potworski
03.05.18, 19:53
=tylko nie mówcie, że Anita Werner albo jakiś inny celebryta w stylu Karolaka. Dawać mi tu przykłady.
=Ja zacznę.
Mnie od zawsze imponował Peter Durand=wynalazca konserwy. Pozostał sobą do końca, choć mógł wybrać inną ścieżkę kariery=np mógł być coachem inteligencji emocjonalnej, halabardnikiem albo roznosicielem pizzy. Choć wtedy chyba nie było jeszcze pizzy to nie wiem co on tam mógł roznosić=pewnie zarazę.
No w każdym bądź razie pomyślcie sobie co by dzisiaj było gdyby nie konserwy. Idziecie np do Lidla a tam paprykarz szczeciński zapakowany w jakąś kur#wa gazetę albo pudełko kartonowe. Albo nawet nie musi być paprykarz bo to hardkor ale np sardynki albo śledzie. W ciepłe dni takie jak dzisiaj, kiedy jest np ponad 30 stopni w słońcu to byłby fetor gorszy niż ferma tchórzy. I teraz weź idź człowieku np kupić Vegetę albo bułkę długą z ziarenkami słonecznika. Dlatego powinno być wyznaczone święto Petera Duranda w jakiś dzień. Jak będę królem świata to takie święto ustanowię=dlatego kur#wa proszę głosować NA MNIE w następnych wyborach. Obiecuję też wybudować wiadukt łączący woj. podlaskie z Nowym Jorkiem i nazwać go imieniem Potworskiego. Ułatwi to znacznie komunikację między tymi dwoma prężnymi ośrodkami biznesu.
No a wracając do Duranda to co myślicie?
Nie wiem=mnie to imponuje.