Dodaj do ulubionych

Schowany pamiętnik

25.07.15, 19:07
Wyprowadzam się od swojego eks i chciałabym zostawić pod łóżkiem swój pamiętnik w którym mam napisane to wszystko co czuje odnośnie naszego rozstania. Czy to będzie wyglądało tak jakbym zostawiła ten pamiętnik specjalnie? Zostawiłabym też parę innych rzeczy że niby też zapomniałam.
Obserwuj wątek
    • taki-sobie-nick Re: Schowany pamiętnik 25.07.15, 19:34
      karolinaa2015 napisał(a):

> Wyprowadzam się od swojego eks i chciałabym zostawić pod łóżkiem swój pamiętnik
      > w którym mam napisane to wszystko co czuje odnośnie naszego rozstania. Czy to
      > będzie wyglądało tak jakbym zostawiła ten pamiętnik specjalnie? Zostawiłabym te
      > ż parę innych rzeczy że niby też zapomniałam.

A nie możesz tego załatwić jak dorosła osoba?
    • znana.jako.ggigus świetny 25.07.15, 20:01
      pisz całe sotrony o tym, jaki jest fajny. Na pewno się odezwie
    • eloistka Re: Schowany pamiętnik 25.07.15, 20:03
      Taaak, to będzie dokładnie tak wyglądało, a znając życie, faceci są na tyle niedomyślni, że nawet nie będzie tego czytał tylko grzecznie odeśle Ci z powrotem (jeśli jest good boy) albo wywali do kosza ze starą, zapomnianą szczoteczką (jeśli jest bad boyem..). Jak na mój gust, jeśli chcesz, żeby dowiedział się co czujesz, ale nie oko w oko ino z kartki papieru, to bądź oldschoolowa i napisz mu list. Tylko, żeby nie był taki przydługawy front i back, bo Ci zaśnie nim skończy czytać - jak Ross po liście Rachel w 'Przyjaciołach' :P

www.facebook.com/eloistka
    • czoklitka Re: Schowany pamiętnik 25.07.15, 20:38
      po co chcesz swojego exa informować co czujesz? czemu chcesz go tą wiedza obarczać? po co?
      • piataziuta Re: Schowany pamiętnik 25.07.15, 20:54
        "Obarczać"? A złamała mu serce, że miałaby, w trosce o niego, niczym go już nie "obarczać"?
        Dlaczego jakakolwiek porzucona kobieta miałaby się martwić o higienę umysłu swojego byłego partnera??
        Wątek jest śmieszny, ale twoja wypowiedź mnie zbulwersowała.
        • czoklitka Re: Schowany pamiętnik 25.07.15, 21:13
          Obarczać - nakładać na kogoś zbędną, nieistotną wiedzę. Po co ona ma to robić i ma go informować? No po co, skoro to jest już jej były?
          Dlaczego jakakolwiek porzucona lub porzucająca kobieta miałaby się martwić o jakiekolwiek odczucia byłego? Niech sobie były facet myśli cokolwiek, kogo to obchodzi.
          W dodatku zostawienie pamiętnika to jest już takie jakby przeciąganie zaangażowania i przeciągnięte rozstanie.
          • six_a Re: Schowany pamiętnik 27.07.15, 15:28
            >W dodatku zostawienie pamiętnika to jest już takie jakby przeciąganie zaangażowania

toż przecież o to właśnie chodzi.
            • czoklitka Re: Schowany pamiętnik 30.07.15, 23:19
              niekoniecznie
    • varia1 Re: Schowany pamiętnik 27.07.15, 14:37
      och tak, następna ukochana twego byłego będzie miała co czytać
      jak często mężczyźni sprzątają pod łóżkiem? :D
      a nie zapomnij żeby abażur w salonie ubrać w swoje najseksowniejsze stringi, też raczej nie zauważy
    • obrotowy istotnie... 27.07.15, 15:00
      karolinaa2015 napisał(a):
      . Czy to będzie wyglądało tak jakbym zostawiła ten pamiętnik specjalnie?

- istotnie.
      bedzie wygladalo nawet jeszcze gorzej:
      - jak "ostatnia wola zmarlego".
    • miau.weglowy Re: Schowany pamiętnik 27.07.15, 15:19
      serio myslisz,ze tego faceta to obchodzi? :D
      • six_a Re: Schowany pamiętnik 27.07.15, 15:31
        ale jak już ma coś zostawić pod tym łóżkiem, to szpikulec od lodu (na jednym filmie widziałam).
        gwarantuję, że więcej myślenia z tego będzie niż przy jakimś wygrzebanym z kurzu czytadle.
        • akle2 Re: Schowany pamiętnik 01.08.15, 21:28
          Albo test ciążowy :]
    • mendiga Re: Schowany pamiętnik 30.07.15, 16:38
      Martwego szczura zostaw. Na łóżku. Mężczyźni są wzrokowcami.
    • metalowa_podpaska Re: Schowany pamiętnik 30.07.15, 20:30
      Test owulacyjny zostaw. Będzie miał o czym myśleć.
    • gyubal_wahazar Re: Schowany pamiętnik 30.07.15, 22:47
      A jaki problem przykleić na nim kartke: 'Tylko se nie myśl, że zostawiłam go specjalnie'
      • rotkaeppchen1 Re: Schowany pamiętnik 31.07.15, 10:53
        Big like! :D
    • rotkaeppchen1 Re: Schowany pamiętnik 31.07.15, 10:04
      Skoro nie moglas mu powiedziec wprost tego, co napisalam w pamietniku, rozstanie to najlepsze wyjscie.
    • obrotowy To hiba schorowany pamiętnik 02.08.15, 05:48
      bo on sie przez te cala sytuacje powinien byl rozchorowac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka