six_a 18.07.15, 22:10 tylko bez ściemy. ostatnio dobrze jest mieć nałóg. zwykle to prosta droga do kariery pisarskiej. ja oczywiście nie mam, więc pisarkom nie zostaną. smuteczek. sobotni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kura_wuja Re: Czy macie jakieś nałogi? 18.07.15, 22:15 Internet generalnie. Ale 3 to nalog w dzisiejszych czasach? Smartfona nie posiadam, wiec chyba nie nadaje sie na terapie. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Czy macie jakieś nałogi? 18.07.15, 22:21 jakbyś posiadał, to mógłbyś mieć jeszcze więcej internetu. więcej predyspozycji, opcji, ficzersów. więcej wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Czy macie jakieś nałogi? 18.07.15, 22:37 hi,,hi rozczaruje, wlasnie wyzbywam sie ostatniego, ,..THx wszystkim razem i kazdemu z osobna, i do zobaczenia /zalezy od opcji/ w lepszych czasach i lepszym miejscu.. 8) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Czy macie jakieś nałogi? 18.07.15, 22:38 znowu zmieniasz nicka? ledwo się człowiek przyzwyczai i znowu się trzeba będzie uczyć. nonaprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Czy macie jakieś nałogi? 18.07.15, 22:40 zadnej zmiany juz nie bedzie,skoro ostatniego to ostatniego.. buziaczki forumki! 8) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Czy macie jakieś nałogi? 18.07.15, 22:50 chyba ci się adresy pomyliły. Odpowiedz Link Zgłoś
kura_wuja Re: Czy macie jakieś nałogi? 18.07.15, 23:58 yyyyyyy to jest uleczalne, 3 zarazliwe bo niewię? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Uprzejmie prosze Szanowna Fachówke o porade: 19.07.15, 15:32 six_a napisała: > jakbyś posiadał, to mógłbyś mieć jeszcze więcej internetu. więcej predyspozycji, opcji, ficzersów. więcej wszystkiego. vidze , ze trafilem na kogos znajacego sie na sprawie. wytlumacz mi Aniele, please - po hollere taki ten caly facebook vel twitter ? i z czym to sie je ? Co takiego mozna tam zalatwic - czego nie mozna np. na zwyklych forach publicznych i uzupelniajaco na privie ? ___________________________ Like Mr. Tusk: - polish your polish. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Uprzejmie prosze Szanowna Fachówke o porade: 19.07.15, 18:18 >po hollere taki ten caly facebook vel twitter ? fb do oglądania. inni oglądają ciebie, ty oglądasz innych (patrz: oglądactwo, patrz: plagi współczesności, patrz: już niebawem w klasyfikacji icd) twitter do produkowania się w 140 znakach #umiemto instagram do oglądania produkcji innych, bo sam nie masz talentu. nie wiem, co ja tam jeszcze mam, ale na pewno coś by się znalazło. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Uprzejmie prosze Szanowna Fachówke o porade: 22.07.15, 16:50 a od produkcji innych, bo samemu nie, to nie pinterest? Instagram od foci jedzenia w sepii. Jeszcze snapczat od wysyłania tzw dickpikczerów i tinder od tegoż samego, ale kończącego się śniadaniem bez śniadania. Odpowiedz Link Zgłoś
miau.weglowy Re: Czy macie jakieś nałogi? 19.07.15, 00:15 chalwa (produk. w Grecji). obawiam sie jednak, ze nie przeklada sie to na slawe. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: kobiety i vudka. 19.07.15, 13:19 Ja. Ale wszyscy już o tym napisali. Więc sławy nawet z tego nie będzie. Do tego jeszcze chipsy. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt primo voto & secondo: 19.07.15, 15:21 grzeczna_dziewczynka15 napisała: ... sławy nawet z tego nie będzie. primo voto & secundo: - nalogi ma sie nie dla slawy, czy jeszcze gorzej - pro publico bono - lecz jedynie dla wlasnej przyjemnosci. Inaczej to nie nalogi - to zwykla choroba. - a obracajac ponad 100 panienek czy tesz wypijajac ponad 1000 l. wodki - jak najbardziej jest sie czym chwalic. - zwlaszcza - gdy wyniki watrobowe i stany fizyczne, oraz uczuciowe serca - sa dobre. coprawda daleko mi do powyzej zalozonych norm - ale: - kto nie ryzykuje - ten w pace nie siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt No to chcialbym Cie miec za siostre... 20.07.15, 00:34 six_a napisała: > żadniutkiego. No to chcialbym Cie miec za siostre... Jak i moja Slubna... Bo podobnie jak moja Slubna - znakomicie nadajesz sie do interresujacej rozmowy. I niczego wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: No to chcialbym Cie miec za siostre... 20.07.15, 01:16 nonie chyba się potnę, a do dziedziczenia? do dziedziczenia każdy się nadaje, a ja jestem pierwsza w kolejce. z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt ba... 20.07.15, 13:34 six_a napisała: > nonie chyba się potnę, a do dziedziczenia? do dziedziczenia każdy się nadaje, a ja jestem pierwsza w kolejce. - ba. to, to viem. ale musisz poczekac, asz Slubna pierwsza zejdzie... a potem zrobimy ogledziny (to sie teraz zdaje sie casting nazywa...), czyli test na umiejetnosc sprzatania i gotowania i sie zobaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
sid_15 Re: Czy macie jakieś nałogi? 19.07.15, 11:06 No właśnie chyba nie. Alkohol piję z umiarem, papierosy tylko popalam, ale jestem na etapie "znudziło mi się", narkotyków nie biorę, od jedzenia uzależniona nie jestem, zakupoholiczką nie jestem, maniaczką sportów spędzającą 2 godziny dziennie na ćwiczeniach czy biegającą o 4 rano też nie. Nic nie potrafię znaleźć. :( Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Czy macie jakieś nałogi? 19.07.15, 11:25 Kawa, wino, sport. Kolejność nieprzypadkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Czy macie jakieś nałogi? 19.07.15, 20:49 To bysmy sie mogly zakolegowac. Tylko do sportu musialabys mnie przekonac. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Czy macie jakieś nałogi? 19.07.15, 14:17 mam, palenie, a rzucanie tego nałogu nie wychodzi mi jak na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Czy macie jakieś nałogi? 19.07.15, 14:29 Mam wrażenie, że siedzę na krawędzi wielu nałogów - kawa, herbata, chipsy, seks, zakupy (teraz planuję zakup super odkurzacza z animal turbine - bo inaczej nie zdzierżę i będzie rozwód z kotami i moim R.), ale nie wiem, czy bycie na krawędzi nałogów wystarczy do kariery pisarskiej. Zwłaszcza, jak jakoś z tej krawędzi nie spadam. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Czy macie jakieś nałogi? 19.07.15, 18:21 nieno odkurzacz bez sensu. lepiej zgrzebło kupić i czesać to to tak często, aż nie będzie miało co rozrzucać. są zresztą łyse koty, bardzo praktyczne pod tym względem;) Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Czy macie jakieś nałogi? 19.07.15, 18:42 niestety toto ma tyle kłaków, że nigdy się nie kończą;) są zresztą łyse koty, bardzo praktyczne pod tym > względem;) bardzo dobra rada, ale jakby poniewczasie ale jakbym kiedyś miała mieć jeszcze jednego kota, to przeforsuję devon rexa, takiego z krótką trwałą, a krótka trwała nie powinna zostawać wszędzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Czy macie jakieś nałogi? 19.07.15, 19:22 też tak myślałam, ale odkąd męczę kota grzebieniem codziennie, to jednak mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Czy macie jakieś nałogi? 19.07.15, 19:50 Ja mam nawet furminator, ale codziennie nie dam rady, miałabym już kompletnie wrażenie, że żyję w świecie kocich kłaków;). Na szczęście przynajmniej raz w miesiącu jestem w delegacji, a ponadto jeszcze tylko 1,5 tygodnia do urlopu, gdzie będzie świeża pościel bez absolutnie jednego kociego kłaczka (chyba, że cholery wejdą przez okno, bo Turcja to podobno zagłębie kotów;)). Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Czy macie jakieś nałogi? 19.07.15, 20:15 a niee pościel to w ogóle. bana na sypialnię mają. polecam. pono kotu potrzebna jest przestrzeń, do której nie ma dostępu, bo inaczej się czuje właścicielem chałupy, a stąd już tylko o krok od wylądowania pod mostem;) Odpowiedz Link Zgłoś
szymi_mispanda Re: Czy macie jakieś nałogi? 19.07.15, 20:43 marlboro; wódka tak 1x na tydzień około litr na głowę, haszysz, czasem dziwki, zdarza się inne substancje chemiczne ale to jak kto inny coś tam akurat przyniesie i poczęstuje kurde w zasadzie to w Polsce nie mógłbym już prowadzić samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Czy macie jakieś nałogi? 19.07.15, 20:51 A dziwki to skąd są ? Bo to wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
szymi_mispanda Re: Czy macie jakieś nałogi? 19.07.15, 21:01 z roznych agencji, albo z miasta jak się trafi Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Czy macie jakieś nałogi? 19.07.15, 20:46 A ja myslalam,ze jesli pytasz to ksiazke piszesz. Bo tak zazwyczaj jest. Nie powiem,bo jesli powiem (czytaj: napisze) to zostanie to uzyte przeciwko mnie:) Ludzie w necie sa bezwzgledni,bo anonimowi. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Czy macie jakieś nałogi? 19.07.15, 23:31 ano mam jak kazdy chyba, ale od pół roku nie palę, jakoś tak samo zaczęło mi nie smakować, a to ponoć źle rokuje, ale jak na razie u mnie OK, pozdrówka Sixa :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Czy macie jakieś nałogi? 20.07.15, 07:06 Czy kobiety z nałogami nie powinno się nazywać nałożnicą? Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Czy macie jakieś nałogi? 20.07.15, 11:36 Z pracoholizmu się powoli leczę, ale zostały jeszcze żelki miśki. Nałóg nie do wytępienia. Firma Haribo powinna mi dać za to udziały. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Czy macie jakieś nałogi? 20.07.15, 12:09 praca i mleko, krowie, pełnotłuste... chociaż podobno dorosłemu człowiekowi ono nie jest potrzebne do szczęścia.. no chyba że jeszcze nie jestem wystarczająco dorosła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus tak, mam. Pare. 20.07.15, 16:45 I jeszcze nie rozpoznaja mnie ludzie, wiec pisana mi karieria bogatej pisarki. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Czy macie jakieś nałogi? 21.07.15, 09:11 Six-a Ty jesteś przecież mistrzynią krótkich form... więc może poetką będziesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
margarytka.margarytka Re: Czy macie jakieś nałogi? 23.07.15, 13:16 oczywiście seks w każdej postaci :D Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Czy macie jakieś nałogi? 02.08.15, 21:53 Wyłącznie, ale szybko z nich wychodzę i zamieniam na inne... Odpowiedz Link Zgłoś