Dodaj do ulubionych

Turbo leminżyce w stringach

03.01.16, 19:08
Cała prawda o młodych polkach 18-36. Podstawowa zasada - im wyżej podciągnięte stringi czyli im bardziej stringi/bielizna odsłania pupę tym bardziej dziewczyna ma "zryty czerep".
Chodzą po ulicach w posępnych minach nauczone przez matki żeby nie ufać nikomu tzw. patologiczna nieufność.
Są patologicznymi materialistkami i konformistkami - szukają miłości podobno ale tak na prawdę
ważniejszy jest hajs, hajs - nie zważają uwagi na to że hajs raz się nie ma innym razem się ma.
Pracę też można stracić i nie mieć już hajsu. Nie liczy się dla nich człowiek ale to co ma - może być nawet s....nem. Powodem tego jest powalająca ilość rozwodów że młode polki nie szukają miłości ale hajsu. Nie uznają romantyzmu w życiu, tylko hajs, hajs.
Są patologicznymi konformistkami. Turbo - bo wszystko muszą robić na maxa, leminżyce od wiadomo słowa lemingi, w stringach - bo symbolem ich "zrytego czerepu" są stringi. Spotkanie normalnej młodej fajnej polki graniczy z cudem. Polki młode zmieńcie się bo stajecie się złymi ludźmi.
Obserwuj wątek
    • taki-sobie-nick Baba cię rzuciła dla zamożniejszego 03.01.16, 19:19
      i stąd ten wpis?

Nie można chodzić w minie. Można chodzić Z MINĄ (tak, chodzi o tę na twarzy, nie przeciwpiechotną).

A wy jacy chodzicie? Rozpromienieni czy też ponurzy? I dlaczego mam się szczerzyć na widok obcego typa?

A przy okazji: nie załapuję się wiekowo.

• taki-sobie-nick Re: Baba cię rzuciła dla zamożniejszego 03.01.16, 19:19
        A, "Polka" i "Polak" piszemy wielką literą.
    • naturalny80 Re: Turbo leminżyce w stringach 03.01.16, 19:25
      Na koncie odłożona sześciocyfrowa suma więc możesz ocenić sam.
      • taki-sobie-nick Re: Turbo leminżyce w stringach 03.01.16, 19:29
        naturalny80 napisał(a):

> Na koncie odłożona sześciocyfrowa suma

ale ja nie piszę, że nic nie masz, tylko że cię rzuciła dla zamożniejszego

więc możesz ocenić sam.

bo w tym internecie to same chłopy piszą? jak ja lubię zakładanie z góry, że rozmówca JEST MĘŻCZYZNĄ
      • taki-sobie-nick Re: Turbo leminżyce w stringach 03.01.16, 19:30
        naturalny80 napisał(a):

> Na koncie odłożona sześciocyfrowa suma więc możesz ocenić sam.

Nie odpowiedziałeś na dwa pozostałe pytania.
    • zeberdee28 Re: Turbo leminżyce w stringach 03.01.16, 19:26
      Czytałem u Balzaka że w dawniejszych czasach też liczył się przede wszystkim pieniądz. Życie to dżungla.
      • tibarngirl Re: Turbo leminżyce w stringach 03.01.16, 21:34
        O tak, w tych czasach,kiedy kobiety za maż wydawano cała rodzina patrzyła na portfel adoratora, kolaborując wstrętnie, czy to się opłaca, czy nie.
    • gyubal_wahazar Re: Turbo leminżyce w stringach 03.01.16, 19:47
      Polki młode 18-36 !

Weźta sie zmieńta i zacznijta te stringi niżej podciągać, na wszystko Wasz błagam. I przygładźta te niemiłosiernie zryte hajsem czerepy, bo jak nie, to naturalny będzie tu jeszcze do Zajonczka kolendował budząc grozę wśród bozi ducha nieleminżyc 37-43 a nawet i 18-21.

Także miejta Bozie w sercu i wydelegujta jakom młodo fajno, by zuch miał na jako te 6-cyfrowo sumkę dobrowolnie roztrwonić, a nie na posępnie patologiczną wydre jak teraz
      • kalllka Re: Turbo leminżyce w stringach 03.01.16, 19:53
        No zmilujsie wahal, co to za data do Zajaczka.
        Kto tu umi apdejtowac gienierala ?
      • kalllka Re: Turbo leminżyce w stringach 03.01.16, 19:56
        Opardonsik, rzeczywiście:
        do Zajonczka, to oczywiście data jak najbardziej
        / pomyliło mi się z pendzonym królikiem/
        • gyubal_wahazar Re: Turbo leminżyce w stringach 03.01.16, 20:00
          O pierdzących królikach nic nie wiem, ale Zajonczek to gdzieś w kwietniu jakoś, jak naród pokropić jajka do kruchty lata
          • gyubal_wahazar Re: Turbo leminżyce w stringach 03.01.16, 20:01
            ups, to pENdzący był. Starość ...
          • kalllka Re: Turbo leminżyce w stringach 03.01.16, 20:04
            Jak naród lata?
            • gyubal_wahazar Re: Turbo leminżyce w stringach 03.01.16, 20:12
              Siepyta jak dziecko. No drepta toto samotrzeć albo wiekszą watahą, czeka aż pokropio i drepta w te pędy z powrotem, bo tam pętko zwyczajnej już na kaloryferze od tygodnia czeka. To tradycja taka znana jest. Sie więcej nie kompromituje
              • kalllka Re: Turbo leminżyce w stringach 03.01.16, 20:26
                No i co, ze jak dziecko? Wole wiedzieć stad dotąd / jak lata naród/
                Po co to zaraz opierniczac publicznie.
                /Jeszcze się może okazac ze to wahalowi się pozajaczkowalo i będzie miał klopot z wystosowaniem odpowiednich przeprosin/
                • gyubal_wahazar Re: Turbo leminżyce w stringach 03.01.16, 20:57
                  Też słabo żyję życiem narodu, ale przynajmniej się z tym kryję. Seriala obejrzy i dziennik.
                  I costopolsko musowo, a i gościa niedzielnego nie zawadzi. Żeby wstydu kamienicy nie zrobić, jak gawron przybieże z obrazkiem za stówe
                  • kalllka Re: Turbo leminżyce w stringach 03.01.16, 21:10
                    Oj Słabo słabo.
                    Ty kochasiu, zle myślisz, bo myślisz, ze jak się z tym kryjesz to ci nic z ciebie nie wystaje.
                    Jednak wystaje i dobrze widać, ze to z ciebie nic a nie z tyma.
    • eat.clitoristwood Re: Turbo leminżyce w stringach 03.01.16, 20:21
      naturalny80 napisał(a):
      > Cała prawda o młodych polkach 18-36 (...)

Brzmi, jak monolog z któregoś serialu, "Singielka" czy "O dobrym Wrocławiu (przytul mie)".
    • martishia7 Re: Turbo leminżyce w stringach 04.01.16, 00:38
      Zobaczyłam oczami wyobraźni samą siebie w gatkach w stylu Borata. Nie mogę się przestać śmiać, nie będzie merytorycznego wkładu w dyskusję.
    • nstemi A grupa kontrolna? 05.01.16, 22:46
      No bo wiesz, żeby wyciągać wnioski musisz mieć grupę kontrolna. Turbo leminżyce w stringach po migdałki masz obcykane, teraz pora na nonkonformistki w bawełnianych gaciach po pępek.
    • alpepe Re: Turbo leminżyce w stringach 05.01.16, 23:07
      Polki czy półki, oto jest pytanie!
    • czoklitka Powodzie i Skutku naturalny80 06.01.16, 00:32
      >Powodem tego jest powalająca ilość rozwodów że młode polki
      >nie szukają miłości ale hajsu. Nie uznają romantyzmu w życiu,
      >tylko hajs, hajs.

A nie skutkiem? A może "powodem tego jest..."?
      Zawaliłeś.
      • obrotowy czepiasz sie... 06.01.16, 19:05
        wazne, zeby bez powodzi (uczuciowej) kobiecie sie powodzilo...

- a biednemu (i naturalnemu) i tak wiatr w oczy...
        • czoklitka Re: czepiasz sie... 06.01.16, 22:00
          biedny i naturalny niech sobie lepiej bambosze kupi, żeby mu stópki nie zmarzły tej zimy. Może od razu zmieni nastawienie i przestanie banialuki opowiadać.
          • obrotowy nie masz racji / "Ty nie prava"... :) 08.01.16, 07:45
            Panienki tu SETKAMI psiocza na "zlych chlopow"...
            - co zawsze z usmiechem przyjmuje...

nie moze sie znalezc jakis chlop psioczacy na kobiety ?
            • czoklitka Re: nie masz racji / "Ty nie prava"... :) 08.01.16, 11:31
              A w czym nie mam racji? Chłop opowiada głupstwa. A że tu w ogóle przylazł - to co innego.
              • obrotowy Tesz wole kobieca glupote... 08.01.16, 17:03
                czoklitka napisała:
                Chłop opowiada głupstwa.

Tesz wole kobieca glupote.
                Bywa urocza.
                - meska jest odstreczajaca...
                • czoklitka Re: Tesz wole kobieca glupote... 08.01.16, 18:03
                  Czy ja gdzieś napisałam, że wolę kobiecą głupotę od męskiej, że piszesz "tesz"?
                  • obrotowy doprecyzuje: 08.01.16, 18:07
                    czoklitka napisała:
                    > Czy ja gdzieś napisałam, że wolę kobiecą głupotę od męskiej, że piszesz "tesz"?

Doprecyzuje: - "tesz" odnosilo sie do konstatacji, ze oboje nie lubimy meskiej glupoty.

ja natomiast lubie kobieca glupote
                    - i dlatego jestem na tym foro - a nie na FM.
                    (naturalnie nie u Slubnej, czy u Kochanki - tylko u postronnych kobiet)

• czoklitka Re: doprecyzuje: 08.01.16, 23:50
                      >Doprecyzuje: - "tesz" odnosilo sie do konstatacji, ze oboje nie lubimy meskiej glupoty.

I w ten sposób wtedy zdanie ułożyłeś? Ciekawe.
    • obrotowy To jakies novum ? - Czym to sie rozni od Yuppies? 06.01.16, 18:52
      Czym to sie rozni od dawnych Yuppies ?

pl.wikipedia.org/wiki/Yuppie
    • piataziuta Re: Turbo leminżyce w stringach 06.01.16, 19:34
      Czas wziąć leki.
    • coffei.na a o co ci chodzi właściwie? 06.01.16, 19:43
      myślisz że twe tragizmy coś tutaj zmienią?
      a czego przeciętny facet szuka w kobiecie? 90/60/90 ; mega uroda,seksowne,powabne ciało,inteligencja,zaradność,dzikie seksy na blacie kuchennym....
      jakie wymagania,takie koszta-sorry mamo
      • varia1 Re: a o co ci chodzi właściwie? 07.01.16, 16:30
        córuś, w punkt :D
        • coffei.na Re: a o co ci chodzi właściwie? 11.01.16, 22:14
          mamusiaaaa :*
          dawno Cię nie czytałam-p.s.: jest mega fajnie acz ciężko jak pieron :D ale...ide w zaparte-mam to po mamce :P
    • wersja_robocza Re: Turbo leminżyce w stringach 08.01.16, 09:30
      naturalny80 napisał(a):

> Cała prawda o młodych polkach 18-36. Podstawowa zasada - im wyżej podciągnięte
      > stringi czyli im bardziej stringi/bielizna odsłania pupę tym bardziej dziewczyn
      > a ma "zryty czerep".

W ogóle nie wiem, o co ci chodzi.
      https://videocitylondon.files.wordpress.com/2014/03/snn11borat-280_612344a.jpg?w=600
    • six_a Re: Turbo leminżyce w stringach 08.01.16, 09:47
      >Nie uznają romantyzmu w życiu, tylko hajs, hajs.

z romantyków najbardziej romantyczni panowie z niebieską kartą, a zaraz po nich alimenciarze.
      • wersja_robocza Re: Turbo leminżyce w stringach 08.01.16, 10:02
        Dla tych ostatnich kasa w ogóle nie jest ważna.
        • six_a Re: Turbo leminżyce w stringach 08.01.16, 10:53
          i żyją jak asceci, nic swojego, żeby przypadkiem wredny dzieciak się nie domagał;)
          • naturalny80 Re: Turbo leminżyce w stringach 08.01.16, 23:36
            jeśli jest tu fajna wolna romantyczka z okolic to chętnie popiszę mejlem, mam 35 lat, Łukasz z Bielska-Białej, mój mejl powietrzny@o2.pl
            • kadfael Re: Turbo leminżyce w stringach 09.01.16, 15:14
              Chłopie przy takim jojczeniu to choćbyś te oszczędności miał i siedmiocyfrowe żadna cię nie zechce. Ani w stringach, ani w bokserkach.
              • derff Re: Turbo leminżyce w stringach 11.01.16, 11:17
                www.youtube.com/watch?v=RPHpPXlsWXg

Są kobiety pistolety
    • dorota_w_krainie Re: Turbo leminżyce w stringach 12.01.16, 22:28
      nie noszę stringów, ale dzięki za zaliczenie mnie do młodych :P
    • konikmorski1976 Re: Turbo leminżyce w stringach 18.02.16, 19:01
      I ta analiza psychologiczna została sporządzona przez ciebie wyłącznie na podstawie faktu, że ktos nosi widoczne stringi??? łał
    • lorelailee Re: Turbo leminżyce w stringach 23.02.16, 20:04
      co to sa leminzyce? ajsne ze kasa kreci kobiety, tak bylo, jest i bedzie, a komu sie wydaje inaczej- ten jest w bledzie :D
    • zewszad_i_znikad Re: Turbo leminżyce w stringach 07.08.16, 22:57
      Mam 35 lat, nie noszę stringów, nie jestem materialistką ani konformistką.
      Uprzedzam: nie jestem też hetero- ani -seksualna.
    • monika_lewinsky Re: Turbo leminżyce w stringach 09.08.16, 12:39
      Naturalny masz problem z sobą samym. Nie piszę Ci tego żeby Ci dogryźć ale zastanów się nad tym. Fakt, że wiele fajnych dziewczyn w wieku koło 30 jest już zajętych, ale może jeszcze trafi Cię strzała amora. A dziewczyny koło 20 są młodziutkie i nie licz na jakieś większe przejawy dojrzałości (może w nielicznych przypadkach).
      • monika_lewinsky Re: Turbo leminżyce w stringach 09.08.16, 12:41
        Może obracasz się w takich kręgach gdzie tylko liczy się hajs. Jeśli tak to zmień to. Odezwij się może do starych znajomych albo poszukaj nowych, ale w tym niestety nie pomogę bo nie wiem jak to się robi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka