, b
            > o

a kogo to obchodzi, co masz do powiedzenia...
          • tais86 Re: Fajna figura? 23.05.15, 11:23
            ale przecież ona ma bardzo ładne cycki! owszem niewielkie, ale kształtne i jędrne, na pewno nie powiedziałabym o niej, że jest płaska.
            • sid_15 Re: Fajna figura? 23.05.15, 11:27
              No właśnie, też nie rozumiem zarzutów odnośnie braku cycków, brak cycków to jest u tej pani:
              afroriri.files.wordpress.com/2015/01/lupita-nyong-o-190090_w1000.jpg
    • stokrotka_a Re: Fajna figura? 18.05.15, 19:41
      Nie moja bajka.
    • doral2 Re: Fajna figura? 18.05.15, 19:41
      skóra i kości.
      a gdzie mięso?
      pytam o mięso, nie o tłuszcz...
      • potworski Re: Fajna figura? 18.05.15, 19:44
        U rzeźnika, albo w Auchan naprzeciwko regałów z jogurtami.
    • potworski Re: Fajna figura? 18.05.15, 19:43
      Jest ok. Ładnie zachowane proporcje, przyjemna buźka.
    • leanne_paul_piper Re: Fajna figura? 18.05.15, 19:49
      Jak dla mnie to wygląda pięknie. Świetne piersi przy tak szczupłej figurze, aby naturalne? Wszystko mi się w niej podoba, twarz, figura, styl ubierania.
    • miss_fahrenheit Re: Fajna figura? 18.05.15, 19:50
      Bardzo ładna figura, choć moim zdaniem - trochę za małe wcięcie w talii.
      • sid_15 Re: Fajna figura? 18.05.15, 20:00
        Moim zdaniem nie tyle wcięcie w talii, co biodra mogłyby być krąglejsze.
        • miss_fahrenheit Re: Fajna figura? 18.05.15, 20:08
          Może tak być (niewiele widać). Za to piersi ma świetne.
    • wersja_robocza Re: Fajna figura? 18.05.15, 19:52
      Bez wątpienia ładniejsza i mniej kanciasta w odbiorze od Rubik.
      A jak już obgaduję to powiem, że mnie te drobiazgi się nie podobają i takie chudziny jak one dwie najwyżej na zdjęciach albo w tv mogę z większą czy mniejszą przyjemnością pooglądać. I najlepiej ubrane. Na żywca nie podobają mi się takie szczuplaki. ;)
      • sid_15 Re: Fajna figura? 18.05.15, 20:02
        No właśnie, ale to że mniej kanciasta, to moim zdaniem zasługa właśnie niekanciastej twarzy.:)
        Co do zdjęcia vs. real, to moim zdaniem zależy od konkretnego przypadku.:)
        • wersja_robocza Re: Fajna figura? 18.05.15, 20:06
          Ładna, dobrze się rusza, ale wolę pełniejsze kobiety. I chyba też starsze. Omujborze. Starzeję się. :cool:
          • sid_15 Re: Fajna figura? 18.05.15, 20:11
            No, ja też wolę Jennifer Lopez czy Penelope Cruz od tej dziewczyny, chociaż tak obiektywnie, to ta chyba ładniejsza.:)
            • stokrotka_a Re: Fajna figura? 18.05.15, 20:15
              sid_15 napisała:

> No, ja też wolę Jennifer Lopez czy Penelope Cruz od tej dziewczyny, chociaż tak
              > obiektywnie, to ta chyba ładniejsza.:)

Nie ma czegoś takiego jak "obiektywnie ładniejsza". :-)
              • sid_15 Re: Fajna figura? 18.05.15, 20:18
                Oj tam oj tam. :)
            • wersja_robocza Re: Fajna figura? 18.05.15, 20:43
              Oj tak.;))
    • stokrotka_a Re: Fajna figura? 18.05.15, 19:54
      Tak naprawdę to niewiele widać. Nie widać bioder, ani tyłka. Nogi wydają się długie, ale w tych spodniach mogą skrywać się buty na bardzo wysokim obcasie, więc to może być złudzenie. Kształt nóg (łydki, kolana) też jest ukryty.
      • kombinerki_pinocheta00 Re: Fajna figura? 18.05.15, 20:38
        Z łóżka byś wygoniła?
        • stokrotka_a Re: Fajna figura? 18.05.15, 21:46
          Nie, nie wygoniłabym. Oddałabym jej własne łóżko, gdyby biedactwo nie miało gdzie spać.
          • kombinerki_pinocheta00 Re: Fajna figura? 18.05.15, 22:07
            Brawo. Postawa godna prawdziwego katolika.
    • kombinerki_pinocheta00 Re: Fajna figura? 18.05.15, 19:55
      Kobiety pytasz? Powinnaś pytać facetów. Faceci są szczerzy w takich tematach.

To tak, jak pytać mężczyzn o to czy Will Smith czy Borys Michalak są przystojni. To nie ma sensu.

Przez kobiety przemawia zawiść, czasami jedna rzuci głupią uwagę w stylu "małe piersi, które nie mogą być pociągające" i zacznie się kolejna forumowa wojna trzydziestoletnia między posiadaczkami małych piersi, a tymi drugimi, którzy stoją tam, gdzie kiedyś stało zomo.
      • sid_15 Re: Fajna figura? 18.05.15, 20:01
        A mało tutaj facetów?
        • kombinerki_pinocheta00 Re: Fajna figura? 18.05.15, 20:39
          Facetów wielu, ale mężczyzna tylko jeden. :)

PS Wiem, kiepskie to było. :P

• sid_15 Re: Fajna figura? 18.05.15, 20:53
            No, słabizna.:)
            • kombinerki_pinocheta00 Re: Fajna figura? 18.05.15, 21:26
              Ciekawe jakich tekstów używali/ją goście, którzy cię podrywali/ją.

Ciężko podrywać w dzisiejszych czasach. To nie to, co kiedyś.
              • sid_15 Re: Fajna figura? 18.05.15, 22:33
                Kiedyś wszystko było lepsze, ech...
                • stokrotka_a Re: Fajna figura? 18.05.15, 22:38
                  "Kiedyś wszystko było lepsze, ech..."

To oczywiste - każde pokolenie to twierdzi od zarania dziejów. Aż dziw, że jeszcze cokolwiek istnieje...
                  • sid_15 Re: Fajna figura? 23.05.15, 11:16
                    Wiem, pisałam ironicznie.:)
          • czoklitka Re: Fajna figura? 19.05.15, 10:39
            Facetów wielu, ale mężczyzna tylko jeden. :)

A który? Wahazar?
    • alpepe Re: Fajna figura? 18.05.15, 20:34
      Co do śliczności, to umiarkowanie, ale figura fajna, z pięć kilo mogłaby przytyć, ale jest młodziutka, to może być taka elfka.
    • coffei.na Re: Fajna figura? 18.05.15, 21:02
      twarz prześliczna,fajna ,taka kompaktowa :)
      ale o jakich cyckach my mówimy? pszesz to rozmiar "ss" (same sutki)
      • sid_15 Re: Fajna figura? 18.05.15, 21:17
        To ja się boje, co ty uważasz za cycki, od Pameli wzwyż?:)
        • coffei.na Re: Fajna figura? 18.05.15, 22:56
          No nie...ale żeby od razu jej przyrostki nazywać szumnie 'cyckami' ??
          Toż to..'pikolinki' ..ewentualnie!
          ;)
          • sid_15 Re: Fajna figura? 23.05.15, 11:17
            Jak widać zdania w wątku są podzielone, jak dla mnie rozmiar idealny, ale nigdy nie byłam fanką bujnego biustu.:)
      • stokrotka_a Re: Fajna figura? 18.05.15, 21:48
        coffei.na napisała:

> ale o jakich cyckach my mówimy? pszesz to rozmiar "ss" (same sutki)

No właśnie!
    • ksiieciiuniio 5.5/10 18.05.15, 21:33
      Po kolei od góry na dół:
      - włosy 4/10
      - twarz 7/10 (przez za mocny makijaż nie widać zbytnio oczu)
      - biust 5/10
      - brzuch 8/10 (nie widać w pełni jaki)
      - talia 7/10
      - biodra 2/10
      - pupa 3/10 (słabo widać czy wystająca czy płaska)
      - nogi 7/10 (dość szczupłe, ale pełni kształtów nie widać)
      - szczupłość/otyłość 7/10 (trochę za chuda)

Razem dało 5,5/10 – więc ogólnie wrażenie średnie, choć z buzi dość ładna.
      • piataziuta Re: 5.5/10 18.05.15, 22:36
        masz udar?
        spójrz w lustro, powinno pomóc
        • ksiieciiuniio Re: 5.5/10 18.05.15, 22:51
          Ty to chyba bardzo ładnych i o ładnej figurze kobiet nie widziałaś. Jak ona jest dla Ciebie ideałem, to wole nie myśleć co w lustrze widujesz u siebie. ;)
          • piataziuta Re: 5.5/10 18.05.15, 22:57
            pewnie nie widziałam i pewnie jestem potworem
            ale ty z pewnością jesteś tak piękny, że wyżej wymieniona to przy tobie pasztet ze szczura
            • ksiieciiuniio Re: 5.5/10 18.05.15, 23:22
              Ja to przeciętny jestem, ale co ma piernik do Watraka? Rozumiem że jesteś czymś tam sfrustrowana, ale czy to powód by mnie atakować?
              • mendiga Re: 5.5/10 21.05.15, 18:06
                ksiieciiuniio napisał:

> Ja to przeciętny jestem

No nie łam mi serca. Dotychczas sądziłam, na podstawie twoich wpisów zresztą, żeś półbóg. Chyba że takie przeciętne z ciebie półboże - to jestem w stanie zaakceptować.
    • znana.jako.ggigus Rubik ma szerokie biodra, 18.05.15, 21:55
      ale bez tluszczu. Ona jest b., chuda, a ma na czym siedziec. Jakby miala tyl tluszczu co ja na biodrach , to nie daj boze.
      I dalas niezbyt korzystne zdjecie Taylor Swift. Ladna, mloda, chuda kobieta. W jej wieku mozna byc takim chudym i to jest dobrze.
    • piataziuta Re: Fajna figura? 18.05.15, 22:34
      Fajna.
      Taką bym mogła mieć.
      Gdyby dało się to pogodzić z chipsami, pizzą i winem.
    • wiarusik Re: Fajna figura? 18.05.15, 23:14
      nom, całkiem niezła. z fajnych dup to na tę chwilę mogę zaproponować marię:
      www.youtube.com/watch?v=j-qQ_brIsfY
    • czoklitka Re: Fajna figura? 19.05.15, 00:19
      Taylor jest naprawdę ładna i ma fajna figurę. Wg mnie Rubik również jest ładna, nawet ładniejsza od tej Taylor, i też ma fajna figurę.
    • miau.weglowy mnie raczej interesuje pan na koniku 19.05.15, 00:30
      poniewaz gugle powiedzialo, ze ta pani spiewa, wiec postanowilam posluchac. dobra decyzja, albowiem napaslam oczy na dobranoc widokiem bardzo apetycznego pana jadacego na koniku w teledysku taylor, luuubie takich urodziwych panow.

Taylor Swift - Blank Space na VEVO, ktos wie, kim jest ten przystojniak?
      • miau.weglowy juz mam odpowiedz/nt 19.05.15, 00:33

• nolus Re: mnie raczej interesuje pan na koniku 19.05.15, 00:42
        Nogi nieprzeciętne, długie i zgrabne. Sylwetka ciut za chuda, ale bardzo atrakcyjna - pewnie na ulicy zwróciłabym uwagę na dziewczynę o takiej figurze. Czy jest dla mnie ideałem? Chyba nie, chociaż niczego figurze tejdziewczyny w sumie nie zarzucę. Dla mnie idealną sylwetkę posiada Candice Swanepoel i jej chyba nikt nie jest w stanie przebić. A co do twarzy panny Swift to zupełnie przeciętna czy wręcz nijaka. Do tego liche włosy...Patrząc na jej twarz przychodzi mi na myśl tylko tyle, że ona nie je.Chyba jednak należę do tej frakcji, która stawia na bardzo ładną buzię przy trochę gorszej figurze. U Taylor Swift widzę niedożywienie. Ale i tak oceniam ją lepiej od Anji Rubik czy Karlie Kloss, którą jest chyba jej dobrą znajomą. Ale całkiem możliwe, że zaczyna już do mnie przemawiać obecnie lansowany typ urody na klony Kim Kardashian czy Jennifer Lopez, rozpowszechniony na profilach instagramowych:)
        • sid_15 Re: mnie raczej interesuje pan na koniku 23.05.15, 11:20
          Wyguglałam tą Candice, rzeczywiście najs.
          Karlie Kloss jest ładniutka, chociaż też troche za chuda i jak na mój gust za wysoka. Z drugiej strony także dzięki wzrostowi kojarzy mi się z elfką.:)
          Proszę, nie stawiaj w jednym rzędzie boskiej i zgrabnej Lopez z Kim Kardashian, ta druga ma tyłek jak trzy tyłki JLo.:)
    • fripoo Re: Fajna figura? 19.05.15, 09:50
      nie ma możliwości oceny bo jest w ubraniu
    • rudenko Re: Fajna figura? 19.05.15, 10:03
      Nic dziewczynce nie brakuje. Z wiekiem kobiety mają tendencję do tycia. Szczupła sylwetka za młodu daje szansę do późnej starości zachować fajną figurkę :-)))) ma duże szanse, ze na starość nie będzie obrosłym tłuszczem waleniem, jak nasza prezydentowa.

Szczupli ludzie kojarzą mi się ze zdrowiem, sprawnością fizyczną a grubsi z chorobą, zadyszką i potem blech.

• fripoo Re: Fajna figura? 19.05.15, 11:53
        szczupli niekoniecznie są sprawni fizycznie i zdrowi, ale otyli tym bardziej
        a z porównywaniem drugiej kobiety do walenia to przesada
        • alpepe Re: Fajna figura? 19.05.15, 12:59
          A do kaszalota może być? Bo coś się chyba miłościwie nam powtórnie kandydującemu kiedyś tak o bodajże norweskiej polityk wyrwało.
          • stokrotka_a Re: Fajna figura? 19.05.15, 13:40
            alpepe napisała:

> A do kaszalota może być? Bo coś się chyba miłościwie nam powtórnie kandydującem
            > u kiedyś tak o bodajże norweskiej polityk wyrwało.

Nawet jeśli jemu się coś wyrwało, to czy daje to podstawę do określania w ten sposób jego żony? Naprawdę jest to do czegoś ci potrzebne? Lepiej się czujesz albo uważasz, że oto zatryumfowała prawda czy coś takiego? Powiedz mi z łaski swojej, czy naprawdę nie można się obejść bez tego typu określeń? Przecież jeśli chcesz pisać o problemie otyłości, to można to zrobić bez tego typu osobistych wycieczek do obcych ludzi.
            • rudenko Re: Fajna figura? 19.05.15, 13:44
              no właśnie! Powiedz to Bredziowi
              • stokrotka_a Re: Fajna figura? 19.05.15, 13:50
                rudenko napisała:

> no właśnie! Powiedz to Bredziowi

Ale co mam powiedzieć? Że wyznajesz zasadę, że skoro facet obraził jakąś kobietę, to w odwewcie powinno się w ten sam sposób potraktować jego żonę? Naprawdę tak myślisz?
                • rudenko Re: Fajna figura? 19.05.15, 13:58
                  nie stokro
                  ić zrób mu wykład, że brak mu kultury, obycia i ze cham itd.

A prezydentowa ma męża buraka, jest osobą publiczną to musi się liczyć z takimi sytuacjami. Wszystko ma swą cenę. Wygląda źle i nie ma co zaklinać rzeczywistosci
                  • stokrotka_a Re: Fajna figura? 19.05.15, 14:04
                    rudenko napisała:

> nie stokro
                    > ić zrób mu wykład, że brak mu kultury, obycia i ze cham itd.

No ale dlaczego ty mu nie zrobisz zamiast stosować chamskie wycieczki w stosunku do jego żony?

> A prezydentowa ma męża buraka, jest osobą publiczną to musi się liczyć z takimi
                    > sytuacjami. Wszystko ma swą cenę. Wygląda źle i nie ma co zaklinać rzeczywisto
                    > sci.

I co, ona ponosi odpowiedzialność za czyny męża i w związku z tym można sobie po niej pojeździć? Osobą publiczną jest z włąsnego wyboru?

A kto mówi o zaklinaniu rzeczywistości? Jeśli ona ci się nie podoba, to swoje zdanie o niej możesz wyrazić w kulturalny sposób i bez powoływania się na czyny jej męża.
                    • rudenko Re: Fajna figura? 19.05.15, 14:16
                      o matko te dyskusje z stokrotką

Ty masz zrobić mu wykład, a nie mi. Ja go nie potrzebuję, bo złośliwie naśladuję Bredzia kumasz? Osobiście uważam, że naigrywanie się z niedoskonałości fizycznych jest obrzydliwe. Nie leży w mojej naturze. Cięzko mi zrozumieć ludzi, dla których to codzienność. Pełno tego typu zachowań, więc próbuję to odreagować. Tak dla równowagi. Ci co stosują tego typu "żarty" muszą po prostu oberwać i tyle i az tyle

Ja nie zamierzam reformować Bredzia a Ty próbujesz reformować mnie. Stąd uwaga o wykładzie. Nie trac czasu na mnie bo i tak nic nie wskórasz.
                      • stokrotka_a Re: Fajna figura? 19.05.15, 14:25
                        rudenko napisała:

> Ty masz zrobić mu wykład, a nie mi.

Ja z nim nie rozmawiam, rozmawiam z tobą i twoje teksty czytam. Gdybym usłyszała, że Komorowski nazwał jakąś kobietę kaszalotem w mojej obecności, to z pewnością usłyszałby ode mnie kilka szczerych słów. A ty słyszałaś jak Komorowski nazwał kogoś kaszalotem?

> Ja go nie potrzebuję, bo złośliwie naśladu
                        > ję Bredzia kumasz? Osobiście uważam, że naigrywanie się z niedoskonałości fizyc
                        > znych jest obrzydliwe. Nie leży w mojej naturze. Cięzko mi zrozumieć ludzi, dla
                        > których to codzienność. Pełno tego typu zachowań, więc próbuję to odreagować.
                        > Tak dla równowagi.

Próbujesz odreagować czyjeś chamstwo za pomocą własnego chamstwa skierowanego do bogu ducha winnej osoby? Zaprawdę szczególny to sposób!

> Ci co stosują tego typu "żarty" muszą po prostu oberwać i tyle i az tyle

Ale kto obrywa? Komorowski? Przecież on nie obrywa. Ty tylko jego żonę określasz epitetami.

> Ja nie zamierzam reformować Bredzia a Ty próbujesz reformować mnie. Stąd uwaga
                        > o wykładzie. Nie trac czasu na mnie bo i tak nic nie wskórasz.

I po raz kolejny ktoś sądzi, że kogoś chcę tu na forum "naprawiać". Nie, moja droga, nie jestem tak naiwna, żeby sądzić, że mogę wychować dorosłą osobę, która w ten czy inny spoób się zachowuje. Ja tylko wyrażam opinię w stosunku do twoich i podobnych wypowiedzi. To wszystko.
                        • rudenko Re: Fajna figura? 19.05.15, 14:34
                          A ty słyszałaś jak Komorowski naz
                          > wał kogoś kaszalotem?

A Ty nie słyszałaś hmmm wszyscy słyszeli w mediach. Szkoda, że nie zareagowałaś i nie wystosowałaś w tej sprawie pisma do Prezydenta.

Ale kto obrywa? Komorowski? Przecież on nie obrywa. Ty tylko jego żonę określas
                          > z epitetami.

Myślę, że gdybym nazwała Bredka kaszalotem to by go to nie zabolało tak jak nazwanie w ten sposób jego żony. A swoją drogą właściciel kaszalota wyśmiewa inne kaszaloty przednie

• czoklitka Re: Fajna figura? 19.05.15, 14:38
                            >A swoją drogą właściciel kaszalota wyśmiewa inne
                            > kaszaloty przednie

właściciel? Komorowski jest właścicielem swojej żony-kaszalota? Wowwowwowow
                            • stokrotka_a Re: Fajna figura? 19.05.15, 14:46
                              czoklitka napisała:

> >A swoją drogą właściciel kaszalota wyśmiewa inne
                              > > kaszaloty przednie
                              >
                              > właściciel? Komorowski jest właścicielem swojej żony-kaszalota? Wowwowwowow

Celna uwaga. Ten zwrot i jej odgrywanie się na żonie "bredzia" dużo mówią o rudenko.
                              • rudenko Re: Fajna figura? 19.05.15, 14:49
                                czoklitka o mamo trochę więcej luzu... nie bierz wszystkiego dosłownie.... w pewnym sensie właściciel, chę z przekąsem właściciel :-D
                                • czoklitka Re: Fajna figura? 19.05.15, 15:38
                                  ok, nie będę brała. Choć z ciekawości się spytam, czy twój właściciel jest rudy, że taki nick przybrałaś?
                          • stokrotka_a Re: Fajna figura? 19.05.15, 14:44
                            rudenko napisała:

> A Ty nie słyszałaś hmmm wszyscy słyszeli w mediach. Szkoda, że nie zareagowałaś
                            > i nie wystosowałaś w tej sprawie pisma do Prezydenta.

Nie słyszałam. Przecież nie mogę wszystkiego słyszeć. A ty kiedy i gdzie słyszałaś? Dlaczego wtedy nie zareagowałaś?

> Myślę, że gdybym nazwała Bredka kaszalotem to by go to nie zabolało tak jak naz
                            > wanie w ten sposób jego żony. A swoją drogą właściciel kaszalota wyśmiewa inne
                            > kaszaloty przednie

Wiesz, co to obrzydliwe, że używasz takich epitetów w stosunku do kobiety, która niczemu nie jest w tej kwestii winna. I ty chcesz prawić morały Komorowskiemu? Najpierw porzuć moralność Kalego.
                            • rudenko Re: Fajna figura? 19.05.15, 14:46
                              ależ ja nikomu nie prawię morałów, to Ty cały czas mnie umoralniasz
                              • stokrotka_a Re: Fajna figura? 19.05.15, 14:50
                                rudenko napisała:

> ależ ja nikomu nie prawię morałów, to Ty cały czas mnie umoralniasz

Jak to nie?? Przecież wypisujesz morały dotyczące zachowania Komorowskiego, a sama robisz to co on, tylko że w stosunku do jego żony. To się właśnie nazywa moralność Kalego. Ale nie martw się, kochana, doskonale rozumiem, że Kali stosujący podwójną moralność nie jest w stanie tego dostrzec.
                                • rudenko Re: Fajna figura? 19.05.15, 14:56
                                  morały dotyczące Bredka to tylko w reakcji na to o czym Ty tu pisałaś

To co ja robię to się nazywa złośliwość kochana i mało tego uwazam, że Bredkowi powinna dobrze zrobić :-D
                                  • stokrotka_a Re: Fajna figura? 19.05.15, 15:01
                                    Kochana, ty nadal nie dostrzegasz, że nie robisz żadnych złośliwości bredkowi. Ale jak napisałam, nie mam zamiaru cię wychowywać. Swoje zdanie wyraziłam, bo jestem zniesmaczona moralnością Kalego w twoim wykonaniu i dość. Pozdrawiam:-)
          • rudenko Re: Fajna figura? 19.05.15, 13:41
            wygooglałam walenia i kaszalota.....walenie to raczej smukłe istoty, także zmieniam zdanie do prezydentowej bardziej pasuje porównanie z kaszalotem.

Bredzisławowi wciąż się coś wyrywa :-D
            • stokrotka_a Re: Fajna figura? 19.05.15, 13:51
              rudenko napisała:

> wygooglałam walenia i kaszalota.....walenie to raczej smukłe istoty, także zmie
              > niam zdanie do prezydentowej bardziej pasuje porównanie z kaszalotem.
              >
              > Bredzisławowi wciąż się coś wyrywa :-D

No i? Z powodu niechęci do polityka, usprawiedliwone jest odgrywanie się na jego żonie? i kto to robi? Kobiety!
    • samuela_vimes Re: Fajna figura? 19.05.15, 13:29
      cycki ma fajne. Lubię małe cycki, a duże tylko sylikonowe, ewentualnie te duże wyglądają fajnie u młodziutkich dziewczyn. Co do figury, jak najbardziej na tak. Buzię też ma ładną.
      Jak kiedyś będę mieć seks z kobietą, to ze szczupłą i z małymi cyckami :-)
      • stokrotka_a Re: Fajna figura? 19.05.15, 13:42
        samuela_vimes napisała:

> Jak kiedyś będę mieć seks z kobietą, to ze szczupłą i z małymi cyckami :-)

Jak będziesz mieć seks z kobietą, to go sprzedaj z zyskiem albo do muzeum odstaw, coby ludzie podziwiać mogli. ;-)
        • samuela_vimes Re: Fajna figura? 19.05.15, 16:03
          to ma być przyjemne, a nie do sprzedania ni do oglądania. No!
          • stokrotka_a Re: Fajna figura? 19.05.15, 16:30
            Ale można połączyć przyjemne z pożytecznym. Daj znać, gdy już będziez ten seks mieć, to może jakiś interes zrobimy.
    • joaaa83 Re: Fajna figura? 19.05.15, 13:31
      Żeby oceniać figurę Taylor Swift, to należałoby wrzucić jej fotkę w kostiumie kąpielowym, ewentualnie w mini, bo największym jej atutem są długie i zgrabne nogi, o wiele ładniejsze niż kościste Anji Rubik.

Porównaj zdjęcia z widocznymi nogami obu pań, to dostrzeżesz różnicę. No i panna Swift nadrabia twarzą.
      • stokrotka_a Re: Fajna figura? 19.05.15, 13:56
        joaaa83 napisała:

> Żeby oceniać figurę Taylor Swift, to należałoby wrzucić jej fotkę w kostiumie k
        > ąpielowym, ewentualnie w mini, bo największym jej atutem są długie i zgrabne no
        > gi, o wiele ładniejsze niż kościste Anji Rubik.

Tutaj widać jej nogi:

www.google.lu/search?q=Taylor+Swift&safe=active&biw=1222&bih=679&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=LyRbVdrFGMn4UKPFgNgM&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgrc=rsN0lblxPZRfsM%253A%3BjxEt4-gh2ZmSSM%3Bhttp%253A%252F%252Fcdn.hitfix.com%252Fphotos%252F5705642%252FTaylorSwiftMTVVMAs2014PT.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.hitfix.com%252Fnews%252Ftaylor-swift-performs-on-the-runway-at-the-victorias-secret-fashion-show%3B1200%3B1260
        To prawda, wyglądają na długie, ale to efekt przedłużenia o jakieś 12 centymetrów za pomocą odpowiednich butów.
        • six_a Re: Fajna figura? 19.05.15, 22:58
          ona ma prawie 1,80, więc w nogach jej na pewno nie brakuje.
          • stokrotka_a Re: Fajna figura? 20.05.15, 08:39
            Może jej nie brakuje, jeśli chodzi o bezwzględną długość nóg. Jednak stosunek długości nóg do długości reszty ciała nie zależy od wzrostu.
            • six_a Re: Fajna figura? 20.05.15, 08:48
              rozumiem, w takim razie poczekam, aż wykonasz stosowne pomiary i wydasz w tej sprawie oświadczenie.
              • stokrotka_a Re: Fajna figura? 20.05.15, 08:52
                Świetnie! Obiecuję, że pierwsza otrzymasz wyniki obliczeń.
                • six_a Re: Fajna figura? 20.05.15, 21:07
                  koniecznie. berdyczów 38.
        • joaaa83 Re: Fajna figura? 20.05.15, 11:12
          NA pewno ma długie nogi bo ten uroczy skafanderek plus tego typu buty, to byłaby porażka na krótkonogiej dziewczynie. Ja nie twierdzę, że Rubikowa ma krótsze, bo u niej pewnie te proporcje są lepsze, ale Swift ma nogi w miarę długie i bardzo zgrabne, co widocznie dla wielu osób, w tym dla mnie, jest atrakcyjniejsze niż nogi bardzo długie, ale kościste, jak u Rubik.
          • stokrotka_a Re: Fajna figura? 20.05.15, 11:23
            joaaa83 napisała:

> NA pewno ma długie nogi bo ten uroczy skafanderek plus tego typu buty, to byłab
            > y porażka na krótkonogiej dziewczynie.

Na tym zdjęciu widać, że nawet po przedłużeniu za pomocą wysokich obcasów jej nogi wcale nie są takie długie w stosunku do reszty ciała. Ale że jest krótkonoga, to nigdzie nie napisałam. ;-) Zastanawiam się jednak, gdzie zobaczyłaś ten skafanderek... ;-)
            • joaaa83 Re: Fajna figura? 20.05.15, 16:07
              Pisałam o zdjęciu z linku - Niebieski kombinezon z długim rękawem i krótkimi spodenkami plus brązowe buty na obcasie, ale do kostki - skracające nogi. Ona wyglądała w tym stroju w sumie spoko, a krótkonoga wyglądałaby fatalnie.
              • stokrotka_a Re: Fajna figura? 20.05.15, 16:21
                joaaa83 napisała:

> Pisałam o zdjęciu z linku - Niebieski kombinezon

To jest skafanderek??? No cóż, a ja myślałam, że skafanderek to coś innego. :-)

> z długim rękawem i krótkimi sp
                > odenkami plus brązowe buty na obcasie, ale do kostki - skracające nogi.

Mogą powodować wrażenie skracania, ale pomiar proporcji wskazuje, że nie są to oszałamiająco długie nogi. Na zdjęciu z pierwszego postu wyglądają na długie, ale to kwestia odpowiednich spodni i zakrytych butów na wysokim obcasie. Gdybym zobaczyła ją na żywo bez fotooptycznych trików, to mogłabym ocenić. Zdjęcia nie umożliwiają właściwej oceny.

> Ona wyglądała w tym stroju w sumie spoko, a krótkonoga wyglądałaby fatalnie.

Ale ja przecież nie napisałam, że ona jest krótkonoga. ;-)
    • ursyda Re: Fajna figura? 19.05.15, 13:55
      Młoda, wiotka, ładna - nic jej nie brakuje.
      • stokrotka_a Re: Fajna figura? 19.05.15, 13:57
        ursyda napisała:

> Młoda, wiotka, ładna - nic jej nie brakuje.

A jednak brakuje.
        • czoklitka Re: Fajna figura? 19.05.15, 14:28
          tak? A czego?
          Może to tobie czegoś brakuje?
          • stokrotka_a Re: Fajna figura? 19.05.15, 14:34
            czoklitka napisała:

> tak? A czego?

Tego, co na mnie działa, a czego ona nie ma.

> Może to tobie czegoś brakuje?

Nie może, ale na pewno! Przecież brakowanie czegoś w kwestiach urody to kwestia odczuć osoby patrzącej i odnoszącej jakieś konkretne wrażenia estetyczne czy erotyczne. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym się podobać wszystkim ludziom. :-)
            • czoklitka Re: Fajna figura? 19.05.15, 14:36
              >Nie wyobrażam sobie, że mogłabym się podobać wszystkim ludziom. :-)

ja też nie.
              • stokrotka_a Re: Fajna figura? 19.05.15, 14:47
                czoklitka napisała:

> >Nie wyobrażam sobie, że mogłabym się podobać wszystkim ludziom. :-)
                >
                > ja też nie.

A wyobrażasz sobie, że ty mogłabyś się podobać wszystkim?
                • czoklitka Re: Fajna figura? 19.05.15, 14:51
                  Napisałam wyżej, że nie wyobrażam sobie, abym mogła podobać się wszystkim. Niestety, tak dobrze nie ma.
                  A co Ci się nie podoba w Taylor? Brak biustu czy zbytnia szczupłość, czy jeszcze coś innego?
                  • stokrotka_a Re: Fajna figura? 19.05.15, 14:58
                    Nie podoba mi się całość. Jej twarz na pewno może się podobać, ale nie jest w moim typie. Nogi ma zgrabne. Piersi raczej też ładne, choć nie widziałam w całości, więc nie mogę oceniać. Ale ja widzę tylko obrazek, który nie robi na mnie wrażenia. Może gdym ją poznała osobiście, zmieniłabym zdanie, bo osobowość i to nieuchwytne coś w bezpośrednim kontakcie mogą współgrać z ciałem i przemawiać do mnie. Jednak to co widzę na obrazku nie przemawia. :-)
                    • czoklitka Re: Fajna figura? 19.05.15, 15:03
                      nie powiedziałabym, że ma "to coś", choć w jakimś teledysku wyszla fajnie i filuternie.
    • pomorzanka34 Re: Fajna figura? 19.05.15, 15:28
      rzeczywiście chuda
      brak cycków ale to akurat nie każdemu facetowi przeszkadza
      brak tali tudzież bioder tz odpowiedniej proporcji miedzy talia a biodrami.. figura bardziej chłopięca

ale
      ładne ramiona i
      śliczna buzia

w większości faceci lubią takie kobiety

no ale mogę być mało obiektywna wszak jestem tylko kobietą :)))
    • pomorzanka34 Re: Fajna figura? 19.05.15, 16:08
      zresztą nie od dziś wiadomo że faceci lubią drobne , szczuplutkie może i filigranowe poręczne kobiety ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka