Dodaj do ulubionych

Bolesne stosunki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 21:32
Witam!
Niedawno rozpoczelam swoje zycie seksualne i mam pewien problem...
Mianowicie wspolzylam juz kilkakrotnie (ok 7 razy) i nadal odczuwam bol na
poczatku - tzn gdy chlopak we mnie wchodzi :( Do tego jest krwawienie -
pierwszy raz bylo niewielkie, drugi dosyc duze, kolejne tez niewielkie, a
ostanio znowu jakos bolalo i bylo troche tej krwi.
Powiedzcie mi czy tak powinno (moze) byc i kiedy moze dojsc do normy.
Dzieki za rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: alpepe Re: Bolesne stosunki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 21:39
      ty sie lepiej zapytaj lekarza, czemu krwawiłaś za drugim i kolejnymi razami. A
      jesli chodzi o ból na początku, to wiele dziewczyn tak ma.
    • listek_a Re: Bolesne stosunki 15.09.04, 21:40
      Ja miałam tak samo! powiedz facetowi, zeby byl delikatniejszy jak zaczyna i
      bedzie dobrze!! U mnie podzialalo, a krwawienie tez po jakims czasie sie
      skonczylo!!!
    • conveyor Re: Bolesne stosunki 15.09.04, 23:28
      Bedzie dobrze, jestes jeszcze nierozciagnieta no i peknieta blona sie nie zagoila :)

------------------
      Forum bez cenzury
      Prawdziwy Mężczyzna
      • Gość: jaja Re: Bolesne stosunki - właśnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 10:37
        mnie tam boli już po tylu latach i co? żadne maści, żele nie pomagają....
        choroba czy błąd w budowie anatomicznej wykluczony.

• Gość: biseks Re: Bolesne stosunki IP: *.crowley.pl 16.09.04, 11:40
      >Witam!
      >Niedawno rozpoczelam swoje zycie seksualne i mam pewien problem...
      >Mianowicie wspolzylam juz kilkakrotnie (ok 7 razy) i nadal odczuwam bol na
      >poczatku - tzn gdy chlopak we mnie wchodzi :( Do tego jest krwawienie -
      >pierwszy raz bylo niewielkie, drugi dosyc duze, kolejne tez niewielkie, a
      >ostanio znowu jakos bolalo i bylo troche tej krwi.
      >Powiedzcie mi czy tak powinno (moze) byc i kiedy moze dojsc do normy.
      >Dzieki za rady.

Proponuję wizytę u lekarza ginekologa, a nie snucie przypuszczeń na forum.

A przypuszczenie, chyba najbardziej trafne jest takie, że masz nietypową błonę dziewiczą i nie doszło do chwili obecnej do całkowitej defloracji. Przy podejmowaniu każdego nowego kontaktu seksualnego Twój hymen jest wciąż naruszany z czego wynika owo lekkie krwawienie. Lekarz ginekolog po obejrzeniu podejmie właściwą decyzję co do możliwości zabiegu polegającego na nacięciu błony dziewiczej tak by nie utrudniała immisji penisa.

Inne przypuszczenia wykluczam, bowiem sama napisałaś, że ból i krwawienie występują tylko podczas wstępnej immisji penisa. Gdybyś odczuwała dyskomfort, ból i krwawiła nie podczas wprowadzania penisa do pochwy, ale już w trakcie trwania stosunku, możnaby przypuszczać że są to problemy innej natury. A tak sądzę, że wynikają one z nieprzebitej do końca błony dziewiczej podczas tych jednostkowych stosunków seksualnych, które podejmowałaś.

:-) biseks

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka