gomory 16.09.04, 19:49 Z Polek porobily sie straszne brudaski. Znam jedna taka, co musi brac prysznic 3 razy dziennie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oooooooooooooooooo Re: Polki brudaski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 19:59 a podobno im czesciej sie ktos myje tym bardziej czysty wedlug praw fizyki przynajmniej:) moze chcemy epoki Ludwika XIV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: Polki brudaski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 13:37 jesli bierze 3 razy dziennie prysznic to nie z brudu, ale raczej ma obsesje na punkcie higieny. natmiast u ciebie podejrzewam syndrom znienawidzenia kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Polki brudaski? 17.09.04, 13:43 a któż to do nas zawitał z forum mężczyzna? i co to za mało wciągający temat? wstyd!! proszę mnie zapalić do żywej dyskusji, a nie takie lane kluchy!! Odpowiedz Link Zgłoś
moonnie Re: Polki brudaski? 17.09.04, 13:49 A Polacy no normalnie fanatycy czystosci!!!Jechalam wczoraj w tramwaju,mialam nieostroznosc przystanac sobie obok prawdziwego mezczyzny-Polaka,a tu nagle jak zajedzie...myslalam ze to nasza Vistula-river Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Polki brudaski? 18.09.04, 10:39 Przepraszam jesli jakas pani poczula sie urazona. To ja sobie zasunalem test. Otoz bylem na griilu (skadinad milym), i wypadlo mi siedziec w towarzystwie dam, mialem wesoly nastroj wiec je zaczalem rozbawiac. Ale smiala sie tylko moja zona ;). Powiedziala mi bez ogrodek, ze z humoru w tym stylu to kobiety nie beda sie smialy. Zakombinowalem wiec by sprawdzic czy kobietom wyda sie smieszne zdanie sprzeczne juz w zalozeniu, dziwacznie glupie, wykluczajace sie twierdzenie. Czy tez beda sie dopatrywaly jakiejs wewnetrznej logiki. Jeszcze raz przepraszam :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: Polki brudaski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 11:42 lepiej niech idą pod prysznic , na pół godzinki nawet , a ty bracie opowiedz jakiś dobry dowcip a ja poleję żołądkową. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Polki brudaski? 18.09.04, 11:46 Kiedy kogut znosi jajka? > > > > > > > > Jak schodzi po schodach ___________ I co dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
a.b.i.g.a.i.l Re: Polki brudaski? 18.09.04, 13:29 gomory napisał: > Z Polek porobily sie straszne brudaski. Znam jedna taka, co musi brac > prysznic 3 razy dziennie!!! jak kąpie sie trzy razy dziennie to raczej ma świra na punkcie higieny....skąd wniosek że brudas?? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Polki brudaski? 18.09.04, 21:59 no skoro sie myjesz tzn ze jesteś brudna... nikt sie nie myje jak jest czysty! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś