16.09.17, 00:16
Witam panie. Dzisiaj dostałam wiadomość na messengera z obcego profilu. Wysłał mi moje zdjecia z przed 9 lat. Za czasów " nastolatki" miałam je na profilu fotka.pl ale juz dawno zostały usunięte. Po chwili dostałam wiadomość czy pamiętam jaka byłam kiedyś. Napisałam czy się znamy i skąd ma zdjęcia. Dostałam odpowiedż, że ściągnął je już dawno na komputer i, że obserwuje ciągle moje zdjęcia i mam się nie bać bo nie jest świrem ani stalkerem. Niepokoi mnie też fakt, że ostatnio miałam włamanie na e-mail ktoś zmienił mi hasło. Była również próba zmiany meila na instagramie. Czy powinnam to zgłosić? Bo myśle, że policja powie że za mało dowodów. Ale co z tym zrobic ? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • eagle.eagle Re: Stalker ? 27.02.26, 11:55
      Za mało na stalking, ale może się dopiero rozwijać. Proponowałabym napisać mu że prosisz go o usunięcie wszystkich twoich zdjęć które posiada oraz o zaprzestanie pisania do Ciebie. Sama też się do tego dostosuj, więc nie pisz, nie odpisuj już więcej,.najlepiej zablokuj wszędzie gdzie się da.
      Zabezpiecz lepiej swoje maile, konta internetowe, a jak będzie coś dalej robił to wtedy policja.
    • kiszonababka Re: Stalker ? 28.02.26, 20:36
      I że niby 9 lat czekał?
      Nic nie odpisuj zmień konta , sprawdz jak skasować sesje na FB , żeby go gruntownie odciąć ,zamknij maila otwórz nowego .
      Zastanów się czy to nie były .
      • e-zybi Re: Stalker ? 02.03.26, 10:03
        Oj tam, zaraz taka panika. Zwykły miłośnik piękna i to wszystko. Chyba, że asia2228 jest szpetna, a to już co innego. Może wzbudzić niepokój ;)
      • stasi1 Re: Stalker ? 06.03.26, 08:26
        Ale ta odpowiedź też jest po 9 latach, więc albo została zamordowana albo już po problemie
        • e-zybi Re: Stalker ? 06.03.26, 12:14
          Odgrzewają takie stare kotlety, masz rację, nie zwróciłem uwagi. Szkoda się wysilać!
          • stasi1 Re: Stalker ? 09.03.26, 07:12
            Mnie też sie o to czepiają, tylko ja wtedy nie udzielam bieżącej rady, tylko że coś mozna było wtedy zrobić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka