malwa200 20.06.17, 15:17 czy ktoś może podać link do prawdziwego strasznego horroru? szukam po necie i same bardziej sensacyjne niż straszne, ze nuda ogarnia. czy ktoś zna taki horror, po którym strach wstać z krzesła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
varia1 Re: horror 20.06.17, 15:32 tak sobie myślę, zupełnie nie na temat, czy z równą ochotą weszłabyś w taki horror w realu, jakąś zakazaną dzielnicę pełną strasznych zakamarków... może spróbuj skoro wszystkie cię nudzą prawdziwie straszny horror jest wtedy, kiedy naprawdę nie ma dokąd uciec ani nie możesz wyłączyć tej sceny pilotem Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy yeah... 20.06.17, 16:18 varia1 napisała: > prawdziwie straszny horror jest wtedy, kiedy naprawdę nie ma dokąd uciec ani nie możesz wyłączyć tej sceny pilotem - to wtedy zaciskam zeby i z cala moca sobie powtarzam: - to k... nie moze byc prawda... i wtedy sie budze. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy znam, ale boje sie... 20.06.17, 16:15 i na sama mysl o tym linku chowam sie pod stol. Odpowiedz Link Zgłoś
sick_individual Re: horror 20.06.17, 22:18 Mam ten sam problem. Ni cholery mnie te horrory nie straszą. Jeśli poczułam jakiś strach, to na tym. Ale generalnie raczej nie oglądam, właśnie dlatego, że się nie boję, więc nie wiem, jak on się plasuje na tle tego, co się teraz kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
malwa200 Re: horror 21.06.17, 12:39 a linków nie macie. zaden a tych trzech nie otwiera się ani w cda ani na you tube Odpowiedz Link Zgłoś
sick_individual Re: horror 23.06.17, 19:01 Ojej. No nie, nie mam, ale podaj adres, to pobiegnę podrzucić ci płytę. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee28 Re: horror 23.06.17, 20:05 Jak byłem ta wycieczce do Zakopanego w 5 klasie podstawówki, to właściciel przybytku w którym nocowaliśmy puścił nam w ramach dobranocki "Powrót z Piekieł". Całkiem mocne, czwartoklasiści mieli oczy jak denka od słoików. Odpowiedz Link Zgłoś
sick_individual Re: horror 23.06.17, 20:08 Takie grube, takie mętne? Czy takie twarde? Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee28 Re: horror 23.06.17, 21:08 Denka od słoików nie są ani grube, ani mętne ani twarde. Są cienkie, błyszczące i elastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
sick_individual Re: horror 24.06.17, 15:38 Tylko te, co się je w płynie macza przed włożeniem. To prawda. Tylko że dzieci nie powinny ich wkładać do oczu, bo dzieciom generalnie nie wolno nic pchać do oczu, do buzi ani do tego..., no. Tak więc nie wierzę, że im się samo tak zrobiło. Musiały sobie napchać, jak tylko zgaszono światło przed projekcją, a i wcześniej pewnie dały sobie zdrowo w palnik śliwowicą. Zawsze tak jest - dorosłego nie upilnujesz, a co dopiero bachora. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: horror 24.06.17, 18:04 ,..prawdziwy horror to ze narod tak chleje na umor bez opamietania,jade taksowka to widze te male spozywczaki i ten wszechobecny wianuszek meneli wokol..to jest horror, a nie tam hollywodzkie C-klasowe gnioty. Odpowiedz Link Zgłoś
sick_individual Re: horror 24.06.17, 22:27 Ludzie tutaj to jest generalnie horror. Gdzie indziej może też, ale tamci przynajmniej są gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: horror 25.06.17, 20:29 ,.. ostatnio generalnie ludzie u mnie sa w odwrocie,czesciej zaprzyjazniam sie ze zwierzakami,niz przedstawicielami wlasnego gatunku,.. co i rusz odwiedzaja mnie nasze mlode kosiatka z wielkanocnego wylegu, cztery sztuki..8) Odpowiedz Link Zgłoś
sick_individual Re: horror 26.06.17, 22:53 Nie daj się złapać na ich ładne oczka. Żreć chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: horror 27.06.17, 22:10 ,..sa niesamowite i chyba je kocham, ktos moze powie, ze mam pier##lca,one ufaja mi skacza miedzy nogami i z zawadiackim blyskiem w oczach wybieraja z mojego trawniak wszystko co pelza na i pod ziemia,no w ten sposob raczej mnie nie naciagaja. uroczo zra za darmo, ale i ja korzystam bo chwile przed switem ich spiew jest zarabisty,akurat o tej porze pija kawe przed wyjsciem do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
sick_individual Re: horror 28.06.17, 18:32 Ptaki skaczą ci z rana między nogami, powiadasz? Nie, żaden pie...c. To wręcz pożądane u mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: horror 28.06.17, 18:39 ,..w mojm wieku taka atrakcja nie ma wziecia..zdaje sie,ze cenniejsza jest pozycja hi..hi..spoleczna i inne walory. Odpowiedz Link Zgłoś
sick_individual Re: horror 28.06.17, 18:44 No to sory winetu, jak mówi mądra księga. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: horror 28.06.17, 19:02 ,..e tam, nie ma za co przepraszac, swiety spokoj to najwyzsze dobro na ziemi,..o! Odpowiedz Link Zgłoś
sick_individual Re: horror 29.06.17, 22:10 Prawda. Ale ile się człowiek musi naszarpać, żeby móc sobie tak choć trochę odpocząć... Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: horror 30.06.17, 00:39 ,..onegdaj kiedy zdecydowalem sie przyjsc na ten nedzny padol to na porodowce polozna, ktora mnie odbierala wiele mowila,ale ani slowem nie wspomniala,ze bedzie latwo..i zdaje sie ze nadal jest podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee28 Re: horror 25.06.17, 22:46 Zakopane to raczej słabo ze śliwowicą, tam łatwiej o kreskę niż o banie bimbru;) Odpowiedz Link Zgłoś
sick_individual Re: horror 26.06.17, 22:49 Ale jak to? To może ja jakoś dziwnie wyglądam, bo mnie co rusz jakieś męty wyskakiwały zza węgła i opychały lokalną i jak najbardziej nielegalną śliwowicę, właśnie w Zakopanem. Nie było jak tego do domu donieść. Inna sprawa, jak ty musisz wyglądać, skoro ci tylko kreski oferują. Pewnie bardziej światowo... Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: horror 23.06.17, 21:21 Zabójcze ryjówki (chyba tak to sie nazywał) kiedyś oglądałam. Straszne. No i filmiki o linieniu pajaków (bardzo polecam), zdjecia również. Big up komuś, kto się na tym nie zatrzęsie ;) Warto poznać naszych braci mniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: horror 24.06.17, 17:54 czoklitka napisała: > Zabójcze ryjówki (chyba tak to sie nazywał) kiedyś oglądałam. Straszne. Dla ludzi o mocnych nerwach! Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: horror 25.06.17, 21:48 Pierwsze miejsce - The Autopsy of Jane Doe 2016 (Øvredal). Pochłonęłam olbrzymie ilości horrorów. Ten, na przestrzeni czasu, zrobił na mnie największe wrażenie - film jest minimalistyczny - raczej niskobudżetowy, ale napięcie budowane jest perfekcyjnie. Drugie miejsce - Kręgosłup diabła 2001 (del Toro) - świetny film podszyty horrorem. Trzecie miejsce - Crimson Peak 2015 (również del Toro) - wspaniała baśń podszyta horrorem. A jak chcesz się naprawdę bać to sięgnij po mało komercyjne horrory japońskie. Odpowiedz Link Zgłoś
makinetka82 Re: horror 27.06.17, 08:14 www.sejm.gov.pl/Sejm8.nsf/transmisje.xsp# tu są czasem dobre kawałki, ale musisz trafić, bo to streaming.... Odpowiedz Link Zgłoś
argentea Re: horror 27.06.17, 11:05 Japońskie: The Ring i Widmo. Jest też ich wersja amerykańska. Odpowiedz Link Zgłoś