25.05.18, 18:01
Swinging i swingujący styl życia.
Kto przeżył, kto planuje, kto jest w trakcie.
Zalety i wady związków swingersów.

Wątek nie tylko dla feministek.
:-O

Obserwuj wątek
    • znana.jako.ggigus Re: Swinging 25.05.18, 19:36
      A co ma feminizm z tym wspólnego?
      • alpepe Re: Swinging 25.05.18, 19:46
        Mnie bardziej ciekawi stary nick wątkodawcy.
        • piataziuta Re: Swinging 25.05.18, 19:56
          obrotowy lub wiarusik
          dla mnie to żadna różnica
          • znana.jako.ggigus Re: Swinging 25.05.18, 20:04
            No i co za zgodnośćw dwóch klawiaturach!

piataziuta napisała:

> obrotowy lub wiarusik
            > dla mnie to żadna różnica
          • alpepe Re: Swinging 25.05.18, 20:42
            typujecie mężczyzn?
          • r.snuff Re: Swinging 25.05.18, 21:58
            Dla mnie to żadna różnica również.
            Nie rozdwajam się. Nie jestem idiotą.

To może coś nt treści wątku?

• alpepe Re: Swinging 25.05.18, 22:37
              ok, już wiem, kim jesteś. Co do swingowania, jednak czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal. Tak jest najlepiej.
          • obrotowy co za uznanie... 26.05.18, 16:36
            piataziuta napisała:
            > obrotowy lub wiarusik

- co za uznanie...
            domniemywasz, ze wiem co to swinging...
            moze i wiem, ale tylko teoretycznie - ide o zaklad, ze wiarusik zna go i praktycznie.
            • wiarusik Re: co za uznanie... 26.05.18, 21:35
              to stracisz pieniążki, bo ja nie gustuję w takich sprawach.
              • obrotowy przecie zartowalem... 27.05.18, 07:28
                zadne swingi.
                kochanka - to bardzo powazna sprawa.
                ma wszystkie zalety zony.
                - tylko nie trzeba na nia l(finansowo) liczyc, ani za nia (finansowo) odpowiadac.
          • wiarusik Re: Swinging 26.05.18, 21:36
            piataziuta napisała:

skarbie, każdy jest niepowtarzalnym kosmosem. jak śmiesz!?
      • piataziuta Re: Swinging 25.05.18, 19:49
        bo jeśli feministka nie jest brzydkim wąsatym babochłopem, to pewnie puszcza się na lewo i prawo, nie wiedziałaś?
        • znana.jako.ggigus Re: Swinging 25.05.18, 20:11
          ale feministki są brzydkie więc się nie puszczają. Tak się mówi

piataziuta napisała:

> bo jeśli feministka nie jest brzydkim wąsatym babochłopem, to pewnie puszcza si
          > ę na lewo i prawo, nie wiedziałaś?
          • r.snuff Re: Swinging 25.05.18, 20:16
            Serio?
            Kto tak mówi?
          • piataziuta Re: Swinging 25.05.18, 21:31
            Nieeeeee.
            Są brzydkie, więc chcą ze wszystkimi.
            Bo jakby same nie chciały i nie namawiały, to żaden szanujący się półmózg by nie tknął.
            • znana.jako.ggigus Re: Swinging 25.05.18, 21:36
              okkkeey
              wszystko jasne

piataziuta napisała:

> Nieeeeee.
              > Są brzydkie, więc chcą ze wszystkimi.
              > Bo jakby same nie chciały i nie namawiały, to żaden szanujący się półmózg by ni
              > e tknął.
    • adashofman1 Re: Swinging 26.05.18, 14:46
      Dzięki rozwiązłości obyczajowej lat 70-tych mieliśmy epidemię hifa i heroinizmu które nieco przetrzebiły hipisów i lewactwo. Teraz lewactwa znów przybyło więc jak znowu sobie zawleką i rozprzestrzenią jakieś nieuleczalne draństwo to ja nie mam nic przeciwko.
    • wiarusik Re: Swinging 27.05.18, 00:49
      i mamy chyba skarby skandal obyczajowy:
      metrowarszawa.gazeta.pl/metrowarszawa/7,141637,23453505,seks-grupowy-w-palacu-kultury-jutro-ma-sie-tam-odbyc-impreza.html#Z_BoxLokPozLinkImg

pałac kultury i nauki, hmmm...odbywają się tam targi książki i inne jakieś takieś imprezy, w sali kongresowej to wiadomo też jakieś operetki i koncerty, kinoteka. no i mamy ten burdel. i chyba pis nie mógł wymarzyć sobie lepszej pożywki i to z głupoty gronkowca nam panującego w wawce. jeśli dało rady połączyć wafel ss z pisem, to nie ma większego problemu z łączeniem orgii z po.
      • stokrotka_a Re: Swinging 27.05.18, 21:29
        wiarusik napisała:

> i mamy chyba skarby skandal obyczajowy:
        > metrowarszawa.gazeta.pl/metrowarszawa/7,141637,23453505,seks-grupowy-w-palacu-kultury-jutro-ma-sie-tam-odbyc-impreza.html#Z_BoxLokPozLinkImg

Och, cóż za skandaliczny skandal! Dorośli ludzie na zamkniętej imprezie się bzykają! Jakież to straszne. A nie bulwersuje cię gwałcenie i molestowanie dzieci przez księży w boskich przybytkach?
        • wiarusik Re: Swinging 27.05.18, 23:33
          stokrotka_a napisała:

> Och, cóż za skandaliczny skandal! Dorośli ludzie na zamkniętej imprezie się bzy
          > kają! Jakież to straszne.

jak zwykle masz problemy z myśleniem. stwierdziłem wyraźnie, że pkin to nie miejsce na tego typu schadzki. zoo jest na Pradze.

A nie bulwersuje cię gwałcenie i molestowanie dzieci
          > przez księży w boskich przybytkach?

nie. niech im będzie na zdrowie pod kolorowym sztandarem.
          • stokrotka_a Re: Swinging 28.05.18, 18:08
            wiarusik napisała:

> jak zwykle masz problemy z myśleniem. stwierdziłem wyraźnie, że pkin to nie mie
            > jsce na tego typu schadzki. zoo jest na Pradze.

> A nie bulwersuje cię gwałcenie i molestowanie dzieci
            > > przez księży w boskich przybytkach?
            >
            > nie. niech im będzie na zdrowie pod kolorowym sztandarem.

Ty jak zwykle skandale obyczajowe widzisz bardzo selektywnie, szczególnie tam, gdzie ich nie ma. To świadome?

PS. Kolorowy sztandar to flaga Watykanu?
            • wiarusik Re: Swinging 30.05.18, 00:06
              jaki masz stosunek do seksu z dziećmi? coś za często o tym wspominasz. może chciałabyś a się boisz?
              • stokrotka_a Re: Swinging 30.05.18, 18:15
                wiarusik napisała:

> jaki masz stosunek do seksu z dziećmi? coś za często o tym wspominasz. może chc
                > iałabyś a się boisz?

Z tego co pamiętam to ty otwarcie opowiadałeś się za seksem z nieletnimi, więc nie próbuj przykrywać swojej hipokryzji tanimi chwytami erystycznymi. A mój stosunek do pedofilii możesz znaleźć w archiwum tego forum.
        • makinetka82 Re: Swinging 28.05.18, 15:47
          stokrotka_a napisała:

> Och, cóż za skandaliczny skandal! Dorośli ludzie na zamkniętej imprezie się bzy
          > kają! Jakież to straszne. A nie bulwersuje cię gwałcenie i molestowanie dzieci
          > przez księży w boskich przybytkach?

Stokrotko, tak przeczytałam post na który odpowiadasz, twój post, potem wróciłam do tego pierwszego , znów do twojego ... i mam pytanie. Zawsze masz problemy z myśleniem , czy tylko dziś masz słabszy dzień..?

Czy tematem rozmowy jest pedofilia w kościele? Nie.
          Czy wiarusik w jakikolwiek sposób nawiązał do pedofilii w kościele? nie.
          Czy wiarusik popiera pedofilię w kościele, tudzież jest księdzem pedofilem, ze sugerujesz, że mu to nie przeszkadza ?
          Nie, nie , nie.
          Rzecz dotyczy zupełnie innego tematu...
          I wtedy ty, " ubrana w biały frak" wchodzisz i jak nie pi...lniesz bez sensu, aż cycki opadają... Fanatyzm to choroba, to się leczyć powinno : )))
          • obrotowy fanatyzm - tak, ale feminizm - nie... 28.05.18, 15:52
            makinetka82 napisała:
            Fanatyzm to choroba, to się leczyć powinno :

fanatyzm - tak, ale feminizm - nie...
            - mozna tylko go czasem upic :)
            • makinetka82 Re: fanatyzm - tak, ale feminizm - nie... 28.05.18, 17:29
              ale w poście stokrotki jest wyłącznie fanatyzm ...
              ; D
              • stokrotka_a Re: fanatyzm - tak, ale feminizm - nie... 28.05.18, 18:05
                makinetka82 napisała:

> ale w poście stokrotki jest wyłącznie fanatyzm ...
                > ; D

Ciekawie pojmujesz fanatyzm. :-) A co sądzisz o skandalach obyczajowych w boskich przybytkach?
                • wiarusik Re: fanatyzm - tak, ale feminizm - nie... 30.05.18, 00:11
                  stokrotka_a napisała:

> Ciekawie pojmujesz fanatyzm. :-) A co sądzisz o skandalach obyczajowych w boski
                  > ch przybytkach?

muszę cię zmartwić. pedofilia przeważa w najbliższym otoczeniu dziecka-tata,mama,starsze rodzeństwo, wujostwo, przyjaciele rodziny. mów po prostu że jako lesbie przysługuje ci przedsionek w kościele i to cię wkurza.
                  • stokrotka_a Re: fanatyzm - tak, ale feminizm - nie... 30.05.18, 18:18
                    wiarusik napisała:

> muszę cię zmartwić. pedofilia przeważa w najbliższym otoczeniu dziecka-tata,mam
                    > a,starsze rodzeństwo, wujostwo, przyjaciele rodziny. mów po prostu że jako lesb
                    > ie przysługuje ci przedsionek w kościele i to cię wkurza.

Widzisz, moja droga wiarusik, zamiast prostej odpowiedzi znów wykręcasz się sianem.
                    A tak na margonesie - niezwykle ciekawe jest to, że makinetka nie komentuje twojego wyjścia w "białym fraku". :-)
              • wiarusik Re: fanatyzm - tak, ale feminizm - nie... 30.05.18, 00:08
                makinetka82 napisała:

> ale w poście stokrotki jest wyłącznie fanatyzm ...
                > ; D
                >

eee, po prostu jak jej brakuje argumentów to skacze po tematach. zwykła niewiedza.
          • stokrotka_a Re: Swinging 28.05.18, 18:03
            makinetka82 napisała:

> Stokrotko, tak przeczytałam post na który odpowiadasz, twój post, potem wróciła
            > m do tego pierwszego , znów do twojego ... i mam pytanie. Zawsze masz problemy
            > z myśleniem , czy tylko dziś masz słabszy dzień..?

Moja droga, a czy zawsze stosujesz argumenty ad personam, czy tylko dziś masz święto erystyki?

> Czy tematem rozmowy jest pedofilia w kościele? Nie.

Dla mnie kontekstowym tematem mojego komentarza zamieszczonego pod postem wiarusik była jej hipokryzja. Stąd moje pytanie, które związane jest z historią poglądów głoszonych na forum przez wyżej wymienioną.

> Czy wiarusik w jakikolwiek sposób nawiązał do pedofilii w kościele? nie.

Patrz wyżej.

> Czy wiarusik popiera pedofilię w kościele, tudzież jest księdzem pedofilem, ze
            > sugerujesz, że mu to nie przeszkadza ?

W którym miejscu sugeruję?? Pytam, bo chcę wiedzieć, czy wiarusik nadal oburza się tylko w przypadku niektórych skandali obyczajowych.

> Nie, nie , nie.

Nie odpowiadaj za wiarusik, moja droga. :-)

> Rzecz dotyczy zupełnie innego tematu...
            > I wtedy ty, " ubrana w biały frak" wchodzisz i jak nie pi...lniesz bez sensu, a
            > ż cycki opadają... Fanatyzm to choroba, to się leczyć powinno : )))

Faktycznie, cycki mi opadły po przeczytaniu twojego bezsensownego komentarza. :-) Jestem jednak pewna, ze wiarusik cię doceni. :-)
            • makinetka82 Re: Swinging 30.05.18, 16:55
              są osoby, które swą antypatię do kleru potrafiłyby wyrazić nawet w poscie o cieście marchewkowym ; ) ja skończyłam juz dyskusję, a Ty pewnie pójdziesz jątrzyć na inny wątek ...
              • stokrotka_a Re: Swinging 30.05.18, 18:20
                makinetka82 napisała:

> są osoby, które swą antypatię do kleru potrafiłyby wyrazić nawet w poscie o cie
                > ście marchewkowym ; ) ja skończyłam juz dyskusję, a Ty pewnie pójdziesz jątrzy
                > ć na inny wątek ...

Skończyłaś dyskusję, nawet jej nie zaczynając. :-) "Zdolna" jesteś!
    • strofakota Re: Swinging 28.05.18, 15:03
      mozesz mi wyjasnic co to jest swinging? przeczytalam wszystkie odpowiedzi i ciagle jeszcze nie lapie.
      • kanna Re: Swinging 28.05.18, 17:54
        Autor(ka) też nie łapie, stąd post :D
        Tym sprytnym sposobem stara się dowiedzieć, co to.
        • r.snuff Re: Swinging 28.05.18, 23:22
          Skarbie. Ależ łapię, łapię.
          Nie o definicje chodziło. A o przeżycia żywe.
          Ale tutaj chyba takowych brak.

No to dobranoc.
          Autor.
    • heidek2022 Re: Swinging 10.11.22, 03:35
      zabawa dla wybranych
    • eagle.eagle Re: Swinging 10.11.22, 13:36
      Jeżeli chodzi o swing, swingowanie to ja .

Zaleta :na trzy związki które miałam jedyny związek w którym czuło się miłość i był seks to ten ze swingowaniem i różne takie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka