Dodaj do ulubionych

Lato idzie a z nim siniaki przychodzą

03.06.15, 14:21
i inne krwiaki w barwach sino-czerwono-żółtych.
Kobieto Forumowa, czy i Ty kwalifikujesz się do pozimowej obdukcji olbrzymich mamuaży budzących strach i współczucie?
Obserwuj wątek
    • coffei.na Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 14:29
      tak! jeden mam ,paleta równo rozłożonych barw..nawet ładnie to wygląda!na prawym udzie,jebnąwszy się o wezgłowie łóżka..jak to się stało? ni mam pojęcia!

a co do gorszych przypadłości...nie zgoliłam jeszcze mych sarenkowych nóżeczek!czy aby na pewno już czas by to zrobić? niechybnie?!!
    • snowdonia Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 14:45
      Malo, ze obijam sie jak kanka od mleka i siniak pojawia mi sie od zwyczajnego 'mocniejszego' uscisku (o mozniejszym walnieciu w cokolwiek nie wspomne, bo zdarza mi sie wygladac jak ofiara przemocy domowej), do tego jeszcze dostaje wybitnego podraznienia skory od metalowych ostrzy (w nawiazaniu do sarenkowych nóg przedmówczyni).

Z nogami luzik, panbuk w koncu wynalazl wosk.
      Ale z tymi cmentarnymi barwami na udzcach lasnuje sie niestety czesto w pelnym opakowaniu... moze jakies cudowne rady jak mamuazy nie nabywac?
    • eat.clitoristwood O tatuaże mi oczywiście chodzi. :) 03.06.15, 14:53
      No, kobiety się przecież, w przeciwieństwie do marynarzy i kryminalistów, mamuują. :)
      • snowdonia Re: O tatuaże mi oczywiście chodzi. :) 03.06.15, 15:13
        No tak, jak kcą to okej, a ja nie kcem a muszem.
        Cieżki los czlowieka kobiety...
    • obrotowy do tego nie potrzeba lata... 03.06.15, 14:54
      blog.grzelak-makeup.com/2014/11/jak-zrobic-siniaka-prosty-tutorial/
    • bialeem Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 15:48
      Ja swoje siniaki noszę z dumą! Im większy tym lepszy. Najfajniejsze są te wchodzące w zielenie.
      Zbyt łatwo się siniaczę, by móc się przejmować tym, że wyglądam jak ofiara przemocy domowej.
    • samuela_vimes Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 15:55
      mi nie widać siniaków, bo mam tatuaże :-D
      • fuzja-jadrowa Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 17:09
        > mi nie widać siniaków, bo mam tatuaże :-D

Kiedy on właśnie o tatuaże (mamuaże) pyta. :)
        • samuela_vimes Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 17:32
          mamuaże... :-D co ten chłopina ćpie? eat nie bądź taki, podziel się!
          • czoklitka Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 17:34
            albo - co czyta lub z kim się zadaje
            • samuela_vimes Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 17:37
              zawsze można ćpieć i czytać ;-)
              • coffei.na Selavi! 03.06.15, 17:57
                a powiedz,proszę..bo mnie to frapuje! Masz tyle tatuaży co Monika z Hell's Kitchen ?
                o,ta:
                cdn4.setv.smcloud.net/s/video/frame/7006/hells_kitchen_zaplakana_uczestniczka_ciagle.jpg
                • samuela_vimes Re: Selavi! 03.06.15, 19:07
                  nie wiem ile ona ma na całym ciele. Ja na razie mam tylko jedną łapkę 'rękaw' i trochę uda+ kilka mniejszych pamiątek sprzed lat na plecach, szyi, imię córki na przegubie dłoni 'runami' i ptaka...na dekolcie. W planach 'rękaw na drugiej ręce' drugie udo i łydka. Plecy zostawiam w spokoju, bo niemąż ma plecki ładnie zrobione więc się uzupełniamy. ;-)
                  • eat.clitoristwood Re: Selavi! 03.06.15, 22:02
                    Ale Samułelo, wątek jest o tym, że nawet najartystyczniejszy mamuaż z odległości stu metrów wygląda jak gwałt cielesny. :)
                    • eat.clitoristwood Re: Selavi! 03.06.15, 22:03
                      albo choroba nieuleczalna, w stadium ostatecznym
                      • samuela_vimes Re: Selavi! 03.06.15, 22:45
                        kocham tą chorobę! :-)
                    • czoklitka Re: Selavi! 03.06.15, 22:48
                      albo jak przylepiona kupa ptaka lub jakiego psa czy kota
              • snowdonia Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 18:01
                a widzisz, i juz mozna sie pomylic, bo np. takie 'naćpac sie' w wiejskiej gwarze wielkopolskiej znaczy 'nawpier..alac sie', tudziez nazrec jak swinia :)

a ja nie jestem mama, dlatego mamuaze nie kojarza mi sie tak samo, jak watkodawcy tatuaze. gdyby byly narzeczonolaze, to sie kwalifikuje, ale nima!
    • pomorzanka34 Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 16:14
      a tam wiecznie jestem podrapana a nawet kotów nie mam (nie sądzę aby to były stygmaty;) posiniaczona nawet od mocniejszego uścisku i poparzona wrr tego to nie cierpię
      więc jeśli ktoś mnie nie zna dobrze to można by sądzić że kwalifikuję się do przemocy domowej
    • czoklitka Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 16:15
      nie, nie kwalifikuję się.
    • ursyda Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 16:36
      Niestety tak.
    • mendiga Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 16:55
      Nawet jeśli były, to samoopalacz załatwił sprawę, bo nie widzę.
    • varia1 Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 17:06
      oj, tak
      dość łatwo niestety zdarza mi się nabyć nowe siniaki, ale ponieważ rzadko paraduję po ulicach miasta w bikini, to nie spędza mi to snu z powiek :) a na urlopie to generalnie nie przejmuję się niczym, no może troszeczkę pogodą, bo lubię wypoczywać w Polsce gdzie pogoda stanowi jedną z największych zagadek:)
    • fuzja-jadrowa Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 17:08
      Ale wątek ubrałeś, nikt Cię nie zrozumiał. :)

• mendiga Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 17:47
        No nie wiem. Moim zdaniem on dość jasno o siniakach pisze. Chyba że to jakiś forumowy kod, na który się nie załapałam.
        • six_a Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 20:16
          jaśniej niż w temacie? :)
          forum.gazeta.pl/forum/w,16,157827811,157828142,O_tatuaze_mi_oczywiscie_chodzi_.html
          • mendiga Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 22:11
            Ha, no i się wydało, że wątku nie czytałam.
        • mariuszg2 Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 04.06.15, 22:41
          > Chyba że to jakiś fo
          > rumowy kod
          >

formiau, kicifor, forkot,...ołołoł...ołjeeee....eee.e.e.e..uuu.a..a.
    • dziala_nawalony Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 17:57
      eat.clitoristwood napisał:

> i inne krwiaki w barwach sino-czerwono-żółtych.
      > Kobieto Forumowa, czy i Ty kwalifikujesz się do pozimowej obdukcji olbrzymich m
      > amuaży budzących strach i współczucie?

mezczyzna forumowy to pies? no, wiec jesli nie,to zglaszam swoj akces , kwalifikuje sie w pelni, diagnoza krotka,acz wymowna, bedziemy ciac , panie kolego!! to uslyszlem,i juz sie nad soba uzalam,na wszelkij sluczaj kazalem mojej sprawdzic, czy aby nie zalegamy z oplata skaldek za ubezpieczenia, noo, bo zostalby wrazie czego szczesliwa wdowa , tyle,ze bez grosza przy duszy, rzut okiem i jest jasnosc, moge wyciagac kopyta jesli taka moja wola, tak skwitowala cala sprawe moja slubna..co za slodziak z niej o ja ..pie..le..8)
      • molly_wither Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 18:06
        Kobita ma poczucie humoru , a ty poczucie odpowiedzialnosci za swoja kobiete.
        Ps. Tę żaluzję o użalaniu zrozumialam i spuszczam na nią ...żaluzje:)
        dziala_nawalony napisał:

> eat.clitoristwood napisał:
        >
        > > i inne krwiaki w barwach sino-czerwono-żółtych.
        > > Kobieto Forumowa, czy i Ty kwalifikujesz się do pozimowej obdukcji olbrzy
        > mich m
        > > amuaży budzących strach i współczucie?
        >
        > mezczyzna forumowy to pies? no, wiec jesli nie,to zglaszam swoj akces , kwal
        > ifikuje sie w pelni, diagnoza krotka,acz wymowna, bedziemy ciac , panie kolego!
        > ! to uslyszlem,i juz sie nad soba uzalam,na wszelkij sluczaj kazalem mojej spra
        > wdzic, czy aby nie zalegamy z oplata skaldek za ubezpieczenia, noo, bo zostalby
        > wrazie czego szczesliwa wdowa , tyle,ze bez grosza przy duszy, rzut okiem i je
        > st jasnosc, moge wyciagac kopyta jesli taka moja wola, tak skwitowala cala spra
        > we moja slubna..co za slodziak z niej o ja ..pie..le..8)
    • molly_wither Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 18:04
      Nie wiem co to mamuze,ale siniaki mam caly rok.Mąz mnie bije i czasami sprzątam(niezaleznie od pory roku).
      • snowdonia Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 18:05
        Z tym mezem to sobie jaja robisz nadzieje mam?
        • molly_wither Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 18:13
          Juz sie ratowac rzucilas? he he. Raz mi tylko wykrecil reke i z siniakiem chodzilam i raz mnie tylko rzucil o sciane.
          snowdonia napisała:

> Z tym mezem to sobie jaja robisz nadzieje mam?
          >
          • snowdonia Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 18:27
            Ani rzucilas, ani hehe.
            Moge Ci tylko wspolczuc.
            • molly_wither Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 18:33
              Dzieki.
              snowdonia napisała:

> Ani rzucilas, ani hehe.
              > Moge Ci tylko wspolczuc.
              >
    • berta-death Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 18:40
      Chcesz się dowiedzieć, która się Greya naczytała?
    • sid_15 Re: Lato idzie a z nim siniaki przychodzą 03.06.15, 20:26
      Jeśli chodzi o tatuaż, to miałam, ale usunęłam. Błąd młodości.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka