Dodaj do ulubionych

Zyczenia Swiateczne

19.12.18, 13:58
Ida Swieta...
Zycze Wszystkim Ludkom Forumowym zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia. Szczescia, spokoju, zatrzymania sie na chwile w pedzie zycia. Milosci od najblizszych, dobroci od tych dalszych, milych chwil dla siebie.
A tym, co lubia, choinki pachnacej lasem, a pod choinka prezentow, ktore uciesza.

No i dobrego Roku 2019 - zeby cieszyl kazdym dniem.

:)

Obserwuj wątek
    • dziala_nawalony Re: Zyczenia Swiateczne 19.12.18, 14:39
      ,...ja zas dla odmiany zycze Wam ...zdrowia, zdrowia, zdrowia...radości ze wszystkiego i we wszystkim z czym przyjdzie Wam się zmierzyc w przyszłym roku, amen 8) DN.
    • derff Re: Zyczenia Swiateczne 20.12.18, 08:39
      A ja się cieszę, że widzę tu "konwalię" zawsze Cie lubiłem. Spełnienia marzeń życzę Tobie i wszystkim forumowiczom
    • kalllka Re: Zyczenia Swiateczne 20.12.18, 10:45
      Jakże miło cię widzieć konwalio. I ja dołączam go życzeń: Prawdziwie spokojnych i radosnych świat Bożego Narodzenia.
      A Tobie i /powiększonej już?/ rodzinie.. pomyślności i samych „ciepłych” dni w nadchodzącym, Nowym Roku -2019
      • mariuszg2 Re: Zyczenia Swiateczne 20.12.18, 12:59
        "samych „ciepłych” dni w nadchodzącym, Nowym Roku -2019 "

słowem nie życzysz konwalii dobrze... i nie tylko jej . efekt cieplarniany już dotknął miliony osób a Ty życzysz nam - Polakom - abyśmy złożyli kolejną ofiarę dziejową - tym razem na hałdzie z węglowych popiołów...

Po latach będą nam budować pomniki i nazywać ulice:
        Statua górnika wyklętego.
        Most Popiołów.
        Skwer Udaru słonecznego.
        Ulica Do Jasnej Anielki
        • kalllka Re: Zyczenia Swiateczne 29.12.18, 23:46
          Maniu, już po świętach! Teraz, na spokojnie już, możesz ciepło o mnie pomyśleć.
          PS
          No i nie denerwuj się już górnictwem węglowym ani statuami, sprawa została pozytywnie rozwiązana: panna wungiel zaśpiewa tylko raz.
    • stokrotka_a Re: Zyczenia Swiateczne 23.12.18, 09:28
      A ja życzę wszystkim (nie tylko forumowym) wesołych i pozbawionych hipokryzji świąt.
      • dziala_nawalony Re: Zyczenia Swiateczne 27.12.18, 19:31
        ,..a tu jeszcze stosowna pioseneczka, w tym klimacie .
        • dziala_nawalony Re: Zyczenia Swiateczne 27.12.18, 19:32
          www.youtube.com/watch?v=IJPc7esgvsA&list=PLJ0Ba6v3a4dkPH9h6Uy5tNNSjt53y1PvC
          • derff Re: Zyczenia Swiateczne 28.12.18, 19:55
            To o czym marzysz by sie spełniło
            a to co kochasz by Twoim było
    • derff Re: Zyczenia Swiateczne 03.01.19, 11:54
      www.youtube.com/watch?v=21VeAmPOBzI
      www.youtube.com/watch?v=IOK8Jb76ibc
      To tak na Nowy Rok, moje ulubione

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka